günaydıınnn sabah 5 ten beri ayaktayım gecede uyuduğum söylenemez gerçi hala sancı ve kasılmam devam ediyo ama düzensiz gece acile giderim demiştim ama gitmedim..zaten doğuracağımı da hiç zannetmiyorum offf bide kar yağıyo istanbulda hava felaket doğurma hevesimde gitti valla bu havadan
Kadınlar Gününüz -günümüz kutlu olsun kızlar. Her ne kadar erkeklerin egemen olmaya çalıştığı bir dünyada kadın olmak zor olsa da kadınlığımız sayesinde bugün o güzel bebişlerin annesi olma lütfuna erişiyoruz. Anneliğin kutsallığına ancak ve ancak kadınlar erişebilir. Haa burada bize yardımcı
olan eşlerimize de teşekkürler:)
Saol cnm butun kadinlar kadinlar gununu kutlarim kadinlarin sadece bu gunde hatirlanmasi bence
yetmezz bu sartlarda heleki bu zamanda kadin olmak cok zorr
günaydın kızlar bızım bebekler güneşi bekliyo galiba...ebruli de
geleceğimi görüyorum resmen...bende gelişme falan yok.o bahsettiğiniz akıntı bendede gelmişti ama hala bişey yok ümitlenmeyin fazla, çünkü ben fazla heveslenmiştim kursağımda kaldı...
Cnm bizim bebisler dedigin gibi gunesi bekliolar sanirsam benimkinjnde gelecegi yook
Günaydın arkadaşlar nasılsınız artık kimseler giremiyor herkes bebişlerle çok meşgul.. olsun darısı bizlerin başına..
Bugün doğum yapanları kutlarım hayırlı olsun..
umarım Nisana kalmayız:) benim 25 Mart ama gecikirse Nisan annesi bile olabilirim.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü de kutlarım.. Umarım daha güzel daha medeni daha rahat bir dünya olur tüm kadınlar için.. çocuklarımız için..
Gunaydin cnm seninde kadinlar gunun kutlu osunn
gunaydiinnnn kizlaaarrrr hepinize sancisi bol ve duzenli sulu nisanli gunler diliorum
günaydın kızlar. saat 6 gibi öznurla konuştum. gece mesaj atmış. sancısı var hastanede açılmasıda 5 cm olmuş dua edelim İnşallah kolay bi doğum olsun. İnşallah ikiside sağlıkla dönerler aramıza. bulut paşamız biraz acele etmiş sanırım.
günaydıınnn sabah 5 ten beri ayaktayım gecede uyuduğum söylenemez gerçi hala sancı ve kasılmam devam ediyo ama düzensiz gece acile giderim demiştim ama gitmedim..zaten doğuracağımı da hiç zannetmiyorum offf bide kar yağıyo istanbulda hava felaket doğurma hevesimde gitti valla bu havadan
Kadınlar Gününüz -günümüz kutlu olsun kızlar. Her ne kadar erkeklerin egemen olmaya çalıştığı bir dünyada kadın olmak zor olsa da kadınlığımız sayesinde bugün o güzel bebişlerin annesi olma lütfuna erişiyoruz. Anneliğin kutsallığına ancak ve ancak kadınlar erişebilir. Haa burada bize yardımcı olan eşlerimize de teşekkürler:)
günaydın kızlar bızım bebekler güneşi bekliyo galiba...ebruli de geleceğimi görüyorum resmen...bende gelişme falan yok.o bahsettiğiniz akıntı bendede gelmişti ama hala bişey yok ümitlenmeyin fazla, çünkü ben fazla heveslenmiştim kursağımda kaldı...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız artık kimseler giremiyor herkes bebişlerle çok meşgul.. olsun darısı bizlerin başına..
Bugün doğum yapanları kutlarım hayırlı olsun..
umarım Nisana kalmayız:) benim 25 Mart ama gecikirse Nisan annesi bile olabilirim.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü de kutlarım.. Umarım daha güzel daha medeni daha rahat bir dünya olur tüm kadınlar için.. çocuklarımız için..
gunaydiinnnn kizlaaarrrr hepinize sancisi bol ve duzenli sulu nisanli gunler diliorum
Günaydın canım.Ne güzel açılmış.Benimki niye açılmıyooooo:84:Açıl susam açıl desem açılır mı acabaSinirden saçmalıyorum galiba
Günaydın canım aynen bende doguracagıma inanmıyorumYanlış hatırlamıyorsam senin açılman 3 cm degilmiydi?
Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım...
Benimde herşey kursagımdacanım seninle aynı haftayız ama tık yok ne hikmetse.En kötü ihtimalle sezeryanla perşembe kavuşucam tembel oğluma
Seninde kadınlar günün kutlu olsun canımİyiki kadınım ve iyiki anneyim
Günaydın canım.Kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum
anacim sezaryen bekleyenlere gelmesin bu duan
ahh canım keşke o kadar olsabenim 34.haftada parmak ucu açılması dediler yani 1-2 cm oluyomuş sonra nidilat kullanınca rahim kendini toplamış dedi doktor en son baktığında 1 cm filan dedi işte yeterli sancım olsa devamı gelcek ama yok
Aynen 1 cm benimde:95:Açılmayı tetikleyen sancımda yok zatenŞeytan diyor doldur küveti sıcak suyla otur içene bekle açılır belki
caznur (oznur) aradi simdi oglusu gelmis cok sukur. once acilmayi beklemisler ama sancilara dayanamayinca genel anestezi-sezaryenle kucagina almis oglusunu. Detaylari konusmadik. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?