2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün kuzunu.... Canım çıktınmı hastaneden...

canım geçmiş olsun kolonya karabiberi hiç duymadım ama çaya atınca karabiberi boğazlara iyi geliyo bide zencefilli ballı ıhlamuru tavsiye ederim..çabucak iyileş inşallah..
bu arada günaydın herkese..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?ben çookk iyiyim..hala doğurmadım:) neyse bizee yatılı misafir gelecek çocukları da ellerine geçirdikleri herşeyi kırma potansiyeline sahipler..bu nedenle bilgisayarımızı kaldırıyoruz..4 gün kalacaklarmışben şimdi kurtarabildiğim kadar eşya kurtarmaya çalışıyorum..hoşçakalııınnn

canım ya bende aynen bugünde doğurmadım die bi giriş yapmaya hazırlanıyodumayy yatılı misafir bu halde zor ya Allah yardımcın olsun diyimbişey olursa bize haber vermeyi unutma sakın

Maşşallah kızlar net'e girmediğim zamanlarda doğuran doğurana. Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın, hayırlı ve sağlıklı ömürleri olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah.
Rahatsız olan arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun. Burcucuğum umarım en kısa zamanda atlatırsın hastalığını.

kızlar,belki daha önce bu konu çoook konuşuldu bilmiyorum kaçırmış olabilirim. Hasta bezi alıyoruz yaa, ben daha almadım, onun yerine kalın gece pedlerinden alsam olmaz mı, aynı işlevi görmez mi? Tamamen psikoljik olarak etkileniyorum yaaa

herkese günaydınnn
2 gündür sancılarım var bel ağrım filan
ama düzenli değil.
bugün ankarada çok güzel kar yağıyor
eşim kızımı tembihledi kar yağmadan gel dedik gelmedin
bu hafta gelme karlar erisin öyle gel dedi.
bakalım babayı dinleyecek mi bizim prenses
sizler nasılsınız bakalım?
geçmişi şöyyyle bir okuyup geliyorum.

herkese gunaydın kızlaar...

burcu,cok gecmiş olsun cnm... bnm de bogazım yanıyo,farenjitoldum..
bal,toz zencefil ve karabiberi karıştırıp iç canım... bi de bogazın için karadut pekmezi bulursan cok iyi geliyor.. ayrıca ıhlamur da içebilirsin... bi de burun tıkanıklıgını acsın diye burun kemarların cok az viks sür.. bi de eczaneden serum fizyolojik al damlat burnuna canım..
[/B][/B]

Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen

çok yakınların belki kızma ama nasıl geliyorlar yaa çocuklu ve dört günlüğüne biz acayip derecede misafir severiz acayip rahat bir hamile oldum her zaman hiç sakınmadım kendimi ama bu kadarıda pes onların düşünmesi lazım herşeyden önce bu günler eşinle birbirinize bolbol zaman ayırmanız gereken bir zaman ben annemlerin yanında olmama rağmen herzamankinden çok özlüyorum şu anda eşimi birde misafir neyse bari inşallah çok yormazlar seni yardımcı olurlar ayy nedense birden acayip sinir oldum abarttım sanki

Arkadaşlar nihayet büyük gün geldi çattı. Benim nazlı kızım kendi imkanlarıyla malesef gelemiyor :)) yarın sabah saat 07:30 da epidural sezeryanla kızımı dünyaya getirmiş olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ... İnşallah herşey yolunda gider...

Kizlar kimse yok topikde ben uyuyamiyoru
Kasilmalarim yuzunden belim fena agrio ooff off 1 saat oldu gecmio napmaliyim acaba hafi karin agrisi gibi agrilarimda var nedrmek oluo acaba:26::26:
canım geçmiş olsun ne yaptın acaba merak ettim doğumamı gittin yoksammmmmmm:26::26:
benide uyku tutmadı bu gece belim ağrıyo arada kasıklarımda ağrı oluyo
iyi değilim off
geçmiş olsun canım
off burcucum son zamanda yakaladı dmeek seni şu grip çok geçmiş olsun 4günün var inş düzelirsin
bir bebiş daha gelmiş canım tebrik ederim gözünüz aydın allah sağlıkla analaı babalı büyütüsün
yahuuu son anda olcak işmi buuuuuuu allah yardımcın olsun aman kendini çok yorma bebiş bu zamandada gelirse haber ver bize
ben aldım canım hasta bezi ama ped nasıl olur bilmiyorum hiç
okadardan bizede yollasanıza yıldızcım yaaaaaa kar görmek istiyorum bennnnnnnnnn:85::85:
çok sevindim canım gözün aydın veeee tarih süper aklımdan geçmiyor değil fanatik beşiktaşlı olunca 19.03 süper tarih kesin doktor geç der

sibelcim gözünüz aydın yarın bu saatlerde ırmak bebiş kucağında olucak allahın izniyle

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kimsecikler yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkherkes doğurmayamı gitti yoksaaa:86::86:ben doğurmadım :87::87::87:burdayım havada berbat eve tıkılı kaldık pöffffffffffff 9ay geçtide şu zamanlar durdu ileri tuşuna basıp hayatı hızlandırasım geliyor

merhaba arkadaşlar doktor kontrolünden geldim çatı muayenesi oldum çatım darmış veeeeeeee yarın saat 9.30 da sezeryana giriyorum şaşkınım heyecanlıyım biraz da korkuyorum daha gece normal doğum yapacağım diye konuşmuştuk ama nasip böyleymiş dua edin ne olurrr

merhaba damlacım....ben burdayım .kahvaltıydı çöp atmaktı derken ancak girebildim....nevar neyok bakalım....

Allah kolay doğum nasip eylesin canım..hayrlısıyla bebişini kucağına almanı nasip eylesin inş.

güzel duaların için teşekkür ederim canım

3500 dü bir hafta içinde 3800 olmuşÇok şaşardım.Bildigim kadarıyla son günler bebek kilo almıyormuş.Demekki yanlış biliyormuşum alabiliyormuş
maşallah bebişine canm

çok geçmiş olsun kızlar....
şimdiden herkese güğnaydınlar...
biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.
Allah yardımcın olsun canım
hakkınızda hayırlısı olsun .....
gözünaydın canım...Allah analı babalı büyütsün inş...

günleriniz hayırlı olsun kızlar....Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş...
güzel duaların için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…