ayy evet canım bu doktoru anlamadım geçen hafta vermedi şimdi verdineyse bende üzerine düşmedim açıkcası çok sağol darısı sizlerin başına
amin canım darısı başıma da ben fikrimi değiştirdim ayın 20 sinden önce gelmesin istiyorum kızım.annemler perşembe günü rusyaya gidiyor abim evleniyor.annemler 20 sinde dönecekler.onlar yokken doğurmak istemiyorum
ben pzt'ye kdr dogurmak istemiyorum artık.. şu yagmur camur bitsin gunes acsın,bnm nezlem gecsin...
sen doğurmak istemiyorum diyorsun yaa canım kesin doğar heee hep öyle ne istersen tersi olur yaaben pzt'ye kdr dogurmak istemiyorum artık.. şu yagmur camur bitsin gunes acsın,bnm nezlem gecsin...
Canım günün hayırlı olsunzamanını bilmek çok güzel bişey olsa gerek
Umarım bebişler dilediğiniz zamanda gelir kızlar...
aslında bilmemek daha güzel canım ama hala ve hala dönmedi bizim beklememizin bir anlamı yok dönse sezeryan olmazdım asla kendi isteğimle acil durum dışında tabii
Tüm teyzelerimize çok teşekkür ediyoruz.
Geçmiş olsun canım aynı zamanda gözünüz aydın bebişimize de kocaman,dün benim kızımda sarılığa yakalandı bizde atlatmak için bekliyoruz.İnşallah sorunsuz atlatırız.
Canım Düzgün Bey süper bir dr bu konuda şüphen olmasın.Ama hastane ile ilgili problemler yaşadık.Zaten sıkıntılar olduğunu biliyorduk sadece drumuz için hastaneye gidiyorduk.
Yenidoğan ünitesinde ki hemşirelerle biraz sıkıntı yaşadık.Sütüm gelmediği için kızım 2. gün hiç susmadan ağladı.Aç diyoruz hayır tok sütünüzde var diyorlar.Çocuk akşama doğru ağlamaktan katılınca gece yazılı izinle ancak mama verdirdik.Kızımızın tok olup olmadığını anlamak için şeker testine bakıcaz dediler.şeker 85 çıktı kızınız tok dedikten sonra kızımıza test bile yapılmadığını öğrendik.vss vss
Seninde gözün aydın canım,kızına da kocaman bir maşallah.
Sağolasın canım benim.Sütle ilgili 3 gün sıkıntı çektik,mecburen hazır mama verdik.Hanımefendi mama ile sütten önce tanışınca annesini emmek istemiyor
Emzirme için o beni ben onu yola getirmeye çalışıyorum.
Yıldız hele gelsin Tuğba neler hissettiğimi o zaman anlayacaksın.İnanılmaz,tarif edilmez bir duygu anne olmak.
herkese merhaba
4 mart sabahı saat 7 de sancıyla uyandım ama gene değildir sandım ama bu sancı beni uyutmadı 10 dakka arayla gelmeeye başladı saat 10 a kadar evde sancı çektim sonra hastaneye gittik açılmam 6cm di sancılar sıklaştı ve dayanılmaz hale geldi kendime bile şaşırdım ama resmen ortalığı yıktım (normal doğum bekleyenleri korkutmak istemem benim canım biraz tatlıdır)dr suyumu patlattı sonra doğum haneye alındım saat 13.15 te doğum yaptım druma ve ebelere göre şanslıymışım çok kolay doğum yapmışım ilk doğum olmasına rağmen bu kadar kısa sürede doğurmuşum falan valla sancı kısmı çok berbat ama doğurma kısmı kolay 3 ıkınmada doğdu oğluşum sonrasında yeniden doğmuş gibiydim tüm acılar anında bitiyor ama maalesefki dikişler biraz zorluyor ama yinede çok şükür halime odama bile tekerlekli sandalye ile yardımsız yatağıma yattım hemen bişeyler yedim oğlumu emzirdim henüz sütüm pek fazla değil süt artırıcı şeyler içip duruyorum inşallah sütüm artar bu arada pompa alın kızlar çok lazım oluyo sütü getirmeye yardımcı oluyoo ertesi gün 12 de çıktık hastaneden gelen gidenden fırsat bulup anca yazabildim Deniz Kerem im 3300 g ve 51 cm doğdu ikimizde çok iyiyiz oğluş şimdi uyuyo uyanmazsa face resimde eklicem şimdilik bu kadar doğum bekleyen herkesi allah kurtarsın sağlıcakla alın bebeişlerinizi inşallah hepinizi çok öptükkkk/B]
slm kızlar yavruma 6.30 saatin ardından kavuştum şükürler olsun oğlum benimlee 26 şubat 20.35te doğum yaptımm size haber vermiştim hemen doğuma aldılar normal doğum oldu çok dikişim var halen oturamıyorumm yunus kaanım 3810 gr 53cm doğdu
