2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben baştan beri sezeryan istiyordum son anlara doğru kafamı çok karıştırdılar aslında hala içimden bi ses sezeryan diyor
bu önümüzdeki pazartesi belli olucak

sağlık sorunu yoksa keşke sezeryanı hiç düşünmesen
adı üstünde normal doğum,ne kadar zor olabilir ki

haklısın aslında düşünmedim değil halada düşünüyorumm ama içimde bişeyler hala korkuyor.
dua ediyorum Allah a hayırlısı bizim için neyse o olsun diye

korkman normal de
ne bilim bu kadar insan nasıl doğurmuş
hem bi kere doğuran sonra da hep normal doğum istiyor
sancı kısmı zor diyorlar o da sürsün 3 saat 5 saat
dayanılmayacak kadar olduğunu sanmıyorum başlayınca gerisi gelir mecburen

tamam damlacım sancı bi gelsinde buraya yazamasam bile faceden mesaj atarım sana telden
merveeee doğurmadınmııı şekerim:26::26::26:neyse senin bebiş 11ini bekliyorrr 11inde 3tane bebiş geliyor 4.süde senin bebiş inş
hayırlısı olsun sizin için
kızlar benım sancım var biraz inşallah artarda doğuma giderim yarında kontrolum vardı inş doğum olurr şimdilik kimseyi heyecanlandırmamak için sadece size söylüyorum
ayy hadi bakalım inş doğum sancılarındır
lora dogurdumu haberi olan varmı arkadaşlar takip edemiyorum
hiç yazmadı canım buaraya
nişandır bence bebişler sırayla gelemeye başlıyor
bi tuhaf oldum okurken paylaşımın için çok sağol
slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere
yıldıızcımm ne ara doğum yaptın ayollllllll daha yeni isim soruyordunacaba ne koydun...tebrik ederim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

yaaa neden kimse yooooooooooooook...
topic iyice boşaldıı...
sıkıldııııııım
eevettt tatlım malesef boşaldı çıktığımdan beri kaç sayfa birikmiş bir elin 5 parmağını geçmiyor
ben sohbeti genelede dışarıdan takip ediyorum
ve sonlardayım doğumda da sanırım
24 mart şimdilik
bgn çatı muayenesi yapıldı
doktor 21 ine kadar doğurmazsan bi daha kontrole gel dedi:86::86:
bakalım

bizimde 24 marttı son günümüz normal olsaydı arimcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

merhabalar kızlar
dogum yapanların sayısı arttıkca topik bosalıyor. Umarım herkes iyidir. Ne guzel sonunda mart geldi ve sırayla kavusuyoruz bebeklerimize.

merhabalar kızlar
dogum yapanların sayısı arttıkca topik bosalıyor. Umarım herkes iyidir. Ne guzel sonunda mart geldi ve sırayla kavusuyoruz bebeklerimize.
evet canım az kaldı yavaş yavaş bebeklerimizden konuşucaz bizde
sağol canım senin oğlun da maşallah tombik miymiş biraz

evet canım tombiş bir bebek geliyormuş doktorun deyişiyle:26::26::26:usg.den bakalım nekadar eksik yada fazla çıkıcak çok merak ediyorum

offff ne sessiz ya forum giriyorum çıkıyorum hiç sayfalar ilerlememiş
biz de bugün doktora gittik minnoşum yine kilo almamış..2 hafta ilerde gidiyodu şimdi haftasına döndü.nazar değdi bebişime... nst ye bağlandım ilk defa ..haftaya bi daha görüşcez bakalım nasıl olcak? azcık konuşun ilerlesin sayfalar...

kızlar yaaa artık psikolojikmi bimem ama benimde dünden beri sadece sağ tarafımdan sancı giriyor ve hemen karnım kaskatı kesiliyo yalancı sancıdır heralde dimi tek taraflı ve kızımın hareketleri birden çok azaldı ama hareket var sadece çok az dünyanın tatlısını yedim rtakla atması lazım normalde sadece ben burdayım diyo boş yerede endişelenmek istemiyorum ama offff zamanlar ağrı sızı hiç bişeymiş beklemenin yanında dokuz ay bu kadar zor geçmedi valla

canım hiç üzme kendini zaten ilerdeymiş normal olur benim kızım hep biraz küçük minyon bi kız olcak heralde anası gibi allahtan boy var bende o kurtarıyo...

yok damlacım burdayım daha yaaabu arada benim o kahverengi akıntı hala geliyo anlamadım gitti böyle hareket ettikçe içimden geldiğini hissediyorum ve sürekli tuvalet isteği geliyo doktoru aradım rahim yumuşayıp açılıyo işte ondan sancılarını bekliycez artık dedi

bir ara korse hakkında konuşuluyordu ne sonuca vardınız kaçırdım ama ben çok araştırdım kesinlikle tavsiye eilmiyomuş buda aklınızda bulunsun

slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere
gözünaydın canım....Allah analı babalı büyütmeyi nasip etin...
ben sohbeti genelede dışarıdan takip ediyorum
ve sonlardayım doğumda da sanırım
24 mart şimdilik
bgn çatı muayenesi yapıldı
doktor 21 ine kadar doğurmazsan bi daha kontrole gel dedi:86::86:
bakalım
hakkınızda hayırlsı olsun....
üzme kendini canım sağlıklı olsunda doğduktan sonra alır kilo...sen kendini üzüp bebişinide strese sokma
canım yeri daraldığı için öyle oluyordur...yinede varlığını hissettiriyormuş bak anneciğine
inşallah canım çıtır kızlar

iyi geceler hoşgeldin..
hoşbuldum canım

maksat muhabbet olsun sayfa ilerlesin bari işte bizde yarın kontrole gidicez kendime okadar gaz veriyorumki yakında doğurcam diye doktor keyfi yerinde derse çok bozulcam sanırım

evet bakın hem iş yapıyoruz hem burdayım daha demin börek sardık buzluğa attık ama genede burdayımcanım kaç kilokiii üzülüyorsun hem bak hafatsındaymış
belki değildir yalancı sancı:26::26:
tombiş bebekler daha güzel olur
tam sıkmalık hele erkekse
evet canım sıkmalık olcak usg.ye göre ayy çok merak ediyorum bugün çiğdemde yazmış usg.ile doğum kilosu arasında dağlar kadar fark var neyse sağlıklı olsunlarda önemli olan bu
iyi geceler arkadaşlar
iyi geceler neslihancım:80::80:
o sancılar yarın gece 12den sonrayı bekliyor
bir ara korse hakkında konuşuluyordu ne sonuca vardınız kaçırdım ama ben çok araştırdım kesinlikle tavsiye eilmiyomuş buda aklınızda bulunsun
ben almadım zaten

Son düzenleme:
inşallah canım öyledir ya artık biyerlerden başlasın.artık devam etmiyor akıntı falan yok:96:.

neden tavsiye etmiyorlarmış acaba yaaa.sezeryanlılar için bencede olmaz belki1 ay sonra dr ye danışarak dikişler iyice iyileşince olabilir.ben nasipse normal bekliyorum şişliklerim inince takacağım

ay canım inşallah ya gelsin artık sancı bekliycem hiç aklıma gelmezdi hep filmlerdeki gibi bi doğum varmış meğer kafamda

benim hala devam ediyo ve çok rahatsız edici ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…