2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiiii geceler kzlarrr topik iyice sessizlesdi wallanerde o eski gunler doguran gidi kalanlar bizim bizde dogursaydik bii bende 39.cu haftama girdum bendede hala bi belirti yok malesef

maşallah baya az kalmış canım.sağlıkla kavuşursun inşalah bebişine yakında gelir belirtiler merak etme son günlerin tadını çıkar

ee o azıcık zaman kalmış heyecanlanman normal ama hiç endişelenme kuzun yeterince büyümüştür, sağsalim kavuşacasın inşallah bebişine

kızlar bu arada toplu cvp yazmayı bilmiyodum şimdi denedimve olduu hehe onuda öğrenmiş oldum
tebriklerrr

maşallah baya az kalmış canım.sağlıkla kavuşursun inşalah bebişine yakında gelir belirtiler merak etme son günlerin tadını çıkar

Saol cnm ins. Son gunlerimin tadi falan kalmadi artik bir an once gelse iyi olur belirtiler gercekten artik coook SIKiLiyorummPzeliklede doguranlari gordukce...

Saol cnm ins. Son gunlerimin tadi falan kalmadi artik bir an once gelse iyi olur belirtiler gercekten artik coook SIKiLiyorummPzeliklede doguranlari gordukce...

bazen bende sıkılıyorum ve doğuranları gördükçe özeniyorum ama her şeyin hayırlısı demekki vakti var daha bebişinin öyle düşün daha rahat geçer günlerin canım

bazen bende sıkılıyorum ve doğuranları gördükçe özeniyorum ama her şeyin hayırlısı demekki vakti var daha bebişinin öyle düşün daha rahat geçer günlerin canım

Sooooorma cnm ya derlerdide inanmazdim son aylari hic cekilmio die gercektende oyle su son 1 haftadir bel agri oldurcek beni bbide gece kasilmalardan uyuyamiorum sirt ustu yatincada sanki boguyolar nefesim darario Ins bir an once gelir benim bucuruk seninde az kalmis cnmAllah hepimizin yardimcisi olsun...

cnm bence en güzeli seninki normal doğumu beklemek.... düşnsene gece bi kalkıyosun suyun gelmiş hurra hastaneye ne heyecan ama.... en azından bebişin geleceği tarihi kenddi belirleyecek bizimkisi gibi ısmarlama olmayacak yanii..... tabii son günler çok sıkıcı kendimden biliyorum özelliklede geceleri uyuyamamak.....

amin canım.haklısın, bende bu son aya gelene kadar ne çabuk geçti hamilelik diyodum ama gel gör ki dediğin gibi son zamanlar geçmiyo ağrılar sancılar da cabası.ama feb'e katılıyorum böyle beklemenin heyecanı da başka sürpriz yapacaklar bebekler inşallah

Oda dogru cnmm haklisin seninki bellimi sezeryanmi normalmii

Cnm kusura bakma biraz gec gordum ewt haklisin nd biliyim bir yandanda insan ister istemez yeter artik gelsinde bir an once kucahima aliyim istiouykuyu hic sorma zaten bizim bucurler alistirma yaptiriolar bize sanirsam:2:

iyi geceler kızlar,
yarın dr kontrolümüz var ve çatı muayenemiz... İki saattir yatakta dön dön birtürlü uyku tutmadı... yaa şu muayene olayı bile beni bu kadar gereken, galiba asla normal doğum yapamayacağım...

Cnmmm kendini bosyere korkutuyorsun bencee positiv dusunmeye bak İns bekledigin gibi gecer muayenin cnm neden yapamam diorsum yapabilirm yaparim diceksinki yapabilesin ama herseyon hayirlisi neyse o olsun cmm hersey olacagina varir Sıkma canini

Iyiiii geceler kzlarrr topik iyice sessizlesdi wallanerde o eski gunler doguran gidi kalanlar bizim bizde dogursaydik bii bende 39.cu haftama girdum bendede hala bi belirti yok malesef
pöffffffffffffffffıssız topik oldu
kızlar bu arada toplu cvp yazmayı bilmiyodum şimdi denedimve olduu hehe onuda öğrenmiş oldum

iyi geceler canım korkma sakın bak herşey güzel geçicek sadece kendine kasma emiiiii güzel haberlerle dön...

burada kızlar kişisel bakımım bittti gece gece yapanda benimdir sadeceyarın görümcem gelcek annemle gene evi temizlicekler eee bebek kurabiyeleri yapılcak daha gecede olsa bitsin dedim aama yoruldum neysee doğurmıyımde bukadar yorgunluğa

Ooooh c nm sihatler olsunn eee senin bebis gelioo ayyy simdi sende nasil heycan vardiir heaa yerinde olmak isterdiim sonunda sende kavusuon bebisine hayirlisiyla kiz walla sende dogurup gidersen topik temelli sessizlesirrr ara sira ugra unutma bizi

Canım ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim , biraz daha rahatladı içim...

Yaa ne güzel, bende bunu düşünebilmek istiyorum ama olmuyor...

Canım benim annem yaşamış, biz 3 kardeşiz 3ü de sezeryen. Ben en büyüğüm, benden sonra kızkardeşime hamileyken (iki hamilelik arasında 4.5 yıl var) annemin içindeki dikişlerde açılma yaşanmış, ve kardeşimi normal tarihinden 15 gün önce almışlar. Ama çok şükür annemde de kardeşimde de hiçbir sorun olmamış. Hatta en küçük kardeşimde hiç böyle bir olay yaşanmamış ve normal zamanında gelmiş o. yani bir daha bebeğin olunca da bunu yaşarsın die bişiy de yok. Kaldıki ben 27 yaşındayım, en küçüğümüz 20 yaşında, yani taaa o zaman bile sorun yaşatmayan bir olay demekki sen sıkma canını. Hem bebeğinde büyümüş maşallah küçük veya haftası çok erken değil... herşeu güzel olur inş. sakın sıkma canını.

:44::44: inş. canımm yaa, elimde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…