merhaba kızlaarrr
nasılda sabırsıssınız ben 40. haftayı doldurdum ama hala gelen giden yok
dün gece uyuyamadım belim ve kasıkların ağrıyordu acaba başladımı dedim ama yok
az önce eşimin ütülerini yaptım bayağı birikmiş uzunca bir süre gömlek pantolon ütüsü işi kalmadı.
yarında iyi olursam evimi temizleyeceğim son işleri de halletmem lazım çünkü yarın SAT a göre günüm doluyo ama ayrıntılı usg ye göre 16 mart.bu iki tarih arasında doğururum diye düşünüyorum.ilk kızım öyle olmuştu çünkü
canım anlıyorum ilk yavrunuz hemen kavuşmak istiyor insan demi.ayy canım bize ne oluyor değilmiama napalım doğuranları görünce hevesimiz artıyor aslında iş yapınca çoğalması lazımdı eee seni nekadar bekleticekler böyleeee
ayyy demeeemerhabalar yazınızı okudumda bence siz 2-3 güne kalmaz doğuracaksınız çünkü vücut doğuma en son enerjisini saklar anneler kendini iyi hissedince temizlik yapar doğuma enerjisi biter
ay cnm yokkk bende tam tersi kar yadikca dogurasim gelmioo ben hic sevmiyorum kisi yaz gelsin icim kipir kipir yerimde duramiyorum bi gunes yuzu göruyum yeterr ozaman diyorum keske biran once dogursamda kizimla biraz su havanin tadini cikarsa diyeeaynen bende benim kocisde gec gelioo evdee kendimi abur cubura verdimm bu gidisleee kapilara sigmicam
Sweet çiğim kaç kiloydu oğlun en son?
bende şu ikonu yapayım doya doya
canım niye kötü şeyler getiriyorsun aklına Allah korusun.ben doğum korkusunu 6. ve 7. ayda yaşamıştım ve şükür atlattım.şimdi çok rahatım inşallahta normali bekliyorum önceden yaşamış olmama rağmen çoookkkk rahatım.sande korkma normali bekliyorsan hiç acı çekmeyeceğiz diye birşey yok.ben şimdiden kapılara sığmıyorum hamile kalmadan 72 kiloydum şu an 90 kiloyumama bu aralar iştahım biraz kesildi sanırım sıkıntıdan düşünmekten ilk zamanlar ne güseldi sanki oğlum hep içimde kalcak sandım şimdi bu kocaman adamı içimden nasıl çıkartırım die kara kara düşünüyorum :18::18: eşime ne kadar doğumla ilgili kötü senoryo varsa hepsini anlatıyorum artık o kadar sıkıldıki en sonunda sen doğurana kadar sanırım ben dokuz doğurucam diyoo oooffffffff pozitif olmak istiyorum o yüzden kar beyaz yaaa beyazlık biraz pozitif düşünmemei sağlar belki
35+4 3149 gr.dı canım en son geçen hafta ölçmemiş bu hafta kaç oldu bakalım :26::26:
evet canım dinlenerek yapıyorum yoksa yerimden kalkamıyorum 2-3 gün.bikaçkere kendimi çok yordum acısını baya çektim.iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederimbence enerjinizi tüketmeyin dinlenerek yapın hepiniz tez zamanda kurtulursunuz inşallah
Benimki son haftalarda hafta başı 250 gr. almış yaklaşık 3.650kg.olmuştur seninki
Sweet bu arada epidural mi? genel mi?
canım niye kötü şeyler getiriyorsun aklına Allah korusun.ben doğum korkusunu 6. ve 7. ayda yaşamıştım ve şükür atlattım.şimdi çok rahatım inşallahta normali bekliyorum önceden yaşamış olmama rağmen çoookkkk rahatım.sande korkma normali bekliyorsan hiç acı çekmeyeceğiz diye birşey yok.
ben şimdiden kapılara sığmıyorum hamile kalmadan 72 kiloydum şu an 90 kiloyumama bu aralar iştahım biraz kesildi sanırım sıkıntıdan düşünmekten ilk zamanlar ne güseldi sanki oğlum hep içimde kalcak sandım şimdi bu kocaman adamı içimden nasıl çıkartırım die kara kara düşünüyorum :18::18: eşime ne kadar doğumla ilgili kötü senoryo varsa hepsini anlatıyorum artık o kadar sıkıldıki en sonunda sen doğurana kadar sanırım ben dokuz doğurucam diyoo oooffffffff pozitif olmak istiyorum o yüzden kar beyaz yaaa beyazlık biraz pozitif düşünmemei sağlar belki
doğsun artık değilmi tahmini kiloda iyi yarın görücez hoş bakalım kaç oldu:44::44:ben epidural istiyorum canım geneli asla istemiyorum bakalım doktor ne dicek ama direticem
aynen cnm bende baya kilo aldim ama takmiorummcnm korkma birseycikler olmaz sonucta icimizde kalacak deilyaa benimde göbisim baya buyuk ama inana bende korku morku kalmadim simdi sadece bir an once dogrumak istiyorumm positiv dusun neden negativ dusunuyosunn sonucta birgun ceken acisiniii inan bebisini kucagina aldin zaman hepsini unutuyorsun kendini bebisine konsantre et meye bak cnmm uzme ve SIKMA tatli canini
doğru söylüyosun ama benden önce 2 arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı sağolsunlar tüm kötü taraflarını anlattılar gerçi güzel yönlerinide anlattılar ama ben mıknatıs gibi kötü yönlerini çektim aldım bazen bana bi cesaret gelio tamam diorum şuanda sancı gelse çatır çatır doğurucam :):):) inşallah sancımın geldiğindede böle düşünürüm de rahat bi şekilde doğururum
aynen cnm bende baya kilo aldim ama takmiorummcnm korkma birseycikler olmaz sonucta icimizde kalacak deilyaa benimde göbisim baya buyuk ama inana bende korku morku kalmadim simdi sadece bir an once dogrumak istiyorumm positiv dusun neden negativ dusunuyosunn sonucta birgun ceken acisiniii inan bebisini kucagina aldin zaman hepsini unutuyorsun kendini bebisine konsantre et meye bak cnmm uzme ve SIKMA tatli canini
ayy sorma kusura bakma ama ne anlioo buuu dogumun kötu yanlarini anlatanlar sonucta onda oldu diye sendede olacak deilyaa aynisi bende de oldu kuzinem dogum yapti bana dogumunu anlatiyooo resmen onun yuzunden 1-2 ay kendime gelemdim korktum ben napcm diee ama inaniyorum ki abarttiklari kadar yokturr madem o kadar zor dogumda neden ikinciyi ucuncuyu dusnuyorlar alla alla ay sinir oldum genecnm bosver kulak asma sen onlaraa bencee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?