kıslar gerçekten bebeği gördüğünde bütün acılar geçiyormuş 2 gün hastanede yattım yavrumun kafası şişmişti kıslar ya hiç sormayın beni resmen kobay olarak kullnadılarr psikolojim bozuldu 2 gün hiç uyuyamadım
sizden haberler nasıl kimler doğum yaptı
selaammm güzel annişler biz geldikkk
kuzucum emzikle uyuyor numarası cekerken fırsatten istifade girip yazayım dedim
inanır mısınız hastaneden geldigimizden beri daha yeni yer gördü totom
lohusalık denen lüksün bana oldukca lüks oldugu bir maratonun icinde buldum kendimi
dinlenip yatmak fırsatım hic olmadı su an davul olmus ayaklarımı dikmişken size de yazayım bir hısımla bir daha ne zaman fırsat bulurum Allah kerim
carsamba günü epidrual sezeryanla kuzumu kollarıma almak nasip oldu cok şükür
iyi ki sezeryan olmusum makat durus sanırken biz
kuzucum üc kat kordon dolanmasıyla dogdu meger büyük bir riskin esiginden dönmüşüz Rabbim korumus bizi
ameliyata girene kadar korkum yoktu ama içerde biraz tısmadım degil
ama minik kelebegimi görmek koklamak dünyalara bedeldi
dogum sonrası bir sıkıntım olmadı ne bas agrısı ne baska bisey hafif dikiş sancısı oluyor elbet o da dayanılmayacak gibi degildi tavsıye ederim ben de arzu edenlere gönül rahatlıgıyla
ancak bizim icin zor olan kısım dogumdan sonra yasadıgımız sürec oldu melegim emmeyi beceremedi
göğüs uclarım kücük göğüsler büyük olunca silkon ucla mücadele verdik uzunca bir süre sonra tam tuttu emiyor derken süt az geliyor kanallar tıkanmıs bebiş emmeyince baya zor oldu cok caresiz hissettim üzüldüm yavrumu besleyememekten dogum hicbiseymis emzirmek cok daha zor bana göre
az cok emiyor cok sükür derken taburcu olup eve geldigimizn bikac saati gecmeden kuzucum gitgide halsizlesti canı cekildi resmen neler yaptım tepki yok refleksler zayıfladı beti benzi attı sürekli bi uyku hali nasıl korkuttu bizi tekrar hastaneye döndük en acilinden megrsem ac kalmıs kuzucum emiyor sanıyorken biz o acmıs nasıl kahroldum anlatamam kan sekeri düşmüş bundan istifade sarılıgımız fırlamıs acil yatıs verildi mama takviyesine baslandı 24 saat ışık tedavisi verildi
kuzumu öyle gözleri kapalı ısık altında uzaktan izlemek cok agır geldi RAbbim yasatmasın kimseye
sütümü sagdılar düzenli ama yetersizdi cogalmadı basta kuzum da emmedigi icin
neyse cok sükür düzeldi degerlermiz taburcu olduk ama dinlenemeden helak oldum ben dikişlerimi cok zorladım şişlik var ameliyat bölgemde eve geldik bir kosturmaca bir beslenme seansı iki saati asıyor süt sagıyorum arada mama verıyorum memeyı unutmasın diye kasıkla ölcekle veriyoruz uzun ve zor oluyor emme refleksimiz gelisti ancak gene de meme uclarını tutamıyor tam emmenin keyfini aldı mama yedırırken kocaman acıyor agzını bu sefer mamayı alamıyor gaz yapıyor falan ayy öyle zor ve yorucu kı kızlar mahvoldum vallahi belim sırtım dikişlerim helak oldu hic oturup dinlenemedim
ayaklarım ödem yaptı bir de davul gibi taslastılar basamıyorm üzerine berbat bir haldeyim anlayacagınız uyku deseniz o ne diyecegim kesinlikle
ama bütün bu sıkıntılı zahmetli sürece cektiklermize ragmen herseye degerdi
cennetten bir melek indi kollarıma kokusu güzelligi varlıgı dünyalara bedel
RAbbime binlerce kez sükürler olsun
herkese dua ettim dogumda mart annelerine ve hamilelere hayırlı kolay dogumlar nasip etsin diye Mevlam
bu arada anne olan varsa tebrik ediyorum vuslatın esiginde olanlara hayrılı dogumlar diliyorum
gecmisi okumak hayal tekrar ne zaman gireblirim fırsat bulup bilemiyorum henüz düzen oturtamadık
ama mutlaka dönecegim aranıza kuzumla birlikte su mücadeleyi atlatırsak
hepinizi kocaman öpüyoruz melegimle saglıkla kalın yavrularınızla hayırlarla insallah
Kızlar geçmişi okuyamadım. Hızlıca yazıcam.
