2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben pzt'ye kdr dogurmak istemiyorum artık.. şu yagmur camur bitsin gunes acsın,bnm nezlem gecsin...

ayy evet canım bu doktoru anlamadım geçen hafta vermedi şimdi verdineyse bende üzerine düşmedim açıkcasıçok sağol darısı sizlerin başına

Canım günün hayırlı olsun zamanını bilmek çok güzel bişey olsa gerek

ben pzt'ye kdr dogurmak istemiyorum artık.. şu yagmur camur bitsin gunes acsın,bnm nezlem gecsin...

Umarım bebişler dilediğiniz zamanda gelir kızlar...

sen doğurmak istemiyorum diyorsun yaa canım kesin doğar heee hep öyle ne istersen tersi olur yaa
Canım günün hayırlı olsun zamanını bilmek çok güzel bişey olsa gerek

Umarım bebişler dilediğiniz zamanda gelir kızlar...

aslında bilmemek daha güzel canım ama hala ve hala dönmedi bizim beklememizin bir anlamı yok dönse sezeryan olmazdım asla kendi isteğimle acil durum dışında tabii

aslında bilmemek daha güzel canım ama hala ve hala dönmedi bizim beklememizin bir anlamı yok dönse sezeryan olmazdım asla kendi isteğimle acil durum dışında tabii

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki, inş. herşey güzel olur. Benimde perş. günü muayenem var, belki bizede gün verir dr umuz eğer sezeryen derse

of tatlım ya nelerle uğraşmışsınız. ben de rahatsız ederim diye arayamıyorum. inşallah Öykü kızın süt emmesi bir an evvel düzene girer. yavaş yavaş alışır emmeye annesi.

selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah

tebrik ediyorum kızlar. allah analı babalı büyütsün. kuzularınızın sağlıklı, uzun ömürleri olsun, bahtları hep açık olsun. vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.

bende de oldu dün. bugün de çok çok az. ama sanırım akıntı fazlalaşıyor ya sonlara doğru. bu o.

Selam annisler
Nasilsiniz
Siteye giremiyorum
Beliz in sarilik sevyesi 3 gunde yukseldi
Simdi hastane de fototrepialiyoruz dua edin kizlar
Opuyorum hepinizi

inşallah Beliz kızın sarılığı kısa sürede geçer Ahucum. korkma ama bu olağan bir durummuş. geçecek. dualarımız sizinle tatlım.

şimdiden herkese güğnaydınlar...
biz inş doğuma gidiyoruz doktorumuz karar değiştirmezse bugün kucağımda olur oğlum. hepinize sevgiler.

gözün aydın, şimdiden hayırlı olsun canım.

nasıl şok olmuşsundur. belki şu anda kucağındadır bile miniğin. hayırlı olsun gözün aydın canım.

canım belki sen de şimdiye kadar çoktan kucağına almışsındır bebişini. inşallah her şey yolunda gitmiştir. şimdidedn tebrik ederim.

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ama az miktarda böyle bişeyi yaşayan varmı???

benim de olmuştu. progestan/progynex kullanıp, su içip istirahat etmem gerekmişti. inşallah sorunsuz bir şekilde lekelenmen de geçer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Öznur'un da gözü aydın kavuştu bebeğine. darısı başımıza.

ins. yapmadan bir an once dogururum yoksa sonum hic iyiye gitmiyor :86::86::86:
ha bide su eggsozdan cikan kokuyada bayiliyorumm bananeoluo böylee kendimi taniyamaz oldumm

toprak yeme isteği demir eksikliğinin göstergesiymiş canım.
ama ben de geçtiğimiz haftalardan beri egsoz, mazot, lastik, yeni derginin ofset baskı kokusu gibi acayip şeyleri koklamak istiyorum. dergileri falan yer gibi kokluyorum. bunlar neyin eksikliğinden oluyorsa artık...

