- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
MErhaba kızlar
Yanlış doğum alarmı olanlar olmuş sanırım :)
mart sonunu buluruz gibime geliyor kendi adıma, o yüzden sancı gibi bişi geldimi hiiiç heveslenmiyorum.. zaten benimki biraz daha zorlarsa göbeğimin üstünden kaçak bi delik açıp çıkıcak sanki öyle bir ittiriyorki bugünlerde
damlacım ne oldu bize bugün aynen karnım çatlıycak gibi hissediyorum belim bacağım ve yanlarım ağrıyo aynı anda gezindim geçmedi yattım şimdi biraz hala aynı:26:
geçmiş olsun ahucum çabucak iyileşin
gözünaydın canım...Allah uzun ömür versin bebişie....Kızlar selammmmm,
bebişim 3-4 martta gelecekti. Ama suyu hareketleri azaldıgı içinve ters durdguçin 14 şubatta sezeryanla dünyaya geldi. çok güzel ir duygu. benim ilk bebeğim. Allah herkesi sağlıklarla kurtarsın inşallah.
kızlar merhaba. doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum. allah analı babalı büyütsün. hala sancı bekliyorum. 3 günüm kaldı. herhangi bi değişiklik olursa haber vermeye çalışırım. allah doğuma gidecek olanların yardımcısı olsun.
merhaba kızlaarrr
nasılda sabırsıssınız ben 40. haftayı doldurdum ama hala gelen giden yok
dün gece uyuyamadım belim ve kasıkların ağrıyordu acaba başladımı dedim ama yok
az önce eşimin ütülerini yaptım bayağı birikmiş uzunca bir süre gömlek pantolon ütüsü işi kalmadı.
yarında iyi olursam evimi temizleyeceğim son işleri de halletmem lazım çünkü yarın SAT a göre günüm doluyo ama ayrıntılı usg ye göre 16 mart.bu iki tarih arasında doğururum diye düşünüyorum.ilk kızım öyle olmuştu çünkü
hakkınızda hayırlısıolsun kızlar.....arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu
canım doktoruna bir sorsan...KIZLAR YARDIM EDİİİN !! :18::18: korkuyorum :18::18: tualete gittim çok ufak böle jelimsi bişi va normalde bende çok akıntı olur ama bu daha katı ve iğrenç olcak ama tam anlatmak için diyim uzuyo gibi ama çok azdı peçeteyle baktım yine öle geldi sonra yok daha bişi ne buu ama beyazz ??? nişanmı :18::18::18::18:
Allah acil şifa versin beliz bebişe...Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi
geçmş olsun damlacım....şimdi nasılsın???karnım kaskatı kesildi altta çok baskı var ara ara belime ağrı giriyor ama sancımı değilmi anlayamıyorum pöffffff ağrı eşiğimde kuvvetlidir adetlerim sancılı geçtiği için beni ağlatıcak ağrı olmadanda gitmem
maşallah kuzunabu arada bende kuzumun kilosunu öğrendim bugün.2900 gr 50 cm olmuş bebişimmnst ye giremedim.yarın sabah 10 da giricem kısmetse.hafif kasılmalar var ve karnımın sertleşiyo ama ben çok yordum kendimi sanırım ondan
iyi geceleeerrrr
iyi geceler neslihancım:80::80::80:
iyi geceler canım.haftalarımız aynı nasıl geçiyor günler, bebiş nasıl?
ayy canım vallahi sabrına hayran kaldımben hafta olarak gerideyim ama doğsun istiyorum kilosuda iyiydi ee ciğer gelişimide bitti artık anne sütüyle alsın kilosunu :26::26::26:
senindemi mervecim offfff offfffffffffffffff sancı yerine su gelse iiyi olur çünkü bu sancıları anlamak zor gibi geliyor birkere acile gittiğimde sadece sertleşmede sancı çıktı yaniii sancıda olabilir:26::26::26:
canım coştuk vallahi kendimiz istedik ama çağırdıkgeçmezse ben acile gitmeyi düşünüyorum bu gece canım bide afedersin kuyruk sokumuma ağrı vuruyo coştuk bu gece:83:
ben de bir an önce doğsa moduna giriyordum ki eşim bu içindeki son günlerin dedi.
artık istesek de içimize giremeyecek. şimdi ki kadar yakın olmayacak.
