2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende çıkıyorum kızlarrrr hiç doğurucağımı sanmıyorum ama içinizden biri doğurursa çok mutlu olucam sabah kalktığımda güzel bir haber alırım inş doğuma gidiyorum gibi iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum bebişlere ve sizlere

heeee sen böyle yaparsan heycandan ben doğururum şimdi

ins. Nerde o gunler

İyi geceler tatlı uykular damlacım

ebrucum bencede cok az kaldı dayan cnmm suda 2 gunun kaldı nerdeyse..bende cıkıyorum hem cok hastayım hemde ınanılmaz yorgunum kızlar hepınızı cok opuyorum..ıyı geceler dılıyorum..

ebrucum bencede cok az kaldı dayan cnmm suda 2 gunun kaldı nerdeyse..bende cıkıyorum hem cok hastayım hemde ınanılmaz yorgunum kızlar hepınızı cok opuyorum..ıyı geceler dılıyorum..

Saol arkadaşımGeçmiş olsun yatıp dinlen.Tatlı uykular:80:

arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu

Sizde Allaha emanet olun canım dualarımız sizinle...

Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi

Geçmiş olsun canım.Dualarımız belizle.İnş. çabucak iyileşip evine döner.

Kuzuna Bu kasılmalar ve sertleşmeler dogumun yaklaştıgının belirtileride olabilir canım.Yorma kendini dinlen bol bol.

canım bebeğin geç mi döndü o yüzden mi kanala giremiyo miniğin benimkide terste hala

Hayır canım.Daha 7 aylıkken döndü ama kanala giremiyormuş Belki döner seninki bekle bakalım..Yinede bebeklerimiz ve bizim için hayırlısı ne ise o olsun.

günaydın kızlar. saat 6 gibi öznurla konuştum. gece mesaj atmış. sancısı var hastanede açılmasıda 5 cm olmuş dua edelim İnşallah kolay bi doğum olsun. İnşallah ikiside sağlıkla dönerler aramıza. bulut paşamız biraz acele etmiş sanırım.

kızlar birde ben annemlerdeyim o yüzden giremiyorum. bilgisayar kardeşimin oda gündüzleri işyerinde olduğu için o gitmeden hemen yazayım dedim. gelişmeleri sweete haber veririm ondan haber alırsınız

günaydıınnn sabah 5 ten beri ayaktayım gecede uyuduğum söylenemez gerçi hala sancı ve kasılmam devam ediyo ama düzensiz gece acile giderim demiştim ama gitmedim..zaten doğuracağımı da hiç zannetmiyorum offf bide kar yağıyo istanbulda hava felaket doğurma hevesimde gitti valla bu havadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…