herkese günaydınnn
2 gündür sancılarım var bel ağrım filan
ama düzenli değil.
bugün ankarada çok güzel kar yağıyor
eşim kızımı tembihledi kar yağmadan gel dedik gelmedin
bu hafta gelme karlar erisin öyle gel dedi.
bakalım babayı dinleyecek mi bizim prenses
sizler nasılsınız bakalım?
geçmişi şöyyyle bir okuyup geliyorum.
meraklı melahat merak eder heeeeee ona görecanım geçmiş olsun ne yaptın acaba merak ettim doğumamı gittin yoksammmmmmm:26::26:
Yoook cnm nerde o gunler sabha kadar uyutmadi beni ama simdi iyim Alkaha sukur kiz doguma gitsey yazarim ben meraklanmahabersiz bırakma
bende iyiyim kızlarküçük hanım uyumuşken size sesleniyim dedim ama mıkırdanmaya başladık.. sanki özgür anlarımı hissediyor hemen icraata geçiyor kızlar sizinde az kaldı, heyecanlı mısınız? cemre hanım beklemediğimiz anda erken geldiği için yaşayamadım o heyecanı ama annelik güzel şeymiş..sizlerinde hayırlısıyla gelsin artık bebişleriniz inş. insan öpüp koklamaya doyamıyor
ne güzel tuğçecim inş en kısa zamanda bizde yaşarız bu duyguları artık bizde emzirmekten gazdan konuşmak istiyoruzheyecan var canım heran bişey olucakmı diye tetikdeyim ben belim ağrısa acabamı diyorum ama sonuç hep olumsuz
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ama az miktarda böyle bişeyi yaşayan varmı???
canım sen hangı semttesın kı ben kecıorendeyım burda yağmıyor
merhaba emel nasılsın? senin tarih belli olmuş sezeryan mı olacaksın canım? şimdiden hayırlı olsun.. ben çankayadayım ve heryer bembeyaz sabah kalkınca perdeleri açıyorum bu sabah çok şaşırdım aaa diye bağırınca yazık eşim çok korktu doğum yapıyorum zannetmiş:)
heryer bembeyaz çok güzel..
meraklı melahat merak eder heeeeee ona görehabersiz bırakma
ne güzel tuğçecim inş en kısa zamanda bizde yaşarız bu duyguları artık bizde emzirmekten gazdan konuşmak istiyoruzheyecan var canım heran bişey olucakmı diye tetikdeyim ben belim ağrısa acabamı diyorum ama sonuç hep olumsuz
gelecek o günlerde Damlacım az kalmış senindebu arada gögüslerimde ki ağrıyı lansinohta mustelada geçiremedi.. %100 organik zeytinyağ inanılmaz iyi geldi aklınızda olsun kızlar.. bebeğin poposu içinde yine zeytinyağ mucizelere yarattı..bütün pişik derdimizi bir anda bitirdi..doktorumun tavsiyesiydi çok işe yaradı..
gelecek o günlerde Damlacım az kalmış senindebu arada gögüslerimde ki ağrıyı lansinohta mustelada geçiremedi.. %100 organik zeytinyağ inanılmaz iyi geldi aklınızda olsun kızlar.. bebeğin poposu içinde yine zeytinyağ mucizelere yarattı..bütün pişik derdimizi bir anda bitirdi..doktorumun tavsiyesiydi çok işe yaradı..
çok sağol tuğçecim evde vardı halis zeytinyağ ayvalıktan gelmişti onu kullanıyım bariii bende peki siliyormusun sonrasında emzirirken göğsünün ucunu yoksa gerek yokmu
dicektim otaraflar yüksek olunca bizde dikmende oturuyorduk yani hala annemler oturuyorlarda kar yağardı aşağılarda hiçbirşey yok
:)) evet canım buralar çok yüksek hep karlı,
geçen yine çok kötü kar yağıyordu ben de işe gitmesem mi diye düşündüm işyerini arıyacaktım sonra baktım biraz durdu yavaş yavaş gideyim dedim işe bi gittim orda hiç kar yok ne yalancı diyeceklerdi:))
buarada gene adet olcakmışım gibi hissediyorum normalmi acaba:26::26::26:
çok sağol tuğçecim evde vardı halis zeytinyağ ayvalıktan gelmişti onu kullanıyım bariii bende peki siliyormusun sonrasında emzirirken göğsünün ucunu yoksa gerek yokmu
silmene gerek yok dedi doktorum canım..bu arada bizim cadı acıktı.. öpüyoruz seni..Gökçencim teşekkür ederim..darısı en kısa zamanda seninde kucağına almana
izne ayrıldın değilmi gökçencim
ya bu arada ben daha doğurmadan göğüslerimin ucu yara gibi oldu sızlıyo dokunamıyorum bile..lansınoh aldım başladım kullanmaya iyi gelir inşallah anlamadğım emzirmeden nie böle oldu?
aynen canım gidiyorum bakıyorum akıntı var acaba onun içinmi oluyor bu hisaynen damlacım hatta öle bi his geliyo ki normalde bu his olsa hemen ped koyardım
evet canım sonunda ayrıldım.. evde oturuyorum şimdi..
sen nasılsın canım normal doğumu bekliyecek misin? bir değişiklik var mı?
biz çıkalım dinlenelim öpüldünüz kızlarrrr gene gelirim:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?