2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnmm aslında ben sızın yerınızde olsam gezerdım benım oglum olmasa ınanın gezıp dolasırdım son gunlerımde yoksa sonra ıhtıyacınız olucak cnmm...

canım ogün çıktık gezelim dedim eve bir geldim bel ağrısı eşlerde işte havada berbat çıkılmıyorkiiiii hasta olucam diyede korkuyorum hoş korkunun ecele faydası yok ama :85::85::85:

benim de canım sıkıldı tv yok bizde
zaten tvde bir şey de yok.
canımız ne isterse onu indiriyoruz netten.
zaten dram yasak gibi bir şey.
eşim hiç sevmiyo duygusal dizileri, moral bozmak için gibi geliyo ona
komedi izliyoruz
ama bugün bir değişiklik yaptım veeeeeeee
pamuk prenses ve yedi cüceleri yüklüyorum
biraz şaşırabilir ama ne yapalım izlediğimiz komedi dizilerin yeni bölümleri daha çekilmedi

saatler geçmemeye başladı günleri geçtim

aynen canım yaa...
havaların da etkisi var.. berbat gercekten.. insanın içinden hiçbişey yapmak gelmiyor.. bi de ben sürekli uykusuzum,geceleri zombi gibi dolanıyorum... bu durum da sinirlerimi bozuyor.. sürekli yorgun,bitkin,tipim kaydı ya...

39 haftaya girdik hayırlısıyla ama gelen giden yok..:26:

kasılmalarım devam ediyo ama sancım yok...

neyse sağlıkla gelsin bebişler de biraz daha katlanıcaz..
bu :26:arada ben de iyi ki kk yı bulmusum,sizlerle tanışmışım.. cok mutluyum kızlar... hepinizi gerçekte de görmek isterim..

ya bu arada ben daha doğurmadan göğüslerimin ucu yara gibi oldu sızlıyo dokunamıyorum bile..lansınoh başladım kullanmaya iyi gelir inşallah anlamadğım emzirmeden nie böle oldu?

Benimkilerde hep kuruyup çatlamıştı lansınoh kullandım vallahi iki günde yumuşacık pürüzsüz oldu.Bana çok yaradı inşallahh sanada yarar canım.

senin moralini ne yükseltirse onu izlemen daha iyi canım

aynen canım keşke yakın olsaydık bir buluşma ayarlardık ne güzel olurdu göbişli göbişli sanırım herkes bize bakardı

ben 39 u bitireceğim nerdeyse. ama biraz daha dursun az daha büyüsün istiyorum.
doktor randevu verdikçe o randevuya yetişmek istiyorum sanki. bakalım cumartesi randevumuz var.

ben 39 u bitireceğim nerdeyse. ama biraz daha dursun az daha büyüsün istiyorum.
doktor randevu verdikçe o randevuya yetişmek istiyorum sanki. bakalım cumartesi randevumuz var.

ayy canım vallahi sabrına hayran kaldım ben hafta olarak gerideyim ama doğsun istiyorum kilosuda iyiydi ee ciğer gelişimide bitti artık anne sütüyle alsın kilosunu :26::26::26:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:ben çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm hadi doğuranları anladımda doğurmayanlar kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:

burdayiz cnmm amaaa cokk skicii birgunnn

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız canım çok sıkılıo bi türlü karda yağmadı yağsada izlesek vakit geçse

iyizz cnm nasil olalaim sen nasilsin SENIN gibi bizimde canimiz SIKILIO dur kiz ne karii yaz gelsin artikk walla sIKILDIM kisdannn:84::84:

canı sıkılan sıkılana desenezineee

ama kar yağarsa her taraf bembayaz olur içimiz ferahlar doğum korkusundan sıkıntısından birazda olsa uzaklaşırım die düşünüyorum yoksa düşün düşün düşün düşün stresten kafayı yicem bu gidişle eşimde geç gelio onu bekleyene kadar çatlıcam ortadan ikiye

merhaba kızlaarrr
nasılda sabırsıssınız ben 40. haftayı doldurdum ama hala gelen giden yok
dün gece uyuyamadım belim ve kasıkların ağrıyordu acaba başladımı dedim ama yok
az önce eşimin ütülerini yaptım bayağı birikmiş uzunca bir süre gömlek pantolon ütüsü işi kalmadı.
yarında iyi olursam evimi temizleyeceğim son işleri de halletmem lazım çünkü yarın SAT a göre günüm doluyo ama ayrıntılı usg ye göre 16 mart.bu iki tarih arasında doğururum diye düşünüyorum.ilk kızım öyle olmuştu çünkü

Zaman geçmiyor çünkü bebişlerimizi görmek için çok sabırsızlanıyoruz ve artık ağırlaştık ben mesela ev hapsindeyim malesef ayaklarım ellerim yüzüm çok şişti tabi her şeye değerler bebeklerimiz yeterki sağlıkla gelsinler..

doğru bende kar yağsın istiyorum yanii bahar gelmicek bari kar yağsında görelim değilmi hava aydınlanır biraz kar yağışı izlemeside bir harika olur
ayy canım bize ne oluyor değilmiama napalım doğuranları görünce hevesimiz artıyoraslında iş yapınca çoğalması lazımdı eee seni nekadar bekleticekler böyleeee

ay cnm yokkk bende tam tersi kar yadikca dogurasim gelmioo ben hic sevmiyorum kisi yaz gelsin icim kipir kipir yerimde duramiyorum bi gunes yuzu göruyum yeterr ozaman diyorum keske biran once dogursamda kizimla biraz su havanin tadini cikarsa diyee aynen bende benim kocisde gec gelioo evdee kendimi abur cubura verdimm bu gidisleee kapilara sigmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…