2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözünüzaydın canım....maşallah oğluşunaAllah sağlıklı uzun ömürler versin inş..

aaaay Bersu gozun aydıın.. demek birden geldi sancı.. hem de 40 haftayı tamamladıktan sonra... bnm sancı da gelse yaaa :)))

Allah analı babalı buyutsun canım... darısı basımızaa

aminnnnnnnnn nuraycım ne olur sancımız tutuverse doktorumuz daha uludağda ama gelir herhalde akşama

bana verdiği jel değil de bant canım....gece yapıştırdım ama pek te faydasını gördüğümü söyleyemicem....doktorun dediği gibi doğumdan sonra geçicek sanırım

mart anneleri konusunda okuduğum ilk normal doğum hikayesi sanırım
çok tebrik ederim canım
ALLAH analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin
darısı başıma
ben de normal istiyorum

deniz kereme maşallahçok sevindim ttalım bak babasını beklemiş oğluşun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama tahmin etmiştik senin doğuma gittiğini

aaaay Bersu gozun aydıın.. demek birden geldi sancı.. hem de 40 haftayı tamamladıktan sonra... bnm sancı da gelse yaaa :)))

Allah analı babalı buyutsun canım... darısı basımızaa

gözünüzaydın canım....maşallah oğluşunaAllah sağlıklı uzun ömürler versin inş..

çoook teşekkürler kızlar hepinizi çok öptük oğluş mızırdanıyo ben kaçtım fırsat bulunca gene gelirim

RENKRENK geçmişolsun cnm.umarım hemen iyileşirsin..

tskler cnmm ınsallah efemdede böle olmustu hastalanmıstım..sdımdıde ne kader ama ya..

bersuuuu ınan 40 hafta bekledın ve odulunu aldın en kuvvetlı ve sabırlı mart annesı sensın bence cnmm hatta herkez böle dusunuyordur..cok sevındım facete eklımıyız bırbırımıze bılmıyorum cnmm ben eda bebesımızı görelım..

damla ark ıcın cok sevındım ınsallah saglık bı sekılde kucagına alır bebegını cnmm..

bana verdiği jel değil de bant canım....gece yapıştırdım ama pek te faydasını gördüğümü söyleyemicem....doktorun dediği gibi doğumdan sonra geçicek sanırım

bende sezeryana girdim çıktım ağrı geçmişti dişini sıkıcan artık inşallah tez zamanda kurtulursun

slm kızlar yavruma 6.30 saatin ardından kavuştum şükürler olsun oğlum benimlee 26 şubat 20.35te doğum yaptımm size haber vermiştim hemen doğuma aldılar normal doğum oldu çok dikişim var halen oturamıyorumm yunus kaanım 3810 gr 53cm doğdu
kıslar gerçekten bebeği gördüğünde bütün acılar geçiyormuş 2 gün hastanede yattım yavrumun kafası şişmişti kıslar ya hiç sormayın beni resmen kobay olarak kullnadılarr psikolojim bozuldu 2 gün hiç uyuyamadım
sizden haberler nasıl kimler doğum yaptı

gözünaydın canım....maşallah yunus kaanaAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş....
zor şeyler yaşamışsın çok geöçmiş olsun

amin edacım

canımmmmmmmmm seni merak etmiştik tebrik ediyorum maşallah yunus kaanınaallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin birara anlatırsın hikayeni iyileşte biran önce geçmiş olsun doğurmayan az kişi kaldık desek yeridir tatlım

gözünaydın canım....maşallah yunus kaanaAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş....
zor şeyler yaşamışsın çok geöçmiş olsun
saol canım benimmmm Allah razı olsun daırısı başınızaa

yeşekkürler teyzesi Alah razı olsun çok zor bi doğum oldu ttalım am şükürler olsun bitti dikişim çok fazla oturamıyorum hala
oh maşalah Rabbim sizleride bir avazda kurtarsın inşalah
evet tatlım biraz daha iyi oluyum hikayemi yazacam inşalah çok öptümm
hayırlı günler

kızlaaarrr maşallah ne güzel bebişlerinize kavuşmuşsunuzRabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişlerinize...sizlere de bol bol sütinşallah en kısa zamanda geçer sancılarınız ağrılarınız

slm kızlar :80:bugün güya şu vakitler ağvada geziyo dolaşıyo olacaktım ama ben köprüyü bile geçmeden eve dönelim dedim..belim çok ağrıdı bacaklarımı hissedemez oldum..sonrasında eve döndük hemen duş aldım uzandım biraz uyudum şimdi hala yatıyorum..sizler nasılsınız?gerçi çok kimseyi göremedim ama alıştım artık bu duruma

bynkutluay gozunaydın cnmmm

ayy neden kobay olarak kullandılar ya? (

Allah analı babalı buyutsun cnm bnm.. dikişlerin de insallah hemen iyileşir

ayy cnm bnm.. gezmek işkence yaa artık... en rahat ev gercekten..
bnm de sola yatmaktan sol kolum boynum agrıoo
Allah yardımcımız olsun.

ayy annecikler,
çogu kişi dogum yaptı heralde yaaa
biz dogurmayanlar azınlıkta kaldık galibaaa.....

geçmiş olsun ve tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bebişini umarım bi an önce sende iyileşirsin. Neden kobay olarak kullandılar dedin onu anlayamadım :18:

Ay geçmiş olsun canım. Cidden son ay iyice yoruyo bebişler ya hiçbişi yapmadan ağrılar yorgunluklar çok fena valla ama az kaldı dayancaz artık

geçmiş olsun özlemcim havada berbat ağvanında tadı yoktur en iyisini yapmışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…