2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim ağrılar gitgide artıyo doktoru arasam mı acaba?o kadar çok yanlış alarm oldu ki utanıyorum artık aramaya:83:

canım maşallah ne güzel Allha bağışlasın Allah mutluluğunuzu artırsın ölene kadar sürsün..
Dün okudum sanırım Tuğçe yazmıştı galiba saf zeytinyağı çok iyi gelmiş deneyebilirsin. Geçmiş olsun bebişi öpüyorum..

Ayy sağolasın onu da deneyeyim bir..

ya kızlar benim ağrılar gitgide artıyo doktoru arasam mı acaba?o kadar çok yanlış alarm oldu ki utanıyorum artık aramaya:83:

geçmiş olsun canım.. benim doktorum kan ve suyun geldiğinde ve sancıların düzenli 10-5dk ya düştüğünde saat kaç olursa olsun mutlaka ara demişti.. normal ağrılar olabilir ama bunlar olursa gece gündüz önemli değil mutlaka ara ben hastaneyi falan ayarlar sen de hastaneye gelirsin demişti.

Sanırım bu demek oluyor ki bunların dışında beni rahatsız etme:))
sen boşver ara bir kontrol etsin sonuçta bir sürü para ödüyoruz baksın sen de rahat edersin.. tekrar geçmiş olsun..

hayırlı olsun bebişin.
bepantene nin sarı kremi iyi geliyormuş. emzirmeden önce göğüsleri temizlemek gerekiyormuş

Kızlar ben epidural sezaryen olucam ama epidural bu sakat kalma olasılığı yüzünden korkutuyor ne desiniz?

Kızlar ben epidural sezaryen olucam ama epidural bu sakat kalma olasılığı yüzünden korkutuyor ne desiniz?

ben de cok korkuyorum o olasılıktan canım.. hatta normal dogum yaparsam onda bile epidural istemem diyorum.. :26:
Allah hayırlısını versin,biz dua edelim içimizi ferah tutalım ve kötü düşünmeyelim..
Allahın izniyle biz de atlatacagız hayırlısı ile...

çok tebrik ederim glnk ALLAH bagışlasın ben uzun zamandır girmiyorum kk'ne çok sevindim anne olduguna.kızmı erkekmi bebişin adı ne.RABBİM saglık sıhhat versin bebişine ve sana inş saglıkla büyütürsün

meraba güsel annişlerrr kadınlar günümüs kutlu ossun
dün akşam o kadar söledik, doğuran oldumu merak ettim

Sanırım bu demek oluyor ki bunların dışında beni rahatsız etme:))
sen boşver ara bir kontrol etsin sonuçta bir sürü para ödüyoruz baksın sen de rahat edersin.. tekrar geçmiş olsun..

aynen benimkide öyle bi açıklama yaptı bende ondan çekiniym gökçencim

Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah:)

gene geldim kızlarrrrcici aldık ekliyim dedim almak isteyen olursa adresi veririm sitenin çünkü günlük değişiyor ürünler
yastık ve polar battaniye 9.90tl kargoda 3 tlpembelerinde gözüm kaldı ama

Ceeeee =))) biz geldik teyzeleri nasılsınız ne yapıyorsunuz bakem..

Dün doktora gittik oğluşum pazartesi gelecek inş. sezaryan için aldık günümüzü =))) İnş. Rabbim de nasip eder ise haftaya bu zamanlar oğlum kucağımda olacak cennet kokusunu içimeee çekeceğimmm doyasıyaaaa

gözünüz aydın taçsız prensescim
ayy cok hoş hangi site cnmmm?

bitenekadar.com canım pembişlerrrr çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…