kizlar kimse yok topikde ben uyuyamiyoru
kasilmalarim yuzunden belim fena agrio ooff off 1 saat oldu gecmio napmaliyim acaba hafi karin agrisi gibi agrilarimda var nedrmek oluo acaba:26::26:
cnm kasılmalar süreklimi.... Yoksa devamlı bi ağrımı var..pozisyon değiştirince geçiyomu?
benide uyku tutmadı bu gece belim ağrıyo arada kasıklarımda ağrı oluyo
iyi değilim off
selaammm güzel annişler biz geldikkk
kuzucum emzikle uyuyor numarası cekerken fırsatten istifade girip yazayım dedim
inanır mısınız hastaneden geldigimizden beri daha yeni yer gördü totom
lohusalık denen lüksün bana oldukca lüks oldugu bir maratonun icinde buldum kendimi
dinlenip yatmak fırsatım hic olmadı su an davul olmus ayaklarımı dikmişken size de yazayım bir hısımla bir daha ne zaman fırsat bulurum Allah kerim
carsamba günü epidrual sezeryanla kuzumu kollarıma almak nasip oldu cok şükür
iyi ki sezeryan olmusum makat durus sanırken biz
kuzucum üc kat kordon dolanmasıyla dogdu meger büyük bir riskin esiginden dönmüşüz Rabbim korumus bizi
ameliyata girene kadar korkum yoktu ama içerde biraz tısmadım degil
ama minik kelebegimi görmek koklamak dünyalara bedeldi
dogum sonrası bir sıkıntım olmadı ne bas agrısı ne baska bisey hafif dikiş sancısı oluyor elbet o da dayanılmayacak gibi degildi tavsıye ederim ben de arzu edenlere gönül rahatlıgıyla
ancak bizim icin zor olan kısım dogumdan sonra yasadıgımız sürec oldu melegim emmeyi beceremedi
göğüs uclarım kücük göğüsler büyük olunca silkon ucla mücadele verdik uzunca bir süre sonra tam tuttu emiyor derken süt az geliyor kanallar tıkanmıs bebiş emmeyince baya zor oldu cok caresiz hissettim üzüldüm yavrumu besleyememekten dogum hicbiseymis emzirmek cok daha zor bana göre
az cok emiyor cok sükür derken taburcu olup eve geldigimizn bikac saati gecmeden kuzucum gitgide halsizlesti canı cekildi resmen neler yaptım tepki yok refleksler zayıfladı beti benzi attı sürekli bi uyku hali nasıl korkuttu bizi tekrar hastaneye döndük en acilinden megrsem ac kalmıs kuzucum emiyor sanıyorken biz o acmıs nasıl kahroldum anlatamam kan sekeri düşmüş bundan istifade sarılıgımız fırlamıs acil yatıs verildi mama takviyesine baslandı 24 saat ışık tedavisi verildi
kuzumu öyle gözleri kapalı ısık altında uzaktan izlemek cok agır geldi RAbbim yasatmasın kimseye
sütümü sagdılar düzenli ama yetersizdi cogalmadı basta kuzum da emmedigi icin
neyse cok sükür düzeldi degerlermiz taburcu olduk ama dinlenemeden helak oldum ben dikişlerimi cok zorladım şişlik var ameliyat bölgemde eve geldik bir kosturmaca bir beslenme seansı iki saati asıyor süt sagıyorum arada mama verıyorum memeyı unutmasın diye kasıkla ölcekle veriyoruz uzun ve zor oluyor emme refleksimiz gelisti ancak gene de meme uclarını tutamıyor tam emmenin keyfini aldı mama yedırırken kocaman acıyor agzını bu sefer mamayı alamıyor gaz yapıyor falan ayy öyle zor ve yorucu kı kızlar mahvoldum vallahi belim sırtım dikişlerim helak oldu hic oturup dinlenemedim
ayaklarım ödem yaptı bir de davul gibi taslastılar basamıyorm üzerine berbat bir haldeyim anlayacagınız uyku deseniz o ne diyecegim kesinlikle
ama bütün bu sıkıntılı zahmetli sürece cektiklermize ragmen herseye degerdi
cennetten bir melek indi kollarıma kokusu güzelligi varlıgı dünyalara bedel
RAbbime binlerce kez sükürler olsun
herkese dua ettim dogumda mart annelerine ve hamilelere hayırlı kolay dogumlar nasip etsin diye Mevlam
bu arada anne olan varsa tebrik ediyorum vuslatın esiginde olanlara hayrılı dogumlar diliyorum
gecmisi okumak hayal tekrar ne zaman gireblirim fırsat bulup bilemiyorum henüz düzen oturtamadık
ama mutlaka dönecegim aranıza kuzumla birlikte su mücadeleyi atlatırsak
hepinizi kocaman öpüyoruz melegimle saglıkla kalın yavrularınızla hayırlarla insallah
herkese gunaydin gecmise bakamiyorum cok ozur dilerim yeni bir gelisme var mi? ya bir de ben doguma son 4 gun kala feci grip oldum kizlar(( bogazim sis, burnum akiyor, her yerim sizliyor. bu halde nasil ameliyat olacagim ben? genel anestezi olacak bir de.. ne olur bana acil iyilesmek icin doping recetesi lazim. damlacim bogaz icin kolonya karabiber deneyecegim bugun. ama baska bir yontem bilenininz varsa yazabilir mi? opuldunuz kocaman..[/QUOTE
günaydın çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun malesef ben ne iyi gelir bilemiyorum canım...
