ben baştan beri sezeryan istiyordum son anlara doğru kafamı çok karıştırdılaraslında hala içimden bi ses sezeryan diyor
bu önümüzdeki pazartesi belli olucak
sağlık sorunu yoksa keşke sezeryanı hiç düşünmesen
adı üstünde normal doğum,ne kadar zor olabilir ki
haklısın aslında düşünmedim değil halada düşünüyorumm ama içimde bişeyler hala korkuyor.
dua ediyorum Allah a hayırlısı bizim için neyse o olsun diye
merveeee doğurmadınmııı şekerim:26::26::26:neyse senin bebiş 11ini bekliyorrr 11inde 3tane bebiş geliyor 4.süde senin bebiş inştamam damlacım sancı bi gelsinde buraya yazamasam bile faceden mesaj atarım sana telden
hayırlısı olsun sizin içinnasılsınız bende halen doğurmayı bekliyorum son 2 günüm 11 martta doğurmam lazım hayırlısı bakalım doktor normal olacak dedi inşallah normal doğurabilirim çok istiyorum dua ediverin arkadaşlar görüşmek dileğiyle....
ayy hadi bakalım inş doğum sancılarındırkızlar benım sancım var biraz inşallah artarda doğuma giderim yarında kontrolum vardı inş doğum olurrşimdilik kimseyi heyecanlandırmamak için sadece size söylüyorum
hiç yazmadı canım buarayalora dogurdumu haberi olan varmı arkadaşlar takip edemiyorum
nişandır bence bebişler sırayla gelemeye başlıyorselamlarrr kızlar
bizde hastanedeydik.nstye girdim.hafif sancılar çıktı ama bebek hareketleri azdı o yüzden 2 gün sonra tekrar gidip nstye bağlanacağız.tam içeri girmeden wc ye gitmiştim bi baktım kahverengi çok az akıntı korktum ay dedim nişanmı geldi yoksa.neyse nst işimiz bittikten sonra dr muayene etti açılma yokmuş henüz.ama eve gelince baktım o açık kahverenkli akıntı devam etmiş.muayne edince doğumu tetiklemiş olabilirmiki acaba iyice.kızım 3200gr olmuş şükür büyüttüm sonunda çünkü geriden geliyo kuzum.bizden bukadar başım ağrıdı nst de yatmaktan 45 dk tuttular yaaaaaa
bi tuhaf oldum okurken paylaşımın için çok sağolslm güzel anneler dileğimiz hepimizin normal doğum olması tabiki ama bazen kader alnımıza yazılanı yaşamak zorundayız sezaryanı biz seçmiyoruz bebişlerimiz ilk ana rahmine düştüklerinde çok uzun bir yolculuğa çıktıkları onlara hergün anlatılıyormuş hayatın zorlukları yaşamları boyunca yaşayacakları kaderleri kimisi razı gelib doğuyormuş kimisi ben bu kadere razı olamam deyip rabbime geri dönüyormuş hani biz diyoruzya 40haftamız doldu niye hala doğurmuyoruz biliyormusunuz bebeklerimizin sorguda olduğunu beni kesemden çıkarmayın diye yalvardığını bilmediğim bir dünyada ne yaparım dediğini sonra doğarken ağlarlarmış çıkmak istemiyorum diye rabbimizle konuşuyorlarmış biz nereye gidiyoruz diye cenabı mevlamda ben sizi 9ay korudum bundan sonra sizi dışarda koruyacak meleğiniz var bebek kim koruyacak bizi diye sormuş mevlamda dünyaya gidince tanıyacaksın demiş bebek nasıl tanırım meleği demiş rabbim tanımana gerek yok anne diyeceksin demiş düşünsenizde kızlar rabbim bizi dünyada evlatlarımızın meleği diye tanıtıyormuş bizler anneyiz
yıldıızcımm ne ara doğum yaptın ayollllllll daha yeni isim soruyordunslm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere
eevettt tatlım malesef boşaldı çıktığımdan beri kaç sayfa birikmiş bir elin 5 parmağını geçmiyor
yaaa neden kimse yooooooooooooook...
