- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ohh içim rahatladı :18: valla acayip korktum bi anda nedense :18:
doğmuyo doğmuyo dedinde geliyomu acep bebişşş
selam canım girer girmez senin yazını gördüm vallla benim adetlerimde çok ağrılıdır muhakkak ağrı kesici ile geçirirdim ama doğum sancısı o ağrıdan çok beter
ama gerçekten sancı gelince karın kaskatı oluyor resmen taş gibi ve dayanılacak gibi değildoğum sancısı fark ediliyooo ama sen yinede süre tut düzenli geliyor mu sancılar
amann canım dikkat et karnın sertleşiyosa ve bel ağrısı oluyosa sancıymış.ağlamayı bekleme şiddetliyse git bi nst çektir.belki de bu beklediğin sancıdır.
düzenli değil gözdecim dayanılmıcak gibide değil sanırım normal sancı kızlar buuu hoş yarın doktora gidicem ama kötüleşirse akşam mutlaka acile giderim...yok bizim oğlan kesin şaka yapıyor şuanda:26::26::26:
düzenli değil gözdecim dayanılmıcak gibide değil sanırım normal sancı kızlar buuu hoş yarın doktora gidicem ama kötüleşirse akşam mutlaka acile giderim...yok bizim oğlan kesin şaka yapıyor şuanda:26::26::26:
.karnım kaskatı kesildi altta çok baskı var ara ara belime ağrı giriyor ama sancımı değilmi anlayamıyorum pöffffff ağrı eşiğimde kuvvetlidir adetlerim sancılı geçtiği için beni ağlatıcak ağrı olmadanda gitmem
arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu
hazırlık olabilir çok şiddetli diiilse
sen bütün gün sıkıldım deyince mert bey aksiyon yaptı sanadikkat et kendine canım
yok hiç sanmıyorum zaten doğurucağımı.
Yalanci sancilardir cnm o dun banada girdiydi birden biz kim dogum sancisi kimm kapanisi biz yapcz doguruyum deme
Hadi cnm alla kurtarsinn ins hersey xolunda giderr ...
iyi geceler arkadaşlar:79:
bencede kızlar hazırlık sancısı feland tiara bende daha demin wc.ye gittim seninki giibi sümüksü akıntı gelmiş normal yanii
iyi geceler arkadaşlar:79:
bu arada bende kuzumun kilosunu öğrendim bugün.2900 gr 50 cm olmuş bebişimmnst ye giremedim.yarın sabah 10 da giricem kısmetse.hafif kasılmalar var ve karnımın sertleşiyo ama ben çok yordum kendimi sanırım ondan
canım akıntıdır bencede yanii nişanın bende pembesi kırmızı renkte olduğunu duydum
çok geçmiş olsun ahucum beliz bebiş demek sarılık oldu kıyamammmm dualarımız sizinleee
bayadır yoktu akıntı bende bide çok değişik geldi korktum ben noliyiki bize bugün :18: günlerimizde aynı nerdeyse aynı andamı doğurcaz acep
bendede oluyor hatta doktor fitil verdi tam geçmemişti araştıralım bir nette bakalım google amcaya soralımdoğumumuz yakınmıymış
maşallah kuzuna canımgir bakalım sancı çıkıcakmı yorulunca oluyor dediğin gibi neyse bebişin geliceği zamanı bilir
sence araştırmadımmı :82: tabisi araştırdım :82:bi sitede diyoki önce sümükümsü gelebilirmiş buda 1 hafta içinde demekmiş. Kılcal damarlardan dolayı kanımsı olabilirmiş çoğunlukla o zamanda 1 2 gün demekmiş. Belki bizim kılcal damarlarımız sağlamdır
sağol canım.bebiş geleceği zamanı bilir tabi ama benimde fikrimi alsa iyi olur hani
evet olabilir canımSümüksü tıkacın kaybolması: Rahim ağzı incelmeye ve açılmaya başladıkça rahim çıkışını tıkayan sümüksü tıkaç yerinden oynar. Bu madde ilk gerçek kasılmalardan bir veya iki hafta önce yada doğum başlar başlamaz vajinadan atılır.
Pembe veya kanlı nişan: Rahim ağzı genişleyip inceldikçe sıklıkla burdaki kılcal damarlar çatlar ve akıntıyı pembe hale getirirler. Bu nişan genellikle doğumun 24 saat içinde başlayacağı anlamına gelir. Ama nişan gelmesi doğumdan iki üç gün öncede görülebilir. Bu nedenle hastaneye gitmeden önce düzenli ağrıların başlamasını yada suların gelmesini beklemelisiniz.
bizimki ilk yazan olabilir gibi geldi ama bilemedim :26:
damlacım ne oldu bize bugün aynen karnım çatlıycak gibi hissediyorum belim bacağım ve yanlarım ağrıyo aynı anda gezindim geçmedi yattım şimdi biraz hala aynı:26:karnım kaskatı kesildi altta çok baskı var ara ara belime ağrı giriyor ama sancımı değilmi anlayamıyorum pöffffff ağrı eşiğimde kuvvetlidir adetlerim sancılı geçtiği için beni ağlatıcak ağrı olmadanda gitmem
Sagol damlacigim
Canim sana da gecmis olsun
Bence bi git nst cektir
İcin rahatlasin
Caretta sagol cannim
Ayy insallah degerleri duser ve yarin taburcu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?