kızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuz epidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz
maşallah damlacım çok sevindim istediğin oldu çok şükür..
bu arada bizde şimdi hastaneden geldik sancılar geçmeyince gittik nst de kasılma ve sancı var ama sancı gelip gidiyo düzenli değil açılma hala 1 cm bu durumda 2 gün hastanede yatman gerekir en iyisi evde beklemen dedi doktor..sanırım bizim vuslatta yakın
kızlar ankarada felaket bir hava var eşim eve gelemiyor kaldım tek başıma(( aman bişey olmasın da geç de olsa sağ salim gelsin. yalnız yolu izliyorum yollar kapandı arabalar yollarda kaldı kayıyorlar umarım bu gece acil doğuma falan giden olmaz
Açılma da başladıysa sancılarla beraber, bebeğine kavuşmana az kalmış demektir canım.. SAğlıkla gelsin inşallah yavruşun..
aayy ne güzeellll olur Melissa Nil... cok asil duruyor :)
eşine söyle canım,kabul etsin.:13: telaffuz edebilir bence
bence de canım ben Nil ismini hepp çok sevdim ama ikinci isim sorun olabilir gibi çünkü eşim Sofia koymak istedi ben kabul etmedim tek isim ve international olsun dedik Melissa en uygun isimdi bizim için şimdi ben böyle isteyince adaletsizlik yapıyor olacam ama şansımı deneyecem..
Sofia'yı da Ayasofyadan etkilenip koyalım demişti:)
iyiyiz ikimizde gökçencim az önce doğum hikayemizi yazdım yeni topiğe.şimdide yahya alpime bakmaya gidiyorum.ama yine geleceğim
daisy84 ve babyırmak bugün sabah bebişlerine kavuştular sanırım. caznur da doğurmuş Maşşallah hepsine, darısı bizlereeeeeeee
Bugün yolları gördükten sonra ben de dua etmeye başaldım canım, bu gece doğum yapan olmaz umarım Ankarada.. Ben de Ankarada yaşıyorum..
slm kızlae bendeb sonraoglumdda hasta oldu cok kotu ve u anda basında beklıyorum..en korktugum oglumun hastalanmasıydı basıma geldi..dua edın bır an önce ıyılessın..kımlert dogum yaptı gecmıse bakamıyorumö..ve damlacom cok sevındım..
bu arada bizde şimdi hastaneden geldik sancılar geçmeyince gittik nst de kasılma ve sancı var ama sancı gelip gidiyo düzenli değil açılma hala 1 cm bu durumda 2 gün hastanede yatman gerekir en iyisi evde beklemen dedi doktor..sanırım bizim vuslatta yakın
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir..
ben öyle istiyordum zaten canımSezaryen olacaklar epidural olacak var mı???
sancin varsa onalrda gelir siraylan cnm uzulmeee hem senin oglann ne zamana kadar dalga gececek seninle bakiyim ee napsinn havlar kotu anne karnindaye ic yatt en raha yerr ben olsam beende cikmam
bak cnm onu tamamen unuttum sizin durumunuz bize bakilarak iyi ama tarihiniz belli bizimkii umutsuz bi bekleyiss ne zaman gelceklerseee
cnm gece bende nöbetteydim sabaha kadar bizim kuzular bize alistirma yaptiro bencee doguncada uyumucazya ondandirrr
aynen ama doguran annislerimizde ilk once klavyeyle mause aldilar eline sirayla cnmm simdi bizim elimizde yarin da bebisimiz elimizde olur insss
evet canım hemşire dedi eğer o tip durum olursa 2 dak bayıltma felan yapıyorlarmışkızlar nabersınız?ben genel anestezı olucam cunku doguma esım gırmek ıstemıyor belımdede dısk kaymaskı var ve cok sıkılırım 1 saat ıcerde benım 2. sezayryenım oucak.1. cok rahattı ınsallah 2. böle rahat olur benoım dr. herkezın bunyesı ve psıkolojısı kaldoramıyo dedı cunku sezaryen suırasında doktoru sterese sokabılıyolar dedı.
