2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım yalancı bu sancılar bizi kandırıyorlar azcık sevinsin garibanlat diyor sanırım

Bu arada 38 hafta olmuşum ben :18:

son zamanlarda biraz yoğun geçti günler, haftamı takip edemedim. birden mesajımın altında 38 weeks i görünce :18: böyle oldum.. anam yani yarın felan doğursam normal zamanı içinde doğurmuş olucam.. psikoljikman hiç hazır diilim daha ya :18:

senindemi mervecim offfff offfffffffffffffff sancı yerine su gelse iiyi olur çünkü bu sancıları anlamak zor gibi geliyor birkere acile gittiğimde sadece sertleşmede sancı çıktı yaniii sancıda olabilir:26::26::26:

gözünaydın canım...Allah uzun ömür versin bebişie....

arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu
hakkınızda hayırlısıolsun kızlar.....
canım doktoruna bir sorsan...
Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi
Allah acil şifa versin beliz bebişe...
geçmş olsun damlacım....şimdi nasılsın???
maşallah kuzunaçok yorma kendini canım
iyi geceleeerrrr

iyi geceler neslihancım:80::80::80:

iyi geceler canım.haftalarımız aynı nasıl geçiyor günler, bebiş nasıl?

oğluşum iyi teyzesi 3400 gr olmuşuz...annesini zorluyor biraz ..sinire baskı olduğu için bacağım çok ağrıyor...napalım o sağlıklı olsun da doğuma kadar çekicz artık ağrıları...bende cuma günü nstye giricem canımm

ayy canım vallahi sabrına hayran kaldım ben hafta olarak gerideyim ama doğsun istiyorum kilosuda iyiydi ee ciğer gelişimide bitti artık anne sütüyle alsın kilosunu :26::26::26:

ben de bir an önce doğsa moduna giriyordum ki eşim bu içindeki son günlerin dedi.
artık istesek de içimize giremeyecek. şimdi ki kadar yakın olmayacak.
öyle düşününce içimde dursun istiyorum. şimdi nereye gitsem yanımda

geçmezse ben acile gitmeyi düşünüyorum bu gece canım bide afedersin kuyruk sokumuma ağrı vuruyo coştuk bu gece:83:

geçmezse ben acile gitmeyi düşünüyorum bu gece canım bide afedersin kuyruk sokumuma ağrı vuruyo coştuk bu gece:83:
canım coştuk vallahi kendimiz istedik ama çağırdıkbişey sorucam kızlarrrr sürekli wc.ye gitme isteğide geliyor bana yanii 15dak 1 wc molası veriyorum ilk defa böyle oldu bu normalmi baskı olduğu için

oyönden haklısın canım ama hareket etmeyincede deli oluyorum buda çok sinir durum
neslihancım gene başladı :26::26::26:

normal canım belki seninkide ayaklarını hareket ettirdikçe baskı oluyodur aşağıya benim ki hareket ettikçe damla bile olsa tuvalete gitme isteği duyuyorum..

sağol canım size de maşallah oğlun baya büyümüş Allah nazardan saklasın zaman yaklaştıkça ağrılar sancılar artıyo ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter.sende dikkat et kendine canım fazla ayakta kalma

canım seninki dönmeye karar vermiş olmasın
tatlım doktorunu arayabiliyorsan arayıp wc olayını bir sor istersen....baskı yaptığı içindir ama nebiliyim durumunu anlatırsın hem enazından

benimkide çok hareketli bu gece hepsi anlaşıp bize oyunmu yapıyorlar acep

ben çıkıyorum damlacım sende dikkat et kendine eşim yatıp dilen diyo başımda bekliyo ii geceler

yarın randevumuz var canım zaten devam ederse gideriz acile bugün toplu doğummu gerçekleşicek neeeeeeeeee

canım coştuk vallahi kendimiz istedik ama çağırdıkbişey sorucam kızlarrrr sürekli wc.ye gitme isteğide geliyor bana yanii 15dak 1 wc molası veriyorum ilk defa böyle oldu bu normalmi baskı olduğu için

gayet normal canım sona yaklaştıkça daha da artıyomuş Allah yardımcımız olsun

amin canım hepimizinkini Allah nazarlardan saklasın

kar oynamak istiyo bizim bebişler bence

vallahi kızlar süpersiniz bende dışardaydım sabahtan beri o sümükümsü iğrenç şey bendede var beyaz ama renkli değil ve karnım habire kaskatı bu arada ben napıyorum fıldır fıldır geziyorum şimdi geldim tam araştırayım kızlara sorayım diyordumki siz çoktan cevaplamışınız bile bu gece bu kadar habere birimiz doğursak bari isabet olur bence

kar oynamak istiyo bizim bebişler bence
eee burda karda yok neyle oynıcak

yok canım kesin biri doğuurur yani bukadar kişide aynı şeyleri yaşayıp doğurmazsak üzülürüm yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…