2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlahi Fatoşş :)))))))

özlem yazmış canım örgü örüp hemde bilgisayar başında olunca kaçırmışım

geçmiş olsun canım benim sol tarafamı yatıyorsun sürekli ondan ağrıyordur

:87::87::87::87::87:

yok tatlım ya öle sola yatmıorum.normal ne tarafta uyuyabılırsem :))

normaldr herade agrılar

haha cnm nefes al nefes ver onunla anca dogum yaparimmben ins bu pozitifligimiz dogum esnasindada boyle kalirr

pilates yapıcaz ayy olmaz öyle ebru şallı gibi..her sabag tv8 i izleyip yansın yağlar yansın yağlar diyicezhem doğumda niye sürmesin ki hergün binlerce kadın doğuruyo bizde yaparız bir ara doğurur geliriz nolacak sanki

iyi geceler canım sorma ellerimiz düştü dicem konuşyor olsak çenemiz düşmüştü
oğluşum arasıra tekme atmasa hamile olduğumu unutuyorum bazen..ayy bak şimdi yine vicdanım sızladı çok zararı oluyodur dimi bu radyasyyonun bebişlerimize
ne yaparsan yap engelleymezsin canım yanii alt komşundada yandada kablosuz internet varsa onun radyasyonu bile geliyor vericiler var çevremizde ne yaparsak yapalım korumamız imkansız ötesi
iyi geceler teyzecikler
bebişlerine kavuşanlar onların resimlerini ekliyor
bizde oğluşumla göbüşümüzü ekleyelim dedik
göbüş topiğinde bakabilirsiniz
iyi gecelerrrrrr hemen bakalım neslihancımmmmm

merhaba kızlar ben hala yatıyorum. elsiciğim canım o dediğini önceden yazmış olsaydn keşke ama işte duramamamın bedelini ödüyorum şimdi. dünden beri ağrıdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum. o kadar kötü oldumki. bi gün önce bi sürü ütü yaptım dünde mutfağı temizleyim dedim ve bir an bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım ve o zamandan beride o kadar kötüyümki ağrıdan duramıyorum. kızlar sakın fazla ayakta kalmayın ben yaptım bari siz yapmayın. elsiciğim kuzeninede çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla hemen bebeğine kavuşur canım.
kuzucuğum canım o bendede var. ne zaman yatıp uyusam uyandığımda parmaklarım o kadar çok ağrıyorki. ilk başta kıpırdatamıyorum bile bide kıpırdatırken çıt çıt ses geliyor.
herkes iyidir İnşallah kızlaaaaaaar. bu arada geçmişi okuyamadım çünkü zorla oturuyorum yazayım kendimden haber vereyim dedim.

kızlar bir anda sancılarım başladı ben çıkıyorum azıcık uzanayım..Allah'a emanet olun

cnmmm boyum 1/70 ben 25 kilo aldim ve hala almayada devam ediyorum byole gidersee 30a dayanacmm ayy napiyim su icsem yario banada

doğumdan sonra veririz inşallah. ben de beklediğime göre çok aldım. artık dikkat etmiyorum

aaa ne güzel. inşallah ben de böyle kolay veririm aldığım kiloları.

yok tatlım ya öle sola yatmıorum.normal ne tarafta uyuyabılırsem :))

normaldr herade agrılar

sende bendensin canım ne tarafta rahatsam öyle uyuyorum zaten dönemiyorum ancak wc.ye kalkıcam ozaaman dönebiliyorumbence normaldir canım ama gidersen sor doktora derim ne gün gidiceğini bana haberdar et merak ederim emii

ay sen cok yasa emiii alemsin wallaya yaniii dogurduktan sonra hamilelikten kalan kilolari atmak isteyen hamisler buraya diye bi topik aciveririz ordan devam ederizz

İlahi Fatoşş :)))))))

iyi geceler mart anneleriuzun süredir yazılarınızı okuyorum ama bir türlü aranıza katılamadım.inşallah bende mart annesi oluyorumviyole'cum bu arada bende 36+4 günlük hamileyim.oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum...

