ayy cnm bnm.. gezmek işkence yaa artık... en rahat ev gercekten..
bnm de sola yatmaktan sol kolum boynum agrıoo
Allah yardımcımız olsun.
geçmiş olsun özlemcim havada berbat ağvanında tadı yoktur en iyisini yapmışsınız...
Ay geçmiş olsun canım. Cidden son ay iyice yoruyo bebişler ya hiçbişi yapmadan ağrılar yorgunluklar çok fena valla ama az kaldı dayancaz artık
sağol canım..evet ya havalarda bir türlü düzelmedi güya bugün 3.cemrede düştü ama hala istanbula kar yağacak diyolar:44: ocakta şubatta yağmadı martta bekliyoruz karısen nasılsın canım?
geçmiş olsun nuraycımeee senin kız napıyo bakim?
iyiyiz canım bizde gece belim baya ağrıdı böyle oluncada biran önce doğurmak istiyorum
bnm kız yerinden memnun galiba canım ya....
kasılmam var sadece,sancı mancı nişan mişan su mu yok
yarın 38. haftam bitiyoo... vallla bersu iyi sabırlıymıss
benim biraz güzellik uykusuna yatmam lazım kızlar görüşüürüzzzzzzz:80::80::80:
kızlar neden suskunsunuz ki:26:
havadan heralde kimsenin keyfi yok
öyleyse yapacak ortak bişeyler bulalım..beğendiğimiz çok güldüğümüz fıkraları anlatıp paylaşalım olmaz mı?
ayy ben de kendimi bildim bileli hamileyim sanki.... bugun bende temizlik var,dolabımı cekmecelerimi düzeltirken saten geceliklerimi pijamalarımı falan gordum.. ayyy cok tuhafıma gittizaten genelde annemlerin dediğine göre normal doğum isteniyorsa ve bir sıkıntı yoksa bebekler gününü tamamlıyolarmış..bende normal doğumu bekliyorum bakalım dra kalsa bu çarşamba oğluşumu benden alacaktıverir miyim ulen oğlumu dedim..birde bişey itiraf edyim sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum sanki doğurunca kendimi çok eksik hissedecekmişim gibi geliyo bana
iyi uykular caımbenim biraz güzellik uykusuna yatmam lazım kızlar görüşüürüzzzzzzz:80::80::80:
kızlar ya gülmüyosunuz bileneler oluyo size yahu:95:
merhaba arkadaşlar.bugünü de atlatayım artık bebişim doğsun ya. ben çok sıkıldım artık.evi temizliyorum ütüleri hallediyorum ama yine bi dünya çamaşır, ütü çıkıyo, ev batıyo.sıkıldım artık. böle oluncA da hhuzursuz oluyorum hep. demin ütü yaptım. yarın da evi şöyle bi temizlicem ondan sonra başa dönmeden gelsin artık bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?