cnm cok gecms olsunmerhaba kızlar ben hala yatıyorum. elsiciğim canım o dediğini önceden yazmış olsaydn keşke ama işte duramamamın bedelini ödüyorum şimdi. dünden beri ağrıdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum. o kadar kötü oldumki. bi gün önce bi sürü ütü yaptım dünde mutfağı temizleyim dedim ve bir an bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım ve o zamandan beride o kadar kötüyümki ağrıdan duramıyorum. kızlar sakın fazla ayakta kalmayın ben yaptım bari siz yapmayın. elsiciğim kuzeninede çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla hemen bebeğine kavuşur canım.
kuzucuğum canım o bendede var. ne zaman yatıp uyusam uyandığımda parmaklarım o kadar çok ağrıyorki. ilk başta kıpırdatamıyorum bile bide kıpırdatırken çıt çıt ses geliyor.
herkes iyidir İnşallah kızlaaaaaaar. bu arada geçmişi okuyamadım çünkü zorla oturuyorum yazayım kendimden haber vereyim dedim.
sende bendensin canımne tarafta rahatsam öyle uyuyorum zaten dönemiyorum ancak wc.ye kalkıcam ozaaman dönebiliyorum bence normaldir canım ama gidersen sor doktora derim ne gün gidiceğini bana haberdar et merak ederim emii
sweet-drop canım seninde dönmemiş bebeğin benim gibi kesin sezeryanla mı alcaklar yada sonuna kadar bekliycekler mi?
buarada benım sol omuzumda kolumda agrı cok yatamıorum kesınlıkle hele
elerımde parmaklarım nasıl agrıo eklem yerlerı anlatamam(( cok fena sabah uyanıyorum agrısından
oturu uyusuyo bıde
bole olan varmı kızlar aranızda
merhaba kızlar ben hala yatıyorum. elsiciğim canım o dediğini önceden yazmış olsaydn keşke ama işte duramamamın bedelini ödüyorum şimdi. dünden beri ağrıdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum. o kadar kötü oldumki. bi gün önce bi sürü ütü yaptım dünde mutfağı temizleyim dedim ve bir an bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım ve o zamandan beride o kadar kötüyümki ağrıdan duramıyorum. kızlar sakın fazla ayakta kalmayın ben yaptım bari siz yapmayın. elsiciğim kuzeninede çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla hemen bebeğine kavuşur canım.
kuzucuğum canım o bendede var. ne zaman yatıp uyusam uyandığımda parmaklarım o kadar çok ağrıyorki. ilk başta kıpırdatamıyorum bile bide kıpırdatırken çıt çıt ses geliyor.
herkes iyidir İnşallah kızlaaaaaaar. bu arada geçmişi okuyamadım çünkü zorla oturuyorum yazayım kendimden haber vereyim dedim.
Özlemcim inş. güzel haberler verirsin bize. Benim sancım yokkızlar bir anda sancılarım başladı ben çıkıyorum azıcık uzanayım..Allah'a emanet olun
ebrucum o sancıyı birkere keşfettim nasıl oluyor acaba:26::26::26:Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendini niye bu kadar yordun.Bol bol dinlen.
Özlemcim inş. güzel haberler verirsin bize. Benim sancım yokBende sancı istiyorum:84:
evet canım daha dönmedi bakalım şansım var ama azalıyo
kizlarrrrrrrrr bendebi anormallik var galiba demin iki bulasigim var di yikayim dedim ama inanirmisiniz benim bitane yag sökücü bulasik deterjanim var onun kokusuna bayiliyorumm agzima sikasim gelioor ya öyle guzel kokusuda yok ama bilmiorum bunu hamileligimde fark ettimha bide gecen kocisimden ne istedim bilionuzmu yani canim ne cektii diyorumya var bende bi anormallik canimm toprak cektii ya resmen iki gundur agzima toprak tadi gelioo esime gecen isden gelirken bana birsey istiyonmu diye sordu bende evt varsa temiz toprak getir dedim bana ya dalga gecme benle dedi kapadi telefonu napabilirimm ama tadi agzima gelioo:26::26:
Benim ki döndü de ne olduDogum kanalına hafif giriş yapmış çok şükür ama ilerleme yok
Damlacım sen sancının nasıl bişi oldugunu mu sordun ben mi yanlış anladım?
Bu arada beebgimin kilosuna sevindim ama bende 1 kilo daha almışım:84:Toplam 18 kilo almışımVe buna ragmen şuan hala tıkınıyorum
evet ebrucum yani bir kere oldu bende kasılma ondada sancı çıktı nst.de ama sonrasını anlayamıorum düzenini felan
sorma canımmmm benimde iştah açık salı gününden beri kesin almışımdır 1 kiloyuamannnnnnnn gidiyor bee canım okuyorumda ye ye yarasın bebiş kaç kiloydu
buarada bende iyiki çıkıyordum birde çıkmasam ne olurmuş
Bende merak ederdim nasıl anlarım diye ama insan fark ediyor canım.1 saat arayla bu sefer hem belden hemde kasıktan agrılar başladı.Hep saat tuttum ve düzenliydii.Oğlum çok hareketlendi analatamam çok korktum.Belime ve kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oturamıyorsun duramıyorsun yürümek hareket etmek istiyorsun.Karnım taş gibi sertleşti ve oğlum güçlü hareketlerle kendini resmen aşagıya ittiriyordu.Ve rahimime agrılar giriyordu.Yani insan normal kasılmayla o sancıyı ayırt edebiliyor yani canım.Umarım anlatabilmişimdir
çok güzel anlatmışsın canım çok sağol3500 dü bir hafta içinde 3800 olmuşÇok şaşardım.Bildigim kadarıyla son günler bebek kilo almıyormuş.Demekki yanlış biliyormuşum alabiliyormuş
Saol damlacım inş. yarın güzel haberler veririm sizlere.Gerçi yatış yapılırsa anca çıkınca haber verebilirm.
slm kızlar yavruma 6.30 saatin ardından kavuştum şükürler olsun oğlum benimlee 26 şubat 20.35te doğum yaptımm size haber vermiştim hemen doğuma aldılar normal doğum oldu çok dikişim var halen oturamıyorumm yunus kaanım 3810 gr 53cm doğdu
kıslar gerçekten bebeği gördüğünde bütün acılar geçiyormuş 2 gün hastanede yattım yavrumun kafası şişmişti kıslar ya hiç sormayın beni resmen kobay olarak kullnadılarr psikolojim bozuldu 2 gün hiç uyuyamadım
sizden haberler nasıl kimler doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?