2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eğer 14ü olur derse bende 14ü isticem bakalım ne dicekhafta başı olsun bari

heheh =)) ben 11,03,2011 olsun dedim ama erken dedi gerek yok erkenden almaya 3 gün 3 gündür bebek için dedi ama ille de diyorsan olsun cumaya yazalım dedi yok dedim kıyamadım oğluşuma =)))

Hayırlısı olsun inş. canım..

banada vermedi haftan neydi senin tam canım

banada vermedi haftan neydi senin tam canım

38 bugün canımmm =)) 38+6 da inş. hayırlısı ile gelecek oğlum teyzesi bana kalsa bu hafta idi ama doktor 38 doldursun dedi..Gelişimi için son günler önemli dedi sat 22 mart dı 14 mart olmuş olacak 8 gün erken olacak..

2gün varmış aramızda canım demek doktorlarımız aynı düşüncelermiş bakalım bizde gidicez birazdan ne dicek :26::26::26:

2gün varmış aramızda canım demek doktorlarımız aynı düşüncelermiş bakalım bizde gidicez birazdan ne dicek :26::26::26:

Evet =)) sabırsızlanıyorum ve açıkcası kötü bir hafta sonu geçirdim canım çok ağrıdı batmalarım çok oluyor şimdi bile zorluyor beni..Kala kalıyorum öylece adım atamıyorum..Bir de grip oldum üstüne nefes alamıyorum..Doktorum alfasid verdi idrar yolların da iltahap da var iyice kötü oluyorum :84::84::84::84:

Sende güzel haberler ile gel inş. canım çok soğuk kalın giy iyice üşütmee

amin canim, sagolasin..

guzel haberlerle don insallah canim.

masallah canim. ben buyuk oglumda lansinoh lanolin krem kullanmistim. cabuk toparliyordu yarali gogusleri. hem silmeyede gerek yok.

cok gecmis olsun canim. bende grip oldum. insallah dogumlarimizdan once toparlaniriz.

Sezaryen olacaklar epidural olacak var mı???

doktorum hastaligimin durumuna gore spinal anesteziyle de yapabiliriz dogumunu dedi bugun. ama epiduralden bahsetmedi canim.

daisy84 ve babyırmak bugün sabah bebişlerine kavuştular sanırım. caznur da doğurmuş Maşşallah hepsine, darısı bizlereeeeeeee

slm kızlar maşalahh hemen hemen herkeş meleğini almış kucağınaa
nasılsınız bakalım ben bebişi uyuttum geldim buraya

sanada günaydın canım sancı var ama ne su ne nişan hiç bişey yok artık sancımı bile takip etmiyorum iyice ümidimi kestim bu oğlanın gelmeye niyeti yok dalga geçiyo sanki bizimle
sancin varsa onalrda gelir siraylan cnm uzulmeee hem senin oglann ne zamana kadar dalga gececek seninle bakiyim ee napsinn havlar kotu anne karnindaye ic yatt en raha yerr ben olsam beende cikmam

anacim sezaryen bekleyenlere gelmesin bu duan
bak cnm onu tamamen unuttum sizin durumunuz bize bakilarak iyi ama tarihiniz belli bizimkii umutsuz bi bekleyiss ne zaman gelceklerseee

ayy aklıma geldi kızların elinde bebişleri bizim elimizde mouseve klavye tuşları

cnm gece bende nöbetteydim sabaha kadar bizim kuzular bize alistirma yaptiro bencee doguncada uyumucazya ondandirrr
aynen ama doguran annislerimizde ilk once klavyeyle mause aldilar eline sirayla cnmm simdi bizim elimizde yarin da bebisimiz elimizde olur insss

ben sezeryan olucam hayırlısıyla genel anasteziyle olucam doktor 17 martta çağırdı doğum için gün vericek benim ikinci mecburi sezeryan yani sezeryan olan arkadaşlar kaç haftalıkken oldular ben bugün tam 37 haftalık oldum en az 39 doldurmak istiyorum ama bakalım oğlum beklerse

Kızlar ben epidural sezaryen olucam ama epidural bu sakat kalma olasılığı yüzünden korkutuyor ne desiniz?

benim de bugün belli oldu durumum. bebişim tembel çıktı dönmemiş hala. doktor haftaya salı gel yine dönmezse perşembe alırız dedi(17 mart) dönmez herhalde bundan sonra. kendimi çok garip hissediyorum. benim doktorum spinal sezeryan yapıyorum dedi. sakat kalma olayını bende sordum korkulacak birşey yok, rahat ol dedi.
ben neden böyle hissediyorum. çok üzücü bir haber almıs gibiyim. korktum herhalde.

slm kızlar maşalahh hemen hemen herkeş meleğini almış kucağınaa
nasılsınız bakalım ben bebişi uyuttum geldim buraya

canım doğum yapmışsın hayırlı olsun ben de seni merak ediyordum bebişini Allah analı babalı büyütsün.. Sen nasılsın bebiş nasıl anne olmak nasıl?

ben 26 şubatta yani 39+1de genel sezaryan oldum rabbim yardımcın olsun

kızlar nabersınız?ben genel anestezı olucam cunku doguma esım gırmek ıstemıyor belımdede dısk kaymaskı var ve cok sıkılırım 1 saat ıcerde benım 2. sezayryenım oucak.1. cok rahattı ınsallah 2. böle rahat olur benoım dr. herkezın bunyesı ve psıkolojısı kaldoramıyo dedı cunku sezaryen suırasında doktoru sterese sokabılıyolar dedı.

dünyanın engüzel kadınları en değerli anneleri yalnız bugün değil biz hergün kadınız bu onurlu günde hepinizin kadınlar günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…