Ben pazar günü doğurdummmmmmmmmm!
Bugüne randevumuz vardı, bizimki pazar gelmeye karar verdi. Cmtesi gecesi 4te suyum geldi. Pazar sabah geldik. Epidural sezaryenle Zeynep'imizi kucağımıza aldık
Kızlar selammmmm,
bebişim 3-4 martta gelecekti. Ama suyu hareketleri azaldıgı içinve ters durdguçin 14 şubatta sezeryanla dünyaya geldi. çok güzel ir duygu. benim ilk bebeğim. Allah herkesi sağlıklarla kurtarsın inşallah.
selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah
KIZLAR YARDIM EDİİİN !! :18::18: korkuyorum :18::18: tualete gittim çok ufak böle jelimsi bişi va normalde bende çok akıntı olur ama bu daha katı ve iğrenç olcak ama tam anlatmak için diyim uzuyo gibi ama çok azdı peçeteyle baktım yine öle geldi sonra yok daha bişi ne buu ama beyazz ??? nişanmı :18::18::18::18:
Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi
şimdiden herkese güğnaydınlar...
biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.
merhaba arkadaşlar doktor kontrolünden geldim çatı muayenesi oldum çatım darmış veeeeeeee yarın saat 9.30 da sezeryana giriyorum şaşkınım heyecanlıyım biraz da korkuyorum daha gece normal doğum yapacağım diye konuşmuştuk ama nasip böyleymiş dua edin ne olurrr
Arkadaşlar nihayet büyük gün geldi çattı. Benim nazlı kızım kendi imkanlarıyla malesef gelemiyor :)) yarın sabah saat 07:30 da epidural sezeryanla kızımı dünyaya getirmiş olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ... İnşallah herşey yolunda gider...
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ama az miktarda böyle bişeyi yaşayan varmı???
kızlar merhaba biz hala aynıyız. caznurla görüştüm öğlene doğru. sancı olmuş ama bebek doğmamış oda dayanamamış sezeryana almışlar genel anestesi sezeryanla bulut palamız dünyaya geldi çok şükür. 3800 gram maşallah. ikiside iyilerdi çok şükür. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin İnşallah.
sweetim seninle görüştük çok şükür gönlüne göre oldu canım istediğiniz tarih. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım.