Son düzenleme:

çok sevindim senin adına istediğin tarih olmuş...maşallah bebişine kocaman olmuşşhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

off kızlar ya geçmişi oku oku ancak bitirebildim. herkese de laf yetiştiremedin ne yazık ki ve yine yatma saati geldi.
ben de hala doğurmadım.zaten bu karda kışta gelmesin kızım. bahar bebeği olsun o.
kasılmalara ve nidilata devam. ayın 10unda kesiyoruz bakalım. cuma günü de alttan kontrol var. çatı muayenesi herhalde.

hepinize iyi geceler
inşallah yarın ben de sohbete katılabilirim. geçmiş yine çok birikmiş olmazsa tabi :)

Damlacımmmmmm inanmıyorum.Mart sonu degilmiydi dogumun?Çok şaşırdım.Mert kocaman olmuşya hala şoktayımBen perşembe sen cuma

Damla nerdesin canım.Son iki gece bol bol muhabbet etseydik doya doya:13:

inşallah istediğin zaman gelir bebişin canım.iyi bakın birbirinize iyi geceler :80:

herkese merhaba canım arkadaşlarım,

ancak fısrsat buldum 5 dk size bakmaya geldim,benim kuzum 8 mart ı bekleyemedi 4 mart cuma günü sabah 6 da tuvalete kalktım nişanım gelmişti doktorumu aradım hastahaneye git baksınlar dedi kendisi uudağda kongredeydi o gün şansımıza bende bir rahatlık sancımda var ama biz herşeyi 8 martta göre planlamıştık ,çamaşırlarım vardı onları topladım kuruttum peteklerde tek tek kocam izin verse ütüleyecektimde evde bütün hazırlıkları yaptım anneme aradım oda panik geldi hadi hadi diye ben gayet rahat duştan çıktım durun ya doğurmam diyorum sancı ve kan devam ediyor tabi ..hazırlandık 9:30 gibi çıktık gittik doktorum haber vermiş hemen odaya yatırıp muayene ettiler açıklık 1 cm.sonrar aramışlar kız geri geldi doktorun ve ameliyathane ekibinin kararı sizi 12:30 da alacaklar dedi..2 saat de odamıza yerleştik herkese haber verdik beni hazırladılar odaya belki 10 ayrı kişi geldi sorular sordu..akşam yemekten sonra birşey yemediğim için lavman falan olmadı..ameliyathaneye götürmeye gelene kadar gayet sakindim sonra herkesle vedalaştım yola çıktık ..çok ama çok konforlu bir doğumdu acıbademde gerçketen bebek gibi bakıyorlar çok memnun kaldım ..epidurellle oldu ve 1 dmalamı acı olmaz gerçeten hiç ağrım sızım olmadı kızımı hemen emzirdim hiç doğum yapmış gibi değildim.sondayı uyuşukken çıkarıp taktıkları için hiç birşey hissetmedim nasıl birşey yorum yapamıyorumyanlız biraz ameliyathanede korktum biraz enteresan bir yer 20 tane maskeli kişi içeride birşeyler yapıp duruyorlar..epidureli taktılar birşey anlamadım hemen yatırdılar ve başlamışlar 1 dk sürmedi masalın çıkması ben hemen onları hissedince acı değil ama ağladım bağırdım durun başlmayın daha uyuşmadı diye hissediyorum diyorummne bileyim sanki hemen uyuşmaz baklemek gerekir falan diye düşündüm..bir baktım bir seesssss sonra bembeyaz nasıl yağ içinde çıktı kuzum kara kafalı birşey geçti yanımdan hemen sildiler baktılar bana gösterdiler öptüm allahım o nasıl güzel bir buluşmaydı tarifi yok o arada dikilerde bitmiş 20 dk çıktık odamızda yatıyorduk..eşimde girdi doğuma 3-5 dk kaldı içeride nerdeyse kameraya falan çekti..ertesi günde ben çok iyi olunca çıkardılar..eve geldik günler nasıl geçiyor anlamıyorum vaallaa gecemiz gündüzümüze karıştı kuzum çok uslu ve akıllı bir bebek çok düzenli emiyor gazını çıkarıp altını değiştiriyoruz kendş kendine uyuyor ama emmek için ben uyandırıyorum çok uykucu hiç kendi uyanmıyor sürekli zorla uyanıyor ilk kontrolümüz pzt idi hemen sarılık teşhisi ile yatırmaya kalktılar yatırmadım para tuzağı çünkü devlete bağlı bir yere götürdük dünden beri moralimiz çok bozuktu onlar yatırmadı ama kontrol ettiler 6 saat sonra tabi hep kan alıyorlar mecburen biraz düşmüş bugün için yine çağırmışlardı gitmedim valla sık sık zorla uyandırıp emziriyorum daha iyi sanki bugün doktorların abartmsı işte, her gören kızıyor birşeyi yok çocıuğun diye götürüp durmayın diyorlar soğukta dikişli dikişili gezdim birde uykusuz moral bozuk bugün banyomu yaptım sonunda fırsat bulup ve evimin tadını çıkardım doktora falanda gitmek istemiyorum ..sezeyanda süt gelmez diyenler inanın hiç öyle birşey olmadı ilk andan beri kızım çok güzel emiyor ,emmeside çok iyi yanlız yeni doğanlar yourlur bırakır benimki en az 30 dk hiç durmadan emiyor coookkk cookkkk..kimler doğurdu bakamdım hiç şimdi kuzumu uyandırmam lazım ancak uyanır emzireceğim..kızım 3345 51 cm doğdu azizecim..epidurel sez ile ..

