2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım hiç üzmemiş seni kızın umarım tüm hayatı boyunca böyle akıllı uslu tatlı hayırlı bir evlat olur, ağlayarak okudum yine darısı hayırlısıyla bizlerin başına..

Günaydın Burcu,
ikimizde erkenciyiz, senin doğum da cuma günü di mi canım? Griptin nasıl oldun? doğum şeklin belli oldu mu?

sabahçıyız biz, kızımızla babamızı okula gönderdik, size bakmaya geldik.

canım sana ve bebişine de günaydın..
Dün bizim babamız da eve gece 11.30'da gelebildi ben koltukta uyuyakalmışım.. Allahtan bugün elçilik tatil oldu zaten dışarı çıkılacağı yok 1 metre kar oldu burda ve hala tipi var(

evde yalnızım demiştin, iyi bak doğurmamışsın:) Ailen ne kadar uzaklıkta, eşin işteyken hemen gelmeleri açısından soruyorum.
Melissa nasıl, tekmeliyor mu minik?

günaydın annecikler.... ankarada kar yarım metre... evden ızlerken guzel de dışardakilere yazık ya... bu arada ılgaz ne güzel anlatmış hikayesini çk moral oldu dogurmayan bızlere

evde yalnızım demiştin, iyi bak doğurmamışsın:) Ailen ne kadar uzaklıkta, eşin işteyken hemen gelmeleri açısından soruyorum.
Melissa nasıl, tekmeliyor mu minik?

canım kahvaltı yaptık yeni gördüm kusura bakma.. benim kız gününü bekler benim daha var zamanım da ailem biraz uzak canım, normalde 20dk ama trafik ya da böyle kötü havalarda 1 saati geçer hemen gelmeleri..
canım dün yollarda kazalar olmuştu arabalar yollarda kalmıştı eşim gelememişti birçok insan işyerlerinde uyumuş Bugün tatil edildi Allahtan birlikteyiz ama yine Allah korusun bişey olsa dışarı çıkması çok zor..
melisam iyi canım maşallahı var kızımın çok tatlı teyzesi şimdiden nasıl bir karakterii var tahmin edebiliyorum akıllı akıllı bekliyor büyüyor, beni hiç üzmüyor doktor teyzesi de çok memnun maşallah biz de çok memnunuz
sabahları acıkınca tekmeliyor karnı doyunca biraz oyun oynuyor hıçkırıyor sonra uyuyor açıkınca tekrar uyanıyor tekmeliyor:) bu aralar çok acıkıyor ama ben de acıkıyorum iştahım da açıldı ne güzel yediklerimden hamileliğim boyunca ilk defa tat almaya başladım çok güzel bir duygu.. Çayın tadı eskisi gibi geliyor peynir zeytin zevkle yiyebiliyorum 9 ay boyunca tahıllı gevrekler yedim kahvaltı yapamamıştım birkaç gündür türk usulu kahvaltı yapıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor:))

günaydın annecikler.... ankarada kar yarım metre... evden ızlerken guzel de dışardakilere yazık ya... bu arada ılgaz ne güzel anlatmış hikayesini çk moral oldu dogurmayan bızlere

günaydın canım nasılsın? Manzara harika:) ben doğum yapacam nerdeyse bu hafta yaptırmam gereken kan ve ptz testlerim var havadan dolayı çıkıp yaptıramadık.
senin almilan nasıl?

benim almila da senin melisa gibi canım.9 ay boyunca beni 1 kere bile üzmedi. son 2 haftadır sırt ve ense ağrılarım olmasa ( o da izne ayrıldığımdan hareketsizlikten oldu) hamile olduğumu sık sık unutuyordum bile. inşallah melisa da almila da zamanında sağlıklı bir şekilde doğar ve sonrasında da cici kızlar olup bizi hiç üzmezler. senin eşin ve sen nerelerde calışıyorsunuz canım. sen ing dili ed mezunuydun değil mi

