evet canım bende oyle düşünüyorum zamanı gelince doğacaktır diye ama elimde değil stres yapmak hele bugun 40. hafta :84::84:
kızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuz epidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz
canım geldı mı eşin? benimki de kardan adam şeklinde eve geldi hem acıdım hem güldüm fotoğrafını çektim
kızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuz epidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz
Mardindeyim canım, Mardin'in Kızıltepe ilçesindeyim, inan buralarda hem hava kötü, kumlu, sarı bir renk oluyor hem de elektrik kesintisi çok oluyor.
hayırlı olsun bebişin.
bepantene nin sarı kremi iyi geliyormuş. emzirmeden önce göğüsleri temizlemek gerekiyormuş
Ceeeee =))) biz geldik teyzeleri nasılsınız ne yapıyorsunuz bakem..
Dün doktora gittik oğluşum pazartesi gelecek inş. sezaryan için aldık günümüzü =))) İnş. Rabbim de nasip eder ise haftaya bu zamanlar oğlum kucağımda olacak cennet kokusunu içimeee çekeceğimmm doyasıyaaaa
amin canim, sagolasin..
guzel haberlerle don insallah canim.
masallah canim. ben buyuk oglumda lansinoh lanolin krem kullanmistim. cabuk toparliyordu yarali gogusleri. hem silmeyede gerek yok.
cok gecmis olsun canim. bende grip oldum. insallah dogumlarimizdan once toparlaniriz.
doktorum hastaligimin durumuna gore spinal anesteziyle de yapabiliriz dogumunu dedi bugun. ama epiduralden bahsetmedi canim.
daisy84 ve babyırmak bugün sabah bebişlerine kavuştular sanırım. caznur da doğurmuş Maşşallah hepsine, darısı bizlereeeeeeee
selam annişler dogurup kactı demeyin diye iki satır yazayım dedim:)
ben de önceden derdim neden yazmıyor doguranlar dıye
inanın göreceksiniz vakit olmuyor nefes almaya
hele de bizdeki gibi beslenme probleminiz varsa
bütün günüm kızımı besleyebilme savasıyla geciyor
kücük cimcemem karnımdaki gibi cok nazlı uykucu
sesi cıkmıyor hic aglamıyor bile sürekli uykularda daha dünyaya adapte olamadık
emmeyi beceremiyoruz slikon ucla deniyorum biraz alıyor sonra yoruluyor
meme ucu kucuk gelıyor kendi ememiyor sütümü sagıyorum kasıkla ölcekle verıyorum
bu sefer meme emmek ıstedıgıne kocaman acıyor agzını gene alamıyor
uyandırmak mesele yedırmek mesele kahroldum aglamaktan
millet cocugu sussun dıye dua eder ben bassın yaygarayı dıye dua edıyorum
karnını doyuramamak ac kalıcak endısesı öyle fena ki
cok cetin cıktı tembel kızım tüm günüm yemesi için savas vererek gecıyor
artı mama takvıyesı yapıyoruz ac kalması dıye
dün mecburen biberonu denedim artık bisekilde doyurmak zorundayım
biraz almayı becerdı kolay geldı ama cok dokundu bana memem süt dolu ama yavrum emmiyor
cok zor cok pis bir pskoloji yine de tek duam onun yemesi karnının doyması benim sütümü alıyor ya ona da sükür cok zorluyor yoruyor ama olsun dünyalara bedel melegimin sevgisi kokusu herseyım
böyle işte bir hengamedir gidiyor biz de
umarım sizin bebeler rahat rahat emer üzmez annelerini
cok zormus böyle ememeyen bebek Allahım imthan etmesin kimseyi
lohusa deprosyonunn da dibindeyim bu arada berbat bir haldeyim hem ruhen hem bedenen
sürekli aglama krizlerindeyim ayy dogurmak hicbiseymiş
bütün mesele emzirebilmekmiş meger
dogum yapanlara göz aydınlıgı dılıyorum
yapacakların da Allah yardımcısı olsun
dua beklıyorum hepinizden kuzumun beslenme düzenini oturtabılmek ıcın
saglıcakla kalın huzurla kavusun yavrularınıza ınsallah
hepinizi cok özledim canlarım
slm kızlar benım bebişim şuan hıçkırıyoo ama sancı faln yok,bana doğumun başlaması için yöntem geliştirin bu gidişle kafayı yicem
teşekkür ederim cnm valla 1 hafta kullandıktan sonra bıraktım mahvetti beni neyse ki 2 gündür de kanamam kesildi inşallah devamı gelmezde iyileşirim bir an önce yani anlayacağınız doğumdan sonrada bitmiyor sorunlar
banada 42. haftaya kadar beklıcez herşey normal giderse dedi yani suyunda falan azalma olmazsa ,suni sancı denicez
merhaba kızlar
tam geldim biraz geçmişe bakayım neler oluyor arkadaşlarım napıyorlar öğreneyim dedim yahya uyandı
gene kalamıyorum...
ama aklım burada ilk fırsatta geliyorum kızlar
Damlaaaaa ya sen de doğuruyorsun asıl sonlara ben kaldım, Nuray sen de doğurursun önce offff ben çok sıkılacam buralarda.
