2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok gecms olsun

okadar yormasaydın kendını nıe ole yaptın

hos sana dıorum ama bızde dun esımle evı temsledık dogru duzgn bsy yapmadıgım halde öldum sırt bel agrımdan

bol bol dınlen cnma z kaldı zat Allahın ıznı ıle

ay cok fena mıs ama eklem yerlerınden nasıl agrıo prmaklarımı duz tutamıorum geremıorum resmen
sende bendensin canım ne tarafta rahatsam öyle uyuyorum zaten dönemiyorum ancak wc.ye kalkıcam ozaaman dönebiliyorumbence normaldir canım ama gidersen sor doktora derim ne gün gidiceğini bana haberdar et merak ederim emii

hahahep dedıler sola yat daha ii ama bende tam tersı gıbı solda ytamadım hıc :))

tamm tatlısım hbr lesırız öptum

sweet-drop canım seninde dönmemiş bebeğin benim gibi kesin sezeryanla mı alcaklar yada sonuna kadar bekliycekler mi?

nette okuduğum 36.haftaya kadar dönebildiği ve doktorunda dediği artık çok zor çünkü yeri daraldı sanırım dönse bile kanala giremez38.haftadan sonra olucak doğum salı günü belli olcak net günü...senindemi dönmedi...sezeryan olucaz belirtmeyi unutmuşum

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendini niye bu kadar yordun.Bol bol dinlen.

kızlar bir anda sancılarım başladı ben çıkıyorum azıcık uzanayım..Allah'a emanet olun
Özlemcim inş. güzel haberler verirsin bize. Benim sancım yokBende sancı istiyorum:84:

Benim ki döndü de ne olduDogum kanalına hafif giriş yapmış çok şükür ama ilerleme yok

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendini niye bu kadar yordun.Bol bol dinlen.

Özlemcim inş. güzel haberler verirsin bize. Benim sancım yokBende sancı istiyorum:84:
ebrucum o sancıyı birkere keşfettim nasıl oluyor acaba:26::26::26:
evet canım daha dönmedi bakalım şansım var ama azalıyo

evet gitgide azalıyor happydayscim inş döner ama senin bebiş özelliklede normal doğum istiyorsan

canım bu durum demir ve bazı baska mınerallerın eksıklıgınde oluyo

Damlacım sen sancının nasıl bişi oldugunu mu sordun ben mi yanlış anladım?

Bu arada beebgimin kilosuna sevindim ama bende 1 kilo daha almışım:84:Toplam 18 kilo almışımVe buna ragmen şuan hala tıkınıyorum

Bu arada beebgimin kilosuna sevindim ama bende 1 kilo daha almışım:84:Toplam 18 kilo almışımVe buna ragmen şuan hala tıkınıyorum

sorma canımmmm benimde iştah açık salı gününden beri kesin almışımdır 1 kiloyu amannnnnnnn gidiyor bee canım okuyorumda ye ye yarasın bebiş kaç kiloydu
buarada bende iyiki çıkıyordum birde çıkmasam ne olurmuş

evet ebrucum yani bir kere oldu bende kasılma ondada sancı çıktı nst.de ama sonrasını anlayamıorum düzenini felan

Bende merak ederdim nasıl anlarım diye ama insan fark ediyor canım.1 saat arayla bu sefer hem belden hemde kasıktan agrılar başladı.Hep saat tuttum ve düzenliydii.Oğlum çok hareketlendi analatamam çok korktum.Belime ve kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oturamıyorsun duramıyorsun yürümek hareket etmek istiyorsun.Karnım taş gibi sertleşti ve oğlum güçlü hareketlerle kendini resmen aşagıya ittiriyordu.Ve rahimime agrılar giriyordu.Yani insan normal kasılmayla o sancıyı ayırt edebiliyor yani canım.Umarım anlatabilmişimdir

3500 dü bir hafta içinde 3800 olmuşÇok şaşardım.Bildigim kadarıyla son günler bebek kilo almıyormuş.Demekki yanlış biliyormuşum alabiliyormuş

3500 dü bir hafta içinde 3800 olmuşÇok şaşardım.Bildigim kadarıyla son günler bebek kilo almıyormuş.Demekki yanlış biliyormuşum alabiliyormuş
çok güzel anlatmışsın canım çok sağol
oyyy maşallah bebişinebende öyle duydum son haftalarda yavaşlıyor kilo alımı diye demek yanlışmış 1 haftada 200-250gr alıyorlar onu biliyorumda

Saol damlacım inş. yarın güzel haberler veririm sizlere.Gerçi yatış yapılırsa anca çıkınca haber verebilirm.

canım güzel kardeşim bebişini güle güle büyüt maşallah kuzuya seni biraz yormuş ama çok şükür kavuşmuşsunuz allahım bağışlasın yavrunu tatlım
özelden yazıyım dedim ama mesaj kutun doluymuş inşallah burda yazdığımı görürsün
seni çok öpüyorum kuzunuda kokluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…