selam kızlar
ya kk ya hiç fırsat bulamıyorum artık aklım da hep burda ama hiç vakit olmuyo.
uykusuzluğun dibine vurmuş durumdayım.bebeğim uyumuyo uyuyamıyo yavrumun boğazında hırıltı var gece boyu rahatsız ediyo ve uyuyamıyo haliyle ben de uyuyamıyorum
göğüs uçlarım rezil bi halde.hatta göğüs uçlarımla kalmayıp tüm göğsüme yayılıyo ağrısı.lansinoh falan da hiç işe yaramıyo.zeytinyağı sürüyorum o da yaramadı sanırım.
hala mama takviyemiz devam uzmanlar bağırıyo sadece anne sütü diye bebeğim 13 günlük oldu ben mamayla besliyorum.sütüm yetmiyo doymuyo yavrum.zatten minnak tavşan bi de büyütemiyorum diye üzülüyorum.
lohusa depresyonuyla da hemen tanıştık.yalnız bırakmadı beni sağolsun.ağlama nöbetleriiiiiiiiiii.
kayınvalidem bende kalıyo.arada onun da kalbini kırıyorum sonra da kırdığıma üzülüyorum her şey batar oldu gözüme
buraya şikayet etmeye gelmiş gibi oldum kusura bakmayın kızlar sanırım ihtiyacım vardı,destek bekliyorum :)

tebriklerini yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
benden sonra doğuranları takip edemedim.hepsini rabbim analı babalı büyütsün inşallah.darısı tüm bekleyen arkadaşlara,sağlıkla sıhhatle

Guuuuunaaaaaayyyydddiiinnnn guzelll hamislerrrrr ben. Bugun guzel bi gune uyandim burda hava coookkk guzel gunluk guneslik yaz gelmis adeta

Cnmm coook gecms olsunn insbu zor gunlerini biran once atlatirsiniz senve bebisin

Günaydın kızlar

G.Kolega BAtıkentte oturuyorum ben. heryer bemneyaz olmuş. umarım gündüz olur doğumum yada haftaya olur :)

Handan umarım sıkıntıların bir an önce hafifler canım. şöyle birkaç hafta daha geçsin hem sen hem bebeğin yeni düzene alışmaya başlayacaksınız ve herşey daha güzel olacak canım..

Guuuuunaaaaaayyyydddiiinnnn guzelll hamislerrrrr ben. Bugun guzel bi gune uyandim burda hava coookkk guzel gunluk guneslik yaz gelmis adeta

Sizin orası neresi acaba canım? Bizim buralar (Ankara) kar-tipi-esen-tozan.. göz gözü görmüyor bazı zamanlar tipiden..

cnm allah bağışlasın yavrunu güle güle büyüt...göğüslerinden bahsetmişsin nacizane bi öneride bulunmk istedim ben eylülde doğum yaptım bnmde göğüs uçlarım berbattı çatlamıştı kanıyodu ve yavrum kan emiyodu çevremdeki bikaç kişinin önerisiyle tereyağ sürdüm bana çok iyi geldi demekten zarar çıkmaz umarım senin yaranada merhem olur
ayrıca bnmde sütüm çok azdı bebeğimi 1 hafta bile doyuramadım 1 haftalıkken mamaya başladım...üzülme cnm çok fazla kişi var bu dertten muzdarip...ama sakın biberona alıştırma bebişini bnmki alıştı biberona mememi bıraktı hanımefendi
lohusalık gerçekten zor bi dönem ama sonrası çok güzel meleğiniz büyüdükçe günleriniz daha güzel geçio...bnm cadı 6. ayını bitirick neredeyse bu dönemler çok şirin oluyolar biliyoum şu anda hep böle olucakmış gibi gelio ama öyle değil yani değilmiş bende yasayarak gördüm ki müthiş bişiymiş onunla oyunlar oynayıp vakit geçirmek...

bu arada ben yeni anne olacakların topiklerini ziyaret etmeyi seviyoum..yumuk yumuk bebişlerin doğum haberlerini duyunca sizin kdr seviniyoum....allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepinize...doğurmayı bekleyenleride bi avazda kurtarsın

canim gecmis olsun. bir an once toparlarsiniz insallah..

Amin canim sagolasin. Sana da allah bagislasin kuzunu.

Ilgaz cim, canim Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim. masallah ikinize de.

kızlaaaar nişanım geldi sanırım kahverengi akıntı gibi bişey geldi zaten akşam acildeydik açılmam var ama sancım az die eve göndermişlerdi miniğime kavuşmama az kaldı sanırım

kızlaaaar nişanım geldi sanırım kahverengi akıntı gibi bişey geldi zaten akşam acildeydik açılmam var ama sancım az die eve göndermişlerdi miniğime kavuşmama az kaldı sanırım

hadi hayırlısı gözün aydın cnm...sağlıcakla gelsin güzel bebekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…