günaydıııın canım, gece 3'te yatmış, 8'de kalkmışsın, çok az uyuyorsun enerjiye ihtiyacın var ama senin. Okul günlerinden alışkanlık değil mi, sabahları erken kalkmaya alıştığın için. Atanamayan öğretmenlerden olduğum için bu sene evdeyim:) Geçen senelerde bari ücretli öğtetmenlik yapmıştım o resmen kölelik yaa.
Ben de bazen TNT'yi takip ediyorum, güzel bilgiler veriyorlar evet.
Doktor mu söyledi magnezyumu 2 defa içmeni , ben bacağımı gerince kramp giriyor artık ben de alıştım debeleniyorum geçecek diye sabrediyorum geçiyor:)
günaydın hipperaktif,murron,burcukutlu ve gökçenciğim
ben cok gec uyuyabılıyorum dun 3 de uyudum mesela. ama ınadıma bu sabah 8de kalktım belkı bu gece erken uyuyabılrım dıye. ınsan gec yatınca bıtkın uyanıyor erken kalkmak en iyisi. ender saracı ızlıyorum ttnet de kalktıgımdan berı. cok guzel bilgiler veriyor. haberınız lsun 21 marttan ıtıbaren zayıflamaya yonelık olacak artık programımız adete sıze bedava bır dıyet kıtabı sunucaz dedi. ben o gunlerde dogurucam ama coktan dogurmus olanlar takıp etsın bence not alsın.
burcukutku cugum senın de gunun geldı catıı demek ki allah yardımcın olsun hersey cok guzel olur ınsallh senın ve bebişin için.
gökçenciğim demek kramp girdi . insan carpılıyor resmen bana da 2 gece olmustu. demek su mıkatrımız da etkılıyor krampları bılmıyordum. ben gun de 1 calcium magnesium tablet 2 kez e suda eriyen magnesium tablet alıyorum hıc aksatmadan o zaman hıc kramp olmuyor
herkese gunaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Bugun benim dogum gunum bugun gelecek bebis varsa aynı gun olacak dogum gunumuz. Bız ankaradakiler sanırım karların erimesini beklesek iyi olur.
günaydın canım,
ben nasıl kilo vercem hiç bilmiyorum 22 kilo toplamda aldım inşallah 10-12 kilosu giderse hemen yine yaza kadar bebekle uğraşmaktan 10 kilo verebilirim bu yaz kardeşimin düğünü var kızıma çok güzel bir prenses kıyafeti buldum ama bana göre bulamayacam galibaayrıca yazın tatilde hırvatistandayız ve ordaki kızları hiç görmeyin yani slav ırkı inanılımaz güzeller insan komplekse giriyor ama ben farklı göründüğüm için onlar bana ben onlara imreniyorum:))
Canım ne zaman az su içsem sabah krampla uyanıyorum o da çok kötü bir ağrı..
Ben de bir süre magnezyum kullandım sonra bıraktım midemi bulandırdı ayrıca artık ne kalsiyum ne de omega3 kullanabiliyorum sadece unutmazsam vitaminimi alıyorum doktora da söylemedim vallahi. Bebek normalden büyük zaten daha da büyürse hiç doğuramayacağım diye korkuyorum(
Ama iştahım iyi şimdi yiyebiliyorum zaten doktor yoğurt yemediğinde kalsiyum al demişti ben de daha çok normal beslenmeye çalışıyorum aynı şey sonuçta.
evet cnm dr soylemıstı 2 defa diye. ayrıca kabız olmama da engel oluyor. ücretli ögretmenlik gercekten de yapılacak iş değil. ben izne ayrıldım dıye zar zor 3 haftanın sonunda yenı mezun yuksek lisans yapan bır ıngılızce ögretmeni bulmuslardı o da 3 gun calışıp bırakmış. 18 saat için gelecekti o da haftada 3 gun okula gelip ayda 500 tl kazanmak demek. hiç çekilmez valla. ayrıca onca sene egitim görüp de kpss de bransı dısındakı seylere de cvp verip sen atanamzsın demesı cok yanlı sıstemın.kpss de sadece branş sorulmalı bence. ayrıca bu kadar cok egitim fakultesı acarsan heryerde elbette ki mezun sayısı alınacak ogretmen sayısından fazla olur her zaman
canım iyiki doğdun.... Nice mutlu yıllara... Allah ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin..
