2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar yazınızı okudumda bence siz 2-3 güne kalmaz doğuracaksınız çünkü vücut doğuma en son enerjisini saklar anneler kendini iyi hissedince temizlik yapar doğuma enerjisi biter

ayy canım bize ne oluyor değilmiama napalım doğuranları görünce hevesimiz artıyoraslında iş yapınca çoğalması lazımdı eee seni nekadar bekleticekler böyleeee
canım anlıyorum ilk yavrunuz hemen kavuşmak istiyor insan demi.
bilmiyorum ne kadar bekletirler ama dün bir arkadaş 3 hafta geçip öyle aldılar dedi sezeryan olduğu halde beni naparlar bilmiyorum normali bekliyorum ya:18:

merhabalar yazınızı okudumda bence siz 2-3 güne kalmaz doğuracaksınız çünkü vücut doğuma en son enerjisini saklar anneler kendini iyi hissedince temizlik yapar doğuma enerjisi biter
ayyy demeee hadi inşallah.banada öyle geliyor ama bakalım.
doğuma giderken buraya yazmak istiyorum fırsat bulup aklıma gelirse tabi

ben şimdiden kapılara sığmıyorum hamile kalmadan 72 kiloydum şu an 90 kiloyum ama bu aralar iştahım biraz kesildi sanırım sıkıntıdan düşünmekten ilk zamanlar ne güseldi sanki oğlum hep içimde kalcak sandım şimdi bu kocaman adamı içimden nasıl çıkartırım die kara kara düşünüyorum :18::18: eşime ne kadar doğumla ilgili kötü senoryo varsa hepsini anlatıyorum artık o kadar sıkıldıki en sonunda sen doğurana kadar sanırım ben dokuz doğurucam diyoo oooffffffff pozitif olmak istiyorum o yüzden kar beyaz yaaa beyazlık biraz pozitif düşünmemei sağlar belki

canım niye kötü şeyler getiriyorsun aklına Allah korusun.ben doğum korkusunu 6. ve 7. ayda yaşamıştım ve şükür atlattım.şimdi çok rahatım inşallahta normali bekliyorum önceden yaşamış olmama rağmen çoookkkk rahatım.sande korkma normali bekliyorsan hiç acı çekmeyeceğiz diye birşey yok.

Benimki son haftalarda hafta başı 250 gr. almış yaklaşık 3.650kg.olmuştur seninki

Sweet bu arada epidural mi? genel mi?

doğsun artık değilmi tahmini kiloda iyi yarın görücez hoş bakalım kaç oldu:44::44:ben epidural istiyorum canım geneli asla istemiyorum bakalım doktor ne dicek ama direticem

Son düzenleme:
arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu

doğru söylüyosun ama benden önce 2 arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı sağolsunlar tüm kötü taraflarını anlattılar gerçi güzel yönlerinide anlattılar ama ben mıknatıs gibi kötü yönlerini çektim aldım bazen bana bi cesaret gelio tamam diorum şuanda sancı gelse çatır çatır doğurucam :):):) inşallah sancımın geldiğindede böle düşünürüm de rahat bi şekilde doğururum

aynen cnm bende baya kilo aldim ama takmiorumm cnm korkma birseycikler olmaz sonucta icimizde kalacak deilyaa benimde göbisim baya buyuk ama inana bende korku morku kalmadim simdi sadece bir an once dogrumak istiyorumm positiv dusun neden negativ dusunuyosunn sonucta birgun ceken acisiniii inan bebisini kucagina aldin zaman hepsini unutuyorsun kendini bebisine konsantre et meye bak cnmm uzme ve SIKMA tatli canini

doğsun artık değilmi tahmini kiloda iyi yarın görücez hoş bakalım kaç oldu:44::44:ben epidural istiyorum canım geneli asla istemiyorum bakalım doktor ne dicek ama direticem

Benim de epidral olacak canım hatta bugün hastaneye gidip gün bile aldık.Bana imzalamam için bir kağıt verdiler epidralin yan etkileri ile ilgili o beni biraz korkutuyor ama ne yapayım düşünmemeye çalışıyorum.İnşallah belli olur tarihin artık:26:

Bende çok kilo aldım malesef ve almayada devam ediyorum.Doğsun kızımda emziriyim artık son hızla vermeye başlayayım inşallah:26:
İnşallah hepimizin bol sütü olsunnn:18:

ayy sorma kusura bakma ama ne anlioo buuu dogumun kötu yanlarini anlatanlar sonucta onda oldu diye sendede olacak deilyaa aynisi bende de oldu kuzinem dogum yapti bana dogumunu anlatiyooo resmen onun yuzunden 1-2 ay kendime gelemdim korktum ben napcm diee ama inaniyorum ki abarttiklari kadar yokturr madem o kadar zor dogumda neden ikinciyi ucuncuyu dusnuyorlar alla alla ay sinir oldum gene cnm bosver kulak asma sen onlaraa bencee..

doğru söylüyosun sizlerle konuşunca rahatlıyorum valla sağolun zaten bebişimi kucağımı aldığı hayal edince sıkıntı felan kalmıyo en çokta eşimle birlite pazar sabahları yatağımıza alıp onunla oynamayı hayal ediyorum ayyyyy bak şimdide heycanlandım yok yok bu hamilelik benim ruh halimi gerçekten karmakarışık yaptı sanırım

kulak asmamaya çalışıorum sanırım galiba :):):) aslında benim kızkardeşim doğumunu çok kolay yaptı inan doğum anında sesini duyduk bu söyliceklerimi abartmıyorum sadece 2 kere çığlık attı 2.sinde bebeğin sesini duyduk o kadar 10 dk içersinde doğum yaptı şaşırdık kaldık ve hiç bişey anlamadığını söylüyo :) çocuğun çıktığını bile anlamamış şaka gibi yaaa :) ama onun çatısı genişti doktor benimkinin orta derecede olduğunu söylüyo inş kardeşim gibi doğum yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…