2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kadınlar Gününüz -günümüz kutlu olsun kızlar. Her ne kadar erkeklerin egemen olmaya çalıştığı bir dünyada kadın olmak zor olsa da kadınlığımız sayesinde bugün o güzel bebişlerin annesi olma lütfuna erişiyoruz. Anneliğin kutsallığına ancak ve ancak kadınlar erişebilir. Haa burada bize yardımcı olan eşlerimize de teşekkürler:)

günaydın kızlar bızım bebekler güneşi bekliyo galiba...ebruli de geleceğimi görüyorum resmen...bende gelişme falan yok.o bahsettiğiniz akıntı bendede gelmişti ama hala bişey yok ümitlenmeyin fazla, çünkü ben fazla heveslenmiştim kursağımda kaldı...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız artık kimseler giremiyor herkes bebişlerle çok meşgul.. olsun darısı bizlerin başına..
Bugün doğum yapanları kutlarım hayırlı olsun..
umarım Nisana kalmayız:) benim 25 Mart ama gecikirse Nisan annesi bile olabilirim.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü de kutlarım.. Umarım daha güzel daha medeni daha rahat bir dünya olur tüm kadınlar için.. çocuklarımız için..

Son düzenleme:

Cnm ins bir an once sancilarin duzenli olurda bebisini bir an once kucagina alirsin 40 haftandasin bence yakindir dogumun ins mujdeli haberi aliriz sendende

gunaydiinnnn kizlaaarrrr hepinize sancisi bol ve duzenli sulu nisanli gunler diliorum

gunaydiinnnn kizlaaarrrr hepinize sancisi bol ve duzenli sulu nisanli gunler diliorum

sanada günaydın canım sancı var ama ne su ne nişan hiç bişey yok artık sancımı bile takip etmiyorum iyice ümidimi kestim bu oğlanın gelmeye niyeti yok dalga geçiyo sanki bizimle

Günaydın canım.Ne güzel açılmış.Benimki niye açılmıyooooo:84:Açıl susam açıl desem açılır mı acabaSinirden saçmalıyorum galiba

Günaydın canım aynen bende doguracagıma inanmıyorumYanlış hatırlamıyorsam senin açılman 3 cm degilmiydi?

Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım...

Benimde herşey kursagımda canım seninle aynı haftayız ama tık yok ne hikmetse.En kötü ihtimalle sezeryanla perşembe kavuşucam tembel oğluma

Seninde kadınlar günün kutlu olsun canımİyiki kadınım ve iyiki anneyim

Günaydın canım.Kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum

günaydın bacılar gecenin bende gecenin talihlisi olamadım tık yok valla gerçi zmanım var daha 37+3 ama olsun yeter bencebir ümit beklemedeyim hepimize hayırlısı inşallahh

herkese günaydın ve hepinizin dünya kadınlar gününüzü kutluyorum.
bugün haftalık kontrolümüz var. öğleden sonra gideceğim doktora.
uzun zamandır giremedim k.k. ne. izne çıktıktan sonra evde dinlenmekten pek giremedim.
bebişimizin ismine karar verdik. Mert olacak.
bende 37+4 deyim. bakalım ne zaman gelecek bebişim. heyecanla bekliyoruz.
inşallah sağlıkla, kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı Allahım nasip eder inşallah.
Hurma yemek doğuma yardımcı oluyormuşvede sütün çok gelmesini sağlıyormuş bunun için hergün yemeye başladım. sizlerinde bilginizin olmasını istedim...

ahh canım keşke o kadar olsabenim 34.haftada parmak ucu açılması dediler yani 1-2 cm oluyomuş sonra nidilat kullanınca rahim kendini toplamış dedi doktor en son baktığında 1 cm filan dedi işte yeterli sancım olsa devamı gelcek ama yok

herkese gunaydin, kadinlar gununuz kutlu olsun

gecmise malum bakamiyorum. hem hastalik, hem ev kalabalik. kusuruma bakmayin ne olur. 3 gunum kaldi hayirlisiyla insallah cuma sabahi kuzum kollarimda olacak. darisi hayirlisiyla saglikla huzurla tum bekleyen arkadaslara insallah. herkesin hakkinda hayirlisi olsun. yalniz bana dua edin ne olur cumadan once iyileseyim..

Aynen 1 cm benimde:95:Açılmayı tetikleyen sancımda yok zatenŞeytan diyor doldur küveti sıcak suyla otur içene bekle açılır belki

Aynen 1 cm benimde:95:Açılmayı tetikleyen sancımda yok zatenŞeytan diyor doldur küveti sıcak suyla otur içene bekle açılır belki

ben normalde yazın bile kaynar suyla yıkanırım ılık suya giremem hamileyken mecbur ılık duş alıyodum ama artık sıcak suyla yıkanmaya başladım yine tık yok..hurma yiyorum ama ne biliyim ya hayırlısı artık adet olcakmış gibi karnım ağrıyo sadece o kadar

caznur (oznur) aradi simdi oglusu gelmis cok sukur. once acilmayi beklemisler ama sancilara dayanamayinca genel anestezi-sezaryenle kucagina almis oglusunu. Detaylari konusmadik. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

caznur (oznur) aradi simdi oglusu gelmis cok sukur. once acilmayi beklemisler ama sancilara dayanamayinca genel anestezi-sezaryenle kucagina almis oglusunu. Detaylari konusmadik. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza diyelim artık

gunaydın annecikler...
umarım herkes iyidir.. ben de son haftalarında nezle olanlar kervanına katıldım...

öznur dogumyapmıs,
Allah analı babalı buyutsun.. darısı bizlere.. azınlıkta kaldık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…