- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ayyyyyyyy bir bebiş daha geliyorrrrrrrrmerhaba arkadaşlar doktor kontrolünden geldim çatı muayenesi oldum çatım darmış veeeeeeee yarın saat 9.30 da sezeryana giriyorum şaşkınım heyecanlıyım biraz da korkuyorum daha gece normal doğum yapacağım diye konuşmuştuk ama nasip böyleymiş dua edin ne olurrr
vallahi hiç ses yok canım buralarda bugün tamamen sessizliğe gömülmüş bizde nöbetçi bekçi oluverdikmerhaba damlacım....ben burdayım .kahvaltıydı çöp atmaktı derken ancak girebildim....nevar neyok bakalım....
Allah kolay doğum nasip eylesin canım..hayrlısıyla bebişini kucağına almanı nasip eylesin inş.
vallahi hiç ses yok canım buralarda bugün tamamen sessizliğe gömülmüş bizde nöbetçi bekçi oluverdikafiyet olsun yarasın oğluşuna
ayyyyyyyy bir bebiş daha geliyorrrrrrrrgözün aydın bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vallahi hiç ses yok canım buralarda bugün tamamen sessizliğe gömülmüş bizde nöbetçi bekçi oluverdikafiyet olsun yarasın oğluşuna
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kimsecikler yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkherkes doğurmayamı gitti yoksaaa:86::86:ben doğurmadım :87::87::87:burdayım havada berbat eve tıkılı kaldık pöffffffffffff 9ay geçtide şu zamanlar durdu ileri tuşuna basıp hayatı hızlandırasım geliyor
cidden süpriz olmuş canım hemde süper süpriz yarın banada doktor öyle dese yaaaaa ne mutlu olurumamin canım çok heyecanlıyım hiç aklımda yarın doğum yapmak yoktu nasip işteama çok mutluyum
tabi cnm nerdesin sen? dua edelim oraya da kar yağsın. ama karlar eriyince bebişler gelsin. üşümesinler...
gerçekten bugün kimmmsecikler yok.
nereye kayboldunuz?
herkes doğuma mı gitti yoksa
doğuran doğurana ya maşallahdarısı başımıza diyelim damlacım özlemde gitti 4 gün yokmuş bende hala tık yok nöbetçi hamile olduk kaldık burda
google amcamıza nöbetçi hamile yazsalar bizim ismimiz çıkar
google amcamıza nöbetçi hamile yazsalar bizim ismimiz çıkar
ayy çok hoşsun damlacım..valla benim sancılar geri kaçtı sanırsam:83:
valla ya bi sancı geliyo 2 sn.lik geçip gidiyo doğum sancısı çekmek isteyen ilk hamilelerde biziz sanırımsancılar biii tamamen uğrasalar artıkkkkk yok bizi teyet geçiyor sancılar
ay kızlar ya tekrar bi isim arayışına girdim iyi mi...
ebru gündeşin açıklaması geldi aklıma kadına sürekli hamile hamile diye haberler çıkartıyolar ya o da demiştiki evet 1.5 senedir hamileyim hala doğuramadımbizde bu gerçek olcak
ay kızlar ya tekrar bi isim arayışına girdim iyi mi...
valla ya bi sancı geliyo 2 sn.lik geçip gidiyo doğum sancısı çekmek isteyen ilk hamilelerde biziz sanırımneyse biz karnımızı doyuralım size iyi sohbetler geliriz yine
ecem çok güzel cinsiyeti öğrenmeden önce ecem ismide hoşuma gitmişti benimben kızım olsa "tuana" ismini çok istiyodum
şimdilerde "ecrin"i çok duyuyorum hoşuma gidiyo
"su" ismide güzel
ben kendi adımıda çok seviyorum"ecem" kraliçem demek :82:
bendeeeeeeeeeeeeee doğurmak istiyorum bugün tanıdığımız doğum yaptı satlarımızda aynıydı doktoru aldı haksızlık bu yaaaaaaaaaaama ben artık bi an önce doğurmak istiyorum hormonlarım çok fena ya :2: durup dururken ağlamalarım başladı yine
afiyet olsun mervecim
ecem çok güzel cinsiyeti öğrenmeden önce ecem ismide hoşuma gitmişti benim
bendeeeeeeeeeeeeee doğurmak istiyorum bugün tanıdığımız doğum yaptı satlarımızda aynıydı doktoru aldı haksızlık bu yaaaaaaaaaabiz neden bekliyoruzzzz
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ama az miktarda böyle bişeyi yaşayan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?