Selam kızlar.. Geçmişi çok da okuyamadım, doğum yapan arkadaşların gözü aydın, hâlâ bekleyenlere de sabırlar diliyorum..
Bugün 5 günlük oldu kuzum, çok güzel bir şey bu his! Uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı babası, o, ben bakışıyoruz mutlu mutlu..
Fakat şunu fark ettim ki, son günlerinde doya doya uyu diyenler abartıyor, asıl cümle "son günlerinde doya doya yarasız göğüslerine bak" olmalı..Resmen ağlayacak gibi oluyorum ya her emzirme başlangıcında. Emzirm başlangıçları da hiçbir zaman 1 adet olmuyor tabi, alıyor bırakıyor, alıyor bırakıyor, bn renkten renge giriyorum, babası gülüyor
Buna çözüm bilen var mı ya? Garmastan kullanıyorum, sütünü sürersen işe yarar da dediler ama.. Henüz bir şey yok..
Dikişlerim hâlâ yatıp kalkarkn ağrıyor biraz, bir de dün çok ayakta kaldım, biraz rahatsızlığım oldu, ama onun dışında ağrılarla ilgili şikayetim yok. Doğumun olduğu gün dahil dayanılmaz ağrım toplam bir saat ancak sürdü..Sezaryen olacak arkadaşlar için diyorum, korkmayın, o güne ait her şey gülümsetiyor insanı.
Hepinize mutlu ve rahat uykulu hamilelikler diliyorum
canım maşallah ne güzel Allha bağışlasın Allah mutluluğunuzu artırsın ölene kadar sürsün..
Dün okudum sanırım Tuğçe yazmıştı galiba saf zeytinyağı çok iyi gelmiş deneyebilirsin. Geçmiş olsun bebişi öpüyorum..
ya kızlar benim ağrılar gitgide artıyo doktoru arasam mı acaba?o kadar çok yanlış alarm oldu ki utanıyorum artık aramaya:83:
Selam kızlar.. Geçmişi çok da okuyamadım, doğum yapan arkadaşların gözü aydın, hâlâ bekleyenlere de sabırlar diliyorum..
Bugün 5 günlük oldu kuzum, çok güzel bir şey bu his! Uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı babası, o, ben bakışıyoruz mutlu mutlu..
Fakat şunu fark ettim ki, son günlerinde doya doya uyu diyenler abartıyor, asıl cümle "son günlerinde doya doya yarasız göğüslerine bak" olmalı..Resmen ağlayacak gibi oluyorum ya her emzirme başlangıcında. Emzirm başlangıçları da hiçbir zaman 1 adet olmuyor tabi, alıyor bırakıyor, alıyor bırakıyor, bn renkten renge giriyorum, babası gülüyor
Buna çözüm bilen var mı ya? Garmastan kullanıyorum, sütünü sürersen işe yarar da dediler ama.. Henüz bir şey yok..
Dikişlerim hâlâ yatıp kalkarkn ağrıyor biraz, bir de dün çok ayakta kaldım, biraz rahatsızlığım oldu, ama onun dışında ağrılarla ilgili şikayetim yok. Doğumun olduğu gün dahil dayanılmaz ağrım toplam bir saat ancak sürdü..Sezaryen olacak arkadaşlar için diyorum, korkmayın, o güne ait her şey gülümsetiyor insanı.
Hepinize mutlu ve rahat uykulu hamilelikler diliyorum
Sanırım bu demek oluyor ki bunların dışında beni rahatsız etme:))
sen boşver ara bir kontrol etsin sonuçta bir sürü para ödüyoruz baksın sen de rahat edersin.. tekrar geçmiş olsun..
Kızlar ben epidural sezaryen olucam ama epidural bu sakat kalma olasılığı yüzünden korkutuyor ne desiniz?
Canım ben geçen hafta 33+4'te doğum yaptım.Ben de plasenta previa nedeniyle hastanede yatıyodum kanamalarım oluyodu.Doğum olacağı gün kanamam fazlaydı 1 cm de açıklık vardı ve doğuma girdim tabi endişeyle.Allahıma binlerce şükür ki yoğun bakıma ihtiyaç kalmadı.Daha önce de kanamalarım olduğu için 2 kere 2'şer doz ciğer geliştirici iğne yapmıştı doktorum.Onlar sanırım işe yaramış bi de 2190 gr. doğdu kilosu da gayet iyi dediler.Bu arada haftasında doğan normal kiloda olan ve şu an yoğun bakımda olan 3 bebek var.İçin ferah olsun sağlıkla kavuşacaksın bebeğine inşallah.
Sanırım bu demek oluyor ki bunların dışında beni rahatsız etme:))
sen boşver ara bir kontrol etsin sonuçta bir sürü para ödüyoruz baksın sen de rahat edersin.. tekrar geçmiş olsun..
meraba güsel annişlerrr kadınlar günümüs kutlu ossun
dün akşam o kadar söledik, doğuran oldumu merak ettim
gene geldim kızlarrrrcici aldık ekliyim dedim almak isteyen olursa adresi veririm sitenin çünkü günlük değişiyor ürünler yastık ve polar battaniye 9.90tl kargoda 3 tlpembelerinde gözüm kaldı ama
gözünüz aydın taçsız prensescimCeeeee =))) biz geldik teyzeleri nasılsınız ne yapıyorsunuz bakem..
Dün doktora gittik oğluşum pazartesi gelecek inş. sezaryan için aldık günümüzü =))) İnş. Rabbim de nasip eder ise haftaya bu zamanlar oğlum kucağımda olacak cennet kokusunu içimeee çekeceğimmm doyasıyaaaa
ayy cok hoş hangi site cnmmm?
gözünüz aydın taçsız prensescim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?