2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam annişler dogurup kactı demeyin diye iki satır yazayım dedim:)
ben de önceden derdim neden yazmıyor doguranlar dıye
inanın göreceksiniz vakit olmuyor nefes almaya
hele de bizdeki gibi beslenme probleminiz varsa
bütün günüm kızımı besleyebilme savasıyla geciyor
kücük cimcemem karnımdaki gibi cok nazlı uykucu
sesi cıkmıyor hic aglamıyor bile sürekli uykularda daha dünyaya adapte olamadık
emmeyi beceremiyoruz slikon ucla deniyorum biraz alıyor sonra yoruluyor
meme ucu kucuk gelıyor kendi ememiyor sütümü sagıyorum kasıkla ölcekle verıyorum
bu sefer meme emmek ıstedıgıne kocaman acıyor agzını gene alamıyor
uyandırmak mesele yedırmek mesele kahroldum aglamaktan
millet cocugu sussun dıye dua eder ben bassın yaygarayı dıye dua edıyorum
karnını doyuramamak ac kalıcak endısesı öyle fena ki
cok cetin cıktı tembel kızım tüm günüm yemesi için savas vererek gecıyor
artı mama takvıyesı yapıyoruz ac kalması dıye
dün mecburen biberonu denedim artık bisekilde doyurmak zorundayım
biraz almayı becerdı kolay geldı ama cok dokundu bana memem süt dolu ama yavrum emmiyor
cok zor cok pis bir pskoloji yine de tek duam onun yemesi karnının doyması benim sütümü alıyor ya ona da sükür cok zorluyor yoruyor ama olsun dünyalara bedel melegimin sevgisi kokusu herseyım
böyle işte bir hengamedir gidiyor biz de
umarım sizin bebeler rahat rahat emer üzmez annelerini
cok zormus böyle ememeyen bebek Allahım imthan etmesin kimseyi
lohusa deprosyonunn da dibindeyim bu arada berbat bir haldeyim hem ruhen hem bedenen
sürekli aglama krizlerindeyim ayy dogurmak hicbiseymiş
bütün mesele emzirebilmekmiş meger

dogum yapanlara göz aydınlıgı dılıyorum
yapacakların da Allah yardımcısı olsun
dua beklıyorum hepinizden kuzumun beslenme düzenini oturtabılmek ıcın
saglıcakla kalın huzurla kavusun yavrularınıza ınsallah
hepinizi cok özledim canlarım

Sermestcim canım Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce düzene girer, sütünün olması iyi en azında sağıp verirsin iyi bir süt sağma makinesi kullan canım.. çok öpüyorum bebeğinle çok mutlu sağlıklı bir ömür dilerim..

hayırlı olsun canım senin ve bebeğin için en iyisi en hayırlısı olsun.. doğru ama epidural sezeryan da bazı kişilere uygun olmayabilir..

sermest..
Allah yardımcın olsun cnm bnm..
umarım bebeişin bi an önce alışır yemem düzenine..

sermestcim benimkide hiç emmiyor ağlıyorum bir yudum emsin diye biberona sağıyorum çünkü süt dolunca göğüslerim çok acıyor meme uçlarım yara oldu yinede emsinde olsun diyorum gündüz uyuyor ama gece sabaha kadar bas bas bağırıyor 11 gün oldu doğalı dünyaya adapte olmaya başladık biz inan vaktin nasıl geçtiğini hiç ama hiç anlamıyorum senin bebişinde hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben 1 ay sonraki halimizi çok merak ediyorum topikte kimse olmayacak bebişlerle ilgilenmektem

