sağol cnm. kontrolümüz dündü. 2950gr olmuş kızım.
maşallah kızına canım...kırmızı et ye bu son zamanlarında çok faydalı olur diyolar
öyle mi? sağol cnm. deneyelim bakalım.
ama tabi genetiikte olabilir...sonuçta sağlıklı olsunlarda kilonun çok önemi yok..hatta zayıf doğan bebekler daha çabuk kendini toparlar der büyükler...benim de oğluşum 4000 grı geçtinormal doğum isterken sanırım zora girdi yani sezaryen olma iihtimalim epey yüksekmiş...Rabbim sağ salıim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
kızlar bi de dün doktora akıntım çok ve yeşil dedim.
hemen ilaç verdi. sağlıklı olması gerekiyormuş dikişlerimin filan az olması için.
aklınızda bulunsun eğer öyle bir durumunuz varsa söyleyin doktora.
ben söylememiştim. geçenlerde biraz kaşıntım olunca söyledim. iyiki de söylemişim.
maallah cnm. amin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
çok merak ediyorum nasıl bir şey, kime benziyor, kokusu nasıl...
merhaba kızlar bana yardım edin biras önce wc ye gittim beyaz renkte bişiler oldu sumu deiilmi bilmiyorum ama sancım yok ne yapmalıyım
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al
başlangıç için iyi sanki
Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez, - "Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin?" Kız gülümser, - "Özür dilerim ama ben evliyim." - "Boşversene" der adam, - "Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!" - "İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor."
işte bu güzel
geçmiş olsun genelde sarı veya beyaz akıntı duymuştum ama yeşil akıntıyı ilk kez duydum..neden olmuş ki?:26:
sakin ol canım belki yoğun bir akıntıdır.suyun gelmişse eğer ayağa kalkınca bacaklarından aşağı sızması gerekiyormuş yani istemsiz bir şekilde devam ediyormuş..biraz bekle devam ederse drunu ararsın..dediğim gibi devam ediyorsa suyun gelmiş demektir
evet yavaş yavaş açıldıkBu tam benim kocişim işte
canım tam yazdım fıkralar iyi olur diye kocişim geldi eve yemek yemeye ona yemek hazırla sofrayı topla filan cevap yazamadım ama geçmiş galiba buralardaki durgunluk
enfeksiyonmuş canım ya. ben de duymuştum ama bilmiyordum daha önce.
bazen yeşil geliyo. yeşil olursa kaşıntı olursa hastalık demekmiş. hamilelikte de
daha fazla olurmuş. vücudun direnci az olduğu için. bundan bir ay kadar önce de kullanmıştım
geçmezse yine kullanırsın demişti doktor.
cewabın için teşekkürler ama akıntıya benzemıodu yinede bekliycem:18:
ya kızlar bugün 3. gün karnımın sağ tarafı bi anda şişiyo ve felaket ama dayanamicak bi acı giriyo yarım saat filan sağlı sollu karnım sertleşip duruyo ve aniden böle bıçak sokarlar gibi kıvrılıp kalıyorum. Giderek arttıyo ama bi süre sonrada tamamen duruyo. Ayırt edemiyorum acaba bebekmi diyorum ama aynı anda hem sağ hem sol nası ittirebilirki eninemi çıkmaya çalışıyoYoksa doğuma hazırlık kasılmaları filan diyolar ya ondanmıdır?? :18::18:
aynı şeyleri bende yaşıyorum dr 3.dönemin sonlarının normal ağrıları sancıları dedi:26:
bunlar normalse doğum sancısı bundan daha ağrılıysa galiba normal doğumu bi kere daha düşünmeliyim
o saglı solllu taş gibi kasılmalar bende de oluyor canım... aynen ben de enine dogru napıo bu kız diorum... ama normal sanırım
gözünü korkutma canım Rabbim nasıl doğurmak hayırlıysa zaten onu yaşatacak bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?