Canım ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, biraz daha rahatladı içim...
Yaa ne güzel, bende bunu düşünebilmek istiyorum ama olmuyor...
Canım benim annem yaşamış, biz 3 kardeşiz 3ü de sezeryen. Ben en büyüğüm, benden sonra
kızkardeşime hamileyken (iki hamilelik arasında 4.5 yıl var) annemin içindeki dikişlerde açılma yaşanmış, ve kardeşimi normal tarihinden 15 gün önce almışlar. Ama çok şükür annemde de kardeşimde de hiçbir sorun olmamış. Hatta en küçük kardeşimde hiç böyle bir olay yaşanmamış ve normal zamanında gelmiş o. yani bir daha bebeğin olunca da bunu yaşarsın die bişiy de yok. Kaldıki ben 27 yaşındayım, en küçüğümüz 20 yaşında, yani taaa o zaman bile sorun yaşatmayan bir olay demekki sen sıkma canını. Hem bebeğinde büyümüş maşallah küçük veya haftası çok erken değil... herşeu güzel olur inş. sakın sıkma canını.
:44::44: inş. canımm yaa, elimde değil...
Ooooh c nm sihatler olsunn eee senin bebis gelioo ayyy simdi sende nasil heycan vardiir heaa yerinde olmak isterdiim sonunda sende kavusuon bebisine hayirlisiyla kiz walla sende dogurup gidersen topik temelli sessizlesirrr ara sira ugra unutma bizi
Rica ederim cnm ne demek kardesin icin hayirlisi olur ins. Sende dedigim gibi sıkma canini:78:
iyi geceler canım korkma sakın bak herşey güzel geçicek sadece kendine kasma emiiiii güzel haberlerle dön...
burada kızlar kişisel bakımım bittti gece gece yapanda benimdir sadeceyarın görümcem gelcek annemle gene evi temizlicekler eee bebek kurabiyeleri yapılcak daha gecede olsa bitsin dedim aama yoruldum neysee doğurmıyımde bukadar yorgunluğa
Kızlar ben uyumaya çalışacağım, yoksa yarın gerçekten zor bir gün olur benim için.
Tatlı rüyalar,
canım doğum öncesi çok yorma kendini, dinlen bol bol. Ne kadar çok dinlenirsen o kadar kolay toparlarsın sonrasında kendini...
Olmaz ins bi aksilik dur kiz daha dogumunu anllatcan bebisin i anlatcan ugraman lazim yanii ayip olur yoksa bize kin teselli verecekçok sağol fatoşcum...uğrarım canım inş bir aksilik olmazsa merak ederim zaten doğurmayan azcık kişi kaldı onlarıda doğuma yollamak lazım değilmi
Kızlar ben uyumaya çalışacağım, yoksa yarın gerçeten zor bir gün olur benim için.
Tatlı rüyalar,
Olmaz ins bi aksilik dur kiz daha dogumunu anllatcan bebisin i anlatcan ugraman lazim yanii ayip olur yoksa bize kin teselli verecekEwt cnm yazmistim face se fatto ferro die gecio ismim ekle surda dogumun a az kaldi ay bana noluosa ben dogruyom sanki heycan basti
Oldu cnm sanada iyi gecelr
ekledim canımayy olurmu burda sevinçlerimizi üzüntilerimizi paylaşıyoruz kim doğuma gitse heyecanlanıyoruz
Tmm cnm face girdimde gemencikcik kabul ederim..evt guzel dostluklarr kurduk hebberaber cnm bende uyumaya calisiyiim bii sende uyu dinleenn bebis gelmeden son gunleriinİyi geceler cnmmmm
ahh canım doktor vermedi 11ini bizde ne bilelim yavaştan aldık bazı işleri eee dünde verince mecbur herşey sıkışıverdi:26::26:güzel haberlerle dönersin canım inş...kasma sadece kendini emi öpüyoruz iyi geecelerrrr:80::80:
Dogumdan bir gün önce bebegin ALLAH ile konusmasi..
ALLAH'im dünyaya gidecegim ve orada ne yapacagimi bilmiorum..
Ben senin icin bir melek yaratiim ve o seninle ilgilenece....
ALLAH'im onlarin dilini bilmiyorum onlarla nasil anlasacagim nasil iletisim kuracagim...
Senin icin yaratti melek sana onlarin dilini ögretecektir...
ALLAH im duydugum kadariyla dunyada cok kotulukler varmis onlarla nasil basa cikacagimi bilemiyorum..
Korkma senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden koruyacaktir merak etme..
