usg kağıdına bakalım bir beklersen eğer ve ölçülmüş ise bizim bebiş hakkında bilgi veririrm
merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum,
ultrason görüntüsünde 6hafta 5günlük ve 17.6mm sizce normal mi bunu merak ettim,beni bilgilendirirseniz memnun olurum
cevap verirseniz çok sevinirim
özlemde bıraktı gitti sen 2 güne yolcu bende doğurursam..bakalım biz fırsat bulup girebilcek miyiz damlacım doğumdan sonra
o değil özlem doğursa haberimiz olmıcak doğurdum diye gelivericek
merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum,
ultrason görüntüsünde 6hafta 5günlük ve 17.6mm sizce normal mi bunu merak ettim,beni bilgilendirirseniz memnun olurum
cevap verirseniz çok sevinirim
Selam kızlar nasılsınız doğuran doğurana maşallah darısı başımıza inşallah.benim adet
sancısı gibi ağrılar devam ediyo hayırlısı bakalım haftasonu kızımı kollarıma alabilirim belki
bugün kontrolum var birazdan gideceğiz nst yapacaklar usg ye girecem kilo almışmı bakalım çünkü biraz gerideydi yavrum inşallah tamamlamıştır gelişimini.
Azizeciğim maşallah kızına resminide gördüm harika bişey
canım nasıl besledin kuzunuda bukadar büyüttün MAŞALLAH
bende uğraşıyorum ama inşallah almıştır kilo teyzesi.
hadi kızlar görüşürük öptük kızlarımla siziii
yaklaşık 7haftalıkken 17.16mm imiş canım yanii aynıymış senin bebişle
Benim 7 haftalık usg de 12.2mm yazıyor canım.
selam kızlar benim gibi hala doğurmamışları görmek güzel. gelsin kızım gelsin artık diyordum ama ankaradaki bu karı görünce kızım gelme biraz daha bekle diye kızıma telkinde bulunuyorumbirde biz dikmende oturuyoruz nerdeyse düşünün halimizi:)
hepimize vaktinde kolay ve güzel doğumlar diliyorum
iyiyiz canım beliz bebiş nasıl???biz iyiyiz evettt belli cuma günü allah kısmet ederse mert bebiş doğuyorrselam annişler
nasılsınız?
bende kızımı uyuttum.
size slm vereyim dedim.
sweetciğim, doğum ne zaman?
kimler doğurdu bu arada?
öpüorum hepinizi
aaaaaaaa sendemi dikmende oturuyorsun canımyıllarca sıkıntısını çektim bilmemmi dikmende oturmanın zorluğunu aman doğmasın kızınnn
evet cnm sendemi dikmendeydindikmen ynı bilidğin dikmen karda kışta birde evde mahsuruz resmen herkes gözümün içine bakıyor sancım gelmesin diye:)
iyiyiz canım beliz bebiş nasıl???biz iyiyiz evettt belli cuma günü allah kısmet ederse mert bebiş doğuyorrcaznur doğurdu canım dün
ohhh ohhh
sağlıcakla gelsin mert bebiş
kolayca kucağına al cnm
belizim de hala sarılık teyzesi neyseki değeri bugün düşmüş
inşallah atlatacağız şimdi uyuttum onu bende uyuyacağım bir saaat sonra ayaklanırız
çok özledim topiği ama hastane, ev arası çok gezzindiğimiz için uğrayamıorum.
öptüm hepnizi
mervedm sen nasılsın canım
sernin oğluş nasıl?
merhaba arkadaşlar, ben aralık annesiyim..bebeğim 2,5 aylık oldu,anne olmak hele de onu emzirmek müthiş bir duygu..
emzirme danışmanım beyhan numan sayesinde bu güzel duygudan mahrum kalmadım..
www.emzirmedanismani.com'u ziyaret etmenizi öneririm..
allah hepinize hayırlı ve kolay doğumlar; bol bol emzirdiğiniz günler göstersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?