2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağlıkla büyüt Zeynebini, hayırlı ömürlü olsun...

Canım allah kolaylık versin, vallahi misafirlerin de oldukça zamansız gelmişler... Allah yardım etsin, sensiz dört gün ne yaparız burda arada gel

Merak etme annesi söz dinler kızın, acele etmez, karın geçmesini bekler..

Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen

Hayırlı olsun canım... Bir arkadaşımızın daha günü belli oldu, gitgide yalnızlaşıyor topic...

Allah kolaylık versin canım, inşallah herşeygüzel olur...

Aynen benimde canım, ama açıkcası bazen düşününce korkuyorum, nasıl olacak doğunca diye...

Canım hayırlısı olsun, perşembe benimde muayenem var, inş. dr bana da aynı şeyi söyler diye dua ediyorum. Durduk yerde sezeryan olmak istemiyorum, ama normal doğumdan da cok korkuyorum, en azından dr söylerse içim daha rahat olacak

bizim neyimiz eksik günlerimiz mi hıhhh.!!! koç burcu olmayı bekliyo bizim bebişler galiba

Eveeet, bu kadar beklemişken koç burcu olabilir artık, hatta babamızın doğum tarihi 23 mart aynı gün doğsa tam süper olacak... Yoksa ben aslanım, babası koç, balık olursa kızımızla anlaşmamız pek olası gözükmüyooo

canım yaa, büyümüş artık.. Allahım bize de nasip etsin o günleri..

merhaba kızlar nasılsınız...doğum yapanlar çoğalmış,bekleyenleride allah kurtarsın inşallah..
benimde sütüm azdı dünden beri çoğalmaya başladı çok şükür...hepinizin sütü bol olsun

Kızlar selammmmm,

bebişim 3-4 martta gelecekti. Ama suyu hareketleri azaldıgı içinve ters durdguçin 14 şubatta sezeryanla dünyaya geldi. çok güzel ir duygu. benim ilk bebeğim. Allah herkesi sağlıklarla kurtarsın inşallah.

allah allah burda hala hıcbır sey yok demek yukseklere yagmıs.
koca olmak da zor ya en ufak bır tepkımızde bısey oldu . benım kı de oyle nolduuuu dıyo ay bıle desem. senınkı de what happened dıyodur

benım dr 21 ı eger bır sorun olmazsa gelısımınde alırız dedı ama hamıleleıkte hıcbırsey bellı olmaz tabı. senın durumlar ne cnm

canim gozunuz aydin, allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Canım çok geçmiş olsun... acil şifalar sana....

sagol acnim.

canım geçmiş olsun kolonya karabiberi hiç duymadım ama çaya atınca karabiberi boğazlara iyi geliyo bide zencefilli ballı ıhlamuru tavsiye ederim..çabucak iyileş inşallah..
bu arada günaydın herkese..

amin canim insallah.

amin canims agol.

ben ahsta bezi kloymadim. kalin hijyenik ped koydum canim.

dediklerini yapiyorum canim. insallah toparlanacagim.

Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen

gozun aydin canim. masallah kuzuna.

canim saglikal al insallah kuzunu kucagina.

aman, saglikla al insallah kuzunu kucagina canim.

masallah canim. Amin.

Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim. Amin.

kızlar merhaba. doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum. allah analı babalı büyütsün. hala sancı bekliyorum. 3 günüm kaldı. herhangi bi değişiklik olursa haber vermeye çalışırım. allah doğuma gidecek olanların yardımcısı olsun.

cok az kalmıs annesı kavusmanıza heyecan doruktadır bakalım bız ne yapıcaz ....bır an önce kavusalımda kuzulara yeter..

sıkıcı bi güüüün :85::85::85::85::85:

aynennnn katiliorum cnm sana:84::84:

ay ne guzel kavusmussun bebisini senin adina cok sevindim darisi bizim basimiza bizde bi alabilseydik kuzucuklarimiziii:97::97::97:

ALLAH kurtarsin cnm az kalmiss normal dogum herhaldee...yaaabende dogurmak istiyoruumm kimse kalmadi doguran gidioo benim bucurugun keyfi yerinde cikmick bu gidisle:78::78:

sütün çoğalsın dahada çiğdemcim
gözünüz aydın eftelyacım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah

gellllllll denizin sancısı gellllllllllllllllllllllll

:))) aynen öyle canım çok heyecanlılar ben daha az heyecanlıyım farkında değilim hiçbirşeyin:)
benim kızım maşallah akıllı teyzesi doğum kanalına inmiş bekliyor öyle:) herşey normal maşallah sadece annesi tembel ne sancı var ne bir başka birşey hatta ben eskisinden daha enerjik ve daha rahatım.. ama artık gelsin istiyorum çok da gecikmesin sağlıkla gelsin..
normal doğumu neden beklemiyorsun canım

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:ben çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm hadi doğuranları anladımda doğurmayanlar kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:ben çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm hadi doğuranları anladımda doğurmayanlar kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:

cnmmm ayn en ınanılmaz sıkılıyorummm kımsecıklerde yok aksam oldu kocıslerı gelecek ya o yuzden yoklardır...

cok az kalmıs annesı kavusmanıza heyecan doruktadır bakalım bız ne yapıcaz ....bır an önce kavusalımda kuzulara yeter..

ciddende bizler ne yapıcaz böyleeeeeee martın başı herkescikler gitti doğuma :44::44::44:

cnmmm ayn en ınanılmaz sıkılıyorummm kımsecıklerde yok aksam oldu kocıslerı gelecek ya o yuzden yoklardır...

edacım vallahi çok sıkıldım buarada sessizleşince terkedilmiş moduna giriyorumderdimizi anlayanda azcıcık kişi kaldı o değil iiçimizden biri girip sancım var suyum geldi dese sevinicem modum değişicek giren doğurdum diyor

cnmm aslında ben sızın yerınızde olsam gezerdım benım oglum olmasa ınanın gezıp dolasırdım son gunlerımde yoksa sonra ıhtıyacınız olucak cnmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…