ALLAH'im sana tekrar nasil donecegim?
Senin icn yarattigim melek bana nasil donecegini anlatacaktir
Derken melekler gelir ve dunyaya gitme zamanin geldinin söyler ve bebegi ALLAH'in huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ...
ALLAH'im benim icin yarattigin melegin adi ne..?
Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diceksiN....
cok guzel ya duygulandimmm
slm güzel anneler dileğimiz hepimizin normal doğum olması tabiki ama bazen kader alnımıza yazılanı yaşamak zorundayız sezaryanı biz seçmiyoruz bebişlerimiz ilk ana rahmine düştüklerinde çok uzun bir yolculuğa çıktıkları onlara hergün anlatılıyormuş hayatın zorlukları yaşamları boyunca yaşayacakları kaderleri kimisi razı gelib doğuyormuş kimisi ben bu kadere razı olamam deyip rabbime geri dönüyormuş hani biz diyoruzya 40haftamız doldu niye hala doğurmuyoruz biliyormusunuz bebeklerimizin sorguda olduğunu beni kesemden çıkarmayın diye yalvardığını bilmediğim bir dünyada ne yaparım dediğini sonra doğarken ağlarlarmış çıkmak istemiyorum diye rabbimizle konuşuyorlarmış biz nereye gidiyoruz diye cenabı mevlamda ben sizi 9ay korudum bundan sonra sizi dışarda koruyacak meleğiniz var bebek kim koruyacak bizi diye sormuş mevlamda dünyaya gidince tanıyacaksın demiş bebek nasıl tanırım meleği demiş rabbim tanımana gerek yok anne diyeceksin demiş düşünsenizde kızlar rabbim bizi dünyada evlatlarımızın meleği diye tanıtıyormuş bizler anneyiz
slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere
herkese gunaydin annislernasip olursa insallah yarin bu saatlerde Cem kuzumu kucaklamak icin hastanede olacagiz. Doktor sabah 9-9 bucuk gibi alirim ameliyata diyordu. hayirlisi olsun insallah hakkimizda.
yalniz ben bir sey soracagim. ben ahstaydim ya, cok sukur nispeten biraz daha iyiyim ama yine de oksurugum ve geniz akintim devam ediyor. doktorum anestezist karar verecek nsail bir dogum sekli olacagina dedi. yani genel anesteziye engel degilse hastaligim genel olacak engelse spinal.. simdi bildigim kadariyla grubumuzda herkes epidural oldu. spinal hakkinda bilgisi olan var mi? benim tek bildigim epidural gibi katater kalmadigi belde. sadece igne vuruluyor ve bitiyor. :44:
Günaydın canım,
Sonunda senin de günün geldi çattı maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Sayılı gün çabuk geçiyor işte darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla..
Seni şimdiden çok tebrik ederim yeni bebeğinle ailenle çok mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.
Benim spinalle ilgili inan hiç bilgim yok.. Hakkında en hayırlısı senin için en kolayı olsun inşallah..
İyileşmene de sevindim canım umarım yarına kadar hiç birşeyin kalmaz. İyi şanslar.. Allah yardımcın olsun. öptüm..
canim gokcencim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Amin canim, darisi hayirlisiyla saglikla sizlere insallah.bir de su kar durup erimeye baslarsa ne mutlu olacagim
günaydın hipperaktif,murron,burcukutlu ve gökçenciğim
ben cok gec uyuyabılıyorum dun 3 de uyudum mesela. ama ınadıma bu sabah 8de kalktım belkı bu gece erken uyuyabılrım dıye. ınsan gec yatınca bıtkın uyanıyor erken kalkmak en iyisi. ender saracı ızlıyorum ttnet de kalktıgımdan berı. cok guzel bilgiler veriyor. haberınız lsun 21 marttan ıtıbaren zayıflamaya yonelık olacak artık programımız adete sıze bedava bır dıyet kıtabı sunucaz dedi. ben o gunlerde dogurucam ama coktan dogurmus olanlar takıp etsın bence not alsın.
burcukutku cugum senın de gunun geldı catıı demek ki allah yardımcın olsun hersey cok guzel olur ınsallh senın ve bebişin için.
gökçenciğim demek kramp girdi . insan carpılıyor resmen bana da 2 gece olmustu. demek su mıkatrımız da etkılıyor krampları bılmıyordum. ben gun de 1 calcium magnesium tablet 2 kez e suda eriyen magnesium tablet alıyorum hıc aksatmadan o zaman hıc kramp olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?