2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kimse yok topikde ben uyuyamiyoru
Kasilmalarim yuzunden belim fena agrio ooff off 1 saat oldu gecmio napmaliyim acaba hafi karin agrisi gibi agrilarimda var nedrmek oluo acaba:26::26:

kizlar kimse yok topikde ben uyuyamiyoru
kasilmalarim yuzunden belim fena agrio ooff off 1 saat oldu gecmio napmaliyim acaba hafi karin agrisi gibi agrilarimda var nedrmek oluo acaba:26::26:

cnm kasılmalar süreklimi.... Yoksa devamlı bi ağrımı var..pozisyon değiştirince geçiyomu?

cnm kasılmalar süreklimi.... Yoksa devamlı bi ağrımı var..pozisyon değiştirince geçiyomu?

Cnm gecmedi yana yatiyorum yok sirt ustu yatiyorum ozamanda nefesim dararuo anlamadim gitti biraz simdi iiyi ama bi sure sonra karnim tkrardan tas kesilio

herkese gunaydin gecmise bakamiyorum cok ozur dilerim yeni bir gelisme var mi? ya bir de ben doguma son 4 gun kala feci grip oldum kizlar (( bogazim sis, burnum akiyor, her yerim sizliyor. bu halde nasil ameliyat olacagim ben? genel anestezi olacak bir de.. ne olur bana acil iyilesmek icin doping recetesi lazim. damlacim bogaz icin kolonya karabiber deneyecegim bugun. ama baska bir yontem bilenininz varsa yazabilir mi? opuldunuz kocaman..

öncelikle gözün aydın inş bundan sonra bebeğin ve sen sağlıkla mutlulukla birlikte olursunuz.

günaydınn herkese...
geçmiş olsun canım aynı şeyleri yaşıyorum şuan yutkunamıyorum bile,kaynar suyun içine bı tatlı kaşığı kadar viks at başına havlu kapatıp buharında dur acayip iyi gelıyo dun oyle rahatladm ben valla bıraz sonra yıne yapıcam.

şimdiden herkese güğnaydınlar...
biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.

biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.

Günaydın canım.Sezeryan mı olacaksın?Bende dr. gidicem şimdi.Yarın günümdoluyor.Bende aç karınla eşyalarımla hazırlıklı gidicem.Bakalım neye karar vericez:97:Hakkımızda hayırlısı olsun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Günaydın dilek..
Biz seninle aynı haftayız.Senin dogum şeklin bellimiydi?

benide uyku tutmadı bu gece belim ağrıyo arada kasıklarımda ağrı oluyo
iyi değilim off

Geçmiş olsun canım...Son günlerin normaldir bu agrılar

Kizlar kimse yok topikde ben uyuyamiyoru
Kasilmalarim yuzunden belim fena agrio ooff off 1 saat oldu gecmio napmaliyim acaba hafi karin agrisi gibi agrilarimda var nedrmek oluo acaba:26::26:

Karın agrısı gibiyse endişe etmene gerek yok canım.Ama daha şiddetlenirse dr. aramanda fayda var.

Bende yeni atlattım.Geçmiş olsun canım.Ihlamur ve kuşburnunu karıştırıp içtim ve yatarken bogazıma vikis sürüp tülbentle bagladım.Bogazım bu şekilde yumuşadı ama senin yöntemide biliyorum o da iyi gelir.Ama asıl geçiren dr.ilaç verdi.Doguma girmeden iyileşmen lazım dedi ve 1 şurupla 1 hap yazdı.Dün bitti ilaçlarım çokşükür iyiyim .İstersen sende dr. söyle ilaç yazsın çünkü dogumuna çok az kalmış.

normal doğum bekliyoruz, ama bu gidişle gelmicek gibi görunuyo o yuzden dr 41.haftada suni sezeryan denicez onunlada gelmek ıstemezse sezeryan...oğlum beni yorucak çok moralim bozuk

Seni şuan en iyi ben anlayabilirm canım.Geçmişebaktıysan benim sancılarım vardı dün bütün gün hastaneydik.1 cm açılma vardı ve 8 dk.da bir sancım geliyorsu nst de.Ve ben yerimde duramıyordum.Herkes hazırdı bende kendimi doguma hazırlamıştım ama sancıları kesildi.Dr. yatış yapalım suni sancı verelim dedi kabul etmedim.Bakalım bugün kendi dr. ne diycek?Artık ya suni sancı yada sezeryan seçim yapmam gerekicek sanırımNapalım hakkımızda hayrılısı olsun.Sende üzme kendini canım herşey olacagına varır.

günaydın çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun malesef ben ne iyi gelir bilemiyorum canım...

amin canim sagolasin yine de..

doktoruma danisip yapayim canim. sagol.

hakkinda hayirlisi canim. saglikla al insallah kuzunu kucagina.

anladim canim. kadin dogumcum burun icin sprey ve ballı limonlu ıhlamur dedi. bsaka bir sey onermedi. insallah toparlanirim.

evet canım okumuştum geçmişi, bakalım ne diyecek bugun doktorun, sana seçenek sunarsa ne karar vereceksin, bide bana doktorum geç döllenme olabılır o yuzden beklemekte yarar var tabıkı herşey normal giderse dedı ve benım çok çok nadir kasılmam oluyo kendimi gayet iyi hissediyorum.

sermest canim, gozun aydin. Ve cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Kızlar geçmişi okuyamadım. Hızlıca yazıcam.
Ben pazar günü doğurdummmmmmmmmm!
Bugüne randevumuz vardı, bizimki pazar gelmeye karar verdi. Cmtesi gecesi 4te suyum geldi. Pazar sabah geldik. Epidural sezaryenle Zeynep'imizi kucağımıza aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…