- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
caznur (oznur) aradi simdi oglusu gelmis cok sukur. once acilmayi beklemisler ama sancilara dayanamayinca genel anestezi-sezaryenle kucagina almis oglusunu. Detaylari konusmadik. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
ben normalde yazın bile kaynar suyla yıkanırım ılık suya giremem hamileyken mecbur ılık duş alıyodum ama artık sıcak suyla yıkanmaya başladım yine tık yok..hurma yiyorum ama ne biliyim ya hayırlısı artık adet olcakmış gibi karnım ağrıyo sadece o kadar
haklarında hayırlısı olsun inş...günaydın kızlar. saat 6 gibi öznurla konuştum. gece mesaj atmış. sancısı var hastanede açılmasıda 5 cm olmuş dua edelim İnşallah kolay bi doğum olsun. İnşallah ikiside sağlıkla dönerler aramıza. bulut paşamız biraz acele etmiş sanırım.
geçmiş olsun canım ya....bugün burda da hava berbatt nasıl bir rüzgar var anlatamam yağmurda cabası...günaydıınnn sabah 5 ten beri ayaktayım gecede uyuduğum söylenemez gerçi hala sancı ve kasılmam devam ediyo ama düzensiz gece acile giderim demiştim ama gitmedim..zaten doğuracağımı da hiç zannetmiyorum offf bide kar yağıyo istanbulda hava felaket doğurma hevesimde gitti valla bu havadan
seninde kadınlar günün kutlu olsun canımKadınlar Gününüz -günümüz kutlu olsun kızlar. Her ne kadar erkeklerin egemen olmaya çalıştığı bir dünyada kadın olmak zor olsa da kadınlığımız sayesinde bugün o güzel bebişlerin annesi olma lütfuna erişiyoruz. Anneliğin kutsallığına ancak ve ancak kadınlar erişebilir. Haa burada bize yardımcı olan eşlerimize de teşekkürler:)
hakkınızda hayırlısı olsun canımgünaydın kızlar bızım bebekler güneşi bekliyo galiba...ebruli de geleceğimi görüyorum resmen...bende gelişme falan yok.o bahsettiğiniz akıntı bendede gelmişti ama hala bişey yok ümitlenmeyin fazla, çünkü ben fazla heveslenmiştim kursağımda kaldı...
seninde kadınlar günün kutlu olsun canımGünaydın arkadaşlar nasılsınız artık kimseler giremiyor herkes bebişlerle çok meşgul.. olsun darısı bizlerin başına..
Bugün doğum yapanları kutlarım hayırlı olsun..
umarım Nisana kalmayız:) benim 25 Mart ama gecikirse Nisan annesi bile olabilirim.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü de kutlarım.. Umarım daha güzel daha medeni daha rahat bir dünya olur tüm kadınlar için.. çocuklarımız için..
gunaydiinnnn kizlaaarrrr hepinize sancisi bol ve duzenli sulu nisanli gunler diliorum
sanada günaydın canım sancı var ama ne su ne nişan hiç bişey yok artık sancımı bile takip etmiyorum iyice ümidimi kestim bu oğlanın gelmeye niyeti yok dalga geçiyo sanki bizimle
günaydın kızlar....güzel haberlerle dön nalmesscim...isminize karar vermişsiniz hayırlı olsun....herkese günaydın ve hepinizin dünya kadınlar gününüzü kutluyorum.
bugün haftalık kontrolümüz var. öğleden sonra gideceğim doktora.
uzun zamandır giremedim k.k. ne. izne çıktıktan sonra evde dinlenmekten pek giremedim.
bebişimizin ismine karar verdik. Mert olacak.
bende 37+4 deyim. bakalım ne zaman gelecek bebişim. heyecanla bekliyoruz.
inşallah sağlıkla, kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı Allahım nasip eder inşallah.
Hurma yemek doğuma yardımcı oluyormuşvede sütün çok gelmesini sağlıyormuş bunun için hergün yemeye başladım. sizlerinde bilginizin olmasını istedim...
herkese gunaydin, kadinlar gununuz kutlu olsun
gecmise malum bakamiyorum. hem hastalik, hem ev kalabalik. kusuruma bakmayin ne olur. 3 gunum kaldi hayirlisiyla insallah cuma sabahi kuzum kollarimda olacak. darisi hayirlisiyla saglikla huzurla tum bekleyen arkadaslara insallah. herkesin hakkinda hayirlisi olsun. yalniz bana dua edin ne olur cumadan once iyileseyim..
geçmiş olsun burcucum...Allah acil şifalar versinki doğuma iyileşirsin inş...caznur (oznur) aradi simdi oglusu gelmis cok sukur. once acilmayi beklemisler ama sancilara dayanamayinca genel anestezi-sezaryenle kucagina almis oglusunu. Detaylari konusmadik. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
geçmiş olsun canımgunaydın annecikler...
umarım herkes iyidir.. ben de son haftalarında nezle olanlar kervanına katıldım...
öznur dogumyapmıs,
Allah analı babalı buyutsun.. darısı bizlere.. azınlıkta kaldık valla
Bişi ititraf etmek istiyorum.Sezeryandan çok korkuyorum.Acaba kendimi normale hazırladıgım için mi?
damla canım geldnmi????
evet canım kimsecikler yok sen ve ben varız ve 2 ziyaretçi
4 olmuş bizim ziyaretçiler
gökçencimde gelmiş hoşgeldiniz melisa ile canım :80::80::80:
günaydın kızlarrrrrrr ben doğurmadım burdayım ama gece zor geçti 4e kadar uyuyamadım
sultancım burcu söylemiş sağolsun
öznurcum tebrik ederim oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
neslihancım geçmiş pek birikmemiş bak gene kimsecikler yok gariban kaldı topik
bugün doğum olmazsa şaşırırdım olmuşdahoş sancı çeken kızlardan gelmemiş ama dünden sıkıtnıları olanlardan gelmeyen olursa kesin doğuma gitti derim...
bizde akşam doktora gidicez gün vericekti lütfedip artık verirse çok mutlu olucam yaniii...
kar burayada yağıyor yaşasınnn tutmasada yağışını izlemek bile yetiyor
sağolun kızlar hoşbulduk:) siz de hoşgeldiniz.. arada bi gelip bakıyorum ama kimsecikler yok( eskiden geçmişi okumak en az 1 saat sürüyordu gündemi takip edemiyorduk:)
daisy84 arkadaşımız bugün doğuma girecekti yanlış hatırlamıyorsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?