kizlarrrrrrrrr bendebi anormallik var galiba demin iki bulasigim var di yikayim dedim ama inanirmisiniz benim bitane yag sökücü bulasik deterjanim var onun kokusuna bayiliyorumm agzima sikasim gelioor ya öyle guzel kokusuda yok ama bilmiorum bunu hamileligimde fark ettimha bide gecen kocisimden ne istedim bilionuzmu yani canim ne cektii diyorumya var bende bi anormallik canimm toprak cektii ya resmen iki gundur agzima toprak tadi gelioo esime gecen isden gelirken bana birsey istiyonmu diye sordu bende evt varsa temiz toprak getir dedim bana ya dalga gecme benle dedi kapadi telefonu napabilirimm ama tadi agzima gelioo:26::26:
ins. yapmadan bir an once dogururum yoksa sonum hic iyiye gitmiyor :86::86::86:
ha bide su eggsozdan cikan kokuyada bayiliyorummbananeoluo böylee kendimi taniyamaz oldumm
kızlarrrrrrrr biz geldik geçmişi okuyamadım 11marta gün aldıkdoktor verdi elezığa gitmeden doğsun dedi sanırım bunda bizim sıpanında gelişimi önemli rol oynadı 4148gr olmuşuz epidural olucaz kan aldılar sabah 8.30-9gibi hastanede olucaz
off kızlar ya geçmişi oku oku ancak bitirebildim. herkese de laf yetiştiremedin ne yazık kive yine yatma saati geldi.
ben de hala doğurmadım.zaten bu karda kışta gelmesin kızım. bahar bebeği olsun o.
kasılmalara ve nidilata devam. ayın 10unda kesiyoruz bakalım. cuma günü de alttan kontrol var. çatı muayenesi herhalde.
hepinize iyi geceler
inşallah yarın ben de sohbete katılabilirim. geçmiş yine çok birikmiş olmazsa tabi :)
off kızlar ya geçmişi oku oku ancak bitirebildim. herkese de laf yetiştiremedin ne yazık kive yine yatma saati geldi.
ben de hala doğurmadım.zaten bu karda kışta gelmesin kızım. bahar bebeği olsun o.
kasılmalara ve nidilata devam. ayın 10unda kesiyoruz bakalım. cuma günü de alttan kontrol var. çatı muayenesi herhalde.
hepinize iyi geceler
inşallah yarın ben de sohbete katılabilirim. geçmiş yine çok birikmiş olmazsa tabi :)
herkese merhaba canım arkadaşlarım,
ancak fısrsat buldum 5 dk size bakmaya geldim,benim kuzum 8 mart ı bekleyemedi 4 mart cuma günü sabah 6 da tuvalete kalktım nişanım gelmişti doktorumu aradım hastahaneye git baksınlar dedi kendisi uudağda kongredeydi o gün şansımıza bende bir rahatlık sancımda var ama biz herşeyi 8 martta göre planlamıştık ,çamaşırlarım vardı onları topladım kuruttum peteklerde tek tek kocam izin verse ütüleyecektimdeevde bütün hazırlıkları yaptım anneme aradım oda panik geldi hadi hadi diye ben gayet rahat duştan çıktım durun ya doğurmam diyorum sancı ve kan devam ediyor tabi ..hazırlandık 9:30 gibi çıktık gittik doktorum haber vermiş hemen odaya yatırıp muayene ettiler açıklık 1 cm.sonrar aramışlar kız geri geldi doktorun ve ameliyathane ekibinin kararı sizi 12:30 da alacaklar dedi..2 saat de odamıza yerleştik herkese haber verdik beni hazırladılar odaya belki 10 ayrı kişi geldi sorular sordu..akşam yemekten sonra birşey yemediğim için lavman falan olmadı..ameliyathaneye götürmeye gelene kadar gayet sakindim sonra herkesle vedalaştım yola çıktık ..