canım lütfen ağlamaselam annişler dogurup kactı demeyin diye iki satır yazayım dedim:)
ben de önceden derdim neden yazmıyor doguranlar dıye
inanın göreceksiniz vakit olmuyor nefes almaya
hele de bizdeki gibi beslenme probleminiz varsa
bütün günüm kızımı besleyebilme savasıyla geciyor
kücük cimcemem karnımdaki gibi cok nazlı uykucu
sesi cıkmıyor hic aglamıyor bile sürekli uykularda daha dünyaya adapte olamadık
emmeyi beceremiyoruz slikon ucla deniyorum biraz alıyor sonra yoruluyor
meme ucu kucuk gelıyor kendi ememiyor sütümü sagıyorum kasıkla ölcekle verıyorum
bu sefer meme emmek ıstedıgıne kocaman acıyor agzını gene alamıyor
uyandırmak mesele yedırmek mesele kahroldum aglamaktan
millet cocugu sussun dıye dua eder ben bassın yaygarayı dıye dua edıyorum
karnını doyuramamak ac kalıcak endısesı öyle fena ki
cok cetin cıktı tembel kızım tüm günüm yemesi için savas vererek gecıyor
artı mama takvıyesı yapıyoruz ac kalması dıye
dün mecburen biberonu denedim artık bisekilde doyurmak zorundayım
biraz almayı becerdı kolay geldı ama cok dokundu bana memem süt dolu ama yavrum emmiyor
cok zor cok pis bir pskoloji yine de tek duam onun yemesi karnının doyması benim sütümü alıyor ya ona da sükür cok zorluyor yoruyor ama olsun dünyalara bedel melegimin sevgisi kokusu herseyım
böyle işte bir hengamedir gidiyor biz de
umarım sizin bebeler rahat rahat emer üzmez annelerini
cok zormus böyle ememeyen bebek Allahım imthan etmesin kimseyi
lohusa deprosyonunn da dibindeyim bu arada berbat bir haldeyim hem ruhen hem bedenen
sürekli aglama krizlerindeyim ayy dogurmak hicbiseymiş
bütün mesele emzirebilmekmiş meger
dogum yapanlara göz aydınlıgı dılıyorum
yapacakların da Allah yardımcısı olsun
dua beklıyorum hepinizden kuzumun beslenme düzenini oturtabılmek ıcın
saglıcakla kalın huzurla kavusun yavrularınıza ınsallah
hepinizi cok özledim canlarım
offfff herkescikler iş yerinde yatıyormuş babamda iş yerinden eve yürüyerek gitmiş allahtan yakında yürüdü ama uzak olanların allah yardımcısı olsunkızlar ankarada felaket bir hava var eşim eve gelemiyor kaldım tek başıma(( aman bişey olmasın da geç de olsa sağ salim gelsin. yalnız yolu izliyorum yollar kapandı arabalar yollarda kaldı kayıyorlar umarım bu gece acil doğuma falan giden olmaz
sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahselam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah
prensesinin resimlerini takip ediyoruz ttalım maşallah çok güzelllselam kızlar geçmişi okuyamıyorum umarım herkesin sağlığı yerindedir bebişlerini kucağına alan annişler hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsünpc serviste olduğu için giremiyorum foruma aslında pek vaktimde olmuyor doğum yapalı bugün 13 gün oldu allahıma şükür herşey yolunda göğüs sorunumuda hallettim artık çok rahat emziriyorum kuzumu dikişlerimde yavaş yavaş iyileşiyor ama bu seferde ped yüzünden mantar oldu vajinamda popomun arasında kaşıntıdan ölüyorum krem kullanıyorum ama daha bi iyileşme yok doğum yapan anneler böyle sorununuz oldumu sizinde
Canımm çoook sevindim sandığından erken kavuşacaksın 2 gün sonra seninleson 2 gün
çok sağolun kızlar rüya gibi yaaaaaaaaaaacanım bnm,bebişimin ismi % 90 NİL olacak.. ben geçmişte sana yazmıştım ama sen görmedin galiba... sence nasıl,begendin mi??
aaaaaaay damlaaaaaaaaaaaaa.. demek sen de gün aldın.. yaa ne heyecanlı... hayırlı olsun cnm.. hem de 11 mart.. süper yaa.. ben de 11 mart istiodum ama bu gidişle en sona ben kalacammmmm :26:
beni burda yalnız bırakmayın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrdogum yaptıktan sonra gelin yaa
yok canım doktor kimseyi almıyor işin show kısmı diyorKocan girecek mi canım? mahsuru yoksa hangi hastanede olacak doğumun?
yahya paşamızı öpüyorummerhaba kızlar
tam geldim biraz geçmişe bakayım neler oluyor arkadaşlarım napıyorlar öğreneyim dedim yahya uyandı
gene kalamıyorum...
ama aklım burada ilk fırsatta geliyorum kızlar
doğurmicam doğurmicam dedin 3 gün sonra geliyo bebişşş çok sevindiiim canımm hadi bakalım bende yarın dr a gidiyorum bakalım bana ne dicek :26:
Teşekkürler canım, inşallah işe yarar..
