ay massallah cnmm manken gibi boyun varmissevt bende duydum emzirmek zayiflatio diee yanii bak bebisimiz yuzunden aldigimiz kilolari tkrar bebesimiz sayesinde geri verebuliyomusuzz yani annesi onlarin bize bizarari dokunmuuoo ay yerim onlari bennn bi yemedigim bebisler kalmisdi zaten :90::90:
özlem yazmış canım örgü örüp hemde bilgisayar başında olunca kaçırmışım
geçmiş olsun canım benim sol tarafamı yatıyorsun sürekli ondan ağrıyordur
:87::87::87::87::87:
haha cnm nefes al nefes ver onunla anca dogum yaparimmbenins bu pozitifligimiz dogum esnasindada boyle kalirr
tebrik ederim Handan'cım. sağlıklı, mutlu uzun bir ömrü olur bahtı açık olur inşallah. kilosunu sorun etme. küçük bebekler daha çabuk büyüyor diyorlar. operasyonu da inşallah iyi geçer canım.
aaaa görmemişim ben fb'da. allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah.
biz de seni merak ediyorduk Ahu'cum. tebrik ederim. maşallah bebeğine.bahtı açık, sağlıklı, mutlu uzun bir ömür dilerim kızına sizlerle birlikte. darısı da başımıza...
tebrik ederim canım. maşallah Defne'yeallah analı babalı büyütsün inşallah.
tebrikler gözün aydın canım. maşallah bebişine de.allah analı babalı büyütsün.
tebrikler Çiğdemcim. allah analı babalı büyütsün. Deniz beye sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim. darısı başımıza...
daha geçmişi bitiremedim. yarın devam ederim belki size yetişebilirim. :)
herkese iyi geceler. kocaman öptüm hepinizi.
ne yaparsan yap engelleymezsin canım yanii alt komşundada yandada kablosuz internet varsa onun radyasyonu bile geliyor vericiler var çevremizde ne yaparsak yapalım korumamız imkansız ötesioğluşum arasıra tekme atmasa hamile olduğumu unutuyorum bazen..ayy bak şimdi yine vicdanım sızladı çok zararı oluyodur dimi bu radyasyyonun bebişlerimize
iyi gecelerrrrrr hemen bakalım neslihancımmmmmiyi geceler teyzecikler
bebişlerine kavuşanlar onların resimlerini ekliyor
bizde oğluşumla göbüşümüzü ekleyelim dedik
göbüş topiğinde bakabilirsiniz
buarada benım sol omuzumda kolumda agrı cok yatamıorum kesınlıkle hele
elerımde parmaklarım nasıl agrıo eklem yerlerı anlatamam(( cok fena sabah uyanıyorum agrısından
oturu uyusuyo bıde
bole olan varmı kızlar aranızda
cnmmm boyum 1/70 ben 25 kilo aldim ve hala almayada devam ediyorum byole gidersee 30a dayanacmmayy napiyim su icsem yario banada
57 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 77 dim şuan 67 2 hafta oldu doğum yapalı kendi kendine gidiyor kilolar 40 ım çıkana kadar dahada gider sanırım o nedenle boşverr nasıLsa doğumdan sonra bişi kalmayacak :)
yok tatlım ya öle sola yatmıorum.normal ne tarafta uyuyabılırsem :))
normaldr herade agrılar
pilates yapıcaz ayy olmaz öyle ebru şallı gibi..her sabag tv8 i izleyip yansın yağlar yansın yağlar diyicezhem doğumda niye sürmesin ki hergün binlerce kadın doğuruyo bizde yaparız bir ara doğurur geliriz nolacak sanki
İlahi Fatoşş :)))))))
bence de sadece ahsen koysan daha güzel olacak. ama ahsen gül ikili olarak kulağa daha uyumlu geliyor
geçmiş olsun sultancımmerhaba kızlar ben hala yatıyorum. elsiciğim canım o dediğini önceden yazmış olsaydn keşke ama işte duramamamın bedelini ödüyorum şimdi. dünden beri ağrıdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum. o kadar kötü oldumki. bi gün önce bi sürü ütü yaptım dünde mutfağı temizleyim dedim ve bir an bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım ve o zamandan beride o kadar kötüyümki ağrıdan duramıyorum. kızlar sakın fazla ayakta kalmayın ben yaptım bari siz yapmayın. elsiciğim kuzeninede çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla hemen bebeğine kavuşur canım.
kuzucuğum canım o bendede var. ne zaman yatıp uyusam uyandığımda parmaklarım o kadar çok ağrıyorki. ilk başta kıpırdatamıyorum bile bide kıpırdatırken çıt çıt ses geliyor.
herkes iyidir İnşallah kızlaaaaaaar. bu arada geçmişi okuyamadım çünkü zorla oturuyorum yazayım kendimden haber vereyim dedim.
amanınnn demek birden sancın başladı :26::26::26:iyi geceler özlemcimkızlar bir anda sancılarım başladı ben çıkıyorum azıcık uzanayım..Allah'a emanet olun
iyi geceler mart anneleriuzun süredir yazılarınızı okuyorum ama bir türlü aranıza katılamadım.inşallah bende mart annesi oluyorum viyole'cum bu arada bende 36+4 günlük hamileyim.oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum...
kızlar bir anda sancılarım başladı ben çıkıyorum azıcık uzanayım..Allah'a emanet olun
canım dikkat et kendine geçmiş olsunmerhaba kızlar ben hala yatıyorum. elsiciğim canım o dediğini önceden yazmış olsaydn keşke ama işte duramamamın bedelini ödüyorum şimdi. dünden beri ağrıdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum. o kadar kötü oldumki. bi gün önce bi sürü ütü yaptım dünde mutfağı temizleyim dedim ve bir an bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım ve o zamandan beride o kadar kötüyümki ağrıdan duramıyorum. kızlar sakın fazla ayakta kalmayın ben yaptım bari siz yapmayın. elsiciğim kuzeninede çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla hemen bebeğine kavuşur canım.
kuzucuğum canım o bendede var. ne zaman yatıp uyusam uyandığımda parmaklarım o kadar çok ağrıyorki. ilk başta kıpırdatamıyorum bile bide kıpırdatırken çıt çıt ses geliyor.
herkes iyidir İnşallah kızlaaaaaaar. bu arada geçmişi okuyamadım çünkü zorla oturuyorum yazayım kendimden haber vereyim dedim.
kızlar bir anda sancılarım başladı ben çıkıyorum azıcık uzanayım..Allah'a emanet olun
ayy sancilarin basladidemekhadi cnm dogurda gell
benimde aklıma geldiiidedim bu şekilde çıktıysa kesin çok sancılandı yoksam hemencecik gitmezdiiiiiiiiiii
ay ne olur söyle geri gelsede kizlar sancilarim cogaldi doguma gidiyorum dese onun heycaniyla bizde sancilansakfenami olurduuu :86::86:
iyi geceler mart anneleriuzun süredir yazılarınızı okuyorum ama bir türlü aranıza katılamadım.inşallah bende mart annesi oluyorum viyole'cum bu arada bende 36+4 günlük hamileyim.oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum...
ayy değilmiiii ebru ne yaptı acaba inş sancıları çoğalmıştırcanlı canlı çok güzel gidiyor değilmi suyum geldi sancım var nişanım geldi ama kimseden gelmiyor nedense ancak ellerimiz çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?