- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
herkese merhaba canım arkadaşlarım,
ancak fısrsat buldum 5 dk size bakmaya geldim,benim kuzum 8 mart ı bekleyemedi 4 mart cuma günü sabah 6 da tuvalete kalktım nişanım gelmişti doktorumu aradım hastahaneye git baksınlar dedi kendisi uudağda kongredeydi o gün şansımıza bende bir rahatlık sancımda var ama biz herşeyi 8 martta göre planlamıştık ,çamaşırlarım vardı onları topladım kuruttum peteklerde tek tek kocam izin verse ütüleyecektimdeevde bütün hazırlıkları yaptım anneme aradım oda panik geldi hadi hadi diye ben gayet rahat duştan çıktım durun ya doğurmam diyorum sancı ve kan devam ediyor tabi ..hazırlandık 9:30 gibi çıktık gittik doktorum haber vermiş hemen odaya yatırıp muayene ettiler açıklık 1 cm.sonrar aramışlar kız geri geldi doktorun ve ameliyathane ekibinin kararı sizi 12:30 da alacaklar dedi..2 saat de odamıza yerleştik herkese haber verdik beni hazırladılar odaya belki 10 ayrı kişi geldi sorular sordu..akşam yemekten sonra birşey yemediğim için lavman falan olmadı..ameliyathaneye götürmeye gelene kadar gayet sakindim sonra herkesle vedalaştım yola çıktık ..çok ama çok konforlu bir doğumdu acıbademde gerçketen bebek gibi bakıyorlar çok memnun kaldım ..epidurellle oldu ve 1 dmalamı acı olmaz gerçeten hiç ağrım sızım olmadı kızımı hemen emzirdim hiç doğum yapmış gibi değildim.sondayı uyuşukken çıkarıp taktıkları için hiç birşey hissetmedim nasıl birşey yorum yapamıyorum yanlız biraz ameliyathanede korktum biraz enteresan bir yer 20 tane maskeli kişi içeride birşeyler yapıp duruyorlar..epidureli taktılar birşey anlamadım hemen yatırdılar ve başlamışlar 1 dk sürmedi masalın çıkması ben hemen onları hissedince acı değil ama ağladım bağırdım durun başlmayın daha uyuşmadı diye hissediyorum diyorumm ne bileyim sanki hemen uyuşmaz baklemek gerekir falan diye düşündüm..bir baktım bir seesssss sonra bembeyaz nasıl yağ içinde çıktı kuzum kara kafalı birşey geçti yanımdan hemen sildiler baktılar bana gösterdiler öptüm allahım o nasıl güzel bir buluşmaydı tarifi yok o arada dikilerde bitmiş 20 dk çıktık odamızda yatıyorduk..eşimde girdi doğuma 3-5 dk kaldı içeride nerdeyse kameraya falan çekti..ertesi günde ben çok iyi olunca çıkardılar..eve geldik günler nasıl geçiyor anlamıyorum vaallaa gecemiz gündüzümüze karıştı kuzum çok uslu ve akıllı bir bebek çok düzenli emiyor gazını çıkarıp altını değiştiriyoruz kendş kendine uyuyor ama emmek için ben uyandırıyorum çok uykucu hiç kendi uyanmıyor sürekli zorla uyanıyor ilk kontrolümüz pzt idi hemen sarılık teşhisi ile yatırmaya kalktılar yatırmadım para tuzağı çünkü devlete bağlı bir yere götürdük dünden beri moralimiz çok bozuktu onlar yatırmadı ama kontrol ettiler 6 saat sonra tabi hep kan alıyorlar mecburen biraz düşmüş bugün için yine çağırmışlardı gitmedim valla sık sık zorla uyandırıp emziriyorum daha iyi sanki bugün doktorların abartmsı işte, her gören kızıyor birşeyi yok çocıuğun diye götürüp durmayın diyorlar soğukta dikişli dikişili gezdim birde uykusuz moral bozuk bugün banyomu yaptım sonunda fırsat bulup ve evimin tadını çıkardım doktora falanda gitmek istemiyorum ..sezeyanda süt gelmez diyenler inanın hiç öyle birşey olmadı ilk andan beri kızım çok güzel emiyor ,emmeside çok iyi yanlız yeni doğanlar yourlur bırakır benimki en az 30 dk hiç durmadan emiyor coookkk cookkkk..kimler doğurdu bakamdım hiç şimdi kuzumu uyandırmam lazım ancak uyanır emzireceğim..kızım 3345 51 cm doğdu azizecim..epidurel sez ile ..
aklıma gelenler bunlar allah bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok bakmaya doyamıyoruz eşimle ,,eşimde beni hiç şaşırtmadı süper bir baba sürekli benimle ayakta herşeye yardımcı canım benim..öpüyoruz teyzeleriiii...
sabahçıyız biz, kızımızla babamızı okula gönderdik, size bakmaya geldik.
evde yalnızım demiştin, iyi bak doğurmamışsın:) Ailen ne kadar uzaklıkta, eşin işteyken hemen gelmeleri açısından soruyorum.