çok ama çok konforlu bir doğumdu acıbademde gerçketen bebek gibi bakıyorlar çok memnun kaldım ..epidurellle oldu ve 1 dmalamı acı olmaz gerçeten hiç ağrım sızım olmadı kızımı hemen emzirdim hiç doğum yapmış gibi değildim.sondayı uyuşukken çıkarıp taktıkları için hiç birşey hissetmedim nasıl birşey yorum yapamıyorum yanlız biraz ameliyathanede korktum biraz enteresan bir yer 20 tane maskeli kişi içeride birşeyler yapıp duruyorlar..epidureli taktılar birşey anlamadım hemen yatırdılar ve başlamışlar 1 dk sürmedi masalın çıkması ben hemen onları hissedince acı değil ama ağladım bağırdım durun başlmayın daha uyuşmadı diye hissediyorum diyorumm ne bileyim sanki hemen uyuşmaz baklemek gerekir falan diye düşündüm..bir baktım bir seesssss sonra bembeyaz nasıl yağ içinde çıktı kuzum kara kafalı birşey geçti yanımdan hemen sildiler baktılar bana gösterdiler öptüm allahım o nasıl güzel bir buluşmaydı tarifi yok o arada dikilerde bitmiş 20 dk çıktık odamızda yatıyorduk..eşimde girdi doğuma 3-5 dk kaldı içeride nerdeyse kameraya falan çekti..ertesi günde ben çok iyi olunca çıkardılar..eve geldik günler nasıl geçiyor anlamıyorum vaallaa gecemiz gündüzümüze karıştı kuzum çok uslu ve akıllı bir bebek çok düzenli emiyor gazını çıkarıp altını değiştiriyoruz kendş kendine uyuyor ama emmek için ben uyandırıyorum çok uykucu hiç kendi uyanmıyor sürekli zorla uyanıyor ilk kontrolümüz pzt idi hemen sarılık teşhisi ile yatırmaya kalktılar yatırmadım para tuzağı çünkü devlete bağlı bir yere götürdük dünden beri moralimiz çok bozuktu onlar yatırmadı ama kontrol ettiler 6 saat sonra tabi hep kan alıyorlar mecburen biraz düşmüş bugün için yine çağırmışlardı gitmedim valla sık sık zorla uyandırıp emziriyorum daha iyi sanki bugün doktorların abartmsı işte, her gören kızıyor birşeyi yok çocıuğun diye götürüp durmayın diyorlar soğukta dikişli dikişili gezdim birde uykusuz moral bozuk bugün banyomu yaptım sonunda fırsat bulup ve evimin tadını çıkardım doktora falanda gitmek istemiyorum ..sezeyanda süt gelmez diyenler inanın hiç öyle birşey olmadı ilk andan beri kızım çok güzel emiyor ,emmeside çok iyi yanlız yeni doğanlar yourlur bırakır benimki en az 30 dk hiç durmadan emiyor coookkk cookkkk..kimler doğurdu bakamdım hiç şimdi kuzumu uyandırmam lazım ancak uyanır emzireceğim..kızım 3345 51 cm doğdu azizecim..epidurel sez ile ..
aklıma gelenler bunlar allah bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok bakmaya doyamıyoruz eşimle ,,eşimde beni hiç şaşırtmadı süper bir baba sürekli benimle ayakta herşeye yardımcı canım benim..öpüyoruz teyzeleriiii...
güzel haberlerle gel canımCanım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki, inş. herşey güzel olur. Benimde perş. günü muayenem var, belki bizede gün verir dr umuz eğer sezeryen derse
sağol canımçok sevindim senin adına istediğin tarih olmuş...maşallah bebişine kocaman olmuşşhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
iyi geceler tuğbacım:80::80:off kızlar ya geçmişi oku oku ancak bitirebildim. herkese de laf yetiştiremedin ne yazık kive yine yatma saati geldi.
hepinize iyi geceler
Damlacımmmmmm inanmıyorum.Mart sonu degilmiydi dogumun?Çok şaşırdım.Mert kocaman olmuşya hala şoktayım Ben perşembe sen cuma
Damla nerdesin canım.Son iki gece bol bol muhabbet etseydik doya doya:13:
canım çok ama çok güzel anlatmışsın bebişinde biran önce sarılık illetinden kurtulur geçmiş olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahherkese merhaba canım arkadaşlarım,