topic iyice boşaldıı...
sıkıldııııııım
ben sohbeti genelede dışarıdan takip ediyorum
ve sonlardayım doğumda da sanırım
24 mart şimdilik
bgn çatı muayenesi yapıldı
doktor 21 ine kadar doğurmazsan bi daha kontrole gel dedi:86::86:
bakalım
bizimde 24 marttı son günümüz normal olsaydı arimcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
merhabalar kızlar
dogum yapanların sayısı arttıkca topik bosalıyor. Umarım herkes iyidir. Ne guzel sonunda mart geldi ve sırayla kavusuyoruz bebeklerimize.
sağol canım senin oğlun da maşallah tombik miymiş biraz
evet canım tombiş bir bebek geliyormuş doktorun deyişiyle:26::26::26:usg.den bakalım nekadar eksik yada fazla çıkıcak çok merak ediyorum
offff ne sessiz ya forum giriyorum çıkıyorum hiç sayfalar ilerlememiş
biz de bugün doktora gittik minnoşum yine kilo almamış..2 hafta ilerde gidiyodu şimdi haftasına döndü.nazar değdi bebişime...nst ye bağlandım ilk defa ..haftaya bi daha görüşcez bakalım nasıl olcak? azcık konuşun ilerlesin sayfalar...
merveeee doğurmadınmııı şekerim:26::26::26:neyse senin bebiş 11ini bekliyorrr 11inde 3tane bebiş geliyor 4.süde senin bebiş inş
hayırlısı olsun sizin için
ayy hadi bakalım inş doğum sancılarındır
hiç yazmadı canım buaraya
nişandır bence bebişler sırayla gelemeye başlıyor
bi tuhaf oldum okurken paylaşımın için çok sağol
yıldıızcımm ne ara doğum yaptın ayollllllll daha yeni isim soruyordunacaba ne koydun...tebrik ederim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
eevettt tatlım malesef boşaldı çıktığımdan beri kaç sayfa birikmiş bir elin 5 parmağını geçmiyor
bizimde 24 marttı son günümüz normal olsaydı arimcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
inşallah canım çıtır kızlarcanım hiç üzme kendini zaten ilerdeymiş normal olur benim kızım hep biraz küçük minyon bi kız olcak heralde anası gibi allahtan boy var bende o kurtarıyo...
iyi geceler hoşgeldin..iyi geceler arkadaşlar
gözünaydın canım....Allah analı babalı büyütmeyi nasip etin...slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere
hakkınızda hayırlsı olsun....ben sohbeti genelede dışarıdan takip ediyorum
ve sonlardayım doğumda da sanırım
24 mart şimdilik
bgn çatı muayenesi yapıldı
doktor 21 ine kadar doğurmazsan bi daha kontrole gel dedi:86::86:
bakalım
üzme kendini canım sağlıklı olsunda doğduktan sonra alır kilo...sen kendini üzüp bebişinide strese sokmaoffff ne sessiz ya forum giriyorum çıkıyorum hiç sayfalar ilerlememiş
biz de bugün doktora gittik minnoşum yine kilo almamış..2 hafta ilerde gidiyodu şimdi haftasına döndü.nazar değdi bebişime...nst ye bağlandım ilk defa ..haftaya bi daha görüşcez bakalım nasıl olcak? azcık konuşun ilerlesin sayfalar...
canım yeri daraldığı için öyle oluyordur...yinede varlığını hissettiriyormuş bak anneciğinekızlar yaaa artık psikolojikmi bimem ama benimde dünden beri sadece sağ tarafımdan sancı giriyor ve hemen karnım kaskatı kesiliyo yalancı sancıdır heralde dimi tek taraflı ve kızımın hareketleri birden çok azaldı ama hareket var sadece çok az dünyanın tatlısını yedim rtakla atması lazım normalde sadece ben burdayım diyo boş yerede endişelenmek istemiyorum ama offff zamanlar ağrı sızı hiç bişeymiş beklemenin yanında dokuz ay bu kadar zor geçmedi valla
hoşbuldum canıminşallah canım çıtır kızlar
iyi geceler hoşgeldin..
