selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah
slm kızlar benım bebişim şuan hıçkırıyoo ama sancı faln yok,bana doğumun başlaması için yöntem geliştirin bu gidişle kafayı yicem
doğumun başlaması için öneri isteyen arkadaşım, hurma yee:) nar tüket, bol bol bitki çayı tüket( bitki çaylarını hamileliğin erken dönemlerinde kasılmayı arttırdığını, erken doğuma sebep olduğunu duymuştum da şimdi uygulansa doğum başlarmı ki)
ay canım stres yapma bu dünyadaki nefes sayımız sayılıymış bebiş de zamanında gelecektir.. 42 haftalık doğan bebekler bile var hakkında en hayırlısı olsun.. doktorun takip ediyordur zaten endişelenme..
evet canım bende oyle düşünüyorum zamanı gelince doğacaktır diye ama elimde değil stres yapmak hele bugun 40. hafta :84::84:
selam kızlar geçmişi okuyamıyorum umarım herkesin sağlığı yerindedir bebişlerini kucağına alan annişler hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsünpc serviste olduğu için giremiyorum foruma aslında pek vaktimde olmuyor doğum yapalı bugün 13 gün oldu allahıma şükür herşey yolunda göğüs sorunumuda hallettim artık çok rahat emziriyorum kuzumu dikişlerimde yavaş yavaş iyileşiyor ama bu seferde ped yüzünden mantar oldu vajinamda popomun arasında kaşıntıdan ölüyorum krem kullanıyorum ama daha bi iyileşme yok doğum yapan anneler böyle sorununuz oldumu sizinde
bebişin hayırlı olsun tebrik ederim..
çok geçmiş olsun canım benim bu konuda bir bilgim yok( demek doğumdan sonra bayağı bir uzun süre ped kullanacağız.. (
canım doktorun ne diyor bebiş gelene kadar bekleyecek mi yoksa sezeryana mı alacak.. gerçi bana doktor bebeğin kalp atışları yavaşlarsa ya da bebek strese girerse sezeryan olursun ama bunlarda sorun olmazsa bekleriz demişti. sana ne dedi?
kızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuz epidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz
kızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuz epidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz
canım tekrar tekrar maşallah bebişine kilosu çok güzel sağlığıda yerindedir inşallah artık sende kavuşuyorsun mertine
maşallah canım, darısı geride kalanların başına
canım bnm,bebişimin ismi % 90 NİL olacak.. ben geçmişte sana yazmıştım ama sen görmedin galiba... sence nasıl,begendin mi??tamam canım çok sağol inşallah bişey olmaz bazen haberlerde izlerim köylerde kar yağınca hamile kadınlar yolda kalır onlara çok üzülürdüm umarım burdan bizim başımıza böyle bişey gelmez.. Karnım stresten eşimi düşündüğüm için ağrıyor doğum ağrısı değil yürüyerek gelmeye çalışacak ona stres oldum sadece galiba((
neyse sen nasılsın canım? kızın nasıl ismi belli olmadı di mi hala ben de prensesin ismini çok merak ediyorum..
sen de mi ankaradasın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?