2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müüjdeeeeee doguRUYORuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.....:21
:
diyebilseydim simdi ne guzel olurdu demii gecemize heycan katardikk bu lafi nezaman yazacm acabaaaaa

kizllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müüjdeeeeee doguRUYORuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.....:21
:
diyebilseydim simdi ne guzel olurdu demii gecemize heycan katardikk bu lafi nezaman yazacm acabaaaaa

heeee sen böyle yaparsan heycandan ben doğururum şimdi

kızlar ben geldım de bende bugun cok ama cok koturydum bı ara resmen tansıyonum dustu ama sımdı ıyıyım..bı ata bende doguruyorum sandım ama bu gece bı dogum haberı gelıcek gıbı ne dersınız?ama bızıde habersız bırakmayın sakın..

:
fatoşşşşşşşş ayollll birden doğuruyorsun sandım iyimialtı okumadan önce

geçmiş olsun edacım sanada sanırım birisi doğuruur yada doğursun demi amaaaaa dediğin gibide haber versin yoksa bukadar muhabbete çok merak ederim

geçmiş olsun canım.....

Slm arkadaşlar.Umarım herkes iyidir.Dogum yapan var mı?Bugün dr. gittik.Nst de sancım hafif çıktı ama açılma hala 1 cm:95r. pazar günü nst de sonuçlarımı görünce baya sancın varmış olabilirmiş dedi.Becekriksiz oglum kanala kafasını sokmaya çalışıyormuş bu yüzden sancı geliyormuş.Ama beceremeyince geri çekiyormuş kafasını bu yüzden sancımda kesiliyormuş.Bu çocuk kime çekmiş bilmem:97:Bu çocuk büyüyünce evin yolunuda bulamıycak herhaldeBugünkü alttan muaynede canım baya yandı.Dr. sezeryan taraftarı degil o yüzden çarşambaya kadar bekleyelim.Eger sancın felan olmazsa perşembe günü gel sezeryana alalım dediBebegi riske atmaya gerek yok dedi.Sezeryanı hiç istemiyorumİnş. perşembeye kadar keniliginden gelir benim beceriksiz miniğimAma olmazsa mecburen sezeryan olucam:84:Geçmişe gözatıp geliyorum

tam seni sorucaktım ebrucum kalbimden geçiyordunkii yazdın hayy allah iyiliiğini demek yolu bulamıcak heee büyüyüncebugün toplu doğum olucak sanırım geçmişde ancak bunu bulabilcen canım...sizin içinde hayırlısı olsun sakın üzülme emiii

hayırlısı olsun canım üzülme inşallah oğlun kanala girerde kolayca doğurursun

hakkınızda hayırlısı olsun canım...

Hoşgeldin minik zeynepAllah analı babalı büyütsün canım.

Günaydın herkese:)
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3.100 kg. olmuş
Doğum tarihimiz 19 Mart. saat 8:00 Epidral Sezaryen

Kızına Ne güzel tarihinizde belli olmuşDarısı bizlerin baışına:97:

Benimkide gelemiyor canım:84:Yarın kavuşacaksın kızına.İnş. güzel haberlerini alırız.

yARIN KAVUŞUYORSUN DEMKKİ MİNİĞİNE.Hadi gözünaydın canım.Sagsaglim kurtulup kavuşun

Temiz kalpliymişsin damlacım.Geçmiş dogum yapacakların haberleriyle dolu kıskandım mı ne

hayırlısı olsun canım üzülme inşallah oğlun kanala girerde kolayca doğurursun

İnş. canım tabiki de herşeyin hayırlısı.

ayyy canım benimm ya sık dişini 2 günün daha var. inşallah 2 gün içinde normal doğum haberini alırız senden

Sıka sıka agzımda diş kalmadı canımBen bu kadar sabırsızken babası bu kadar sabırsızken bu çocuk niyebu kadar rahat

hakkınızda hayırlısı olsun canım...

Saol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…