2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

caznur (oznur) aradi simdi oglusu gelmis cok sukur. once acilmayi beklemisler ama sancilara dayanamayinca genel anestezi-sezaryenle kucagina almis oglusunu. Detaylari konusmadik. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Öznurda kavuştu oğluşuna.Darısı bizim başımıza:97:

Bende ılık duş alamam hep sıcak suyla yıkanırım.Dün bende hurma aldım.Yemeye başladım.Akşam düzensiz sancılarım vardı ama şuan kıpırtı yokNapalım onlar saglıkla gelsinlerde biz beklemeye alıştık nasılsa.

Bişi ititraf etmek istiyorum.Sezeryandan çok korkuyorum.Acaba kendimi normale hazırladıgım için mi?

hepimizin 8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar....

haklarında hayırlısı olsun inş...
geçmiş olsun canım ya....bugün burda da hava berbatt nasıl bir rüzgar var anlatamam yağmurda cabası...
seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
hakkınızda hayırlısı olsun canım
seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
gunaydiinnnn kizlaaarrrr hepinize sancisi bol ve duzenli sulu nisanli gunler diliorum

sanada günaydın canım sancı var ama ne su ne nişan hiç bişey yok artık sancımı bile takip etmiyorum iyice ümidimi kestim bu oğlanın gelmeye niyeti yok dalga geçiyo sanki bizimle

günaydın kızlar....güzel haberlerle dön nalmesscim...isminize karar vermişsiniz hayırlı olsun....

caznur (oznur) aradi simdi oglusu gelmis cok sukur. once acilmayi beklemisler ama sancilara dayanamayinca genel anestezi-sezaryenle kucagina almis oglusunu. Detaylari konusmadik. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
geçmiş olsun burcucum...Allah acil şifalar versinki doğuma iyileşirsin inş...
caznur arkadaşımızın da gözüaydın...Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...
gunaydın annecikler...
umarım herkes iyidir.. ben de son haftalarında nezle olanlar kervanına katıldım...

öznur dogumyapmıs,
Allah analı babalı buyutsun.. darısı bizlere.. azınlıkta kaldık valla
geçmiş olsun canım
Bişi ititraf etmek istiyorum.Sezeryandan çok korkuyorum.Acaba kendimi normale hazırladıgım için mi?

ondan olaibilir canım....

damla ne yaptı acaba??? kontrole gidcekti sanrım şu sıralarda doktorunun yanındadır....güzel haberlerle gelir inş...

günaydın kızlarrrrrrr ben doğurmadım burdayım ama gece zor geçti 4e kadar uyuyamadım
sultancım burcu söylemiş sağolsun
öznurcum tebrik ederim oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
neslihancım geçmiş pek birikmemiş bak gene kimsecikler yok gariban kaldı topik
bugün doğum olmazsa şaşırırdım olmuşdahoş sancı çeken kızlardan gelmemiş ama dünden sıkıtnıları olanlardan gelmeyen olursa kesin doğuma gitti derim...
bizde akşam doktora gidicez gün vericekti lütfedip artık verirse çok mutlu olucam yaniii...
kar burayada yağıyor yaşasınnn tutmasada yağışını izlemek bile yetiyor

ayy ne çok yazdım neslihancım ikimiz kaldık herkescikler doğumumamı gittiiiiiiiii topluca yoklar topluca doğumda olmasınlar

canım merhaba dün rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun..Bugün nasılsın? daha zamanımız var acele etmesin oğluşun:) sen hemen gelsin istiyorsun ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah..

sağolun kızlar hoşbulduk:) siz de hoşgeldiniz.. arada bi gelip bakıyorum ama kimsecikler yok( eskiden geçmişi okumak en az 1 saat sürüyordu gündemi takip edemiyorduk:)

sağolun kızlar hoşbulduk:) siz de hoşgeldiniz.. arada bi gelip bakıyorum ama kimsecikler yok( eskiden geçmişi okumak en az 1 saat sürüyordu gündemi takip edemiyorduk:)

aynen canım evet ben gelsin istiyorum çünkü 4ekadar uyuyamadım artık işkence olmaya başladı hareket ediyormu sıkıntıya düşüyormu diye düşünüp düşünüp duruyorum bu sefer sezeryanı bekliyorum canım normali beklesem sonuna kadar bekliyim :26::26::26::26:kimse yokkkk dakikada geçmişi okudum

daisy84 arkadaşımız bugün doğuma girecekti yanlış hatırlamıyorsam...

bebişi kucağındadır aynı şekilde öznurunda şimdi facedede duygunun prensesini gördüm yeni resimlerini maşallah tam prenses allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…