evet bakın hem iş yapıyoruz hem burdayım daha demin börek sardık buzluğa attık ama genede burdayımoffff ne sessiz ya forum giriyorum çıkıyorum hiç sayfalar ilerlememiş
belki değildir yalancı sancı:26::26:kızlar yaaa artık psikolojikmi bimem ama benimde dünden beri sadece sağ tarafımdan sancı giriyor ve hemen karnım kaskatı kesiliyo yalancı sancıdır heralde dimi tek taraflı ve kızımın hareketleri birden çok azaldı ama hareket var sadece çok az dünyanın tatlısını yedim rtakla atması lazım normalde sadece ben burdayım diyo boş yerede endişelenmek istemiyorum ama offff zamanlar ağrı sızı hiç bişeymiş beklemenin yanında dokuz ay bu kadar zor geçmedi valla
evet canım sıkmalık olcak usg.ye göre ayy çok merak ediyorum bugün çiğdemde yazmış usg.ile doğum kilosu arasında dağlar kadar fark var neyse sağlıklı olsunlarda önemli olan butombiş bebekler daha güzel olur
tam sıkmalık hele erkekse
iyi geceler neslihancım:80::80:iyi geceler arkadaşlar
o sancılar yarın gece 12den sonrayı bekliyoryok damlacım burdayım daha yaaabu arada benim o kahverengi akıntı hala geliyo anlamadım gitti böyle hareket ettikçe içimden geldiğini hissediyorum ve sürekli tuvalet isteği geliyo doktoru aradım rahim yumuşayıp açılıyo işte ondan sancılarını bekliycez artık dedi
ben almadım zatenbir ara korse hakkında konuşuluyordu ne sonuca vardınız kaçırdım ama ben çok araştırdım kesinlikle tavsiye eilmiyomuş buda aklınızda bulunsun
inşallah canım öyledir ya artık biyerlerden başlasın.artık devam etmiyor akıntı falan yokcanım bende öyle sandım ama benim muayneden sonra hiç bişey gelmedi normalde zaten akıntım vardı ama öğlen bi baktım dediğin gibi kahverengi akıntı ama parça parça geliyo halada devam ediyo ayağa kalktıkça içimden aktığını hissediyorum resmen benim açılmamda var doktoru aradım rahim yumuşadığı açılma ilerlediği için oluyo dedi nişanmış yani onlar nişan demiyo ama
neden tavsiye etmiyorlarmış acaba yaaa.sezeryanlılar için bencede olmaz belki1 ay sonra dr ye danışarak dikişler iyice iyileşince olabilir.ben nasipse normal bekliyorum şişliklerim inince takacağımbir ara korse hakkında konuşuluyordu ne sonuca vardınız kaçırdım ama ben çok araştırdım kesinlikle tavsiye eilmiyomuş buda aklınızda bulunsun
ay canım inşallah ya gelsin artık sancı bekliycem hiç aklıma gelmezdi hep filmlerdeki gibi bi doğum varmış meğer kafamdaevet bakın hem iş yapıyoruz hem burdayım daha demin börek sardık buzluğa attık ama genede burdayımcanım kaç kilokiii üzülüyorsun hem bak hafatsındaymış
belki değildir yalancı sancı:26::26:
evet canım sıkmalık olcak usg.ye göre ayy çok merak ediyorum bugün çiğdemde yazmış usg.ile doğum kilosu arasında dağlar kadar fark var neyse sağlıklı olsunlarda önemli olan bu
iyi geceler neslihancım:80::80:
o sancılar yarın gece 12den sonrayı bekliyor
ben almadım zaten
inşallah canım öyledir ya artık biyerlerden başlasın.artık devam etmiyor akıntı falan yok:96:.
neden tavsiye etmiyorlarmış acaba yaaa.sezeryanlılar için bencede olmaz belki1 ay sonra dr ye danışarak dikişler iyice iyileşince olabilir.ben nasipse normal bekliyorum şişliklerim inince takacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?