Bugün tüm dileklerin kabul olsun..
Bu arada online olan arkadaşlarım sizlere de günaydın:)
Daha önce bu siteyi ziyaret ettini mi bilmiyorum ama pudra. com çok güzel faydalı bir site ben world belgesi oluşturup, yararlı olanları alıyorum, resmen kitap gibi oldu, göğüs ağrılarından, emzirme pozisyonlarına, bebek bakımından , çocuk yetiştirmeye ve dahaa pek çok konuda bilgiye ulaşabileceğiniz çok güzel bir siteymiş, bakmanızı tavsiye ederim:)
tesekkur ederim canım. Allah hepimize saglık, mutluluk ve biz bebegini bekleyenlere saglıkla bebegimizi kucagımıza almayı nasip etsin.
herkese gunaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Bugun benim dogum gunum bugun gelecek bebis varsa aynı gun olacak dogum gunumuz. Bız ankaradakiler sanırım karların erimesini beklesek iyi olur.
Ben de bebek doğmadan "Newyork Times Bestseller Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg&Melinda Blau"'nın kitabını bitirmeye çalışıyorum okuyanlar uygulayanlar çok memnun.
Canım bu siteyi de takip edeceğim çok teşekkürler..
gecmis olsun canım. Krampı engellemek icin muz veya kuru uzum iyimis diye okumustum. ve hergun muz yersem bende olmuyor dene istersen. yemedigim gun oldugunu farkettim.
Doğum günün kutlu olsun ,mutlu ol senelerceeeeeeeeeeeeeeeeee, yeni yaşınla herşey gönlünce olur İnşallah.
Doğum günün kutlu olsun ,mutlu ol senelerceeeeeeeeeeeeeeeeee, yeni yaşınla herşey gönlünce olur İnşallah.
canım çok teşekkür ederim yiyorum aslında ben her sabah kalkar kalmaz 1 tane muz bir avuç ceviz ve kuru üzüm yiyorum her sabah ama istisnasız ama yinede bende kramp sık sık oluyor.Hamilelikten önce de kramp girerdi bana:) Annemde de çok olmuş bana hamileyken.. kız bebekte çok kramp olur diyor son iki hafta artık dişimi sıkıcağım
ayy evet çiğdemcim allahında izniyle yarın bu saatlerde kuzum kollarımda olucakoyy 1gün mü kladı sadece doğuma..hayırşı uğurlu olsun...çabucak atlatır bebeişini ssağlıkla kucağına alırsın inşallah
burcucum büyük gün yarınherkese gunaydin annislernasip olursa insallah yarin bu saatlerde Cem kuzumu kucaklamak icin hastanede olacagiz. Doktor sabah 9-9 bucuk gibi alirim ameliyata diyordu. hayirlisi olsun insallah hakkimizda.
yalniz ben bir sey soracagim. ben ahstaydim ya, cok sukur nispeten biraz daha iyiyim ama yine de oksurugum ve geniz akintim devam ediyor. doktorum anestezist karar verecek nsail bir dogum sekli olacagina dedi. yani genel anesteziye engel degilse hastaligim genel olacak engelse spinal.. simdi bildigim kadariyla grubumuzda herkes epidural oldu. spinal hakkinda bilgisi olan var mi? benim tek bildigim epidural gibi katater kalmadigi belde. sadece igne vuruluyor ve bitiyor. :44:
doğum günün kutlu olsun tatlım bebişin size bütün güzellikleri getirsinherkese gunaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Bugun benim dogum gunum bugun gelecek bebis varsa aynı gun olacak dogum gunumuz. Bız ankaradakiler sanırım karların erimesini beklesek iyi olur.
ahh ahhh kimsecikler kalmadı canım yarında 3kişi gidiyoruz kalan kişi sayımız git gide azalıyorBizz geldikkkkkk
Foruma doğumdan sonra fırsat bulupta giremez oldum.Henüz doğuma girmemiş arkadaşlar bebekler geldiğinde ne demek istediğimizi anlayacaklar
Bu arada forumda ki onlline kişi sayımızda bayağı azalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?