Ay canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün kuzunu.... Canım çıktınmı hastaneden...Kızlar geçmişi okuyamadım. Hızlıca yazıcam.
Ben pazar günü doğurdummmmmmmmmm!
Bugüne randevumuz vardı, bizimki pazar gelmeye karar verdi. Cmtesi gecesi 4te suyum geldi. Pazar sabah geldik. Epidural sezaryenle Zeynep'imizi kucağımıza aldık
sermest canim, gozun aydin. Ve cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
canım geçmiş olsun kolonya karabiberi hiç duymadım ama çaya atınca karabiberi boğazlara iyi geliyo bide zencefilli ballı ıhlamuru tavsiye ederim..çabucak iyileş inşallah..herkese gunaydin gecmise bakamiyorum cok ozur dilerim yeni bir gelisme var mi? ya bir de ben doguma son 4 gun kala feci grip oldum kizlar(( bogazim sis, burnum akiyor, her yerim sizliyor. bu halde nasil ameliyat olacagim ben? genel anestezi olacak bir de.. ne olur bana acil iyilesmek icin doping recetesi lazim. damlacim bogaz icin kolonya karabiber deneyecegim bugun. ama baska bir yontem bilenininz varsa yazabilir mi? opuldunuz kocaman..
slm kızlar nasılsınız?ben çookk iyiyim..hala doğurmadım:) neyse bizee yatılı misafir gelecek çocukları da ellerine geçirdikleri herşeyi kırma potansiyeline sahipler..bu nedenle bilgisayarımızı kaldırıyoruz..4 gün kalacaklarmışben şimdi kurtarabildiğim kadar eşya kurtarmaya çalışıyorum..hoşçakalııınnn
slm kızlar nasılsınız?ben çookk iyiyim..hala doğurmadım:) neyse bizee yatılı misafir gelecek çocukları da ellerine geçirdikleri herşeyi kırma potansiyeline sahipler..bu nedenle bilgisayarımızı kaldırıyoruz..4 gün kalacaklarmışben şimdi kurtarabildiğim kadar eşya kurtarmaya çalışıyorum..hoşçakalııınnn
canım geçmiş olsun ne yaptın acaba merak ettim doğumamı gittin yoksammmmmmm:26::26:Kizlar kimse yok topikde ben uyuyamiyoru
Kasilmalarim yuzunden belim fena agrio ooff off 1 saat oldu gecmio napmaliyim acaba hafi karin agrisi gibi agrilarimda var nedrmek oluo acaba:26::26:
geçmiş olsun canımbenide uyku tutmadı bu gece belim ağrıyo arada kasıklarımda ağrı oluyo
iyi değilim off
off burcucum son zamanda yakaladı dmeek seni şu grip çok geçmiş olsun 4günün var inş düzelirsinherkese gunaydin gecmise bakamiyorum cok ozur dilerim yeni bir gelisme var mi? ya bir de ben doguma son 4 gun kala feci grip oldum kizlar(( bogazim sis, burnum akiyor, her yerim sizliyor. bu halde nasil ameliyat olacagim ben? genel anestezi olacak bir de.. ne olur bana acil iyilesmek icin doping recetesi lazim. damlacim bogaz icin kolonya karabiber deneyecegim bugun. ama baska bir yontem bilenininz varsa yazabilir mi? opuldunuz kocaman..
Kızlar geçmişi okuyamadım. Hızlıca yazıcam.
Bugüne randevumuz vardı, bizimki pazar gelmeye karar verdi. Cmtesi gecesi 4te suyum geldi. Pazar sabah geldik. Epidural sezaryenle Zeynep'imizi kucağımıza aldık
yahuuu son anda olcak işmi buuuuuuuslm kızlar nasılsınız?ben çookk iyiyim..hala doğurmadım:) neyse bizee yatılı misafir gelecek çocukları da ellerine geçirdikleri herşeyi kırma potansiyeline sahipler..bu nedenle bilgisayarımızı kaldırıyoruz..4 gün kalacaklarmışben şimdi kurtarabildiğim kadar eşya kurtarmaya çalışıyorum..hoşçakalııınnn
ben aldım canım hasta bezi ama ped nasıl olur bilmiyorum hiçkızlar,belki daha önce bu konu çoook konuşuldu bilmiyorum kaçırmış olabilirim. Hasta bezi alıyoruz yaa, ben daha almadım, onun yerine kalın gece pedlerinden alsam olmaz mı, aynı işlevi görmez mi? Tamamen psikoljik olarak etkileniyorum yaaa
okadardan bizede yollasanıza yıldızcım yaaaaaa kar görmek istiyorum bennnnnnnnnn:85::85:herkese günaydınnn
2 gündür sancılarım var bel ağrım filan
ama düzenli değil.
