- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
- 98
evet özlemcim benim ilk doğumum da normal olmuştumerhba canım:80:evet ya kesinlikle ev ileri hiç bitmiyo bende de öyle oluyo sil süpür yemek yap bulaşık ütü üff çok sıkıcı...sen normal doğumu bekliyosun dimi?
teşekkürler canım valla kendim çalıp kendim oynuyodum burda sağolayy ben de kendimi bildim bileli hamileyim sanki.... bugun bende temizlik var,dolabımı cekmecelerimi düzeltirken saten geceliklerimi pijamalarımı falan gordum.. ayyy cok tuhafıma gittiaylardır ne kdr iğrenç giyindiğimi farkettim... kocalarımıza yazık diil mi yaa... ben eskiden ne süslüydümm offfff... dogurmak istiyorum hayırlısıylaaaaa
ikisi de komik ben gülüyorum özlemcm :13:
evet özlemcim benim ilk doğumum da normal olmuştu
özlemm senin face yokmuuu?????:44:
neden en fazla 1 hafta,içine mi öyle doğuyo yoksa önümüzdeki hafta gelmezse sezaryanla mı alınacakteşekkürler canım valla kendim çalıp kendim oynuyodum burda sağol
ayrıca sende sanırım benim çamaşırcıda yaşadıpım olay gibi bir durum olmuş sadece bana başka bir kadın hatırlattı sana ise kendi çamaşırların hatırlatmışeski günleri
inşallah bakalım az kaldı zaten en fazla 1 hafta daha bekliycem..
geçen yıl vardı ama birisi şifreyi kırdıktan sonra başka almadım
merhaba arkadaşlar.bugünü de atlatayım artık bebişim doğsun ya. ben çok sıkıldım artık.evi temizliyorum ütüleri hallediyorum ama yine bi dünya çamaşır, ütü çıkıyo, ev batıyo.sıkıldım artık. böle oluncA da hhuzursuz oluyorum hep. demin ütü yaptım. yarın da evi şöyle bi temizlicem ondan sonra başa dönmeden gelsin artık bebeğim
neden en fazla 1 hafta,içine mi öyle doğuyo yoksa önümüzdeki hafta gelmezse sezaryanla mı alınacak
inşallah canım eşimle konuşayım daal da seni de göreli yauwww
yarına kadar doğmazsa salı günü bende doğuma giriyorum arkadaşlar. yarın kesin olarak bilgi veririm sizlere. Salı büyük ihtimalle kızım kollarımda olacak.
allah yardımcın olsun...
geçmişi okuyamadım kızlar..iyi dilekleriniz iiçin sağolun..oğluşum gece mızırdadı durdu şimdi uyuyorannanneside harap düştü koca gece nöbeti ben devraldım kimler doğum yaptı bizden sonra bilmiyorum ama hepsinede allah sağlık versin inşallah..
Günaydııııın annecikler... :121::121::121:
Umarım herkes iyidir... yardımcı ablamız geldi,temizlik yapılıyor,perdeler yıkanıyor,ohh içim rahatladı fakat gunlerdir 20-22 derece olan Adana'da bugun yagmur var şansıma.. neyse napalım... insallah bu gece yada yarın sabah suyum gelir de dogururum evim de temizken :118::118:
Ebruli Allah yardımcın olssun canım dualarımız seninle...
bu arada farenjite ne iyi gelir kızlar?? bogazım agrıyor 3-4 gundur.. geçmedi gitti ya..