Bebişlerinizin ismi çoook güzel Gökçen ve Nuray :) şu kardeşinize de bir el atın yoksa her iki ismi de çalacaaaam haaaa haaaa haaaa[/B]
Damlaaaaa ya sen de doğuruyorsun asıl sonlara ben kaldım, Nuray sen de doğurursun önce offff ben çok sıkılacam buralarda.
Bebişlerinizin ismi çoook güzel Gökçen ve Nuray :) şu kardeşinize de bir el atın yoksa her iki ismi de çalacaaaam haaaa haaaa haaaa[/B]
Aysecim merak etme,ben dogursam da gelirim,seni yalnız bırakmam:) ama daha hiç beliritm yookk:26: normal dogumu beklemek gercekten stresliymiş ya.. senin de mi normal olacaktı cnm?? buarada NİL i çalabilirsinitelif hakkı da istemiyorum bak
Gökçencim,ismi begenmene cook sevindim,begenildikçe acaip mutlu oluyorum.. hem aklından da geçmiş ne güzel yaaa....coook sevindimmm...
Eşin geldi mi bu arada????
kızlar merhaba biz hala aynıyız. caznurla görüştüm öğlene doğru. sancı olmuş ama bebek doğmamış oda dayanamamış sezeryana almışlar genel anestesi sezeryanla bulut palamız dünyaya geldi çok şükür. 3800 gram maşallah. ikiside iyilerdi çok şükür. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin İnşallah.
sweetim seninle görüştük çok şükür gönlüne göre oldu canım istediğiniz tarih. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım.
iyiyiz ikimizde gökçencim az önce doğum hikayemizi yazdım yeni topiğe.şimdide yahya alpime bakmaya gidiyorum.ama yine geleceğiminşallah canım bir an önce iyileşirsin.. sanırım asıl hayat bebişlerden sonra başlıyor şimdikoltukta bir elimizde kumanda bir elimizde laptop zaman geçmiyor diye şikayet ediyoruz:)
maşallah canım çok güzel büyümüş kocaman olmuş artık gelsin mert bey:) son 2 gün Allah hayırlı rahat bir doğum nasip etsin..
maşallah canım herşey yolunda olsun da geç olması çok da önemli değil.. Hakkında en hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş..
Hoşgeldin canım yahya alp, sen nasılsınız?
tebrk ederim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşSelam kızlar.. Geçmişi çok da okuyamadım, doğum yapan arkadaşların gözü aydın, hâlâ bekleyenlere de sabırlar diliyorum..
Bugün 5 günlük oldu kuzum, çok güzel bir şey bu his! Uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı babası, o, ben bakışıyoruz mutlu mutlu..
Fakat şunu fark ettim ki, son günlerinde doya doya uyu diyenler abartıyor, asıl cümle "son günlerinde doya doya yarasız göğüslerine bak" olmalı..Resmen ağlayacak gibi oluyorum ya her emzirme başlangıcında. Emzirm başlangıçları da hiçbir zaman 1 adet olmuyor tabi, alıyor bırakıyor, alıyor bırakıyor, bn renkten renge giriyorum, babası gülüyor
Buna çözüm bilen var mı ya? Garmastan kullanıyorum, sütünü sürersen işe yarar da dediler ama.. Henüz bir şey yok..
Dikişlerim hâlâ yatıp kalkarkn ağrıyor biraz, bir de dün çok ayakta kaldım, biraz rahatsızlığım oldu, ama onun dışında ağrılarla ilgili şikayetim yok. Doğumun olduğu gün dahil dayanılmaz ağrım toplam bir saat ancak sürdü..Sezaryen olacak arkadaşlar için diyorum, korkmayın, o güne ait her şey gülümsetiyor insanı.