Canımtebrikler Allah analı babalı büyütsün öncelikle.Canım madem ki sütün var niye mama veriyorsun?
Sütünün olması çok iyi sağıp vermeyi dene istersen.İnşallah en kısa zamanda alışır yeni dünyaya

kızlar ankarada felaket bir hava var eşim eve gelemiyor kaldım tek başıma(( aman bişey olmasın da geç de olsa sağ salim gelsin. yalnız yolu izliyorum yollar kapandı arabalar yollarda kaldı kayıyorlar umarım bu gece acil doğuma falan giden olmaz

canım seni çok iyi anlıyorum artık beni tanıyorsunuz ben 2010 mart annesiyim :))
benim oğlumda emmiyordu gögüs uçlarım çok küçüktü ve bende sürekli deniyordum sağıp veriyordum sütüm çoktu bu böyle 1 aya yakın sürdü sabırla denedim sonunda emmeyi öğrendi :))
o yüzden sabret ve sürekli dene emmese bile göğsünde uyut o süt kokusunu alsın birde emzik dene emme reflksini arttırır merak etme alışkanlık yapmıyo benim oğlum 8 aylıktı bıraktı emziği

slm kızlar maşalahh hemen hemen herkeş meleğini almış kucağınaa
nasılsınız bakalım ben bebişi uyuttum geldim buraya

allah anali babali buyutmek nasi petsin insallah canim.

bende grip oldum son dakka, doktorum olmadispinal anesteziyle yapariz dedi. bel kemigimde egrilik var. ona anestezi uzmani karar verir dedi. bakalim artik. sezaryen gunu belli olacak yani ne sekilde sezaryen olacagim.

canim meme ucu cikaran bir aparat var. aventin vardi sanirim onu deneyebilirsin bir.

esin saglikla gelsin insallah canim.

selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah

ayy cnm bnm.. tabiki sag salim geldsin de gerisi önemli değil...

ayy cnm bnm.. tabiki sag salim geldsin de gerisi önemli değil...

Sağol canım inşallah.. yolun açılacağı da yok gibi haberlerde de izledim çok kötü bütün ana yollar kapandı.. psikolojik karnım ağrımaya başladı umarım doğum falan yapmam yoksa tek başıma evde doğum yapmak zorunda kalacağım sanırım.. Inanılmaz ya kaçıncı yüzyılda çankayanın göbeğinde mahsur kaldık..

slm kızlar benım bebişim şuan hıçkırıyoo ama sancı faln yok,bana doğumun başlaması için yöntem geliştirin bu gidişle kafayı yicem

ben de haberlerde ilzedim canım ama sen moralini bozma lütfen.. hemen kötü düşünme... psikolojik olarak agrıyodur karnın cnm,dogum olmaz daha ...

üzme kendini,melisayı strese sokma canım...

selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah

canım tebrik ederim maşallah kızına Allah bağışlasın sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim kızına..

doğumun başlaması için öneri isteyen arkadaşım, hurma yee:) nar tüket, bol bol bitki çayı tüket( bitki çaylarını hamileliğin erken dönemlerinde kasılmayı arttırdığını, erken doğuma sebep olduğunu duymuştum da şimdi uygulansa doğum başlarmı ki)

Ayyy aman korkutma ben de şimdi evde yalnızım, eşim hizmet içi eğitim seminerlerine katılıyor akşam 5 le 7 arası o anda bir şey olur diye korkuyorum. Tamam benimki 2 saatçik ama insan gene de korkuyor, herzamanki durum değilki.

ben de haberlerde ilzedim canım ama sen moralini bozma lütfen.. hemen kötü düşünme... psikolojik olarak agrıyodur karnın cnm,dogum olmaz daha ...

üzme kendini,melisayı strese sokma canım...

tamam canım çok sağol inşallah bişey olmaz bazen haberlerde izlerim köylerde kar yağınca hamile kadınlar yolda kalır onlara çok üzülürdüm umarım burdan bizim başımıza böyle bişey gelmez.. Karnım stresten eşimi düşündüğüm için ağrıyor doğum ağrısı değil yürüyerek gelmeye çalışacak ona stres oldum sadece galiba ((

neyse sen nasılsın canım? kızın nasıl ismi belli olmadı di mi hala ben de prensesin ismini çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…