Kızlar geçmişi okuyamadım. Hızlıca yazıcam.
Ben pazar günü doğurdummmmmmmmmm!
Bugüne randevumuz vardı, bizimki pazar gelmeye karar verdi. Cmtesi gecesi 4te suyum geldi. Pazar sabah geldik. Epidural sezaryenle Zeynep'imizi kucağımıza aldık
slm kızlar nasılsınız?ben çookk iyiyim..hala doğurmadım:) neyse bizee yatılı misafir gelecek çocukları da ellerine geçirdikleri herşeyi kırma potansiyeline sahipler..bu nedenle bilgisayarımızı kaldırıyoruz..4 gün kalacaklarmışben şimdi kurtarabildiğim kadar eşya kurtarmaya çalışıyorum..hoşçakalııınnn
herkese günaydınnn
2 gündür sancılarım var bel ağrım filan
ama düzenli değil.
bugün ankarada çok güzel kar yağıyor
eşim kızımı tembihledi kar yağmadan gel dedik gelmedin
bu hafta gelme karlar erisin öyle gel dedi.
bakalım babayı dinleyecek mi bizim prenses
sizler nasılsınız bakalım?
geçmişi şöyyyle bir okuyup geliyorum.
Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen
Arkadaşlar nihayet büyük gün geldi çattı. Benim nazlı kızım kendi imkanlarıyla malesef gelemiyor :)) yarın sabah saat 07:30 da epidural sezeryanla kızımı dünyaya getirmiş olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ... İnşallah herşey yolunda gider...
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kimsecikler yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkherkes doğurmayamı gitti yoksaaa:86::86:ben doğurmadım :87::87::87:burdayım havada berbat eve tıkılı kaldık pöffffffffffff 9ay geçtide şu zamanlar durdu ileri tuşuna basıp hayatı hızlandırasım geliyor
merhaba arkadaşlar doktor kontrolünden geldim çatı muayenesi oldum çatım darmış veeeeeeee yarın saat 9.30 da sezeryana giriyorum şaşkınım heyecanlıyım biraz da korkuyorum daha gece normal doğum yapacağım diye konuşmuştuk ama nasip böyleymiş dua edin ne olurrr
bizim neyimiz eksik günlerimiz mi hıhhh.!!!koç burcu olmayı bekliyo bizim bebişler galiba
bende iyiyim kızlarküçük hanım uyumuşken size sesleniyim dedim ama mıkırdanmaya başladık.. sanki özgür anlarımı hissediyor hemen icraata geçiyor kızlar sizinde az kaldı, heyecanlı mısınız? cemre hanım beklemediğimiz anda erken geldiği için yaşayamadım o heyecanı ama annelik güzel şeymiş..sizlerinde hayırlısıyla gelsin artık bebişleriniz inş. insan öpüp koklamaya doyamıyor
merhaba emel nasılsın? senin tarih belli olmuş sezeryan mı olacaksın canım? şimdiden hayırlı olsun.. ben çankayadayım ve heryer bembeyaz sabah kalkınca perdeleri açıyorum bu sabah çok şaşırdım aaa diye bağırınca yazık eşim çok korktu doğum yapıyorum zannetmiş:)
heryer bembeyaz çok güzel..
Kızlar selammmmm,
bebişim 3-4 martta gelecekti. Ama suyu hareketleri azaldıgı içinve ters durdguçin 14 şubatta sezeryanla dünyaya geldi. çok güzel ir duygu. benim ilk bebeğim. Allah herkesi sağlıklarla kurtarsın inşallah.
Kızlar geçmişi okuyamadım. Hızlıca yazıcam.
Ben pazar günü doğurdummmmmmmmmm!
Bugüne randevumuz vardı, bizimki pazar gelmeye karar verdi. Cmtesi gecesi 4te suyum geldi. Pazar sabah geldik. Epidural sezaryenle Zeynep'imizi kucağımıza aldık
Canım çok geçmiş olsun... acil şifalar sana....
canım geçmiş olsun kolonya karabiberi hiç duymadım ama çaya atınca karabiberi boğazlara iyi geliyo bide zencefilli ballı ıhlamuru tavsiye ederim..çabucak iyileş inşallah..
bu arada günaydın herkese..
Maşşallah kızlar net'e girmediğim zamanlarda doğuran doğurana. Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın, hayırlı ve sağlıklı ömürleri olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah.
