2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen hangı semttesın kı ben kecıorendeyım burda yağmıyor

canım sen hangı semttesın kı ben kecıorendeyım burda yağmıyor

merhaba emel nasılsın? senin tarih belli olmuş sezeryan mı olacaksın canım? şimdiden hayırlı olsun.. ben çankayadayım ve heryer bembeyaz sabah kalkınca perdeleri açıyorum bu sabah çok şaşırdım aaa diye bağırınca yazık eşim çok korktu doğum yapıyorum zannetmiş:)
heryer bembeyaz çok güzel..

dicektim otaraflar yüksek olunca bizde dikmende oturuyorduk yani hala annemler oturuyorlarda kar yağardı aşağılarda hiçbirşey yok

Bu arada doğum yapan arkadaşlar var

facebooktan takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdıklarım olabilir tek tek tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün Bebişleri Allah korusun..

Son düzenleme:

dicektim otaraflar yüksek olunca bizde dikmende oturuyorduk yani hala annemler oturuyorlarda kar yağardı aşağılarda hiçbirşey yok

:)) evet canım buralar çok yüksek hep karlı,
geçen yine çok kötü kar yağıyordu ben de işe gitmesem mi diye düşündüm işyerini arıyacaktım sonra baktım biraz durdu yavaş yavaş gideyim dedim işe bi gittim orda hiç kar yok ne yalancı diyeceklerdi:))

izne ayrıldın değilmi gökçencim

ya bu arada ben daha doğurmadan göğüslerimin ucu yara gibi oldu sızlıyo dokunamıyorum bile..lansınoh aldım başladım kullanmaya iyi gelir inşallah anlamadğım emzirmeden nie böle oldu?

Son düzenleme:
ya bu arada ben daha doğurmadan göğüslerimin ucu yara gibi oldu sızlıyo dokunamıyorum bile..lansınoh aldım başladım kullanmaya iyi gelir inşallah anlamadğım emzirmeden nie böle oldu?

aynen damlacım hatta öle bi his geliyo ki normalde bu his olsa hemen ped koyardım
aynen canım gidiyorum bakıyorum akıntı var acaba onun içinmi oluyor bu his
evet canım sonunda ayrıldım.. evde oturuyorum şimdi..
sen nasılsın canım normal doğumu bekliyecek misin? bir değişiklik var mı?

ohhh süperrr artık prensesi bekliyorsun desene yok canım normali beklemiyoruz dönmedi kesin sezeryan ben sezeryanı bekleyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…