2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeği doğanların gözü aydın olsun.. Geçmişin tamamını okuyamadım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Biz de doğursak bir an önce dicem ama şu birkaç gün içind edoğum yapmak istemiyorum. Bilhassa bu gece.. :18:

birinci sebebi Ankarada bu akşam çok kar yağmış olması, ikinci sebep de çok yorgunum ve uykum var nolur bu gece şöyle bir güzel dinleneyeim sonra gelsin bebişim diye dua ediyorum..

maşallah damlacım çok sevindim istediğin oldu çok şükür..
bu arada bizde şimdi hastaneden geldik sancılar geçmeyince gittik nst de kasılma ve sancı var ama sancı gelip gidiyo düzenli değil açılma hala 1 cm bu durumda 2 gün hastanede yatman gerekir en iyisi evde beklemen dedi doktor..sanırım bizim vuslatta yakın

Açılma da başladıysa sancılarla beraber, bebeğine kavuşmana az kalmış demektir canım.. SAğlıkla gelsin inşallah yavruşun..

Bugün yolları gördükten sonra ben de dua etmeye başaldım canım, bu gece doğum yapan olmaz umarım Ankarada.. Ben de Ankarada yaşıyorum..

iyiyiz ikimizde gökçencim az önce doğum hikayemizi yazdım yeni topiğe.şimdide yahya alpime bakmaya gidiyorum.ama yine geleceğim

Çok çok sevindim iyi olmanıza canım.. Doğum hikayeni de okudum çok duygulandım Allah bebeğinle size hayırlı uzun ömürler versin canım..

slm kızlae bendeb sonraoglumdda hasta oldu cok kotu ve u anda basında beklıyorum..en korktugum oglumun hastalanmasıydı basıma geldi..dua edın bır an önce ıyılessın..kımlert dogum yaptı gecmıse bakamıyorumö..ve damlacom cok sevındım..

Bugün yolları gördükten sonra ben de dua etmeye başaldım canım, bu gece doğum yapan olmaz umarım Ankarada.. Ben de Ankarada yaşıyorum..

canım sen de mi ankaradaydın neresindesin?
benim eşim hala işyerinde çıkamadı cinnah kapalı açılmasını bekliyoruz uff kaldım tek başıma annemler de gelemedi yanıma taksiler bile çıkmıyorlar(
umarım acil bişey olmaz bu gece..

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir..

canım hayırlısı olsun zaten son 9 günün kalmış artık gelir bebiş..

Sezaryen olacaklar epidural olacak var mı???
ben öyle istiyordum zaten canım
az kaldı bizim vuslata cuma allahında izniyle bebişim ellerimde olucak
evet canım hemşire dedi eğer o tip durum olursa 2 dak bayıltma felan yapıyorlarmış
canım lütfen ağlama inşallah prensesin emicek annesi...bizim bebişler tembeldi anne karnında belliydi
offfff herkescikler iş yerinde yatıyormuş babamda iş yerinden eve yürüyerek gitmiş allahtan yakında yürüdü ama uzak olanların allah yardımcısı olsun
selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah
sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahgözünüz aydın
prensesinin resimlerini takip ediyoruz ttalım maşallah çok güzelll
Canımm çoook sevindim sandığından erken kavuşacaksın 2 gün sonra seninle son 2 gün

çok sağolun kızlar rüya gibi yaaaaaaaaaaabırakmam canım benim mutlaka gelirim bakarsın prensesinde 11inden önce gelir hiç belli olmaz
Kocan girecek mi canım? mahsuru yoksa hangi hastanede olacak doğumun?
yok canım doktor kimseyi almıyor işin show kısmı diyorbende istemiyorum eşim bayılır oracıkdaözel körfez marmara hastanesinde olcak doğum
merhaba kızlar
tam geldim biraz geçmişe bakayım neler oluyor arkadaşlarım napıyorlar öğreneyim dedim yahya uyandı
gene kalamıyorum...
ama aklım burada ilk fırsatta geliyorum kızlar
yahya paşamızı öpüyorum
doğurmicam doğurmicam dedin 3 gün sonra geliyo bebişşş çok sevindiiim canımm hadi bakalım bende yarın dr a gidiyorum bakalım bana ne dicek :26:

veeee mutlu sona çok az kala hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza

çok sağolun kızlarrrrhepimize kolay doğumlar nasip etsin allah

herkese iyi geceler kızlar yine ancak girebildim.son 2-3 sayfaya baktım sadece damlacım nihayet günün belli olmuş.çok sevindim hayırlı olsun 11 mart cuma büyük gün

herkese iyi geceler kızlar yine ancak girebildim.son 2-3 sayfaya baktım sadece damlacım nihayet günün belli olmuş.çok sevindim hayırlı olsun 11 mart cuma büyük gün

ayy evet canım bu doktoru anlamadım geçen hafta vermedi şimdi verdineyse bende üzerine düşmedim açıkcasıçok sağol darısı sizlerin başına

ayy evet canım bu doktoru anlamadım geçen hafta vermedi şimdi verdineyse bende üzerine düşmedim açıkcasıçok sağol darısı sizlerin başına

amin canım darısı başıma da ben fikrimi değiştirdim ayın 20 sinden önce gelmesin istiyorum kızım.annemler perşembe günü rusyaya gidiyor abim evleniyor.annemler 20 sinde dönecekler.onlar yokken doğurmak istemiyorum

ayyy canım inş 20sinden sonra gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…