Iyiiii geceler kzlarrr topik iyice sessizlesdi wallanerde o eski gunler doguran gidi kalanlar bizim bizde dogursaydik bii bende 39.cu haftama girdum bendede hala bi belirti yok malesef
kızlar yaa saolunn inşallah dediğiniz gib olur. solunum problemi çekmesinden ve emememesinden korkuyorum. inşalllah dediğiniz gibi gelişimini tamamlamıştır. aslına bakarsanız çokta heyecan yaptım. son 4 günümmmmmmmmmmmm
tebriklerrrkızlar bu arada toplu cvp yazmayı bilmiyodum şimdi denedimve olduu hehe onuda öğrenmiş oldum
maşallah baya az kalmış canım.sağlıkla kavuşursun inşalah bebişine yakında gelir belirtiler merak etme son günlerin tadını çıkar
Saol cnm ins. Son gunlerimin tadi falan kalmadi artik bir an once gelse iyi olur belirtiler gercekten artik coook SIKiLiyorummPzeliklede doguranlari gordukce...
bazen bende sıkılıyorum ve doğuranları gördükçe özeniyorum ama her şeyin hayırlısı demekki vakti var daha bebişinin öyle düşün daha rahat geçer günlerin canım
Saol cnm ins. Son gunlerimin tadi falan kalmadi artik bir an once gelse iyi olur belirtiler gercekten artik coook SIKiLiyorummPzeliklede doguranlari gordukce...
ee o azıcık zaman kalmış heyecanlanman normal ama hiç endişelenme kuzun yeterince büyümüştür, sağsalim kavuşacasın inşallah bebişine
tebriklerrr
Sooooorma cnm ya derlerdide inanmazdim son aylari hic cekilmio die gercektende oyle su son 1 haftadir bel agri oldurcek beni bbide gece kasilmalardan uyuyamiorum sirt ustu yatincada sanki boguyolar nefesim dararioIns bir an once gelir benim bucuruk seninde az kalmis cnmAllah hepimizin yardimcisi olsun...
amin canım.haklısın, bende bu son aya gelene kadar ne çabuk geçti hamilelik diyodum ama gel gör ki dediğin gibi son zamanlar geçmiyo ağrılar sancılar da cabası.ama feb'e katılıyorum böyle beklemenin heyecanı da başka sürpriz yapacaklar bebekler inşallah
Oda dogru cnmm haklisin seninki bellimi sezeryanmi normalmii
cnm bence en güzeli seninki normal doğumu beklemek.... düşnsene gece bi kalkıyosun suyun gelmiş hurra hastaneye ne heyecan ama.... en azından bebişin geleceği tarihi kenddi belirleyecek bizimkisi gibi ısmarlama olmayacak yanii..... tabii son günler çok sıkıcı kendimden biliyorum özelliklede geceleri uyuyamamak.....
şimdilik normal canım.inşallah bi sorun çıkmaz da kolayca normal yoldan doğururuz sezaryana gerek kalmaz umarım
Ay hadi ins.cnm hakkimizda hayirli si ne ise o olsunİns bi sorun cikarmaz senin kuzucuk da normal yoldan gelir
inşallah canım.kızlar bizim uykumuz geldi, inşallah rahat bi gece geçiririz.hepinize iyi geceler :80: :79:
iyi geceler kızlar,
yarın dr kontrolümüz var ve çatı muayenemiz... İki saattir yatakta dön dön birtürlü uyku tutmadı... yaa şu muayene olayı bile beni bu kadar gereken, galiba asla normal doğum yapamayacağım...
pöffffffffffffffffIyiiii geceler kzlarrr topik iyice sessizlesdi wallanerde o eski gunler doguran gidi kalanlar bizim bizde dogursaydik bii bende 39.cu haftama girdum bendede hala bi belirti yok malesef
kızlar bu arada toplu cvp yazmayı bilmiyodum şimdi denedimve olduu hehe onuda öğrenmiş oldum
iyi geceler kızlar,
yarın dr kontrolümüz var ve çatı muayenemiz... İki saattir yatakta dön dön birtürlü uyku tutmadı... yaa şu muayene olayı bile beni bu kadar gereken, galiba asla normal doğum yapamayacağım...
Ooooh c nm sihatler olsunn eee senin bebis gelioo ayyy simdi sende nasil heycan vardiir heaa yerinde olmak isterdiim sonunda sende kavusuon bebisine hayirlisiyla kiz walla sende dogurup gidersen topik temelli sessizlesirrr ara sira ugra unutma bizipöffffffffffffffffıssız topik oldu
iyi geceler canım korkma sakın bak herşey güzel geçicek sadece kendine kasma emiiiii güzel haberlerle dön...
burada kızlar kişisel bakımım bittti gece gece yapanda benimdir sadeceyarın görümcem gelcek annemle gene evi temizlicekler eee bebek kurabiyeleri yapılcak daha gecede olsa bitsin dedim aama yoruldum neysee doğurmıyımde bukadar yorgunluğa
cnm wallla hic biryer yurdumu vatanimin yerini tutmaz ama dedigin gibi burda yabancidan cook turk varr gurbetcilik fazla cekmiorum desem yeridir o sekil yaniviyanayi yakinda turkler feth edecek
walla cnm burdaa insanin iyiside var kotusude varr o birazda kardesine baglii burda guvenli bi sekilde yasamak... ama bence turkiyeye bakilarak gayett guvenlii burda ne hakkini yerler nede yedirirlerr ilk zamanlar zor oluurr kardesin icin belki geri donmek isterr alisamaz ama sonra alisincad trde yapamazz bende ilk zamanlar oyleydim ama simdi temmelli donus yapsak bende yasayammam herhaldee trde
ins kardesin icin hayirlisii olurrr
korkman normal de
ne bilim bu kadar insan nasıl doğurmuş
hem bi kere doğuran sonra da hep normal doğum istiyor
sancı kısmı zor diyorlar o da sürsün 3 saat 5 saat
dayanılmayacak kadar olduğunu sanmıyorum başlayınca gerisi gelir mecburen
selam kızlar... ciddi ciddi doğumlar yaklaştıkça topik boşalıyoo... tabii geçmişi okumakta kolaylaşıyoo...
bugün bizde dr. kontroldeydik. normalde dr 21 marta sezaryen tarih vrmişti. yanlız bugün ultrasonda bakarkn ilk sezaryenimdeki dikişlerin inceldiğini ve bebeği daha erken almamız gerekiğin söyledi. pazartesi gnü hazırlıklı gel bebeği alabiliriz dedi. şuan 37+2 deyim ve 3136 gr oğluşum. pazartesi 38.0 olacak.ama 1 hafta geç döllenme oldğundan 37.0 aslında açıkçası hem biran önce çocuğumu kucağıma almak stiyorum birde acaba erken olduğu için problem çıkarmı diye yiyorum kendi kendimi....... bu sezaryen dikiş yerlerinin incelmesiyle ilgili bilgisi olan varmı yada çevresinde yaşayan brilerini tanıyan varmı??? internettende baktım pek bişey bulamadımm
Cnmmm kendini bosyere korkutuyorsun bencee positiv dusunmeye bak İns bekledigin gibi gecer muayenin cnm neden yapamam diorsum yapabilirm yaparim diceksinki yapabilesin ama herseyon hayirlisi neyse o olsun cmm hersey olacagina varir Sıkma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?