2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah

ne güzel Maşşallah yaaa. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah canım:)

slm kızlar benım bebişim şuan hıçkırıyoo ama sancı faln yok,bana doğumun başlaması için yöntem geliştirin bu gidişle kafayı yicem

ay canım stres yapma bu dünyadaki nefes sayımız sayılıymış bebiş de zamanında gelecektir.. 42 haftalık doğan bebekler bile var hakkında en hayırlısı olsun.. doktorun takip ediyordur zaten endişelenme..

evet canım bende oyle düşünüyorum zamanı gelince doğacaktır diye ama elimde değil stres yapmak hele bugun 40. hafta :84::84:

selam kızlar geçmişi okuyamıyorum umarım herkesin sağlığı yerindedir bebişlerini kucağına alan annişler hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün pc serviste olduğu için giremiyorum foruma aslında pek vaktimde olmuyor doğum yapalı bugün 13 gün oldu allahıma şükür herşey yolunda göğüs sorunumuda hallettim artık çok rahat emziriyorum kuzumu dikişlerimde yavaş yavaş iyileşiyor ama bu seferde ped yüzünden mantar oldu vajinamda popomun arasında kaşıntıdan ölüyorum krem kullanıyorum ama daha bi iyileşme yok doğum yapan anneler böyle sorununuz oldumu sizinde

evet canım bende oyle düşünüyorum zamanı gelince doğacaktır diye ama elimde değil stres yapmak hele bugun 40. hafta :84::84:

canım doktorun ne diyor bebiş gelene kadar bekleyecek mi yoksa sezeryana mı alacak.. gerçi bana doktor bebeğin kalp atışları yavaşlarsa ya da bebek strese girerse sezeryan olursun ama bunlarda sorun olmazsa bekleriz demişti. sana ne dedi?

bebişin hayırlı olsun tebrik ederim..
çok geçmiş olsun canım benim bu konuda bir bilgim yok( demek doğumdan sonra bayağı bir uzun süre ped kullanacağız..(

bebişin hayırlı olsun tebrik ederim..
çok geçmiş olsun canım benim bu konuda bir bilgim yok( demek doğumdan sonra bayağı bir uzun süre ped kullanacağız..(

teşekkür ederim cnm valla 1 hafta kullandıktan sonra bıraktım mahvetti beni neyse ki 2 gündür de kanamam kesildi inşallah devamı gelmezde iyileşirim bir an önce yani anlayacağınız doğumdan sonrada bitmiyor sorunlar

kızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuzepidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz

banada 42. haftaya kadar beklıcez herşey normal giderse dedi yani suyunda falan azalma olmazsa ,suni sancı denicez

canım tekrar tekrar maşallah bebişine kilosu çok güzel sağlığıda yerindedir inşallah artık sende kavuşuyorsun mertine

maşallah canım, darısı geride kalanların başına

Canımm çoook sevindim sandığından erken kavuşacaksın 2 gün sonra seninle son 2 gün

canım bnm,bebişimin ismi % 90 NİL olacak.. ben geçmişte sana yazmıştım ama sen görmedin galiba... sence nasıl,begendin mi??

aaaaaaay damlaaaaaaaaaaaaa.. demek sen de gün aldın.. yaa ne heyecanlı... hayırlı olsun cnm.. hem de 11 mart.. süper yaa.. ben de 11 mart istiodum ama bu gidişle en sona ben kalacammmmm :26:

beni burda yalnız bırakmayın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr dogum yaptıktan sonra gelin yaa

Kocan girecek mi canım? mahsuru yoksa hangi hastanede olacak doğumun?

merhaba kızlar
tam geldim biraz geçmişe bakayım neler oluyor arkadaşlarım napıyorlar öğreneyim dedim yahya uyandı
gene kalamıyorum...
ama aklım burada ilk fırsatta geliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…