2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim gecmis olsun. bir an once toparlarsiniz insallah..

Amin canim sagolasin. Sana da allah bagislasin kuzunu.

Ilgaz cim, canim Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim. masallah ikinize de.

çok teşekkür ederim canım.

selamlarrr kızlar
bizde hastanedeydik.nstye girdim.hafif sancılar çıktı ama bebek hareketleri azdı o yüzden 2 gün sonra tekrar gidip nstye bağlanacağız.tam içeri girmeden wc ye gitmiştim bi baktım kahverengi çok az akıntı korktum ay dedim nişanmı geldi yoksa.neyse nst işimiz bittikten sonra dr muayene etti açılma yokmuş henüz.ama eve gelince baktım o açık kahverenkli akıntı devam etmiş.muayne edince doğumu tetiklemiş olabilirmiki acaba iyice.kızım 3200gr olmuş şükür büyüttüm sonunda çünkü geriden geliyo kuzum.bizden bukadar başım ağrıdı nst de yatmaktan 45 dk tuttular yaaaaaa

Dogumdan bir gün önce bebegin ALLAH ile konusmasi..
ALLAH'im dünyaya gidecegim ve orada ne yapacagimi bilmiorum..
Ben senin icin bir melek yaratiim ve o seninle ilgilenece....
ALLAH'im onlarin dilini bilmiyorum onlarla nasil anlasacagim nasil iletisim kuracagim...
Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini ögretecektir...
ALLAH im duydugum kadariyla dunyada cok kotulukler varmis onlarla nasil basa cikacagimi bilemiyorum..
Korkma senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden koruyacaktir merak etme..
ALLAH'im sana tekrar nasil donecegim?
Senin icn yarattigim melek bana nasil donecegini anlatacaktir
Derken melekler gelir ve dunyaya gitme zamanin geldinin söyler ve bebegi ALLAH'in huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ...
ALLAH'im benim icin yarattigin melegin adi ne..?
Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diceksiN....

cok guzel ya duygulandimmm

canımm ayynen beni tarif etmişsin.her kelimesiyle.Allah yardımcımız olsun.

slm güzel anneler dileğimiz hepimizin normal doğum olması tabiki ama bazen kader alnımıza yazılanı yaşamak zorundayız sezaryanı biz seçmiyoruz bebişlerimiz ilk ana rahmine düştüklerinde çok uzun bir yolculuğa çıktıkları onlara hergün anlatılıyormuş hayatın zorlukları yaşamları boyunca yaşayacakları kaderleri kimisi razı gelib doğuyormuş kimisi ben bu kadere razı olamam deyip rabbime geri dönüyormuş hani biz diyoruzya 40haftamız doldu niye hala doğurmuyoruz biliyormusunuz bebeklerimizin sorguda olduğunu beni kesemden çıkarmayın diye yalvardığını bilmediğim bir dünyada ne yaparım dediğini sonra doğarken ağlarlarmış çıkmak istemiyorum diye rabbimizle konuşuyorlarmış biz nereye gidiyoruz diye cenabı mevlamda ben sizi 9ay korudum bundan sonra sizi dışarda koruyacak meleğiniz var bebek kim koruyacak bizi diye sormuş mevlamda dünyaya gidince tanıyacaksın demiş bebek nasıl tanırım meleği demiş rabbim tanımana gerek yok anne diyeceksin demiş düşünsenizde kızlar rabbim bizi dünyada evlatlarımızın meleği diye tanıtıyormuş bizler anneyiz

canım zor günler geçiriyosun Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa sürede yoluna girer herşey sütün yeterli gelir, göğüslerin düzelir de rahat edersin biraz.besleyemiyorum diye kendini üzüp daha da canını sıkma zaten lohusa depresyonundaymışsın, Allah yardım eder inşallah.dualarım seninle

kızlaaaar nişanım geldi sanırım kahverengi akıntı gibi bişey geldi zaten akşam acildeydik açılmam var ama sancım az die eve göndermişlerdi miniğime kavuşmama az kaldı sanırım

hadi gözün aydın canım bebiş fazla bekletmez seni umarım.sağsalim kavuşursun kuzunla inşallah

azize maşallah kızına Allah nazardan saklasın.ama bizi de habersiz bırakma merak ediyoruz

çok güzell çok duygulandım.dediğin gibi her şey Allah'tan.Allah canı gönülden isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

canım bende öyle sandım ama benim muayneden sonra hiç bişey gelmedi normalde zaten akıntım vardı ama öğlen bi baktım dediğin gibi kahverengi akıntı ama parça parça geliyo halada devam ediyo ayağa kalktıkça içimden aktığını hissediyorum resmen benim açılmamda var doktoru aradım rahim yumuşadığı açılma ilerlediği için oluyo dedi nişanmış yani onlar nişan demiyo ama

sağolasın canım..

selam kızlar nsılsınız doguran varmı bz cok şükür iyiyiz 1 aylık olduk artık sizde dogurun...topik boşalmış kimseler yok mart bebeklerini topigini biri bana yollayabilirmi bkacam kimler dogurmuş

slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere

canım hayırlı olsun sen de kavuştun bebişine. artık hepimizin sayılı günleri kaldı. benim de son 8 gün

canolar ben avent göğüs ucu koruyucu alacağım ama bunların küçük standart gibi farkları var neye göre karar veriyoruz.

ben sohbeti genelede dışarıdan takip ediyorum
ve sonlardayım doğumda da sanırım
24 mart şimdilik
bgn çatı muayenesi yapıldı
doktor 21 ine kadar doğurmazsan bi daha kontrole gel dedi:86::86:
bakalım

24 mart şimdilik
bakalım

:) bende aynı sonlardayım 20 mart sonrası hangi gün olursa
doğumu normal mi düşünüyorsun :18: ben hala kararsızım 2 gün önceoldum bende çatı muay bana karar ver dedi ama bende bilmiyorum :44:

:) bende aynı sonlardayım 20 mart sonrası hangi gün olursa
doğumu normal mi düşünüyorsun :18: ben hala kararsızım 2 gün önceoldum bende çatı muay bana karar ver dedi ama bende bilmiyorum :44:

evet canım normal doğum istiyorum
muayenede de sorun çıkmadı çok şükür
beklicez artık
sen korkuyor musun normalden,niye kararsızsın

Son düzenleme:
24 mart şimdilik
bakalım

evet canım normal doğum istiyorum
muayenede de sorun çıkmadı çok şükür
beklicez artık
sen korkuyor musun normalden,niye kararsızsın

ben baştan beri sezeryan istiyordum son anlara doğru kafamı çok karıştırdılar aslında hala içimden bi ses sezeryan diyor
bu önümüzdeki pazartesi belli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…