2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim cnm ne demek kardesin icin hayirlisi olur ins. Sende dedigim gibi sıkma canini:78:

Ooooh c nm sihatler olsunn eee senin bebis gelioo ayyy simdi sende nasil heycan vardiir heaa yerinde olmak isterdiim sonunda sende kavusuon bebisine hayirlisiyla kiz walla sende dogurup gidersen topik temelli sessizlesirrr ara sira ugra unutma bizi

çok sağol fatoşcum...uğrarım canım inş bir aksilik olmazsa merak ederim zaten doğurmayan azcık kişi kaldı onlarıda doğuma yollamak lazım değilmi

canım doğum öncesi çok yorma kendini, dinlen bol bol. Ne kadar çok dinlenirsen o kadar kolay toparlarsın sonrasında kendini...

Kızlar ben uyumaya çalışacağım, yoksa yarın gerçekten zor bir gün olur benim için.
Tatlı rüyalar,

Kızlar ben uyumaya çalışacağım, yoksa yarın gerçekten zor bir gün olur benim için.
Tatlı rüyalar,

canım doğum öncesi çok yorma kendini, dinlen bol bol. Ne kadar çok dinlenirsen o kadar kolay toparlarsın sonrasında kendini...

ahh canım doktor vermedi 11ini bizde ne bilelim yavaştan aldık bazı işleri eee dünde verince mecbur herşey sıkışıverdi:26::26:güzel haberlerle dönersin canım inş...kasma sadece kendini emi öpüyoruz iyi geecelerrrr:80::80:

çok sağol fatoşcum...uğrarım canım inş bir aksilik olmazsa merak ederim zaten doğurmayan azcık kişi kaldı onlarıda doğuma yollamak lazım değilmi
Olmaz ins bi aksilik dur kiz daha dogumunu anllatcan bebisin i anlatcan ugraman lazim yanii ayip olur yoksa bize kin teselli verecekEwt cnm yazmistim face se fatto ferro die gecio ismim ekle surda dogumun a az kaldi ay bana noluosa ben dogruyom sanki heycan basti
Kızlar ben uyumaya çalışacağım, yoksa yarın gerçeten zor bir gün olur benim için.
Tatlı rüyalar,

Oldu cnm sanada iyi gecelr

ekledim canım ayy olurmu burda sevinçlerimizi üzüntilerimizi paylaşıyoruz kim doğuma gitse heyecanlanıyoruz

ekledim canım ayy olurmu burda sevinçlerimizi üzüntilerimizi paylaşıyoruz kim doğuma gitse heyecanlanıyoruz

Tmm cnm face girdimde gemencikcik kabul ederim..evt guzel dostluklarr kurduk hebberaber cnm bende uyumaya calisiyiim bii sende uyu dinleenn bebis gelmeden son gunleriin İyi geceler cnmmmm

Tmm cnm face girdimde gemencikcik kabul ederim..evt guzel dostluklarr kurduk hebberaber cnm bende uyumaya calisiyiim bii sende uyu dinleenn bebis gelmeden son gunleriin İyi geceler cnmmmm

yatıcam canım oyun oynadım uykumda geldi iyi geceler tatlı rüyalar size:80::80::80:

iyi uykular kızlar..ben nöbetteyimgüya babası duruyordu ama denizle beraber uykuya daldı,neyse gece uyumuştum..
yarın doğum yapacak olan var mı kii..varsa allah yardımcısı olsun...

oyy 1gün mü kladı sadece doğuma..hayırşı uğurlu olsun...çabucak atlatır bebeişini ssağlıkla kucağına alırsın inşallah

herkese gunaydin annisler nasip olursa insallah yarin bu saatlerde Cem kuzumu kucaklamak icin hastanede olacagiz. Doktor sabah 9-9 bucuk gibi alirim ameliyata diyordu. hayirlisi olsun insallah hakkimizda.

yalniz ben bir sey soracagim. ben ahstaydim ya, cok sukur nispeten biraz daha iyiyim ama yine de oksurugum ve geniz akintim devam ediyor. doktorum anestezist karar verecek nsail bir dogum sekli olacagina dedi. yani genel anesteziye engel degilse hastaligim genel olacak engelse spinal.. simdi bildigim kadariyla grubumuzda herkes epidural oldu. spinal hakkinda bilgisi olan var mi? benim tek bildigim epidural gibi katater kalmadigi belde. sadece igne vuruluyor ve bitiyor. :44:

Günaydın arkadaşlar,
Geç saatlere kadar uyumuyorsunuz.. Siz de sabah uykusu keyfi yapıyorsunuzdur ne güzel.. Ben akşam 8 de uyuyorum sabah 6 da kalkıyorum.. Ben de sabahları uyuyamıyorum sabah uyumayı da çok severim aslında..