geçmiş olsun sultancım
kızlar bir anda sancılarım başladı ben çıkıyorum azıcık uzanayım..Allah'a emanet olun
amanınnn demek birden sancın başladı :26::26::26:iyi geceler özlemcim
hoşgeldin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım dikkat et kendine geçmiş olsun

uzan canım aman dikkat et, bizi habersiz bırakma yarın.sen de Allah'a emanet ol :80:

ay ne olur söyle geri gelsede kizlar sancilarim cogaldi doguma gidiyorum dese onun heycaniyla bizde sancilansak fenami olurduuu :86::86:

ayy değilmiiii ebru ne yaptı acaba inş sancıları çoğalmıştırcanlı canlı çok güzel gidiyor değilmi suyum geldi sancım var nişanım geldi ama kimseden gelmiyor nedense ancak ellerimiz çalışıyor

hos geldin cnm aramizaa

selaammm güzel annişler biz geldikkk
kuzucum emzikle uyuyor numarası cekerken fırsatten istifade girip yazayım dedim
inanır mısınız hastaneden geldigimizden beri daha yeni yer gördü totom
lohusalık denen lüksün bana oldukca lüks oldugu bir maratonun icinde buldum kendimi
dinlenip yatmak fırsatım hic olmadı su an davul olmus ayaklarımı dikmişken size de yazayım bir hısımla bir daha ne zaman fırsat bulurum Allah kerim

carsamba günü epidrual sezeryanla kuzumu kollarıma almak nasip oldu cok şükür
iyi ki sezeryan olmusum makat durus sanırken biz
kuzucum üc kat kordon dolanmasıyla dogdu meger büyük bir riskin esiginden dönmüşüz Rabbim korumus bizi
ameliyata girene kadar korkum yoktu ama içerde biraz tısmadım degil
ama minik kelebegimi görmek koklamak dünyalara bedeldi
dogum sonrası bir sıkıntım olmadı ne bas agrısı ne baska bisey hafif dikiş sancısı oluyor elbet o da dayanılmayacak gibi degildi tavsıye ederim ben de arzu edenlere gönül rahatlıgıyla
ancak bizim icin zor olan kısım dogumdan sonra yasadıgımız sürec oldu melegim emmeyi beceremedi
göğüs uclarım kücük göğüsler büyük olunca silkon ucla mücadele verdik uzunca bir süre sonra tam tuttu emiyor derken süt az geliyor kanallar tıkanmıs bebiş emmeyince baya zor oldu cok caresiz hissettim üzüldüm yavrumu besleyememekten dogum hicbiseymis emzirmek cok daha zor bana göre
az cok emiyor cok sükür derken taburcu olup eve geldigimizn bikac saati gecmeden kuzucum gitgide halsizlesti canı cekildi resmen neler yaptım tepki yok refleksler zayıfladı beti benzi attı sürekli bi uyku hali nasıl korkuttu bizi tekrar hastaneye döndük en acilinden megrsem ac kalmıs kuzucum emiyor sanıyorken biz o acmıs nasıl kahroldum anlatamam kan sekeri düşmüş bundan istifade sarılıgımız fırlamıs acil yatıs verildi mama takviyesine baslandı 24 saat ışık tedavisi verildi
kuzumu öyle gözleri kapalı ısık altında uzaktan izlemek cok agır geldi RAbbim yasatmasın kimseye
sütümü sagdılar düzenli ama yetersizdi cogalmadı basta kuzum da emmedigi icin
neyse cok sükür düzeldi degerlermiz taburcu olduk ama dinlenemeden helak oldum ben dikişlerimi cok zorladım şişlik var ameliyat bölgemde eve geldik bir kosturmaca bir beslenme seansı iki saati asıyor süt sagıyorum arada mama verıyorum memeyı unutmasın diye kasıkla ölcekle veriyoruz uzun ve zor oluyor emme refleksimiz gelisti ancak gene de meme uclarını tutamıyor tam emmenin keyfini aldı mama yedırırken kocaman acıyor agzını bu sefer mamayı alamıyor gaz yapıyor falan ayy öyle zor ve yorucu kı kızlar mahvoldum vallahi belim sırtım dikişlerim helak oldu hic oturup dinlenemedim
ayaklarım ödem yaptı bir de davul gibi taslastılar basamıyorm üzerine berbat bir haldeyim anlayacagınız uyku deseniz o ne diyecegim kesinlikle
ama bütün bu sıkıntılı zahmetli sürece cektiklermize ragmen herseye degerdi
cennetten bir melek indi kollarıma kokusu güzelligi varlıgı dünyalara bedel
RAbbime binlerce kez sükürler olsun
herkese dua ettim dogumda mart annelerine ve hamilelere hayırlı kolay dogumlar nasip etsin diye Mevlam
bu arada anne olan varsa tebrik ediyorum vuslatın esiginde olanlara hayrılı dogumlar diliyorum
gecmisi okumak hayal tekrar ne zaman gireblirim fırsat bulup bilemiyorum henüz düzen oturtamadık
ama mutlaka dönecegim aranıza kuzumla birlikte su mücadeleyi atlatırsak
hepinizi kocaman öpüyoruz melegimle saglıkla kalın yavrularınızla hayırlarla insallah

walla cnm giden gelmior acep ne isdirr:86::86: zaten bu gdisle bilgisayar basinda doguracagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…