- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
heeee sen böyle yaparsan heycandan ben doğururum şimdi
fatoşşşşşşşş ayollll birden doğuruyorsun sandım iyimialtı okumadan önce
Alistirma Yapiorum cnm doguma gidersem size nasil haber edeyim diye :86:
Iyi geceler cnm dadlu ruyalarr:79::80:bende çıkıyorum kızlarrrr hiç doğurucağımı sanmıyorumama içinizden biri doğurursa çok mutlu olucam sabah kalktığımda güzel bir haber alırım inş doğuma gidiyorum gibi iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum bebişlere ve
sizlere
bende çıkıyorum kızlarrrr hiç doğurucağımı sanmıyorumama içinizden biri doğurursa çok mutlu olucam sabah kalktığımda güzel bir haber alırım inş doğuma gidiyorum gibi iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum bebişlere ve sizlere
ebrucum bencede cok az kaldı dayan cnmm suda 2 gunun kaldı nerdeyse..bende cıkıyorum hem cok hastayım hemde ınanılmaz yorgunum kızlar hepınızı cok opuyorum..ıyı geceler dılıyorum..
Saol arkadaşımGeçmiş olsun yatıp dinlen.Tatlı uykular:80:
arkadaşlar bu gün söyleemiştim yarın doğuma gidiyorum diye gitmeden son kez bakayım sizlere dedim hepiniz Allah a emanet olun aklınıza gelirsem dua edin olur mu
Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi
bu arada bende kuzumun kilosunu öğrendim bugün.2900 gr 50 cm olmuş bebişimmnst ye giremedim.yarın sabah 10 da giricem kısmetse.hafif kasılmalar var ve karnımın sertleşiyo ama ben çok yordum kendimi sanırım ondan
canım bebeğin geç mi döndü o yüzden mi kanala giremiyo miniğin benimkide terste hala
Hayır canım.Daha 7 aylıkken döndü ama kanala giremiyormuşBelki döner seninki bekle bakalım..Yinede bebeklerimiz ve bizim için hayırlısı ne ise o olsun.
inşallah seninki kanala girer benimkide döner ve normal doğururuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?