- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ewt cnm teşekkür ederim. böyle bir sürü alıntı yapıyorsunuz ya nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorum.
onun için de erkese cvp yazamadım. ben zaten senin cvp yazacağını biliyordummm. eşime söyledim sweet cvp yazar diye. bir baktım yazmışşş
geçmiş olsun canım benim sol tarafamı yatıyorsun sürekli ondan ağrıyordurbuarada benım sol omuzumda kolumda agrı cok yatamıorum kesınlıkle hele
elerımde parmaklarım nasıl agrıo eklem yerlerı anlatamam(( cok fena sabah uyanıyorum agrısından
oturu uyusuyo bıde
bole olan varmı kızlar aranızda
bak çoklu alıntı yapmak için alıntı ile cevapla yazan yerin hemen yanında sohbet işaretine benzer bir işaret var ona tıklıyorsun tick işareti geliyo alıntıların bitince cevap ver diyosun her bir alıntı farklı quote olarak karşına geliyo hepsinin arasına istediğini yazarsınbcc
57 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 77 dim şuan 67 2 hafta oldu doğum yapalı kendi kendine gidiyor kilolar 40 ım çıkana kadar dahada gider sanırım o nedenle boşverr nasıLsa doğumdan sonra bişi kalmayacak :)
57 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 77 dim şuan 67 2 hafta oldu doğum yapalı kendi kendine gidiyor kilolar 40 ım çıkana kadar dahada gider sanırım o nedenle boşverr nasıLsa doğumdan sonra bişi kalmayacak :)
Valla canım benim baya zamanım var... Haziran annesiyim ben, tecrübeli anne adaylarına bi kaç soru sormak için topiğinizde böyle geziniyorum... :) ama yine de dikkatli oluyorum her konuda elimden geldiğince...Aynen zaten şurda ne kadar zamanınız kaLdıki kendinizi hiç riske atmayın hiçbirşeye karışmayın bebişler herşeyden önemli
özlem yazmış canım örgü örüp hemde bilgisayar başında olunca kaçırmışım
geçmiş olsun canım benim sol tarafamı yatıyorsun sürekli ondan ağrıyordur
:87::87::87::87::87:
bak çoklu alıntı yapmak için alıntı ile cevapla yazan yerin hemen yanında sohbet işaretine benzer bir işaret var ona tıklıyorsun tick işareti geliyo alıntıların bitince cevap ver diyosun her bir alıntı farklı quote olarak karşına geliyo hepsinin arasına istediğini yazarsınbcc
ayy ne güzel pozitif düşünüyorsun... msjın bana tebessüm ettirdi valla , maşallah... sağlıklı olsun da kuzularımız veririz kiloları
negativ dusunup hem kendini uzersin cnm hemde daha cook kilo alirsin stress yaparsan en iyisi kendinle barisik olmak dogurduktan sonraa veririzz amaaaaaaaaaan kilooo dedigin ne dirkii taktigin seye bakacik konusmak gerekirsee susongunlerimde istedigimi yiyorum keyfini cikariorum dogumdan sonra artik abur cubur yasak oldugu icin
:80: haydi bakalım bir deneme yap oluyo mu bakalımhmmm sağol cnm anladım. ay garip garip paylaşıyodum çok alıntı yapacağım diye.
negativ dusunup hem kendini uzersin cnm hemde daha cook kilo alirsin stress yaparsan en iyisi kendinle barisik olmak dogurduktan sonraa veririzz amaaaaaaaaaan kilooo dedigin ne dirkii taktigin seye bakacik konusmak gerekirsee susongunlerimde istedigimi yiyorum keyfini cikariorum dogumdan sonra artik abur cubur yasak oldugu icin
emzirmek çok kilo veridiriyormuş hem gördüm ablamda hem de duydum herkeslerden... inşallah bebeklerimiz emer de biz de zayıflarız... Benim boyum 1.78dediğim gibi boydan kurtarıyorum ama nereye kadar
aslında senle ortak bir iş kursak köşeyi döneriz gibi geliyo banabirimizin kaçırdığı şeyi diğeri tamamlıyo
iyi geceler kızlar bizim çok uykumuz geldi yarın sabah 9.30 da doktor randevumuz var zaten sizlere iyi sohbetler
iyi geceler kızlar bizim çok uykumuz geldi yarın sabah 9.30 da doktor randevumuz var zaten sizlere iyi sohbetler
az önce sormuştum ama kimse yoktu o zaman.
kimsenin de sabrı kalmadı geçmişi okumaya. onun için tekrar sormak istiyorum şimdi baya yoğun.
hangisi daha iyi sizce? yardım edin kızlar. bugün yarın doğar kızım.
selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum
24 şubatta spinal sezaryenle doğum yaptım.oğlum 2000 gr doğdu.beklediğimizden daha da minik geldi yavrum.şimdi sarılıkla mücadele ediyoruz bi de sütüm yok doymuyo mama veriyoruz.
kızlar oğlumun dil altı bağlı operasyon gerekicekmiş dua edin kolay olsun.içim acıyo dilini uzatamadığını görünce
umarım herkes iyidir
geçmişi okumam mümkün değil
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı..
Selam annisler biz geldik
Gecmisi okuyamadim dun aksama dogru ciktik hastaneden
Beliz hanim epidural sezaryen 3.050 gr 49,5 cm olarak 36+5 1mart gunu dogdu
Suni sanciya ragmen normal olmadi
Bi ara girip bol bol yazcam
Sizleri seviyorum
Anne olmak cook guzel
Ama hala uyumadim adam akilli
Kızlaaaaaaar.. Geçmişi hiç okumadan yazıyorum.. Minik kızım hazır uyumuşken..
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışımAma ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi.. Arada yine girerim ben.. Ama vargücünüzle yazmayın, geçmiş çok birikirse okuyamam
selam annişler...
bebeğim süpriz yaptı 29 martı bekleyemedi...
2 mart sabahı suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım yoktu
suni sancı verdiler epidural normal doğum oldu
bebişim 3300 gr ve 50 cm...
ama sütümüz gelmedi hala
şimdi bizim için dua edin sütümüz gelsin...
bekleyen tüm arkadaşlar allah en kısa zamanda sizleride kurtarsın işallah...
merhaba kızlar...
deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:
:80: haydi bakalım bir deneme yap oluyo mu bakalım
işte böyle pozitif düşünce ile evrenin pozitifliğini üstümüze çekicez sonrasında nefes aaalllll nefes veerr diyip kilo vericez...ayyy budist rahipler gibi konuştum evren mevren derken
eee ikimizinde elleri çalışıyor maşallah yanii iş yapabiliriz güzel bizde yetenek sizsinizemi çıksak neeeeee:86::86:
:80: haydi bakalım bir deneme yap oluyo mu bakalım
inşallah olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?