2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım çok şükür akşam sancım var die gittik ama yeterli değilmiş evde bekleyin sıklaşınca gelirsiniz dedi doktor bu günde nişanım geldi ama ağrı olmayınca yapcak bişey yok işte biiz beklemedeyiz
beliz iyi anladığım kadarıyla sende fırsat bulmuşken dinlen

Cnm burda 13 derece sicaklik var yaz geldi buralara ben avusturya viyanadayim cnm

slm kızlar nasılsınız ya beni heyecan sarmaya başladı 11 mart ta 40 haftam doluyor ama bende hala tık yok.sanki uzayacak gibi.iyice heyecan sardı şimdi

kızlaaaar nişanım geldi sanırım kahverengi akıntı gibi bişey geldi zaten akşam acildeydik açılmam var ama sancım az die eve göndermişlerdi miniğime kavuşmama az kaldı sanırım
Hadi hayırlısı canım

Maşallah canım, inş. hep böyle güzel haberlerini alırız...

slm kızlar nasılsınız ya beni heyecan sarmaya başladı 11 mart ta 40 haftam doluyor ama bende hala tık yok.sanki uzayacak gibi.iyice heyecan sardı şimdi
Allah kolaylık versin canım, beklemek zor gerçekten.

Cnm burda 13 derece sicaklik var yaz geldi buralara ben avusturya viyanadayim cnm

Cnm bu topicte çok alakasız olacak ama, nsl Viyana da yaşamaktan memnunmusun? benim kardeşimde Viyana ekonomi üniversitesine kabul edildi. Bir ay sonra Viyana'ya gidecek, açıkçası bizim ailede hiç yurtdışında olan biri olmadığı için bir ilk ve biraz tedirginiz... Ama çok türk varmış ve çok güzel güvenli bir şehirmiş diye duyduk. orda yaşayan biri olarak sence nasıl?

kızlar napıyorsunuz?

Ay çok özledim sizi. Gecelerden uykum eksik artık. Bende kızım gibi gündüz uyuyup foruma uğrayamıyorum. Çok zor ama bir o kadar güzel bir duygu annelik. Benim malesef sütüm yetmiyor. Ne yesem içsem fayda etmedi. O yüzden ek mama veriyoruz. Umarım sizin sütünüz bol olur. Lohusalık döneminde sakın üzülmeyin benim 1 günde azaldı sütüm. Kafanıza hiçbir şey takmayın. Hepinize hayırlı doğumlar. Gidip kızımı uyandıracağım. Öpüyorum hepinizi.

merhaba kızlar
ne güzel anne olan adayları tebrik ediyorum bebişlerini öpüyorum
benimde 12 martta 40 haftam doluyor kızımın gelmeye niyeti yok,daha doğum kanalına girmemiş kızım yerini svdi herhalde artık bir an önce elime almak istiyorum

canım iyiyiz çok sağol inş sütün artar duygucum evet stres direk sütü etkiliyormuş umarım stres bizden uzak olur:44::44:bizde sizi öpüyoruz
eeeee ne kadar bekleticek eylemcim seni doktor
merveee sancın olursa sakın söylememezlik etme burda hastaneye gidiyorum diye yaz heeeeee güzel haberler alalım demi aamaa

anne karnı sıcak gelmiştir melikecimee bu havada doğulurmu değilmi

selam kızlar napıyorsunuz..beklemeye devam olanlara nne diyoruzzzzzzz uyuyungerçi benim işim biraz kolay eşim,annem,ben nöbetleşe bekliyoruz geceleri...beni emzirmek için kaldırıyorlar sadece..
cuma doktoa kontrole gidicem strese şimdiden sardı..iki dikiş varmış bu sefer..onu alıcak kontrol edecek..annem gittin ameliyat oldun ondan mı korkuyosun diyor ama ben ameliyattada çok korktum zaten:18:allahtan herşey yolujnda gitti...ikinci sezeryan zor oluyor teorisi bende tutmadı çok şükür

tamam damlacım sancı bi gelsinde buraya yazamasam bile faceden mesaj atarım sana telden

nasılsınız bende halen doğurmayı bekliyorum son 2 günüm 11 martta doğurmam lazım hayırlısı bakalım doktor normal olacak dedi inşallah normal doğurabilirim çok istiyorum dua ediverin arkadaşlar görüşmek dileğiyle....

kızlar benım sancım var biraz inşallah artarda doğuma giderim yarında kontrolum vardı inş doğum olurr şimdilik kimseyi heyecanlandırmamak için sadece size söylüyorum

inş bi sorun cıkmaz cnm hayırlısıyla ve tabiki saglıcakla yavrunu kucagına alırısn

cnm wallla hic biryer yurdumu vatanimin yerini tutmaz ama dedigin gibi burda yabancidan cook turk varr gurbetcilik fazla cekmiorum desem yeridir o sekil yani viyanayi yakinda turkler feth edecek
walla cnm burdaa insanin iyiside var kotusude varr o birazda kardesine baglii burda guvenli bi sekilde yasamak... ama bence turkiyeye bakilarak gayett guvenlii burda ne hakkini yerler nede yedirirlerr ilk zamanlar zor oluurr kardesin icin belki geri donmek isterr alisamaz ama sonra alisincad trde yapamazz bende ilk zamanlar oyleydim ama simdi temmelli donus yapsak bende yasayammam herhaldee trde
ins kardesin icin hayirlisii olurrr

Cnmm coook gecms olsunn insbu zor gunlerini biran once atlatirsiniz senve bebisin

çok teşekkür ederim kızlar sağolun

onu da deneyeyim çok teşekkür ederim.tecrübeleri duymak iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…