2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım benim de uykusuz gecelerim başladı :26: bugün hiç uykum yok.. gece burdayım :) ama görüyorumki bu gece de forum çok sessiz. tabi herkes bebeğini doğurdu bi biz kaldık

yaptı canım şubatın son haftasında kendide ekli listede

hmm sağol canım bilgi için..

ben çok takip edemiyorum forumu.. bi o konuya bi bu konuya bakim derken hepsi yarım yarım oluyo :) eşim de yıllık izin aldı doğuma kadar yanımda olucak. e tabi öyle olunca evde sürekli bir meşgale. günde 1 kere fırsat bulup anca girebiliyorum foruma..

Damla battaniyeli yastıklı takımı çok begendim.Eşime gösterecektimki bir baktım koltukta uyuya kalmış.Kıyamadım uyandırmaya.Ben uyuyamıyorum bari o uyusun.Bu sitede hergün 2 ürün mü satışa sunuluyor?

sabaha olmayabilir canım ürünler değişiyor sürekli yani hepsi buarada gibi değil tatlım bittiği an ürün kaldırılıyor hatta 5dak sonra bile ürün olmayabilir:26::26:
o battaniye hangi sitede satılıyor?

bitenekadar.com canım

Evet canım eşim epidural sezeryana izin vermiyor.Felç tehlikesi yüzünden

bende narkozdan çıkamamaktan korkuyorum uyuyp uyanamamak hemde sonrası berbattı benim için belden uyuşturmayıda oldum hiç korkulcak bişeyi yok her amilyatın kendine göre riski var canım normalin bile hatta oyüzden allahtan en iysini dileyelim

Tabi orası öyle canım ama eşime anlatamıyorum.Sen her ikisini nasıl yaşadın.Bu ilk hamileligin degilmiydi?

Evet canım eşim epidural sezeryana izin vermiyor.Felç tehlikesi yüzünden

doktorla epidural konsunda birebir görüştü mü eşin hiç canım? belki doktorun ağzından epiduralin zararsız olduğuna dair bişiyler duyarsa ikna olur..

genel anestezide de, narkoz bebeğe geçiyor diye doktorlar pek tercih etmiyorlar diye okumuş ve duymuştum.

Anladım canım.Bende narkozla ameliyat olmuştum.Ayılmak zor oluyor biliyorumama eşim korkuyor izin vermiyor napalım.Belki perşembeye kadar bir kıpırtı olurda normal dogururum

Anladım canım.Bende narkozla ameliyat olmuştum.Ayılmak zor oluyor biliyorumama eşim korkuyor izin vermiyor napalım.Belki perşembeye kadar bir kıpırtı olurda normal dogururum

inş canım hayırlsı olsun sizin için ben hep öyle dedim demek böyle hayırlıymış bizim için perşembe olmazsa cumamı olcak doğum

en güzeli canım.. inşallah senin için hayırlısı olur..

iyi geceler kızlar ben yatıyorum. sanırım bu kadar dayanabilicem :80:

Dr.perşembeye kadar bekleyelim.Sancın felan olmazsa perşembe gel sezeryan yapalım.Bebegiriske atmayalım dedi.

en güzeli canım.. inşallah senin için hayırlısı olur..

iyi geceler kızlar ben yatıyorum. sanırım bu kadar dayanabilicem :80:
iyi geceler canım:80::80:
Dr.perşembeye kadar bekleyelim.Sancın felan olmazsa perşembe gel sezeryan yapalım.Bebegiriske atmayalım dedi.

ozaman senin 1 günün kalmış canım
bende çıkıyorum kızlarr iyi geceler diliyorum sizlere:80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…