canım korkmaaa allahın izniyle kucağına alıcaksın
bir ara girdi canım ama tabloları yapmış doğum listesinde
yaptı canım şubatın son haftasında kendide ekli listedekendini ekledimi azize :) doğum yapmış mı. Şubat sonunda sezeryan olucaktı o diye hatırlıyorum
yaptı canım şubatın son haftasında kendide ekli listede
Narkoz,dikişler,oğlumu herkesten sonra görmek
Genel anestezi ile mi olucak canım senin doğumun?
sabaha olmayabilir canım ürünler değişiyor sürekli yani hepsi buarada gibi değil tatlım bittiği an ürün kaldırılıyor hatta 5dak sonra bile ürün olmayabilir:26::26:Damla battaniyeli yastıklı takımı çok begendim.Eşime gösterecektimki bir baktım koltukta uyuya kalmış.Kıyamadım uyandırmaya.Ben uyuyamıyorum bari o uyusun.Bu sitede hergün 2 ürün mü satışa sunuluyor?
o battaniye hangi sitede satılıyor?
Evet canım eşim epidural sezeryana izin vermiyor.Felç tehlikesi yüzünden
bende narkozdan çıkamamaktan korkuyorum uyuyp uyanamamakhemde sonrası berbattı benim için belden uyuşturmayıda oldum hiç korkulcak bişeyi yok her amilyatın kendine göre riski var canım normalin bile hatta oyüzden allahtan en iysini dileyelim
Tabi orası öyle canım ama eşime anlatamıyorum.Sen her ikisini nasıl yaşadın.Bu ilk hamileligin degilmiydi?
Evet canım eşim epidural sezeryana izin vermiyor.Felç tehlikesi yüzünden
Anladım canım.Bende narkozla ameliyat olmuştum.Ayılmak zor oluyor biliyorumama eşim korkuyor izin vermiyor napalım.Belki perşembeye kadar bir kıpırtı olurda normal dogururum
Anladım canım.Bende narkozla ameliyat olmuştum.Ayılmak zor oluyor biliyorumama eşim korkuyor izin vermiyor napalım.Belki perşembeye kadar bir kıpırtı olurda normal dogururum
en güzeli canım.. inşallah senin için hayırlısı olur..
iyi geceler kızlar ben yatıyorum. sanırım bu kadar dayanabilicem :80:
iyi geceler canım:80::80:en güzeli canım.. inşallah senin için hayırlısı olur..
iyi geceler kızlar ben yatıyorum. sanırım bu kadar dayanabilicem :80:
Dr.perşembeye kadar bekleyelim.Sancın felan olmazsa perşembe gel sezeryan yapalım.Bebegiriske atmayalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?