2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım valla kendim çalıp kendim oynuyodum burda sağol
ayrıca sende sanırım benim çamaşırcıda yaşadıpım olay gibi bir durum olmuş sadece bana başka bir kadın hatırlattı sana ise kendi çamaşırların hatırlatmışeski günleri
evet özlemcim benim ilk doğumum da normal olmuştu

inşallah bakalım az kaldı zaten en fazla 1 hafta daha bekliycem..

neden en fazla 1 hafta,içine mi öyle doğuyo yoksa önümüzdeki hafta gelmezse sezaryanla mı alınacak

yarına kadar doğmazsa salı günü bende doğuma giriyorum arkadaşlar. yarın kesin olarak bilgi veririm sizlere. Salı büyük ihtimalle kızım kollarımda olacak.

neden en fazla 1 hafta,içine mi öyle doğuyo yoksa önümüzdeki hafta gelmezse sezaryanla mı alınacak

ayy afedersin canım dün dr kontrolumuz vardı bu çarşamba gel sezaryen yapayım dedi bende kabul etmedim zamanını doldursun bebeğim normali deneyelim dedim..yani sezaryen tarihinden sonra 1 hafta kalıyo neredeyse bu cuma değil öteki cumaya zaten 40 haftamı tamamlamış olucam inşallah o manada 1 hafta daha beklerim dedim...inşallah sezaryene gerek kalmadan doğururum diye dua ediyorum.gerçi dr normal doğum sancısı çekmeye gerek yok bebeğin iri sezaryen ol dedi ama ben inat ediyorum bu konuda

Allah bagislasin canim.

ben de hasta oldum sana da cok gecmis olsun canim.

Hayirlisiyla saglikla huzurla insallah damlacim. hepimiz insallah..

masallah canim sana da ogluna da allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

kıyamam gozun aydin hem de gecmis olsun canim. yavrun daha iyidir insallah simdi.

gecmis olsun canim.

slm özlemcim.maşalah bebişine.bence doğum şeklin konusunda en doğru kararı vermişsin. bana da bebek iri diyo dr.son kontrolde sezaryanla alalım deseydi ben de aynı senin gibi diyecektim.bi deneyelim normal olması için uğraşalım olmazsa sezaryana alın diyecektim.
bi de iri bebek olcak derken minicik olursa çünkü bu durum son zamanlarda çok yaşanıyo

iki sayfa önce yazmıştım sanırım görmedin canım

sanırım atlamışım evet

hoşgeldin canım nasılsın?

slm kızlar artık çok ağırlaştım yerimden zor kalkıyorum. sürekli ağrım, sancım var.
gaz sancısı mı ne sancısı bilmiyorum. akıntım da baya arttı. ama kızım biraz daha beklesin
iraz daha büyüsün istiyorum. doktorumuz her şeyi iyi olduktan sonra 40+5 e kadar takip altında
bekleyebiliriz dedi. sağlıklı olsun da ne kadar beklerse beklesin kuzum.

sizler nasılsınız? geçmişi henüz okumadım.

geçmiş olsun canım amason zamanlarına yaklaştıkça ağrılar sancılar epey arttılar..hayırlı zamanda gelir inşallah kızın...hem küçük olsa bile annesi sen onu emzirirsin büytürsün...en son kaç kg dedi ki dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…