2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy aklıma geldi kızların elinde bebişleri bizim elimizde mouseve klavye tuşları

öyle canım..
Bişi ititraf etmek istiyorum.Sezeryandan çok korkuyorum.Acaba kendimi normale hazırladıgım için mi?
valla ilginçtir ki bende sezeryandan korkuyorum karnımı kesceklerini düşünmek beni korkutuyo
sağol canım..

damlacım aynen gece bende uyuyamadım sabah 5 ten beri ayaktayım ve ağrım var hala adet sancısı gibi belden vuruyo ama ümitlenmek istemiyorum hiç

canım genelde sezeryanla 38.haftada alıyorlar seninki yakında olur hayırlısıyla inşallah sen yine aceleci olma.. canım doktorunu dinle sağlıkla gelsin inşallah. benim arkadaşım 40 haftasına kadar bekledi en başından beri sezeryan olması belli olduğu halde.. 40 haftanın da vardır bir kerameti.. merak etme çok çabuk geçecek.. bi bakmışız yaşlarına gelmişler inşallah..

8 Mart kadınlar günümüz kutlu olsun.Doğuran arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Darısı başımıza inşallah

canım okadarda bekletmem bebeği riske atamam diyor doktoranlamadım gitti doktoru 39.haftayı bekliyor sanırım neysee akşam görücez...kar çok güzel yağıyormuş ankaaradaa şimdi sizin orda tutmuşturda heryer bembeyazdır ne güzellll burda yağdıda tutmadı
geçmiş olsun mervecim biz sancıdan sabahlıyoruz bebişi olanlar bebişleri içiniki durumdada sabahlıyoruz

Aslında hepimiz çok sabırsızız bir an önce görmrk istiyoruz yavrularımızı ama tabi ne kadar kalsalar içimizde o kadar iyi onlar için.Bir gün bile farkediyormuş.

ayy ne guzel hayael kar mı yagıyor ya..? ben toplasam 3 kere fln kar gormusumdur..
Adanada da inanılmaz yagmur var kızlar,bugun dogurmaya bile gidesim yok yani
bi de nezle oldum,haftaya pzt'yi bekle kızım diyorumihep yagışlı soguk hava da gidecekmiş haftaya.. ben de sipariş veriyorum sanki..
buarada hala hiiiiiiiiç uyuyamıyorum.. ama alıştım galiba..

bebişi kucağındadır aynı şekilde öznurunda şimdi facedede duygunun prensesini gördüm yeni resimlerini maşallah tam prenses allah nazarlardan korusun

Sweet kaçta doktor kontrolün? bugün sanırım belli olacaktı tarihin benim 15 Marttı dün doktor 19 Marta uzattı.yani 4 gün daha sabır.

geçmiş olsun haftaya kadar geçer inş. canım

Sweet kaçta doktor kontrolün? bugün sanırım belli olacaktı tarihin benim 15 Marttı dün doktor 19 Marta uzattı.yani 4 gün daha sabır.

aretcim 17.20de randevumuz ama dediğin tarih süperrrrrrrrrrrr
kızlar ben kaçıyorum duş alıcam sonrasında erken çıkıcaz banka işlerimiz var kendinize iyi bakınnn

canım hala tipi var çok feci yağıyor heryer bembeyaz görüntü çok güzel ama 2 gündür dışarı çıkamıyorum işlerim vardı hatta doktor kan testi ve ptz testi istedi ona bile gidemedim

Selam kızlar.. Geçmişi çok da okuyamadım, doğum yapan arkadaşların gözü aydın, hâlâ bekleyenlere de sabırlar diliyorum..

Bugün 5 günlük oldu kuzum, çok güzel bir şey bu his! Uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı babası, o, ben bakışıyoruz mutlu mutlu..
Fakat şunu fark ettim ki, son günlerinde doya doya uyu diyenler abartıyor, asıl cümle "son günlerinde doya doya yarasız göğüslerine bak" olmalı.. Resmen ağlayacak gibi oluyorum ya her emzirme başlangıcında. Emzirm başlangıçları da hiçbir zaman 1 adet olmuyor tabi, alıyor bırakıyor, alıyor bırakıyor, bn renkten renge giriyorum, babası gülüyor
Buna çözüm bilen var mı ya? Garmastan kullanıyorum, sütünü sürersen işe yarar da dediler ama.. Henüz bir şey yok..
Dikişlerim hâlâ yatıp kalkarkn ağrıyor biraz, bir de dün çok ayakta kaldım, biraz rahatsızlığım oldu, ama onun dışında ağrılarla ilgili şikayetim yok. Doğumun olduğu gün dahil dayanılmaz ağrım toplam bir saat ancak sürdü..Sezaryen olacak arkadaşlar için diyorum, korkmayın, o güne ait her şey gülümsetiyor insanı.

Hepinize mutlu ve rahat uykulu hamilelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…