kulak asmamaya çalışıorum sanırım galiba :):):) aslında benim kızkardeşim doğumunu çok kolay yaptı inan doğum anında sesini duyduk bu söyliceklerimi abartmıyorum sadece 2 kere çığlık attı 2.sinde bebeğin sesini duyduk o kadar 10 dk içersinde doğum yaptı şaşırdık kaldık ve hiç bişey anlamadığını söylüyo :) çocuğun çıktığını bile anlamamış şaka gibi yaaa :) ama onun çatısı genişti doktor benimkinin orta derecede olduğunu söylüyo inş kardeşim gibi doğum yaparım
yani cnm kisiden kisiye deisiyo tabi benim arkadasada walla sancisiydi dogumuydu hepsi 3 saat icinde gercekleesti cook guzel dogum yaptim ins bizde onlardan oluruzALLAH yardimcimiz olsun bol bol dua et cnm hem kendin icin birazda bizim icin
rabbim bütün hamilelerin doğumlarının kolay olmasını sağlasın bir avazda doğururuz inşaallah
canım dualarımız seninle sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın allahın iziniylearkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu
ayy canım korkma sakın 19muydu senin ayy senmi yazmıştım 19u diye :26::26::26:Benim de epidral olacak canım hatta bugün hastaneye gidip gün bile aldık.Bana imzalamam için bir kağıt verdiler epidralin yan etkileri ile ilgili o beni biraz korkutuyor ama ne yapayım düşünmemeye çalışıyorum.İnşallah belli olur tarihin artık:26:
kizlar ben kaciyorum kocis gelcek hala yemek yok ortadasonra gorusuruzz öpüldünüüüzzzz
birde bu durum var tabiiiii kanala girmeleri lazım ayyy bu bebişlerde ne tembel çıktılar zorla doğucaklar yaniiiii
arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu
KIZLAR YARDIM EDİİİN !! :18::18: korkuyorum :18::18: tualete gittim çok ufak böle jelimsi bişi va normalde bende çok akıntı olur ama bu daha katı ve iğrenç olcak ama tam anlatmak için diyim uzuyo gibi ama çok azdı peçeteyle baktım yine öle geldi sonra yok daha bişi ne buu ama beyazz ??? nişanmı :18::18::18::18:[/QUOTE
korkma canımmm akıntı olabilir,nişan için pembemsi kanla karışık diolar ama ben de tam bilemiyorum
korkma canımmm akıntı olabilir,nişan için pembemsi kanla karışık diolar ama ben de tam bilemiyorum
bilmiyorum farklı geldi arass ta yazmıştı ya renksizmiş onun ondan korktum bende :18::18::18:
:))) aynen öyle canım çok heyecanlılar ben daha az heyecanlıyım farkında değilim hiçbirşeyin:)
benim kızım maşallah akıllı teyzesi doğum kanalına inmiş bekliyor öyle:) herşey normal maşallah sadece annesi tembel ne sancı var ne bir başka birşey hatta ben eskisinden daha enerjik ve daha rahatım.. ama artık gelsin istiyorum çok da gecikmesin sağlıkla gelsin..
normal doğumu neden beklemiyorsun canım
canım akıntıdır bencede yanii nişanın bende pembesi kırmızı renkte olduğunu duydumKIZLAR YARDIM EDİİİN !! :18::18: korkuyorum :18::18: tualete gittim çok ufak böle jelimsi bişi va normalde bende çok akıntı olur ama bu daha katı ve iğrenç olcak ama tam anlatmak için diyim uzuyo gibi ama çok azdı peçeteyle baktım yine öle geldi sonra yok daha bişi ne buu ama beyazz ??? nişanmı :18::18::18::18:
çok geçmiş olsun ahucum beliz bebiş demek sarılık oldu kıyamammmm dualarımız sizinleeeSelam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi
canım bence de akıntıdır.nişan pembemsi oluyomuş diye biliyorum.dikkat et kendineKIZLAR YARDIM EDİİİN !! :18::18: korkuyorum :18::18: tualete gittim çok ufak böle jelimsi bişi va normalde bende çok akıntı olur ama bu daha katı ve iğrenç olcak ama tam anlatmak için diyim uzuyo gibi ama çok azdı peçeteyle baktım yine öle geldi sonra yok daha bişi ne buu ama beyazz ??? nişanmı :18::18::18::18:
Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi
karnım kaskatı kesildi altta çok baskı var ara ara belime ağrı giriyor ama sancımı değilmi anlayamıyorum pöffffff ağrı eşiğimde kuvvetlidir adetlerim sancılı geçtiği için beni ağlatıcak ağrı olmadanda gitmem
canım bence de akıntıdır.nişan pembemsi oluyomuş diye biliyorum.dikkat et kendine
canım akıntıdır bencede yanii nişanın bende pembesi kırmızı renkte olduğunu duydum
karnım kaskatı kesildi altta çok baskı var ara ara belime ağrı giriyor ama sancımı değilmi anlayamıyorum pöffffff ağrı eşiğimde kuvvetlidir adetlerim sancılı geçtiği için beni ağlatıcak ağrı olmadanda gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?