Erken yatınca da az su içmiş oluyorum bu sabaha doğru bacağıma krap girdi kramp ağrısıyla uyandım eşim kramp uzmanı oldu uyanmadan yardım edebiliyor :))

sabah sabah çok duygulandım güzel Allahım bir an önce hayırlısıyla bizlere meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. ben de hep böyle düşünürdüm yazık bebişler bu dünyaya gelmeye korkuyorlardır( karnımızda onların da bir dünyası var rahat ve mutlular o yüzden ağlıyorlar doğar doğmaz diye düşünürdüm sağlıklla gelsinler inşallah..

slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere

canım çok tebrik ederim.. Allah analı babalı büyütsün sağlılkı hayırlı uzun ömürler versin..

Günaydın canım,
Sonunda senin de günün geldi çattı maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Sayılı gün çabuk geçiyor işte darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla..
Seni şimdiden çok tebrik ederim yeni bebeğinle ailenle çok mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.

Benim spinalle ilgili inan hiç bilgim yok.. Hakkında en hayırlısı senin için en kolayı olsun inşallah..
İyileşmene de sevindim canım umarım yarına kadar hiç birşeyin kalmaz. İyi şanslar.. Allah yardımcın olsun. öptüm..

canim gokcencim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Amin canim, darisi hayirlisiyla saglikla sizlere insallah.bir de su kar durup erimeye baslarsa ne mutlu olacagim

canim gokcencim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Amin canim, darisi hayirlisiyla saglikla sizlere insallah.bir de su kar durup erimeye baslarsa ne mutlu olacagim

amin canım çok sağol inşallah.. Ben de çok mutlu olacam kar çok tehlikeli heryer buz oldu şimdi de ben pazartesi gününden beri ev hapsindeyim dışarı çıkamıyorum..Canım yarın hastaneye mutlaka kaymayan sağlam botlarla git..

günaydın hipperaktif,murron,burcukutlu ve gökçenciğim
ben cok gec uyuyabılıyorum dun 3 de uyudum mesela. ama ınadıma bu sabah 8de kalktım belkı bu gece erken uyuyabılrım dıye. ınsan gec yatınca bıtkın uyanıyor erken kalkmak en iyisi. ender saracı ızlıyorum ttnet de kalktıgımdan berı. cok guzel bilgiler veriyor. haberınız lsun 21 marttan ıtıbaren zayıflamaya yonelık olacak artık programımız adete sıze bedava bır dıyet kıtabı sunucaz dedi. ben o gunlerde dogurucam ama coktan dogurmus olanlar takıp etsın bence not alsın.
burcukutku cugum senın de gunun geldı catıı demek ki allah yardımcın olsun hersey cok guzel olur ınsallh senın ve bebişin için.
gökçenciğim demek kramp girdi . insan carpılıyor resmen bana da 2 gece olmustu. demek su mıkatrımız da etkılıyor krampları bılmıyordum. ben gun de 1 calcium magnesium tablet 2 kez e suda eriyen magnesium tablet alıyorum hıc aksatmadan o zaman hıc kramp olmuyor

günaydıııın canım, gece 3'te yatmış, 8'de kalkmışsın, çok az uyuyorsun enerjiye ihtiyacın var ama senin. Okul günlerinden alışkanlık değil mi, sabahları erken kalkmaya alıştığın için. Atanamayan öğretmenlerden olduğum için bu sene evdeyim:) Geçen senelerde bari ücretli öğtetmenlik yapmıştım o resmen kölelik yaa.
Ben de bazen TNT'yi takip ediyorum, güzel bilgiler veriyorlar evet.
Doktor mu söyledi magnezyumu 2 defa içmeni , ben bacağımı gerince kramp giriyor artık ben de alıştım debeleniyorum geçecek diye sabrediyorum geçiyor:)

Bu arada online olan arkadaşlarım sizlere de günaydın:)
Daha önce bu siteyi ziyaret ettini mi bilmiyorum ama pudra. com çok güzel faydalı bir site ben world belgesi oluşturup, yararlı olanları alıyorum, resmen kitap gibi oldu, göğüs ağrılarından, emzirme pozisyonlarına, bebek bakımından , çocuk yetiştirmeye ve dahaa pek çok konuda bilgiye ulaşabileceğiniz çok güzel bir siteymiş, bakmanızı tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…