2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy bir bebiş daha geliyorrrrrrrrgözün aydın bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vallahi hiç ses yok canım buralarda bugün tamamen sessizliğe gömülmüş bizde nöbetçi bekçi oluverdikafiyet olsun yarasın oğluşuna

amin canım çok heyecanlıyım hiç aklımda yarın doğum yapmak yoktu nasip işte ama çok mutluyum

tabi cnm nerdesin sen? dua edelim oraya da kar yağsın. ama karlar eriyince bebişler gelsin. üşümesinler...

doğuran doğurana ya maşallah darısı başımıza diyelim damlacım özlemde gitti 4 gün yokmuş bende hala tık yok nöbetçi hamile olduk kaldık burda

amin canım çok heyecanlıyım hiç aklımda yarın doğum yapmak yoktu nasip işte ama çok mutluyum
cidden süpriz olmuş canım hemde süper süpriz yarın banada doktor öyle dese yaaaaa ne mutlu olurum
tabi cnm nerdesin sen? dua edelim oraya da kar yağsın. ama karlar eriyince bebişler gelsin. üşümesinler...

gerçekten bugün kimmmsecikler yok.
nereye kayboldunuz?
herkes doğuma mı gitti yoksa

kocaeli canım istanbula yağıcakmış belki uğrar buraya evet yaa düzeliceğine havalar gittikçe soğuyor bebişler üşicek kar yağsa yumuşar ama ben ankarada doğdum büyüdüm özledim ankarayı aralıkdan beri gelemiyorumdoğuma gittiler cidden canım herhalde

sancılar biii tamamen uğrasalar artıkkkkk yok bizi teyet geçiyor sancılar
valla ya bi sancı geliyo 2 sn.lik geçip gidiyo doğum sancısı çekmek isteyen ilk hamilelerde biziz sanırım neyse biz karnımızı doyuralım size iyi sohbetler geliriz yine

ebru gündeşin açıklaması geldi aklıma kadına sürekli hamile hamile diye haberler çıkartıyolar ya o da demiştiki evet 1.5 senedir hamileyim hala doğuramadım bizde bu gerçek olcak
ciidden bizimde o hesap oluyor sanırım
ay kızlar ya tekrar bi isim arayışına girdim iyi mi...

neden yıldızcım vazgeçtin bebişinin isminden

ama ben artık bi an önce doğurmak istiyorum hormonlarım çok fena ya :2: durup dururken ağlamalarım başladı yine

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ama az miktarda böyle bişeyi yaşayan varmı???

valla ya bi sancı geliyo 2 sn.lik geçip gidiyo doğum sancısı çekmek isteyen ilk hamilelerde biziz sanırım neyse biz karnımızı doyuralım size iyi sohbetler geliriz yine
afiyet olsun mervecim
ben kızım olsa "tuana" ismini çok istiyodum

şimdilerde "ecrin"i çok duyuyorum hoşuma gidiyo

"su" ismide güzel

ben kendi adımıda çok seviyorum "ecem" kraliçem demek :82:
ecem çok güzel cinsiyeti öğrenmeden önce ecem ismide hoşuma gitmişti benim
ama ben artık bi an önce doğurmak istiyorum hormonlarım çok fena ya :2: durup dururken ağlamalarım başladı yine
bendeeeeeeeeeeeeee doğurmak istiyorum bugün tanıdığımız doğum yaptı satlarımızda aynıydı doktoru aldı haksızlık bu yaaaaaaaaaabiz neden bekliyoruzzzz

bizim neyimiz eksik günlerimiz mi hıhhh.!!! koç burcu olmayı bekliyo bizim bebişler galiba

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ama az miktarda böyle bişeyi yaşayan varmı???

ewt cnm benim bir kaç ay böyle olmuştu. ama doktora gittim hep.
hesaplayınca regl olsam kanamanın olduğu tarihe denk geliyordu.
ama yine de git doktora. ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…