- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Teşekkürler canımmm =))) Heyecan dorukda
eğer 14ü olur derse bende 14ü isticem bakalım ne dicekhafta başı olsun bari
heheh =)) ben 11,03,2011 olsun dedim ama erken dedi gerek yok erkenden almaya 3 gün 3 gündür bebek için dedi ama ille de diyorsan olsun cumaya yazalım dedi yok dedim kıyamadım oğluşuma =)))
Hayırlısı olsun inş. canım..
banada vermedihaftan neydi senin tam canım
38 bugün canımmm =)) 38+6 da inş. hayırlısı ile gelecek oğlum teyzesi bana kalsa bu hafta idi ama doktor 38 doldursun dedi..Gelişimi için son günler önemli dedi sat 22 mart dı 14 mart olmuş olacak 8 gün erken olacak..
2gün varmış aramızda canım demek doktorlarımız aynı düşüncelermişbakalım bizde gidicez birazdan ne dicek :26::26::26:
doğuran olmuşta bizim gibi sancım var diyenlerden değil canım
hepimizin 8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar....
haklarında hayırlısı olsun inş...
geçmiş olsun canım ya....bugün burda da hava berbatt nasıl bir rüzgar var anlatamam yağmurda cabası...
seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
hakkınızda hayırlısı olsun canım
seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
günaydın kızlar....güzel haberlerle dön nalmesscim...isminize karar vermişsiniz hayırlı olsun....
geçmiş olsun burcucum...Allah acil şifalar versinki doğuma iyileşirsin inş...
caznur arkadaşımızın da gözüaydın...Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...
geçmiş olsun canım
ondan olaibilir canım....
damla ne yaptı acaba??? kontrole gidcekti sanrım şu sıralarda doktorunun yanındadır....güzel haberlerle gelir inş...
günaydın kızlarrrrrrr ben doğurmadım burdayım ama gece zor geçti 4e kadar uyuyamadım
sultancım burcu söylemiş sağolsun
öznurcum tebrik ederim oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
neslihancım geçmiş pek birikmemiş bak gene kimsecikler yok gariban kaldı topik
bugün doğum olmazsa şaşırırdım olmuşdahoş sancı çeken kızlardan gelmemiş ama dünden sıkıtnıları olanlardan gelmeyen olursa kesin doğuma gitti derim...
bizde akşam doktora gidicez gün vericekti lütfedip artık verirse çok mutlu olucam yaniii...
kar burayada yağıyor yaşasınnn tutmasada yağışını izlemek bile yetiyor
Selam kızlar.. Geçmişi çok da okuyamadım, doğum yapan arkadaşların gözü aydın, hâlâ bekleyenlere de sabırlar diliyorum..
Bugün 5 günlük oldu kuzum, çok güzel bir şey bu his! Uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı babası, o, ben bakışıyoruz mutlu mutlu..
Fakat şunu fark ettim ki, son günlerinde doya doya uyu diyenler abartıyor, asıl cümle "son günlerinde doya doya yarasız göğüslerine bak" olmalı..Resmen ağlayacak gibi oluyorum ya her emzirme başlangıcında. Emzirm başlangıçları da hiçbir zaman 1 adet olmuyor tabi, alıyor bırakıyor, alıyor bırakıyor, bn renkten renge giriyorum, babası gülüyor
Buna çözüm bilen var mı ya? Garmastan kullanıyorum, sütünü sürersen işe yarar da dediler ama.. Henüz bir şey yok..
Dikişlerim hâlâ yatıp kalkarkn ağrıyor biraz, bir de dün çok ayakta kaldım, biraz rahatsızlığım oldu, ama onun dışında ağrılarla ilgili şikayetim yok. Doğumun olduğu gün dahil dayanılmaz ağrım toplam bir saat ancak sürdü..Sezaryen olacak arkadaşlar için diyorum, korkmayın, o güne ait her şey gülümsetiyor insanı.
Hepinize mutlu ve rahat uykulu hamilelikler diliyorum
Evet =)) sabırsızlanıyorum ve açıkcası kötü bir hafta sonu geçirdim canım çok ağrıdı batmalarım çok oluyor şimdi bile zorluyor beni..Kala kalıyorum öylece adım atamıyorum..Bir de grip oldum üstüne nefes alamıyorum..Doktorum alfasid verdi idrar yolların da iltahap da var iyice kötü oluyorum :84::84::84::84:
Sende güzel haberler ile gel inş. canım çok soğuk kalın giy iyice üşütmee
Sezaryen olacaklar epidural olacak var mı???
Sezaryen olacaklar epidural olacak var mı???[/QUOTE
canım ben epidural normal doğum yapacam inşallah daha doğrusu doktor ben epiduralsiz ameliyat ya da normal doğum yapmıyorum dedi. Ama doktorum anestezi uzmanıyla birlikte çalışıyorlar doğum olacak hastaneye anestezi uzmanı da geliyor. Epiduralde anestezi uzmanı çok önemli işinin ehli olması gerekiyor. Benim amcamın kızı da anestezi uzmanı kesinlikle epidurali öneriyor tabi ki iyi anestezi uzmanı olması şart bence epidurali yapacak doktor kim nasıl onu araştırmak önemli yoksa kadın doğum uzmanı istediği kadar iyi olsun epidurali anestezi uzmanı yapıyor.
sancin varsa onalrda gelir siraylan cnm uzulmeee hem senin oglann ne zamana kadar dalga gececek seninle bakiyim ee napsinn havlar kotu anne karnindaye ic yatt en raha yerr ben olsam beende cikmamsanada günaydın canım sancı var ama ne su ne nişan hiç bişey yok artık sancımı bile takip etmiyorum iyice ümidimi kestim bu oğlanın gelmeye niyeti yok dalga geçiyo sanki bizimle
anacim sezaryen bekleyenlere gelmesin bu duan
günaydın kızlarrrrrrr ben doğurmadım burdayım ama gece zor geçti 4e kadar uyuyamadım
sultancım burcu söylemiş sağolsun
öznurcum tebrik ederim oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
neslihancım geçmiş pek birikmemiş bak gene kimsecikler yok gariban kaldı topik
bugün doğum olmazsa şaşırırdım olmuşdahoş sancı çeken kızlardan gelmemiş ama dünden sıkıtnıları olanlardan gelmeyen olursa kesin doğuma gitti derim...
bizde akşam doktora gidicez gün vericekti lütfedip artık verirse çok mutlu olucam yaniii...
kar burayada yağıyor yaşasınnn tutmasada yağışını izlemek bile yetiyor
ayy aklıma geldi kızların elinde bebişleri bizim elimizde mouseve klavye tuşları
Kızlar ben epidural sezaryen olucam ama epidural bu sakat kalma olasılığı yüzünden korkutuyor ne desiniz?
slm kızlar maşalahh hemen hemen herkeş meleğini almış kucağınaa
nasılsınız bakalım ben bebişi uyuttum geldim buraya
ben sezeryan olucam hayırlısıyla genel anasteziyle olucam doktor 17 martta çağırdı doğum için gün vericek benim ikinci mecburi sezeryan yani sezeryan olan arkadaşlar kaç haftalıkken oldular ben bugün tam 37 haftalık oldum en az 39 doldurmak istiyorum ama bakalım oğlum beklerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?