bugün ankarada çok güzel kar yağıyor
eşim kızımı tembihledi kar yağmadan gel dedik gelmedin
bu hafta gelme karlar erisin öyle gel dedi.
bakalım babayı dinleyecek mi bizim prenses
sizler nasılsınız bakalım?
geçmişi şöyyyle bir okuyup geliyorum.
Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen
Arkadaşlar nihayet büyük gün geldi çattı. Benim nazlı kızım kendi imkanlarıyla malesef gelemiyor :)) yarın sabah saat 07:30 da epidural sezeryanla kızımı dünyaya getirmiş olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ... İnşallah herşey yolunda gider...
merhaba damlacım....ben burdayım .kahvaltıydı çöp atmaktı derken ancak girebildim....nevar neyok bakalım....merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kimsecikler yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkherkes doğurmayamı gitti yoksaaa:86::86:ben doğurmadım :87::87::87:burdayım havada berbat eve tıkılı kaldık pöffffffffffff 9ay geçtide şu zamanlar durdu ileri tuşuna basıp hayatı hızlandırasım geliyor
merhaba arkadaşlar doktor kontrolünden geldim çatı muayenesi oldum çatım darmış veeeeeeee yarın saat 9.30 da sezeryana giriyorum şaşkınım heyecanlıyım biraz da korkuyorum daha gece normal doğum yapacağım diye konuşmuştuk ama nasip böyleymiş dua edin ne olurrr
merhaba damlacım....ben burdayım .kahvaltıydı çöp atmaktı derken ancak girebildim....nevar neyok bakalım....
Allah kolay doğum nasip eylesin canım..hayrlısıyla bebişini kucağına almanı nasip eylesin inş.
maşallah bebişine canm3500 dü bir hafta içinde 3800 olmuşÇok şaşardım.Bildigim kadarıyla son günler bebek kilo almıyormuş.Demekki yanlış biliyormuşum alabiliyormuş
herkese gunaydin gecmise bakamiyorum cok ozur dilerim yeni bir gelisme var mi? ya bir de ben doguma son 4 gun kala feci grip oldum kizlar(( bogazim sis, burnum akiyor, her yerim sizliyor. bu halde nasil ameliyat olacagim ben? genel anestezi olacak bir de.. ne olur bana acil iyilesmek icin doping recetesi lazim. damlacim bogaz icin kolonya karabiber deneyecegim bugun. ama baska bir yontem bilenininz varsa yazabilir mi? opuldunuz kocaman..
çok geçmiş olsun kızlar....günaydınn herkese...
geçmiş olsun canım aynı şeyleri yaşıyorum şuan yutkunamıyorum bile,kaynar suyun içine bı tatlı kaşığı kadar viks at başına havlu kapatıp buharında dur acayip iyi gelıyo dun oyle rahatladm ben valla bıraz sonra yıne yapıcam.
Allah yardımcın olsun canımşimdiden herkese güğnaydınlar...
biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.
hakkınızda hayırlısı olsun .....Günaydın canım.Sezeryan mı olacaksın?Bende dr. gidicem şimdi.Yarın günümdoluyor.Bende aç karınla eşyalarımla hazırlıklı gidicem.Bakalım neye karar vericez:97:Hakkımızda hayırlısı olsun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz
gözünaydın canım...Allah analı babalı büyütsün inş...Kızlar geçmişi okuyamadım. Hızlıca yazıcam.
Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen
günleriniz hayırlı olsun kızlar....Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş...Arkadaşlar nihayet büyük gün geldi çattı. Benim nazlı kızım kendi imkanlarıyla malesef gelemiyor :)) yarın sabah saat 07:30 da epidural sezeryanla kızımı dünyaya getirmiş olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ... İnşallah herşey yolunda gider...
güzel duaların için teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?