Rahatsız olan arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun. Burcucuğum umarım en kısa zamanda atlatırsın hastalığını.
kızlar,belki daha önce bu konu çoook konuşuldu bilmiyorum kaçırmış olabilirim. Hasta bezi alıyoruz yaa, ben daha almadım, onun yerine kalın gece pedlerinden alsam olmaz mı, aynı işlevi görmez mi? Tamamen psikoljik olarak etkileniyorum yaaa
herkese gunaydın kızlaar...
burcu,cok gecmiş olsun cnm... bnm de bogazım yanıyo,farenjitoldum..
bal,toz zencefil ve karabiberi karıştırıp iç canım... bi de bogazın için karadut pekmezi bulursan cok iyi geliyor.. ayrıca ıhlamur da içebilirsin... bi de burun tıkanıklıgını acsın diye burun kemarların cok az viks sür.. bi de eczaneden serum fizyolojik al damlat burnuna canım..[/B][/B]
Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen
Arkadaşlar nihayet büyük gün geldi çattı. Benim nazlı kızım kendi imkanlarıyla malesef gelemiyor :)) yarın sabah saat 07:30 da epidural sezeryanla kızımı dünyaya getirmiş olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ... İnşallah herşey yolunda gider...
merhaba arkadaşlar doktor kontrolünden geldim çatı muayenesi oldum çatım darmış veeeeeeee yarın saat 9.30 da sezeryana giriyorum şaşkınım heyecanlıyım biraz da korkuyorum daha gece normal doğum yapacağım diye konuşmuştuk ama nasip böyleymiş dua edin ne olurrr
merhaba kızlar nasılsınız...doğum yapanlar çoğalmış,bekleyenleride allah kurtarsın inşallah..
benimde sütüm azdı dünden beri çoğalmaya başladı çok şükür...hepinizin sütü bol olsun
Kızlar selammmmm,
bebişim 3-4 martta gelecekti. Ama suyu hareketleri azaldıgı içinve ters durdguçin 14 şubatta sezeryanla dünyaya geldi. çok güzel ir duygu. benim ilk bebeğim. Allah herkesi sağlıklarla kurtarsın inşallah.
kızlar merhaba. doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum. allah analı babalı büyütsün. hala sancı bekliyorum. 3 günüm kaldı. herhangi bi değişiklik olursa haber vermeye çalışırım. allah doğuma gidecek olanların yardımcısı olsun.
sıkıcı bi güüüün:85::85::85::85::85:
ay ne guzel kavusmussun bebisini senin adina cok sevindim darisi bizim basimiza bizde bi alabilseydik kuzucuklarimiziii:97::97::97:Kızlar selammmmm,
kızlar merhaba. doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum. allah analı babalı büyütsün. hala sancı bekliyorum. 3 günüm kaldı. herhangi bi değişiklik olursa haber vermeye çalışırım. allah doğuma gidecek olanların yardımcısı olsun.
sütün çoğalsın dahada çiğdemcimmerhaba kızlar nasılsınız...doğum yapanlar çoğalmış,bekleyenleride allah kurtarsın inşallah..
benimde sütüm azdı dünden beri çoğalmaya başladı çok şükür...hepinizin sütü bol olsun
gözünüz aydın eftelyacım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahKızlar selammmmm,
allah allah burda hala hıcbır sey yok demek yukseklere yagmıs.
koca olmak da zor ya en ufak bır tepkımızde bısey oldu . benım kı de oyle nolduuuu dıyo ay bıle desem. senınkı de what happened dıyodur
benım dr 21 ı eger bır sorun olmazsa gelısımınde alırız dedı ama hamıleleıkte hıcbırsey bellı olmaz tabı. senın durumlar ne cnm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:ben çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm hadi doğuranları anladımda doğurmayanlar kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:
cok az kalmıs annesı kavusmanıza heyecan doruktadır bakalım bız ne yapıcaz ....bır an önce kavusalımda kuzulara yeter..
aynennnn katiliorum cnm sana:84::84:
ay ne guzel kavusmussun bebisini senin adina cok sevindim darisi bizim basimiza bizde bi alabilseydik kuzucuklarimiziii:97::97::97:
ALLAH kurtarsin cnm az kalmiss normal dogum herhaldee...yaaabende dogurmak istiyoruumm kimse kalmadi doguran gidioo benim bucurugun keyfi yerinde cikmick bu gidisle:78::78:
cnmmm ayn en ınanılmaz sıkılıyorummm kımsecıklerde yok aksam oldu kocıslerı gelecek ya o yuzden yoklardır...
edacım vallahi çok sıkıldım buarada sessizleşince terkedilmiş moduna giriyorumderdimizi anlayanda azcıcık kişi kaldı o değil iiçimizden biri girip sancım var suyum geldi dese sevinicem modum değişicek giren doğurdum diyor
ben de sıkıldıııııııııım ben deeeee kızlaaaaaaaaaaaarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?