öyle düşününce içimde dursun istiyorum. şimdi nereye gitsem yanımda
normal canım belki seninkide ayaklarını hareket ettirdikçe baskı oluyodur aşağıya benim ki hareket ettikçe damla bile olsa tuvalete gitme isteği duyuyorum..canım coştuk vallahi kendimiz istedik ama çağırdıkbişey sorucam kızlarrrr sürekli wc.ye gitme isteğide geliyor bana yanii 15dak 1 wc molası veriyorum ilk defa böyle oldu bu normalmi baskı olduğu için
oyönden haklısın canım ama hareket etmeyincede deli oluyorum buda çok sinir durum
neslihancım gene başladı :26::26::26:
maşallah kuzunaçok yorma kendini canım
oğluşum iyi teyzesi 3400 gr olmuşuz...annesini zorluyor biraz ..sinire baskı olduğu için bacağım çok ağrıyor...napalım o sağlıklı olsun da doğuma kadar çekicz artık ağrıları...bende cuma günü nstye giricem canımm
normal canım belki seninkide ayaklarını hareket ettirdikçe baskı oluyodur aşağıya benim ki hareket ettikçe damla bile olsa tuvalete gitme isteği duyuyorum..
canım coştuk vallahi kendimiz istedik ama çağırdıkbişey sorucam kızlarrrr sürekli wc.ye gitme isteğide geliyor bana yanii 15dak 1 wc molası veriyorum ilk defa böyle oldu bu normalmi baskı olduğu için
oyönden haklısın canım ama hareket etmeyincede deli oluyorum buda çok sinir durum
neslihancım gene başladı :26::26::26:
canım seninki dönmeye karar vermiş olmasın
tatlım doktorunu arayabiliyorsan arayıp wc olayını bir sor istersen....baskı yaptığı içindir ama nebiliyim durumunu anlatırsın hem enazından
benimkide çok hareketli bu gece hepsi anlaşıp bize oyunmu yapıyorlar acep
canım coştuk vallahi kendimiz istedik ama çağırdıkbişey sorucam kızlarrrr sürekli wc.ye gitme isteğide geliyor bana yanii 15dak 1 wc molası veriyorum ilk defa böyle oldu bu normalmi baskı olduğu için
sağol canım size de maşallah oğlun baya büyümüş Allah nazardan saklasınzaman yaklaştıkça ağrılar sancılar artıyo ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter.sende dikkat et kendine canım fazla ayakta kalma
canım seninki dönmeye karar vermiş olmasın
tatlım doktorunu arayabiliyorsan arayıp wc olayını bir sor istersen....baskı yaptığı içindir ama nebiliyim durumunu anlatırsın hem enazından
benimkide çok hareketli bu gece hepsi anlaşıp bize oyunmu yapıyorlar acep
yarın randevumuz var canım zaten devam ederse gideriz acile bugün toplu doğummu gerçekleşicek neeeeeeeeee
kar oynamak istiyo bizim bebişler bence
eee burda karda yok neyle oynıcakkar oynamak istiyo bizim bebişler bence
vallahi kızlar süpersiniz bende dışardaydım sabahtan beri o sümükümsü iğrenç şey bendede var beyaz ama renkli değil ve karnım habire kaskatı bu arada ben napıyorum fıldır fıldır geziyorum şimdi geldim tam araştırayım kızlara sorayım diyordumki siz çoktan cevaplamışınız bile bu gece bu kadar habere birimiz doğursak bari isabet olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?