Melissa nasıl, tekmeliyor mu minik?
günaydın annecikler.... ankarada kar yarım metre... evden ızlerken guzel de dışardakilere yazık ya... bu arada ılgaz ne güzel anlatmış hikayesini çk moral oldu dogurmayan bızlere
selam kızlar
ya kk ya hiç fırsat bulamıyorum artık aklım da hep burda ama hiç vakit olmuyo.
uykusuzluğun dibine vurmuş durumdayım.bebeğim uyumuyo uyuyamıyo yavrumun boğazında hırıltı var gece boyu rahatsız ediyo ve uyuyamıyo haliyle ben de uyuyamıyorum
göğüs uçlarım rezil bi halde.hatta göğüs uçlarımla kalmayıp tüm göğsüme yayılıyo ağrısı.lansinoh falan da hiç işe yaramıyo.zeytinyağı sürüyorum o da yaramadı sanırım.
hala mama takviyemiz devam uzmanlar bağırıyo sadece anne sütü diye bebeğim 13 günlük oldu ben mamayla besliyorum.sütüm yetmiyo doymuyo yavrum.zatten minnak tavşan bi de büyütemiyorum diye üzülüyorum.
lohusa depresyonuyla da hemen tanıştık.yalnız bırakmadı beni sağolsun.ağlama nöbetleriiiiiiiiiii.kayınvalidem bende kalıyo.arada onun da kalbini kırıyorum sonra da kırdığıma üzülüyorum her şey batar oldu gözüme
buraya şikayet etmeye gelmiş gibi oldum kusura bakmayın kızlar sanırım ihtiyacım vardı,destek bekliyorum :)
tebriklerini yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
benden sonra doğuranları takip edemedim.hepsini rabbim analı babalı büyütsün inşallah.darısı tüm bekleyen arkadaşlara,sağlıkla sıhhatle
Guuuuunaaaaaayyyydddiiinnnn guzelll hamislerrrrr ben. Bugun guzel bi gune uyandim burda hava coookkk guzel gunluk guneslik yaz gelmis adeta
selam kızlar
uykusuzluğun dibine vurmuş durumdayım.bebeğim uyumuyo uyuyamıyo yavrumun boğazında hırıltı var gece boyu rahatsız ediyo ve uyuyamıyo haliyle ben de uyuyamıyorum
göğüs uçlarım rezil bi halde.hatta göğüs uçlarımla kalmayıp tüm göğsüme yayılıyo ağrısı.lansinoh falan da hiç işe yaramıyo.zeytinyağı sürüyorum o da yaramadı sanırım.
hala mama takviyemiz devam uzmanlar bağırıyo sadece anne sütü diye bebeğim 13 günlük oldu ben mamayla besliyorum.sütüm yetmiyo doymuyo yavrum.zatten minnak tavşan bi de büyütemiyorum diye üzülüyorum.
lohusa depresyonuyla da hemen tanıştık.yalnız bırakmadı beni sağolsun.ağlama nöbetleriiiiiiiiiii.
kayınvalidem bende kalıyo.arada onun da kalbini kırıyorum sonra da kırdığıma üzülüyorum her şey batar oldu gözüme
buraya şikayet etmeye gelmiş gibi oldum kusura bakmayın kızlar sanırım ihtiyacım vardı,destek bekliyorum :)
benden sonra doğuranları takip edemedim.hepsini rabbim analı babalı büyütsün inşallah.darısı tüm bekleyen arkadaşlara,sağlıkla sıhhatle
selam kızlar
lohusa depresyonuyla da hemen tanıştık.yalnız bırakmadı beni sağolsun.ağlama nöbetleriiiiiiiiiii.
kayınvalidem bende kalıyo.arada onun da kalbini kırıyorum sonra da kırdığıma üzülüyorum her şey batar oldu gözüme
cnm allah bağışlasın yavrunu güle güle büyüt...göğüslerinden bahsetmişsin nacizane bi öneride bulunmk istedim ben eylülde doğum yaptım bnmde göğüs uçlarım berbattı çatlamıştı kanıyodu ve yavrum kan emiyoduçevremdeki bikaç kişinin önerisiyle tereyağ sürdüm bana çok iyi geldi demekten zarar çıkmaz umarım senin yaranada merhem olur
ayrıca bnmde sütüm çok azdı bebeğimi 1 hafta bile doyuramadım 1 haftalıkken mamaya başladım...üzülme cnm çok fazla kişi var bu dertten muzdarip...ama sakın biberona alıştırma bebişini bnmki alıştı biberona mememi bıraktı hanımefendi
lohusalık gerçekten zor bi dönem ama sonrası çok güzel meleğiniz büyüdükçe günleriniz daha güzel geçio...bnm cadı 6. ayını bitirick neredeyse bu dönemler çok şirin oluyolar biliyoum şu anda hep böle olucakmış gibi gelio ama öyle değil yani değilmiş bende yasayarak gördüm ki müthiş bişiymiş onunla oyunlar oynayıp vakit geçirmek...
bu arada ben yeni anne olacakların topiklerini ziyaret etmeyi seviyoum..yumuk yumuk bebişlerin doğum haberlerini duyunca sizin kdr seviniyoum....allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepinize...doğurmayı bekleyenleride bi avazda kurtarsın
kızlaaaarnişanım geldi sanırım kahverengi akıntı gibi bişey geldi zaten akşam acildeydik açılmam var ama sancım az die eve göndermişlerdi miniğime kavuşmama az kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?