2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle mi? sağol cnm. deneyelim bakalım.

ama tabi genetiikte olabilir...sonuçta sağlıklı olsunlarda kilonun çok önemi yok..hatta zayıf doğan bebekler daha çabuk kendini toparlar der büyükler...benim de oğluşum 4000 grı geçti normal doğum isterken sanırım zora girdi yani sezaryen olma iihtimalim epey yüksekmiş...Rabbim sağ salıim kucaklarımıza almayı nasip etsin.

kızlar bi de dün doktora akıntım çok ve yeşil dedim.
hemen ilaç verdi. sağlıklı olması gerekiyormuş dikişlerimin filan az olması için.
aklınızda bulunsun eğer öyle bir durumunuz varsa söyleyin doktora.
ben söylememiştim. geçenlerde biraz kaşıntım olunca söyledim. iyiki de söylemişim.

maallah cnm. amin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
çok merak ediyorum nasıl bir şey, kime benziyor, kokusu nasıl...

geçmiş olsun genelde sarı veya beyaz akıntı duymuştum ama yeşil akıntıyı ilk kez duydum..neden olmuş ki?:26:

merhaba kızlar bana yardım edin biras önce wc ye gittim beyaz renkte bişiler oldu sumu deiilmi bilmiyorum ama sancım yok ne yapmalıyım

merhaba kızlar bana yardım edin biras önce wc ye gittim beyaz renkte bişiler oldu sumu deiilmi bilmiyorum ama sancım yok ne yapmalıyım

sakin ol canım belki yoğun bir akıntıdır.suyun gelmişse eğer ayağa kalkınca bacaklarından aşağı sızması gerekiyormuş yani istemsiz bir şekilde devam ediyormuş..biraz bekle devam ederse drunu ararsın..dediğim gibi devam ediyorsa suyun gelmiş demektir

Bu tam benim kocişim işte

canım tam yazdım fıkralar iyi olur diye kocişim geldi eve yemek yemeye ona yemek hazırla sofrayı topla filan cevap yazamadım ama geçmiş galiba buralardaki durgunluk

geçmiş olsun genelde sarı veya beyaz akıntı duymuştum ama yeşil akıntıyı ilk kez duydum..neden olmuş ki?:26:

enfeksiyonmuş canım ya. ben de duymuştum ama bilmiyordum daha önce.
bazen yeşil geliyo. yeşil olursa kaşıntı olursa hastalık demekmiş. hamilelikte de
daha fazla olurmuş. vücudun direnci az olduğu için. bundan bir ay kadar önce de kullanmıştım
geçmezse yine kullanırsın demişti doktor.

cewabın için teşekkürler ama akıntıya benzemıodu yinede bekliycem :18:

Bu tam benim kocişim işte

canım tam yazdım fıkralar iyi olur diye kocişim geldi eve yemek yemeye ona yemek hazırla sofrayı topla filan cevap yazamadım ama geçmiş galiba buralardaki durgunluk
evet yavaş yavaş açıldık ama sanırım şimdi tekrar durgunlaşıcak akşam yemeği vakti geliyo

geçmiş olsunneyse zaten az kaldı doğumdan sonra hamilelikle ilgili sıkıntılarımız bitecek inşallah..sonra bir süre de doğumla ilgili sıkıntılar devam edecek sonrasında nihayet diğer bebişe kadar normal hayatımıza geri dönücez

ya kızlar bugün 3. gün karnımın sağ tarafı bi anda şişiyo ve felaket ama dayanamicak bi acı giriyo yarım saat filan sağlı sollu karnım sertleşip duruyo ve aniden böle bıçak sokarlar gibi kıvrılıp kalıyorum. Giderek arttıyo ama bi süre sonrada tamamen duruyo. Ayırt edemiyorum acaba bebekmi diyorum ama aynı anda hem sağ hem sol nası ittirebilirki eninemi çıkmaya çalışıyo Yoksa doğuma hazırlık kasılmaları filan diyolar ya ondanmıdır?? :18::18:

aynı şeyleri bende yaşıyorum dr 3.dönemin sonlarının normal ağrıları sancıları dedi:26:

o saglı solllu taş gibi kasılmalar bende de oluyor canım... aynen ben de enine dogru napıo bu kız diorum... ama normal sanırım

o saglı solllu taş gibi kasılmalar bende de oluyor canım... aynen ben de enine dogru napıo bu kız diorum... ama normal sanırım

valla napıyo bu bebişler hiç düşünmüyolar annelerini, geriniyolarmı uyandıktan sonra napıyolar acep

gözünü korkutma canım Rabbim nasıl doğurmak hayırlıysa zaten onu yaşatacak bize...

valla sezeryan istemiyorum istemiyorum diye geziniyorum ortada ama benim canım çok tatlı korktum valla ya Allah'ım hepimize kolay doğum versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…