2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun özlemcim havada berbat ağvanında tadı yoktur en iyisini yapmışsınız...

sağol canım..evet ya havalarda bir türlü düzelmedi güya bugün 3.cemrede düştü ama hala istanbula kar yağacak diyolar:44: ocakta şubatta yağmadı martta bekliyoruz karı sen nasılsın canım?

Ay geçmiş olsun canım. Cidden son ay iyice yoruyo bebişler ya hiçbişi yapmadan ağrılar yorgunluklar çok fena valla ama az kaldı dayancaz artık

evet hemde çok az kaldı ama sanırım bende de dayanma gücü kalmadı..9 aydır bel ağrısı kalça kemiği ağrısı kuyruk sokumu kemiği ağrısı ve mide bulantılarıyla geçti şu son 2 hafta gözümde iiyice büyüdü ..Rabbim hepimize sabır versin...

sağol canım..evet ya havalarda bir türlü düzelmedi güya bugün 3.cemrede düştü ama hala istanbula kar yağacak diyolar:44: ocakta şubatta yağmadı martta bekliyoruz karı sen nasılsın canım?

iyiyiz canım bizde gece belim baya ağrıdı böyle oluncada biran önce doğurmak istiyorum

iyiyiz canım bizde gece belim baya ağrıdı böyle oluncada biran önce doğurmak istiyorum

hayırlı zamada gelsinler canım..inşallah güzel doğumlarla kucaklarımıza alalım şu bebişleri artık...adını hatırlayamadım bynkutluay'ın bebeğinin maşallahı var dimisanki bir an oğluşumun usg değerleri gözümün önüne geldi.bende normal doğumu denemeyi düşünüyorum ya:26:biraz doğumu zor olmuş galiba ama inşallah en kısa zamanda iyileşir tüm annişler...

bnm kız yerinden memnun galiba canım ya....
kasılmam var sadece,sancı mancı nişan mişan su mu yok

yarın 38. haftam bitiyoo... vallla bersu iyi sabırlıymıss

zaten genelde annemlerin dediğine göre normal doğum isteniyorsa ve bir sıkıntı yoksa bebekler gününü tamamlıyolarmış..bende normal doğumu bekliyorum bakalım dra kalsa bu çarşamba oğluşumu benden alacaktıverir miyim ulen oğlumu dedim..birde bişey itiraf edyim sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum sanki doğurunca kendimi çok eksik hissedecekmişim gibi geliyo bana

benim biraz güzellik uykusuna yatmam lazım kızlar görüşüürüzzzzzzz:80::80::80:

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al

başlangıç için iyi sanki

Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez, - "Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin?" Kız gülümser, - "Özür dilerim ama ben evliyim." - "Boşversene" der adam, - "Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!" - "İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor."

işte bu güzel

merhaba arkadaşlar.bugünü de atlatayım artık bebişim doğsun ya. ben çok sıkıldım artık.evi temizliyorum ütüleri hallediyorum ama yine bi dünya çamaşır, ütü çıkıyo, ev batıyo.sıkıldım artık. böle oluncA da hhuzursuz oluyorum hep. demin ütü yaptım. yarın da evi şöyle bi temizlicem ondan sonra başa dönmeden gelsin artık bebeğim

slm özlemcim.maşalah bebişine.bence doğum şeklin konusunda en doğru kararı vermişsin. bana da bebek iri diyo dr.son kontrolde sezaryanla alalım deseydi ben de aynı senin gibi diyecektim.bi deneyelim normal olması için uğraşalım olmazsa sezaryana alın diyecektim.
bi de iri bebek olcak derken minicik olursa çünkü bu durum son zamanlarda çok yaşanıyo

ayy ben de kendimi bildim bileli hamileyim sanki.... bugun bende temizlik var,dolabımı cekmecelerimi düzeltirken saten geceliklerimi pijamalarımı falan gordum.. ayyy cok tuhafıma gitti aylardır ne kdr iğrenç giyindiğimi farkettim... kocalarımıza yazık diil mi yaa... ben eskiden ne süslüydümm offfff... dogurmak istiyorum hayırlısıylaaaaa
benim biraz güzellik uykusuna yatmam lazım kızlar görüşüürüzzzzzzz:80::80::80:
iyi uykular caım
kızlar ya gülmüyosunuz bile neler oluyo size yahu:95:

ikisi de komik ben gülüyorum özlemcm:13:

merhba canım:80:evet ya kesinlikle ev ileri hiç bitmiyo bende de öyle oluyo sil süpür yemek yap bulaşık ütü üff çok sıkıcı...sen normal doğumu bekliyosun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…