- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
öyle canım..Öznurda kavuştu oğluşuna.Darısı bizim başımıza:97:
Bende ılık duş alamam hep sıcak suyla yıkanırım.Dün bende hurma aldım.Yemeye başladım.Akşam düzensiz sancılarım vardı ama şuan kıpırtı yokNapalım onlar saglıkla gelsinlerde biz beklemeye alıştık nasılsa.
valla ilginçtir ki bende sezeryandan korkuyorum karnımı kesceklerini düşünmek beni korkutuyoBişi ititraf etmek istiyorum.Sezeryandan çok korkuyorum.Acaba kendimi normale hazırladıgım için mi?
sağol canım..hepimizin 8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar....
haklarında hayırlısı olsun inş...
geçmiş olsun canım ya....bugün burda da hava berbatt nasıl bir rüzgar var anlatamam yağmurda cabası...
seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
hakkınızda hayırlısı olsun canım
seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
günaydın kızlar....güzel haberlerle dön nalmesscim...isminize karar vermişsiniz hayırlı olsun....
geçmiş olsun burcucum...Allah acil şifalar versinki doğuma iyileşirsin inş...
caznur arkadaşımızın da gözüaydın...Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...
geçmiş olsun canım
ondan olaibilir canım....
damla ne yaptı acaba??? kontrole gidcekti sanrım şu sıralarda doktorunun yanındadır....güzel haberlerle gelir inş...
günaydın kızlarrrrrrr ben doğurmadım burdayım ama gece zor geçti 4e kadar uyuyamadım
sultancım burcu söylemiş sağolsun
öznurcum tebrik ederim oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
neslihancım geçmiş pek birikmemiş bak gene kimsecikler yok gariban kaldı topik
bugün doğum olmazsa şaşırırdım olmuşdahoş sancı çeken kızlardan gelmemiş ama dünden sıkıtnıları olanlardan gelmeyen olursa kesin doğuma gitti derim...
bizde akşam doktora gidicez gün vericekti lütfedip artık verirse çok mutlu olucam yaniii...
kar burayada yağıyor yaşasınnn tutmasada yağışını izlemek bile yetiyor
aynen canım evet ben gelsin istiyorum çünkü 4ekadar uyuyamadım artık işkence olmaya başladı hareket ediyormu sıkıntıya düşüyormu diye düşünüp düşünüp duruyorum bu sefer sezeryanı bekliyorum canım normali beklesem sonuna kadar bekliyim :26::26::26::26:kimse yokkkk dakikada geçmişi okudum
canım okadarda bekletmem bebeği riske atamam diyor doktorcanım genelde sezeryanla 38.haftada alıyorlar seninki yakında olur hayırlısıyla inşallah sen yine aceleci olma.. canım doktorunu dinle sağlıkla gelsin inşallah. benim arkadaşım 40 haftasına kadar bekledi en başından beri sezeryan olması belli olduğu halde.. 40 haftanın da vardır bir kerameti.. merak etme çok çabuk geçecek.. bi bakmışız yaşlarına gelmişler inşallah..
geçmiş olsun mervecim biz sancıdan sabahlıyoruz bebişi olanlar bebişleri içinöyle canım..
valla ilginçtir ki bende sezeryandan korkuyorum karnımı kesceklerini düşünmek beni korkutuyo
sağol canım..
damlacım aynen gece bende uyuyamadım sabah 5 ten beri ayaktayım ve ağrım var hala adet sancısı gibi belden vuruyo ama ümitlenmek istemiyorum hiç
8 Mart kadınlar günümüz kutlu olsun.Doğuran arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Darısı başımıza inşallah
canım genelde sezeryanla 38.haftada alıyorlar seninki yakında olur hayırlısıyla inşallah sen yine aceleci olma.. canım doktorunu dinle sağlıkla gelsin inşallah. benim arkadaşım 40 haftasına kadar bekledi en başından beri sezeryan olması belli olduğu halde.. 40 haftanın da vardır bir kerameti.. merak etme çok çabuk geçecek.. bi bakmışız yaşlarına gelmişler inşallah..
bebişi kucağındadır aynı şekilde öznurunda şimdi facedede duygunun prensesini gördüm yeni resimlerini maşallahtam prenses allah nazarlardan korusun
canım bende dünden beri öyleyim adet sancısı çekiyorum resmendamlacım aynen gece bende uyuyamadım sabah 5 ten beri ayaktayım ve ağrım var hala adet sancısı gibi belden vuruyo ama ümitlenmek istemiyorum hiç
bebişi kucağındadır aynı şekilde öznurunda şimdi facedede duygunun prensesini gördüm yeni resimlerini maşallahtam prenses allah nazarlardan korusun
ayy ne guzel hayael kar mı yagıyor ya..? ben toplasam 3 kere fln kar gormusumdur..
Adanada da inanılmaz yagmur var kızlar,bugun dogurmaya bile gidesim yok yani
bi de nezle oldum,haftaya pzt'yi bekle kızım diyorumihep yagışlı soguk hava da gidecekmiş haftaya.. ben de sipariş veriyorum sanki..
buarada hala hiiiiiiiiç uyuyamıyorum.. ama alıştım galiba..
ayy aklıma geldi kızların elinde bebişleri bizim elimizde mouseve klavye tuşları
geçmiş olsun haftaya kadar geçer inş. canım
ayy ne guzel hayael kar mı yagıyor ya..? ben toplasam 3 kere fln kar gormusumdur..
Adanada da inanılmaz yagmur var kızlar,bugun dogurmaya bile gidesim yok yani
bi de nezle oldum,haftaya pzt'yi bekle kızım diyorumihep yagışlı soguk hava da gidecekmiş haftaya.. ben de sipariş veriyorum sanki..
buarada hala hiiiiiiiiç uyuyamıyorum.. ama alıştım galiba..
geçmiş olsun canım olsun ver siparişi bende veriyorumda beni dinleyene yok
Sweet kaçta doktor kontrolün? bugün sanırım belli olacaktı tarihin benim 15 Marttı dün doktor 19 Marta uzattı.yani 4 gün daha sabır.
aretcim 17.20de randevumuz ama dediğin tarih süperrrrrrrrrrrr
kızlar ben kaçıyorum duş alıcam sonrasında erken çıkıcaz banka işlerimiz var kendinize iyi bakınnn
aretcim 17.20de randevumuz ama dediğin tarih süperrrrrrrrrrrr
kızlar ben kaçıyorum duş alıcam sonrasında erken çıkıcaz banka işlerimiz var kendinize iyi bakınnn
Aslında hepimiz çok sabırsızız bir an önce görmrk istiyoruz yavrularımızı ama tabi ne kadar kalsalar içimizde o kadar iyi onlar için.Bir gün bile farkediyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?