aklıma gelenler bunlar allah bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok bakmaya doyamıyoruz eşimle ,,eşimde beni hiç şaşırtmadı süper bir baba sürekli benimle ayakta herşeye yardımcı canım benim..öpüyoruz teyzeleriiii...

canım öncelikle hayırlı olsun Allah size bağışlasın kuzunu.öyle güzel anlatmışsınki.inşallah seninki gibi rahat bi doğum olur bizimkilerde.kızına da kocaman bi maşallah Allah nazardan saklasın.inşallah hep böyle sakin olur seni hiç üzmez.darısı başımıza

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki, inş. herşey güzel olur. Benimde perş. günü muayenem var, belki bizede gün verir dr umuz eğer sezeryen derse
güzel haberlerle gel canım
çok sevindim senin adına istediğin tarih olmuş...maşallah bebişine kocaman olmuşşhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
sağol canımaminnn hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım
iyi geceler tuğbacım:80::80:
Damlacımmmmmm inanmıyorum.Mart sonu degilmiydi dogumun?Çok şaşırdım.Mert kocaman olmuşya hala şoktayımBen perşembe sen cuma

Damla nerdesin canım.Son iki gece bol bol muhabbet etseydik doya doya:13:

canımmm burdayım normal doğum 24 mart sondu ebrucum 38+1de alıncak

ILLGAZZZ Allah analı babalı büyütsün canım. Bir solukta okudum doğum serüvenini.. inşallah bizlerin doğumu da seninki gibi kolay ve sorunsuz olur ...

Azizeden haber alana var mı bu arada? Ortadan kayboldu resmen :26:

Son düzenleme:
Çok sevindim damlacım.Arka arkada dogurucaz deseneGerçi ufakta olsa sancım tutar diye umudum var:97:

Ilgazcım gözünaydın.Bebegine kavuştun ne güzel.Bizimde bu duyguyu tatmamıza az kaldı.İnş. bizim bebişlerde senin ki gibi akıllı sakin olurlar.

Kızlar bişi itiraf etmek istiyorum.Ben sezeryandan çok korkuyorum :18:

canım çok ama çok güzel anlatmışsın bebişinde biran önce sarılık illetinden kurtulur geçmiş olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahmaşallah kuzucuğunada

Kızlar bişi itiraf etmek istiyorum.Ben sezeryandan çok korkuyorum :18:
canım korkmaaa allahın izniyle kucağına alıcaksın

bir ara girdi canım ama tabloları yapmış doğum listesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…