2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım canım ilk önce çok geçmiş olsun zor günler yaşamışsınız ama sağsalim atlatmışsınız bize uzun uzun yazdğın için çok teşekkürler bizleerde doğum yapanları merak ediyoruzkuzunu koklarsın yerime bizde sizleri kocaman öpüyoruz

ay cnm ALLAH korumus seni ve bebeginii ins bundan sonra hersey yoluna girer cnmm..ama ne guzel bebesin artik yaninda ins ALLAHIm biran once bizede nasip eder

canım öncelikle hayırlı olsun maşallah kuzuna Allah size bağışlasın.yaşadıklarınız için de geçmiş olsun.Allah korumuş kuzunu.inşallah en kısa sürede bebiş tam anlamıyla emer de biraz daha rahatlarsın.fırsat buldukça dinlen sende güçsüz kalma canım.hepimiz için dua etmişsin.Allah razı olsun,dualarını kabul etsin inşallah.kendine de kuzuna da iyi bak,bebişini bizim yermize de kokla ohhh misssler gibi

merhaba ben nisan topiğindenim canım bebeğim daha dönmedi senin herşeyin normalmiş maşallah hiç korkma artık herkes sezaryen olunca çevreden öyle tepkiler geliyo inşallah kolaylıkla normal doğum yaparsın.ben de normal istiyorum umarım bebeğim döner

sevdim bunu o değil doğum esnasında getirin laptopu doğuruyorum diye mesaj atıcam demiyelimde doktora

benim aklimdan gecmedi deil haaa dogum sirasinda birazda olsa kendimi rahatlatma icin telden giriomusum hem ikiniyomusum hede size o an ne yaptigimi yaazi yomusumm hahaha
sonrada yaziyomusum neyse kizlar benim bebisin kafa ciktii bundan sonrasi reklamlardan sonraa

maşallah bebişine canım
geçmiş olsun canım gününüzde hayırlı olsun canım
slm herkese
isim konusunda çoooookkk kararsız kaldık bir de size sorayım
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?
bence ahsen gül canım....
inş.bebiş vardır canım....
çok geçmiş olsun canım...kuzeninee inş.tez zamanda kavuşur bebişine....
geçmiş olsun sultancım
hoşgeldin satdaşım benim

öncelikle gözünaydın sermestcim bebişine kavuşmuşsun...çok geçmiş olsun canım....Allahın izniyle bu sıkıntılı günleri atlatıcaksın inş...

eee teknoloji zaten bebişlerimiz uzman olarak doğucaklar korkarımki ileride bizler sayesinde teknoloji çok ilerlicek çocuklarımız acaip yetenekli olcaklar

eee teknoloji zaten bebişlerimiz uzman olarak doğucaklar korkarımki ileride bizler sayesinde teknoloji çok ilerlicek çocuklarımız acaip yetenekli olcaklar

bencedee suannn bana sanci ghiriyorr karnim tas gibi olduu ma gene yalancii sancii kandirioo beni ama ben yutarmiyim yutmam

ebrucummmmm ne yaptın canım gitmedinmi bidaha

Hayır damlacımSancım yokkiYarın sabah kendi dr. çagrımıştı.Bugün olan biteni anlatıp nst sonuçlarını göstericem.Bakalım neye karar verecek.İnş. açılmam olur ve normal dogum yaparım.Salı günü son günüm çünkü.Sizce suni sancı mı sezeryan mı derse ne yapayım?Bugün hiç kabul etmedim suni sancıyı

ebrucum suni sancıya hep çok kötü diyorlar birde ucunda açılmamasıda oluyormuş yani çektiğin sancıylada kalbilirsin zor bir karar açıkcası :26::26::26:

topik sessizliğe gömüldü biranda bende çıkıyım bariiii hepinize iyi geceler kızlarrrr umarım yeni gün size bebişinizide getirir doğuranlara ise güzel bol uykulu sütlü birgün diliyorum

Benimde aynı şekilde ellerimde uyuşma ve agrı oluyor.Gece acısına uyanıyorum bile.Sanki içleri su toplamış gibi hissis gibi.şİŞELERİN KAPAKLARI GİBİ UFAK ŞEYLERİ AÇAMIYORUM KAPATAMIYORUM.iNŞ.doğumdan sonra geçer dr. öyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…