2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm dr soylemıstı 2 defa diye. ayrıca kabız olmama da engel oluyor. ücretli ögretmenlik gercekten de yapılacak iş değil. ben izne ayrıldım dıye zar zor 3 haftanın sonunda yenı mezun yuksek lisans yapan bır ıngılızce ögretmeni bulmuslardı o da 3 gun calışıp bırakmış. 18 saat için gelecekti o da haftada 3 gun okula gelip ayda 500 tl kazanmak demek. hiç çekilmez valla. ayrıca onca sene egitim görüp de kpss de bransı dısındakı seylere de cvp verip sen atanamzsın demesı cok yanlı sıstemın.kpss de sadece branş sorulmalı bence. ayrıca bu kadar cok egitim fakultesı acarsan heryerde elbette ki mezun sayısı alınacak ogretmen sayısından fazla olur her zaman

herkese gunaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Bugun benim dogum gunum bugun gelecek bebis varsa aynı gun olacak dogum gunumuz. Bız ankaradakiler sanırım karların erimesini beklesek iyi olur.

günaydın canım,
ben nasıl kilo vercem hiç bilmiyorum 22 kilo toplamda aldım inşallah 10-12 kilosu giderse hemen yine yaza kadar bebekle uğraşmaktan 10 kilo verebilirim bu yaz kardeşimin düğünü var kızıma çok güzel bir prenses kıyafeti buldum ama bana göre bulamayacam galiba ayrıca yazın tatilde hırvatistandayız ve ordaki kızları hiç görmeyin yani slav ırkı inanılımaz güzeller insan komplekse giriyor ama ben farklı göründüğüm için onlar bana ben onlara imreniyorum:))
Canım ne zaman az su içsem sabah krampla uyanıyorum o da çok kötü bir ağrı..
Ben de bir süre magnezyum kullandım sonra bıraktım midemi bulandırdı ayrıca artık ne kalsiyum ne de omega3 kullanabiliyorum sadece unutmazsam vitaminimi alıyorum doktora da söylemedim vallahi. Bebek normalden büyük zaten daha da büyürse hiç doğuramayacağım diye korkuyorum(
Ama iştahım iyi şimdi yiyebiliyorum zaten doktor yoğurt yemediğinde kalsiyum al demişti ben de daha çok normal beslenmeye çalışıyorum aynı şey sonuçta.

herkese gunaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Bugun benim dogum gunum bugun gelecek bebis varsa aynı gun olacak dogum gunumuz. Bız ankaradakiler sanırım karların erimesini beklesek iyi olur.

canım iyiki doğdun.... Nice mutlu yıllara... Allah ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin..
Bugün tüm dileklerin kabul olsun..

gecmis olsun canım. Krampı engellemek icin muz veya kuru uzum iyimis diye okumustum. ve hergun muz yersem bende olmuyor dene istersen. yemedigim gun oldugunu farkettim.

sanki beni tarif etmişsin, ben de yüksek lisans yaptım, branşım da sosyal bilgiler öğretmenliği. Bir başka öğretmenin yerine geçici süreyle gitmek ne kadar üzücü bir şey yaşadım ve gördüm, hem de 2 sene. Eve geldiğimdeki ağlamalarım da cabası. Köyde öğretmenlik yaptığımda müdür yetkili bir tane öğretmen vardı. Egosu şişik, insanları aşşalıyan yapısı vardı. Resmen rencide ediyordu sürekli, onun yüzünden geçen sene yeni yıla ağlıyarak girdiğimi biliyorum.
Evet şu kontenjanlar azaltılsa fakültelerde belki çözüm olur, haaa bir de emekliliği gelip halaaa görevini yenilere bırakmayanlar da var. Ama onlara da hak veriyorum geçim çok zor.

canım iyiki doğdun.... Nice mutlu yıllara... Allah ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin..
Bugün tüm dileklerin kabul olsun..

tesekkur ederim canım. Allah hepimize saglık, mutluluk ve biz bebegini bekleyenlere saglıkla bebegimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

Ben de bebek doğmadan "Newyork Times Bestseller Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg&Melinda Blau"'nın kitabını bitirmeye çalışıyorum okuyanlar uygulayanlar çok memnun.
Canım bu siteyi de takip edeceğim çok teşekkürler..

Doğum günün kutlu olsun ,mutlu ol senelerceeeeeeeeeeeeeeeeee, yeni yaşınla herşey gönlünce olur İnşallah.

canım ben de çok teşekkür ederim, dediğin kitabı G.Antep'e gidince almayı düşünüyorum, evet çok güzel bir kitapmış

gecmis olsun canım. Krampı engellemek icin muz veya kuru uzum iyimis diye okumustum. ve hergun muz yersem bende olmuyor dene istersen. yemedigim gun oldugunu farkettim.

canım çok teşekkür ederim yiyorum aslında ben her sabah kalkar kalmaz 1 tane muz bir avuç ceviz ve kuru üzüm yiyorum her sabah ama istisnasız ama yinede bende kramp sık sık oluyor.Hamilelikten önce de kramp girerdi bana:) Annemde de çok olmuş bana hamileyken.. kız bebekte çok kramp olur diyor son iki hafta artık dişimi sıkıcağım

Son düzenleme:

gercekten kramp cok kotu oluyor. Ama artık az kaldı dedigin gibi dayanıcaz.

kızlar ben çıkıyorum kızıma yeni elbiseler almıştım onları yıkadım şimdi kurutup ütüleyecem bunlara çok hevesleniyorum geçen annem ve arkadaşları benden hevesli herşeyi yıkayıp ütülediler ben bişey yapamadım ama bunları kendim yapıp dolabına asacağım bu da çok büyük bir keyif.. Eşim de 1 de gelip beni alacak test yaptırmam gerekiyor umarım kaymadan sağ salim işimizi bitirir geliriz evimize..
Hepinize iyi sabahlar dilerim..

Bizz geldikkkkkk

Foruma doğumdan sonra fırsat bulupta giremez oldum.Henüz doğuma girmemiş arkadaşlar bebekler geldiğinde ne demek istediğimizi anlayacaklar
Bu arada forumda ki onlline kişi sayımızda bayağı azalmış.

oyy 1gün mü kladı sadece doğuma..hayırşı uğurlu olsun...çabucak atlatır bebeişini ssağlıkla kucağına alırsın inşallah
ayy evet çiğdemcim allahında izniyle yarın bu saatlerde kuzum kollarımda olucak
burcucum büyük gün yarın
doğum günün kutlu olsun tatlım bebişin size bütün güzellikleri getirsin
ahh ahhh kimsecikler kalmadı canım yarında 3kişi gidiyoruz kalan kişi sayımız git gide azalıyorneysee bebişlerimizle geri dönücez

Damlaaaa, ayyyy heyecanlı mısın, böyle yazınca da insan ister istemez heyecanlanır diii miii:) heeyy doğumdan sonra buraya gel bizi bilgilendir tamam mı, benim faceboook'um yoook
İnşallah herşey yolunda olur, sağlıcakla yarın bebişinize kavuşursunuz annecikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…