herkese gunaydin gecmise bakamiyorum cok ozur dilerim yeni bir gelisme var mi? ya bir de ben doguma son 4 gun kala feci grip oldum kizlar(( bogazim sis, burnum akiyor, her yerim sizliyor. bu halde nasil ameliyat olacagim ben? genel anestezi olacak bir de.. ne olur bana acil iyilesmek icin doping recetesi lazim. damlacim bogaz icin kolonya karabiber deneyecegim bugun. ama baska bir yontem bilenininz varsa yazabilir mi? opuldunuz kocaman..
şimdiden herkese güğnaydınlar...
biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.
biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.
Günaydın dilek..
Biz seninle aynı haftayız.Senin dogum şeklin bellimiydi?
benide uyku tutmadı bu gece belim ağrıyo arada kasıklarımda ağrı oluyo
iyi değilim off
Kizlar kimse yok topikde ben uyuyamiyoru
Kasilmalarim yuzunden belim fena agrio ooff off 1 saat oldu gecmio napmaliyim acaba hafi karin agrisi gibi agrilarimda var nedrmek oluo acaba:26::26:
herkese gunaydin gecmise bakamiyorum cok ozur dilerim yeni bir gelisme var mi? ya bir de ben doguma son 4 gun kala feci grip oldum kizlar(( bogazim sis, burnum akiyor, her yerim sizliyor. bu halde nasil ameliyat olacagim ben? genel anestezi olacak bir de.. ne olur bana acil iyilesmek icin doping recetesi lazim. damlacim bogaz icin kolonya karabiber deneyecegim bugun. ama baska bir yontem bilenininz varsa yazabilir mi? opuldunuz kocaman..
normal doğum bekliyoruz, ama bu gidişle gelmicek gibi görunuyo o yuzden dr 41.haftada suni sezeryan denicez onunlada gelmek ıstemezse sezeryan...oğlum beni yorucak çok moralim bozuk
günaydın çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun malesef ben ne iyi gelir bilemiyorum canım...
günaydınn herkese...
geçmiş olsun canım aynı şeyleri yaşıyorum şuan yutkunamıyorum bile,kaynar suyun içine bı tatlı kaşığı kadar viks at başına havlu kapatıp buharında dur acayip iyi gelıyo dun oyle rahatladm ben valla bıraz sonra yıne yapıcam.
Bende yeni atlattım.Geçmiş olsun canım.Ihlamur ve kuşburnunu karıştırıp içtim ve yatarken bogazıma vikis sürüp tülbentle bagladım.Bogazım bu şekilde yumuşadı ama senin yöntemide biliyorum o da iyi gelir.Ama asıl geçiren dr.ilaç verdi.Doguma girmeden iyileşmen lazım dedi ve 1 şurupla 1 hap yazdı.Dün bitti ilaçlarım çokşükür iyiyim .İstersen sende dr. söyle ilaç yazsın çünkü dogumuna çok az kalmış.
Seni şuan en iyi ben anlayabilirm canım.Geçmişebaktıysan benim sancılarım vardı dün bütün gün hastaneydik.1 cm açılma vardı ve 8 dk.da bir sancım geliyorsu nst de.Ve ben yerimde duramıyordum.Herkes hazırdı bende kendimi doguma hazırlamıştım ama sancıları kesildi.Dr. yatış yapalım suni sancı verelim dedi kabul etmedim.Bakalım bugün kendi dr. ne diycek?Artık ya suni sancı yada sezeryan seçim yapmam gerekicek sanırımNapalım hakkımızda hayrılısı olsun.Sende üzme kendini canım herşey olacagına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?