2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

organların tekrar eski yerlerine yerleşmesi sırasında gereksiz sıkışıklık sorun yaratabiliyormuş normal yada sezaryanla ilgili değil en az birkaç ay kullanmamamız gerekiyormuş

ohhhh hazırlık tabi doğuma maşallah:)3162 gr canım normal kilosu ama hep ileri gidiyordu haftasından bu sefer şaşırttı bizi.ben 4950 doğmuşum babası 4200 iri bekliyorduk o yüzden ama üzülmedim ya çıtır kızım sağlıklı olsun da başka bişi istemem

iyi geceler damlacım...

valla bende duydum usg de çıkanla doğumdaki kilo aynı olmayabiliyormuş....bir arkadaş söyledi onunda işyerinde bir arkadaşının bebişi olmuş usg de 3200 filanmış ama 3800 doğmuş kuzucuk

iyi geceler kızlarr sayfalar tıkanmış yine 4-5 sayfa ilerlemiş kaç saattir.nazar değdi topiğimize ben az önce geldim eve.yarın sabah annemler yurtdışına gidiyor iyi yolculuklar dilemeye gittik, içim burkuldu biraz kendimi yalnız hissettim.inşallah sağsalim gidip gelirler ve onlar yokken doğurmam

canım olsun hem kız bakk çıtır çıtır olur ne güzellll

üzülme canım inş annenler yurtdışında iken doğum olmaz sen dua et yeter kaçında gelceklerdi 20simiydi
onunda arada baya fark varmış canım yaaa :26::26::26:neyse görücez bakalım sıpalarımız kaç kilo doğucaklar

üzülme canım inş annenler yurtdışında iken doğum olmaz sen dua et yeter kaçında gelceklerdi 20simiydi

inşallah canım.evet 20sinde gelcekler kısmetse dua etmekten başka yapacak bişey yok maalesef.herşeyin hayırlısı.sana da maşallah börekleri de halletmişsin hamarat kadınsın vesselam

işin komik tarafı da ne biliyormusun canım gittikleri doktor benim doktormuş
eğer usg 500-600 gr hatalıysa benim oğluş en son ölçümde 3400 grdı ya ozaman 4000 filan olmalı şimdi
belkide böyle bir hatayı öğrenip düzeltmişlerdir usgyi dimi ama

inşallah canım.evet 20sinde gelcekler kısmetse dua etmekten başka yapacak bişey yok maalesef.herşeyin hayırlısı.sana da maşallah börekleri de halletmişsin hamarat kadınsın vesselam
annemle yaptık canım sağolasın şimdi misafir gelcek birsürü hazır olsun bi fırına atıp pişmesi kalsın çokda güzeldir o börek herkes bayılırdaha bebek kurabiyesi yapıcaz yarın

canım hiç belli olmaz bende anlamadım mesela 2haftada 1kilo almış gözüküyor bizim bebiş :26::26:nasıl oldu o iş anlamadım kesin bi tuhaflık varrr

annemle yaptık canım sağolasın şimdi misafir gelcek birsürü hazır olsun bi fırına atıp pişmesi kalsın çokda güzeldir o börek herkes bayılırdaha bebek kurabiyesi yapıcaz yarın

ohh oh maşallah evde hummalı bi çalışma var desene şu börek tarifini özelden atar mısın canım bende bi deneyeyim

hayırlısıyla doğsunlarda görücez artık canım

ben çıkıyorum kızlar....
hepinize hayırlı geceler.....

selam kızlar... ciddi ciddi doğumlar yaklaştıkça topik boşalıyoo... tabii geçmişi okumakta kolaylaşıyoo...
bugün bizde dr. kontroldeydik. normalde dr 21 marta sezaryen tarih vrmişti. yanlız bugün ultrasonda bakarkn ilk sezaryenimdeki dikişlerin inceldiğini ve bebeği daha erken almamız gerekiğin söyledi. pazartesi gnü hazırlıklı gel bebeği alabiliriz dedi. şuan 37+2 deyim ve 3136 gr oğluşum. pazartesi 38.0 olacak.ama 1 hafta geç döllenme oldğundan 37.0 aslında açıkçası hem biran önce çocuğumu kucağıma almak stiyorum birde acaba erken olduğu için problem çıkarmı diye yiyorum kendi kendimi....... bu sezaryen dikiş yerlerinin incelmesiyle ilgili bilgisi olan varmı yada çevresinde yaşayan brilerini tanıyan varmı??? internettende baktım pek bişey bulamadımm

banada bebek kurabiyelerinin tarifini gönderir misin canım?fırsat olursa yaparız biz de:82:
özelden attım onurcuk

canım haftanı takma sakın sağlıkla gelsinde önemli olan bu 40 haftalık olupda küveze giren bebekler var oyüzden üzülme sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz...bu durumu hiç duymadım:26::26:...kuzunada maşallah kilosu bence gayet yerinde

Iyiiii geceler kzlarrr topik iyice sessizlesdi wallanerde o eski gunler doguran gidi kalanlar bizim bizde dogursaydik bii bende 39.cu haftama girdum bendede hala bi belirti yok malesef

canım öncelikle oğluşuna maşallah dikiş yerlerinin incelmesi ve bebeğe etkisiyle ilgili bi bilgim yok maalesef kilosu 3000 gr geçmiş hemde 37. haftadan itibaren gelişimin tamamlıyo diye biliyorum o yüzden doğsa da bi sorun olmaz sanırım.senin yapabileceğin bişey yok kendini strese sokma ama istersen başka bi doktora da görün için rahat olsun en azından

kızlar yaa saolunn inşallah dediğiniz gib olur. solunum problemi çekmesinden ve emememesinden korkuyorum. inşalllah dediğiniz gibi gelişimini tamamlamıştır. aslına bakarsanız çokta heyecan yaptım. son 4 günümmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…