arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ama az miktarda böyle bişeyi yaşayan varmı???
ewt cnm benim bir kaç ay böyle olmuştu. ama doktora gittim hep.
hesaplayınca regl olsam kanamanın olduğu tarihe denk geliyordu.
ama yine de git doktora. ihmal etme.
selam kızlar nasılsınız?:79:
selam kızlar nasılsınız?:79:
ben yaşadım defnecim sabah kalktığımda kanama olmuş hemen doktora gittik karnımdan kalp atşını duymadı sanırım benimde 6haftalıktı yaşadığımda...akşam gel dedi alttan muayne edelim kalp atışını duyarsak agresif tedavi uygulancak dedi şükür akşamında pıt pıtlarını duyduk....iğne vuruldum ilaç içtim 3ay bitince bıraktırdı ilişki yasaklandı ayağa kalkmamda aynı şekilde wc dışında hep yattım doktorun dediği kahverengi kanama korkma kırmızı ve parçalı olursa mutlaka gel dedi ara ara oldu gene...sonrasında bidaha gelmedi inş...sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini doktora gitmedinmi
kızlar 4000.sayfaya gelmişizbugünün şerefine bu kupayı damlacım sana veriyoruz topikte en çok online olan güzel hamilemiz
ciidden bizimde o hesap oluyor sanırım
neden yıldızcım vazgeçtin bebişinin isminden
çok teşekkür ederim biraz içime su serpildi benim gittiğim doktor da biz kırmızı kandan korkmayız kahverengiden korkuyoruz dedi ki bu nasıl doktorlar ya kime inancaz
ayy vallahi eee gurbette olunca böyle oluyor nete sarıyorum iyimi herkeslerle bu şekilde irtibat kuruyorum cidden yaaa temmuzdan beri burdayım iyikide burdayım sizin gibi şeker hamişleri tanıdım
biz gül ismini çoook seviyoruz. ama çiçek olarak.
ama fiil olarak algılayıp pek beğenmeyen oldu.
yine de vazgeçmedik. yanına güzel bir isim ahsen düşündük. engüzel gül anlamı olsun diye.
geçenlerde de sadece ahsen derseler öyle anlamı en... olan isimler ağır gelebiliyor bebeğe dedi birisi.
kesin değiştirelim gözüyle bakmıyorum duruma. ama yine de başka isimler düşünmüyor değilim. bir de ahsen isminin bir özelliği de Kuran da geçiyor olması. kız isimlerinden Kuran da geçen pek yok.
aslında rüyamda kızımı görmüştüm Ahsen Gül istemişti. gül ismini sıradan buldukları için canım sıkılıyo. bi de ahsenin tek söylenmesi sakıncalı mı iyice araştırmam lazım
canım benimbende kendi adıma senin gibi bir arkadaş tanıdığım için çok mutluyum:119:
bence benim dediğim doktorun dediği doğrudurkii bebişim hala karnımda canım sende korkma ilaç ve iğne vuruluyormusun peki
çok saol canım progestan verdi kan sulandırıcı iğne verdi vitaminle coraspin verdi ama coraspini almadım inşallahh senin doktorunun dedği doğrudur bende kasım annesi olurum :) çok teşekkürler tecrübelerinizi paylaştığınız için sağlıklı ve çok kolay doğumlar diliyorum sizlere allah sağ salim kavuştursun bizi bebişlerimizle...
hımmm baya karışık durummuş :44::44:ama en önemlisi içine sinmesi kimsenin bişey demesine bakma senin hoşuna gidiyorsa koy derim
hımmm baya karışık durummuş :44::44:ama en önemlisi içine sinmesi kimsenin bişey demesine bakma senin hoşuna gidiyorsa koy derim
Damlacık iyide seni tanimisiz Cnm İnan bende burdakk herkezi ve seni çok seviyorum bı taraftan mınızın oglusum. Olmasın rağmen hep sizlerle olmaya cLisiyorum mrk ediyorum ve sizlerle üzülüyorum arkadaslar.
canım geçmiş olsun ne yaptın acaba merak ettim doğumamı gittin yoksammmmmmm:26::26:
Yoook cnm nerde o gunler sabha kadar uyutmadi beni ama simdi iyim Alkaha sukur kiz doguma gitsey yazarim ben meraklanma
merhaba tuğçecim nasılsınız cemre bebiş nasıllll
slm canım hoşgeldin....bizler iyiyiz sen nasılsın...nasıl gidiyor annelik....bebişin nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?