ahhh ebrucum demek oğlun sesini duydu bugün yarın gelicek desene dualarımız seninle eee gece kuşundan biri daha gidiyorneyse bu duruma sevindim allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
cuma günü oğluşun kollarında burcucum ne güzel yaaa sabırsızlanmamak elde değil
denizi gördüm çiğdemcim çok güzel maşallah
kolay gelsin canım benim kendini yorma sen dikkat et emii bak boğazında ağrıyormuş geçmiş olsun..bikaç kez daha yazmıştım ama gene yazıyım babaannemin tarifiydi çok iyi gelir bana bir pamuğa kolonya ve karabiber dök pamuk genişce olsun sonra tülbentle ensene bağla yakar o çokda iyi gelir dene istersen
herkese merhaba
4 mart sabahı saat 7 de sancıyla uyandım ama gene değildir sandım ama bu sancı beni uyutmadı 10 dakka arayla gelmeeye başladı saat 10 a kadar evde sancı çektim sonra hastaneye gittik açılmam 6cm di sancılar sıklaştı ve dayanılmaz hale geldi kendime bile şaşırdım ama resmen ortalığı yıktım (normal doğum bekleyenleri korkutmak istemem benim canım biraz tatlıdır)dr suyumu patlattı sonra doğum haneye alındım saat 13.15 te doğum yaptım druma ve ebelere göre şanslıymışım çok kolay doğum yapmışım ilk doğum olmasına rağmen bu kadar kısa sürede doğurmuşum falan valla sancı kısmı çok berbat ama doğurma kısmı kolay 3 ıkınmada doğdu oğluşum sonrasında yeniden doğmuş gibiydim tüm acılar anında bitiyor ama maalesefki dikişler biraz zorluyor ama yinede çok şükür halime odama bile tekerlekli sandalye ile yardımsız yatağıma yattım hemen bişeyler yedim oğlumu emzirdim henüz sütüm pek fazla değil süt artırıcı şeyler içip duruyorum inşallah sütüm artar bu arada pompa alın kızlar çok lazım oluyo sütü getirmeye yardımcı oluyoo ertesi gün 12 de çıktık hastaneden gelen gidenden fırsat bulup anca yazabildim Deniz Kerem im 3300 g ve 51 cm doğdu ikimizde çok iyiyiz oğluş şimdi uyuyo uyanmazsa face resimde eklicem şimdilik bu kadar doğum bekleyen herkesi allah kurtarsın sağlıcakla alın bebeişlerinizi inşallah hepinizi çok öptükkkk/B]
slm kızlar yavruma 6.30 saatin ardından kavuştum şükürler olsun oğlum benimlee 26 şubat 20.35te doğum yaptımm size haber vermiştim hemen doğuma aldılar normal doğum oldu çok dikişim var halen oturamıyorumm yunus kaanım 3810 gr 53cm doğdu
kıslar gerçekten bebeği gördüğünde bütün acılar geçiyormuş 2 gün hastanede yattım yavrumun kafası şişmişti kıslar ya hiç sormayın beni resmen kobay olarak kullnadılarr psikolojim bozuldu 2 gün hiç uyuyamadım
sizden haberler nasıl kimler doğum yaptı
slm kızlar :80:bugün güya şu vakitler ağvada geziyo dolaşıyo olacaktım ama ben köprüyü bile geçmeden eve dönelim dedim..belim çok ağrıdı bacaklarımı hissedemez oldum..sonrasında eve döndük hemen duş aldım uzandım biraz uyudum şimdi hala yatıyorum..sizler nasılsınız?gerçi çok kimseyi göremedim ama alıştım artık bu duruma
yarına kadar doğmazsa salı günü bende doğuma giriyorum arkadaşlar. yarın kesin olarak bilgi veririm sizlere. Salı büyük ihtimalle kızım kollarımda olacak.
slm özlemcim.maşalah bebişine.bence doğum şeklin konusunda en doğru kararı vermişsin. bana da bebek iri diyo dr.son kontrolde sezaryanla alalım deseydi ben de aynı senin gibi diyecektim.bi deneyelim normal olması için uğraşalım olmazsa sezaryana alın diyecektim.
bi de iri bebek olcak derken minicik olursa çünkü bu durum son zamanlarda çok yaşanıyo
iki sayfa önce yazmıştım sanırım görmedin canım
sanırım atlamışım evet
Allah bagislasin canim.
ben de hasta oldumsana da cok gecmis olsun canim.
Hayirlisiyla saglikla huzurla insallah damlacim. hepimiz insallah..
masallah canim sana da ogluna daallah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
kıyamam gozun aydin hem de gecmis olsun canim. yavrun daha iyidir insallah simdi.
gecmis olsun canim.
slm kızlar artık çok ağırlaştım yerimden zor kalkıyorum. sürekli ağrım, sancım var.
gaz sancısı mı ne sancısı bilmiyorum. akıntım da baya arttı. ama kızım biraz daha beklesin
iraz daha büyüsün istiyorum. doktorumuz her şeyi iyi olduktan sonra 40+5 e kadar takip altında
bekleyebiliriz dedi. sağlıklı olsun da ne kadar beklerse beklesin kuzum.
sizler nasılsınız? geçmişi henüz okumadım.
geçmiş olsun canım amason zamanlarına yaklaştıkça ağrılar sancılar epey arttılar..hayırlı zamanda gelir inşallah kızın...hem küçük olsa bile annesi sen onu emzirirsin büytürsün...en son kaç kg dedi ki dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?