Hepinize mutlu ve rahat uykulu hamilelikler diliyorum
iyi günlerden kullanın canım ....gene geldim kızlarrrrcici aldık ekliyim dedim almak isteyen olursa adresi veririm sitenin çünkü günlük değişiyor ürünler yastık ve polar battaniye 9.90tl kargoda 3 tlpembelerinde gözüm kaldı ama
ben öyle düşünüyorum nasip:26:Sezaryen olacaklar epidural olacak var mı???
ben sezeryan olucam hayırlısıyla genel anasteziyle olucam doktor 17 martta çağırdı doğum için gün vericek benim ikinci mecburi sezeryan yani sezeryan olan arkadaşlar kaç haftalıkken oldular ben bugün tam 37 haftalık oldum en az 39 doldurmak istiyorum ama bakalım oğlum beklerse
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar....benim de bugün belli oldu durumum. bebişim tembel çıktı dönmemiş hala. doktor haftaya salı gel yine dönmezse perşembe alırız dedi(17 mart) dönmez herhalde bundan sonra. kendimi çok garip hissediyorum. benim doktorum spinal sezeryan yapıyorum dedi. sakat kalma olayını bende sordum korkulacak birşey yok, rahat ol dedi.
ben neden böyle hissediyorum. çok üzücü bir haber almıs gibiyim. korktum herhalde.
canım Allah yardımcın olsun inş.en kısa zamanda düzene girer herşey.....selam annişler dogurup kactı demeyin diye iki satır yazayım dedim:)
ben de önceden derdim neden yazmıyor doguranlar dıye
inanın göreceksiniz vakit olmuyor nefes almaya
hele de bizdeki gibi beslenme probleminiz varsa
bütün günüm kızımı besleyebilme savasıyla geciyor
kücük cimcemem karnımdaki gibi cok nazlı uykucu
sesi cıkmıyor hic aglamıyor bile sürekli uykularda daha dünyaya adapte olamadık
emmeyi beceremiyoruz slikon ucla deniyorum biraz alıyor sonra yoruluyor
meme ucu kucuk gelıyor kendi ememiyor sütümü sagıyorum kasıkla ölcekle verıyorum
bu sefer meme emmek ıstedıgıne kocaman acıyor agzını gene alamıyor
uyandırmak mesele yedırmek mesele kahroldum aglamaktan
millet cocugu sussun dıye dua eder ben bassın yaygarayı dıye dua edıyorum
karnını doyuramamak ac kalıcak endısesı öyle fena ki
cok cetin cıktı tembel kızım tüm günüm yemesi için savas vererek gecıyor
artı mama takvıyesı yapıyoruz ac kalması dıye
dün mecburen biberonu denedim artık bisekilde doyurmak zorundayım
biraz almayı becerdı kolay geldı ama cok dokundu bana memem süt dolu ama yavrum emmiyor
cok zor cok pis bir pskoloji yine de tek duam onun yemesi karnının doyması benim sütümü alıyor ya ona da sükür cok zorluyor yoruyor ama olsun dünyalara bedel melegimin sevgisi kokusu herseyım
böyle işte bir hengamedir gidiyor biz de
umarım sizin bebeler rahat rahat emer üzmez annelerini
cok zormus böyle ememeyen bebek Allahım imthan etmesin kimseyi
lohusa deprosyonunn da dibindeyim bu arada berbat bir haldeyim hem ruhen hem bedenen
sürekli aglama krizlerindeyim ayy dogurmak hicbiseymiş
bütün mesele emzirebilmekmiş meger
dogum yapanlara göz aydınlıgı dılıyorum
yapacakların da Allah yardımcısı olsun
dua beklıyorum hepinizden kuzumun beslenme düzenini oturtabılmek ıcın
saglıcakla kalın huzurla kavusun yavrularınıza ınsallah
hepinizi cok özledim canlarım
sağol canım seninde....dünyanın engüzel kadınları en değerli anneleri yalnız bugün değil biz hergün kadınız bu onurlu günde hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
tebrikler canım Allah sağlık sıhhat versin inş..selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün..mantarında en kısa zamanda geçer inş...selam kızlar geçmişi okuyamıyorum umarım herkesin sağlığı yerindedir bebişlerini kucağına alan annişler hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsünpc serviste olduğu için giremiyorum foruma aslında pek vaktimde olmuyor doğum yapalı bugün 13 gün oldu allahıma şükür herşey yolunda göğüs sorunumuda hallettim artık çok rahat emziriyorum kuzumu dikişlerimde yavaş yavaş iyileşiyor ama bu seferde ped yüzünden mantar oldu vajinamda popomun arasında kaşıntıdan ölüyorum krem kullanıyorum ama daha bi iyileşme yok doğum yapan anneler böyle sorununuz oldumu sizinde
damlacım hayırlı olsun tatlım gününüz....maşallah mert bebişekızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuz epidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz
kızlar merhaba biz hala aynıyız. caznurla görüştüm öğlene doğru. sancı olmuş ama bebek doğmamış oda dayanamamış sezeryana almışlar genel anestesi sezeryanla bulut palamız dünyaya geldi çok şükür. 3800 gram maşallah. ikiside iyilerdi çok şükür. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin İnşallah.
sweetim seninle görüştük çok şükür gönlüne göre oldu canım istediğiniz tarih. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?