2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yani cnm kisiden kisiye deisiyo tabi benim arkadasada walla sancisiydi dogumuydu hepsi 3 saat icinde gercekleesti cook guzel dogum yaptim ins bizde onlardan oluruz ALLAH yardimcimiz olsun bol bol dua et cnm hem kendin icin birazda bizim icin

yani cnm kisiden kisiye deisiyo tabi benim arkadasada walla sancisiydi dogumuydu hepsi 3 saat icinde gercekleesti cook guzel dogum yaptim ins bizde onlardan oluruz ALLAH yardimcimiz olsun bol bol dua et cnm hem kendin icin birazda bizim icin

rabbim bütün hamilelerin doğumlarının kolay olmasını sağlasın bir avazda doğururuz inşaallah

kizlar ben kaciyorum kocis gelcek hala yemek yok ortadasonra gorusuruzz öpüldünüüüzzzz

arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu
canım dualarımız seninle sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın allahın iziniyle
ayy canım korkma sakın 19muydu senin ayy senmi yazmıştım 19u diye :26::26::26:
kizlar ben kaciyorum kocis gelcek hala yemek yok ortadasonra gorusuruzz öpüldünüüüzzzz

kolay glesin canım biz yedik bilem mamamızı

kızlarr biz çıkıyoruz maç izlicez birde belim ağrıyor hayır olsun bakalım düzenine hoş çok hafif ama :26::26:

arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu

allah yardımcın olsun inşşş benımde son gunlerım inşş hayırlısıyla kucagına alırsın inşş

KIZLAR YARDIM EDİİİN !! :18::18: korkuyorum :18::18: tualete gittim çok ufak böle jelimsi bişi va normalde bende çok akıntı olur ama bu daha katı ve iğrenç olcak ama tam anlatmak için diyim uzuyo gibi ama çok azdı peçeteyle baktım yine öle geldi sonra yok daha bişi ne buu ama beyazz ??? nişanmı :18::18::18::18:

Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi

aferin şirineye. balarısı ben normal dogumların kadını değilim öyle hissediyorum 37 yasında olmam da cabası

canım akıntıdır bencede yanii nişanın bende pembesi kırmızı renkte olduğunu duydum
Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Opuyorum hepinizi
çok geçmiş olsun ahucum beliz bebiş demek sarılık oldu kıyamammmm dualarımız sizinleee

karnım kaskatı kesildi altta çok baskı var ara ara belime ağrı giriyor ama sancımı değilmi anlayamıyorum pöffffff ağrı eşiğimde kuvvetlidir adetlerim sancılı geçtiği için beni ağlatıcak ağrı olmadanda gitmem

canım bence de akıntıdır.nişan pembemsi oluyomuş diye biliyorum.dikkat et kendine

Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Opuyorum hepinizi

Allah yardımcınız olsun canım.inşallah en kısa sürede geçer beliz kuzusunun sarılığı.bizde sizi öptük

amann canım dikkat et karnın sertleşiyosa ve bel ağrısı oluyosa sancıymış.ağlamayı bekleme şiddetliyse git bi nst çektir.belki de bu beklediğin sancıdır.

canım bence de akıntıdır.nişan pembemsi oluyomuş diye biliyorum.dikkat et kendine

canım akıntıdır bencede yanii nişanın bende pembesi kırmızı renkte olduğunu duydum

ohh içim rahatladı :18: valla acayip korktum bi anda nedense :18:

doğmuyo doğmuyo dedinde geliyomu acep bebişşş

selam canım girer girmez senin yazını gördüm vallla benim adetlerimde çok ağrılıdır muhakkak ağrı kesici ile geçirirdim ama doğum sancısı o ağrıdan çok beter
ama gerçekten sancı gelince karın kaskatı oluyor resmen taş gibi ve dayanılacak gibi değil doğum sancısı fark ediliyooo ama sen yinede süre tut düzenli geliyor mu sancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…