Gözünüz aydın canımSağlıkla doğsun inşallah..
Lansinoh için doktorum kullanma dedi, lanolin içerdiği için.. Evde var aslında ama diğerini kullanıyorum şimdi. Cuma yeniden sorucam doktora.
Doğum yapanların gözleri aydın, ne güzel, darısı sizin başınıza
Emmeyi öğrnmesi için denemesi gerekecek ama, benim kızım da memeyi bulamıyor bile, on kere ağzına sokup sokup bırakıyor, ama sonunda emiyor, sen de biraz üstele, inşallah emer, hem sen göğüslerin süt doluyken acı çekmezsin.. Kolay gelsin
Doktor bana rezeneyi günde bir fincandan fazla içme demişti doğum başlayabilir diye.. Göğüs ucu için olan kremi de fazla masaj yapmadan sür demişti aynı sebepten, şu durumda bunları yaparsan doğum başlayabilir..:26:
Gözün aydın canım! Kolaycacık sağlıkla doğar inşallah
Damlaaaaa ya sen de doğuruyorsun asıl sonlara ben kaldım, Nuray sen de doğurursun önce offff ben çok sıkılacam buralarda.
Bebişlerinizin ismi çoook güzel Gökçen ve Nuray :) şu kardeşinize de bir el atın yoksa her iki ismi de çalacaaaam haaaa haaaa haaaa[/B]
inşallah canım bir an önce iyileşirsin.. sanırım asıl hayat bebişlerden sonra başlıyor şimdikoltukta bir elimizde kumanda bir elimizde laptop zaman geçmiyor diye şikayet ediyoruz:)
maşallah canım çok güzel büyümüş kocaman olmuş artık gelsin mert bey:) son 2 gün Allah hayırlı rahat bir doğum nasip etsin..
maşallah canım herşey yolunda olsun da geç olması çok da önemli değil.. Hakkında en hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş..
Hoşgeldin canım yahya alp, sen nasılsınız?
kızlar merhaba biz hala aynıyız. caznurla görüştüm öğlene doğru. sancı olmuş ama bebek doğmamış oda dayanamamış sezeryana almışlar genel anestesi sezeryanla bulut palamız dünyaya geldi çok şükür. 3800 gram maşallah. ikiside iyilerdi çok şükür. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin İnşallah.
sweetim seninle görüştük çok şükür gönlüne göre oldu canım istediğiniz tarih. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım.
veeee mutlu sona çok az kala hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
tebrk ederim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş
iyi günlerden kullanın canım ....
ben öyle düşünüyorum nasip:26:
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar....
canım Allah yardımcın olsun inş.en kısa zamanda düzene girer herşey.....
sağol canım seninde....
tebrikler canım Allah sağlık sıhhat versin inş..
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün..mantarında en kısa zamanda geçer inş...
damlacım hayırlı olsun tatlım gününüz....maşallah mert bebişeAllah kolay bir doğumla mert bebişi kucağına almayı nasip eder inş....
maşallah bulut bebişe
herkese iyi geceler kızlar yine ancak girebildim.son 2-3 sayfaya baktım sadece damlacım nihayet günün belli olmuş.çok sevindim hayırlı olsun 11 mart cuma büyük gün
canım hayırlısı olsun zaten son 9 günün kalmış artık gelir bebiş..
sağol canım darısı başına
ayy evet canım bu doktoru anlamadım geçen hafta vermedi şimdi verdineyse bende üzerine düşmedim açıkcası çok sağol darısı sizlerin başına
amin canım darısı başıma da ben fikrimi değiştirdim ayın 20 sinden önce gelmesin istiyorum kızım.annemler perşembe günü rusyaya gidiyor abim evleniyor.annemler 20 sinde dönecekler.onlar yokken doğurmak istemiyorum
mervecim sende 11inde alırsan bebişini kucağına şaşırmam yaniiii buarada bizim bebişler kar getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?