ancak fısrsat buldum 5 dk size bakmaya geldim,benim kuzum 8 mart ı bekleyemedi 4 mart cuma günü sabah 6 da tuvalete kalktım nişanım gelmişti doktorumu aradım hastahaneye git baksınlar dedi kendisi uudağda kongredeydi o gün şansımıza bende bir rahatlık sancımda var ama biz herşeyi 8 martta göre planlamıştık ,çamaşırlarım vardı onları topladım kuruttum peteklerde tek tek kocam izin verse ütüleyecektimdeevde bütün hazırlıkları yaptım anneme aradım oda panik geldi hadi hadi diye ben gayet rahat duştan çıktım durun ya doğurmam diyorum sancı ve kan devam ediyor tabi ..hazırlandık 9:30 gibi çıktık gittik doktorum haber vermiş hemen odaya yatırıp muayene ettiler açıklık 1 cm.sonrar aramışlar kız geri geldi doktorun ve ameliyathane ekibinin kararı sizi 12:30 da alacaklar dedi..2 saat de odamıza yerleştik herkese haber verdik beni hazırladılar odaya belki 10 ayrı kişi geldi sorular sordu..akşam yemekten sonra birşey yemediğim için lavman falan olmadı..ameliyathaneye götürmeye gelene kadar gayet sakindim sonra herkesle vedalaştım yola çıktık ..çok ama çok konforlu bir doğumdu acıbademde gerçketen bebek gibi bakıyorlar çok memnun kaldım ..epidurellle oldu ve 1 dmalamı acı olmaz gerçeten hiç ağrım sızım olmadı kızımı hemen emzirdim hiç doğum yapmış gibi değildim.sondayı uyuşukken çıkarıp taktıkları için hiç birşey hissetmedim nasıl birşey yorum yapamıyorum yanlız biraz ameliyathanede korktum biraz enteresan bir yer 20 tane maskeli kişi içeride birşeyler yapıp duruyorlar..epidureli taktılar birşey anlamadım hemen yatırdılar ve başlamışlar 1 dk sürmedi masalın çıkması ben hemen onları hissedince acı değil ama ağladım bağırdım durun başlmayın daha uyuşmadı diye hissediyorum diyorumm ne bileyim sanki hemen uyuşmaz baklemek gerekir falan diye düşündüm..bir baktım bir seesssss sonra bembeyaz nasıl yağ içinde çıktı kuzum kara kafalı birşey geçti yanımdan hemen sildiler baktılar bana gösterdiler öptüm allahım o nasıl güzel bir buluşmaydı tarifi yok o arada dikilerde bitmiş 20 dk çıktık odamızda yatıyorduk..eşimde girdi doğuma 3-5 dk kaldı içeride nerdeyse kameraya falan çekti..ertesi günde ben çok iyi olunca çıkardılar..eve geldik günler nasıl geçiyor anlamıyorum vaallaa gecemiz gündüzümüze karıştı kuzum çok uslu ve akıllı bir bebek çok düzenli emiyor gazını çıkarıp altını değiştiriyoruz kendş kendine uyuyor ama emmek için ben uyandırıyorum çok uykucu hiç kendi uyanmıyor sürekli zorla uyanıyor ilk kontrolümüz pzt idi hemen sarılık teşhisi ile yatırmaya kalktılar yatırmadım para tuzağı çünkü devlete bağlı bir yere götürdük dünden beri moralimiz çok bozuktu onlar yatırmadı ama kontrol ettiler 6 saat sonra tabi hep kan alıyorlar mecburen biraz düşmüş bugün için yine çağırmışlardı gitmedim valla sık sık zorla uyandırıp emziriyorum daha iyi sanki bugün doktorların abartmsı işte, her gören kızıyor birşeyi yok çocıuğun diye götürüp durmayın diyorlar soğukta dikişli dikişili gezdim birde uykusuz moral bozuk bugün banyomu yaptım sonunda fırsat bulup ve evimin tadını çıkardım doktora falanda gitmek istemiyorum ..sezeyanda süt gelmez diyenler inanın hiç öyle birşey olmadı ilk andan beri kızım çok güzel emiyor ,emmeside çok iyi yanlız yeni doğanlar yourlur bırakır benimki en az 30 dk hiç durmadan emiyor coookkk cookkkk..kimler doğurdu bakamdım hiç şimdi kuzumu uyandırmam lazım ancak uyanır emzireceğim..kızım 3345 51 cm doğdu azizecim..epidurel sez ile ..
aklıma gelenler bunlar allah bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok bakmaya doyamıyoruz eşimle ,,eşimde beni hiç şaşırtmadı süper bir baba sürekli benimle ayakta herşeye yardımcı canım benim..öpüyoruz teyzeleriiii...
canım korkmaaa allahın izniyle kucağına alıcaksınKızlar bişi itiraf etmek istiyorum.Ben sezeryandan çok korkuyorum :18:
ILLGAZZZ Allah analı babalı büyütsün canım. Bir solukta okudum doğum serüvenini.. inşallah bizlerin doğumu da seninki gibi kolay ve sorunsuz olur ...
Azizeden haber alana var mı bu arada? Ortadan kayboldu resmen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?