2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar...fırsat bulamıyom kk.ya girmeye vakit nasıl geçiyo anlamıyom kızımla oğlumla...çok şükür herşey iyi gidiyo 11günlük olduk daha kızımın göbeyi düşmedi...bekliyoz nezaman düşçek diye. dün dr.gittik kontrolümüz vardı 10 günlük olunca gelin demişlerdi...muayene oldu bebişim dr.10 günde bebekler kilo almaya bilir hatta kilo kaybeder dedi...ama maaşallah benim kızıma kilo almış dr.bile şaşırdı 3800 doğmuştu,4110gr.olmuş tosun kızım sütüm yaramış dr.emzirmeye devam edin dedi...hiç bişey vermeyin dedi.
çok şükür Allahıma

ben kk.ya girdikçe takip ediyom doğum yapan arkadaşları tebrik ederim...listeye ekledim.

kızlaaaar nişanım geldi sanırım kahverengi akıntı gibi bişey geldi zaten akşam acildeydik açılmam var ama sancım az die eve göndermişlerdi miniğime kavuşmama az kaldı sanırım
ayyyyyyyyyyyyyyy bebiş geliyoooo Allahımm hadi canım Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inşallah.

merhaba arkadaşlar...

kızlaaaar nişanım geldi sanırım kahverengi akıntı gibi bişey geldi zaten akşam acildeydik açılmam var ama sancım az die eve göndermişlerdi miniğime kavuşmama az kaldı sanırım

gözünaydın canım....Allah kolay bir doğum nasip eylesin inş....

hadi hayırlısı gözün aydın cnm...sağlıcakla gelsin güzel bebekk

ayyyyyyyyyyyyyyy bebiş geliyoooo Allahımm hadi canım Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inşallah.

sağolun kızlar çok heycanlandım yaaaaa ağrımda başladı yine ama korkmuyorum korkunun yerini heyecan aldı nişanla birlikte hemen doğurmıycağımı biliyorum aslında ama artık kavuşmaya az kaldığı kesinleşti çok şükür

Selam kızlar nasılsınız doğuran doğurana maşallah darısı başımıza inşallah.benim adet
sancısı gibi ağrılar devam ediyo hayırlısı bakalım haftasonu kızımı kollarıma alabilirim belki
bugün kontrolum var birazdan gideceğiz nst yapacaklar usg ye girecem kilo almışmı bakalım çünkü biraz gerideydi yavrum inşallah tamamlamıştır gelişimini.

Azizeciğim maşallah kızına resminide gördüm harika bişey
canım nasıl besledin kuzunuda bukadar büyüttün MAŞALLAH
bende uğraşıyorum ama inşallah almıştır kilo teyzesi.

hadi kızlar görüşürük öptük kızlarımla siziii

canım çok güzel anlatmışsın....gözünüzaydın.....maşallah kuzunaAllah sağlıklı sıhhtli uzun ömür nasip eylesin inş...darısı başımıza....

canım kendini yıpratma böyle sakın göğüs ucu için nette bulmuştum ayva çekirdeği jeli ben yaptım kullanıyorum yararı konusunda bir bilgim yok tabii
Guuuuunaaaaaayyyydddiiinnnn guzelll hamislerrrrr ben. Bugun guzel bi gune uyandim burda hava coookkk guzel gunluk guneslik yaz gelmis adeta
aaa fatoş nerdeydin ayol sen heryerde kar var
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaabugün yarın bebiş geliyorrrrrrrrrrrrr mervecim çok sevindimmmmm vuslat çok yakın
maşallah kuzuna azizecim

inşallah damlacım gerçi hemen olmayabilir ama 20-21 ine kadarda durmaz herhalde doktorun dediği gibi

en kısa zamanda bu sıkıntılı günlerini atlatırsın inş. canım....

merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum,
ultrason görüntüsünde 6hafta 5günlük ve 17.6mm sizce normal mi bunu merak ettim,beni bilgilendirirseniz memnun olurum

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle..

maşallah sana ve kızına..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr artık çok ıssız ama buraaa böyle görünce çok üzülüyorum
özlemde bıraktı gitti sen 2 güne yolcu bende doğurursam..bakalım biz fırsat bulup girebilcek miyiz damlacım doğumdan sonra
canım inşallah hakkında hayırlısı olsun bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle..

amin canım sağolasın..

maşallah sana ve kızına..

ultrason görüntüsünde 6hafta 5günlük ve 17.6mm sizce normal mi bunu merak ettim,beni bilgilendirirseniz memnun olurum

usg kağıdına bakalım bir beklersen eğer ve ölçülmüş ise bizim bebiş hakkında bilgi veririrm

cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…