amin canım çok sağol inşallah.. Ben de çok mutlu olacam kar çok tehlikeli heryer buz oldu şimdi de ben pazartesi gününden beri ev hapsindeyim dışarı çıkamıyorum..Canım yarın hastaneye mutlaka kaymayan sağlam botlarla git..
günaydın hipperaktif,murron,burcukutlu ve gökçenciğim
ben cok gec uyuyabılıyorum dun 3 de uyudum mesela. ama ınadıma bu sabah 8de kalktım belkı bu gece erken uyuyabılrım dıye. ınsan gec yatınca bıtkın uyanıyor erken kalkmak en iyisi. ender saracı ızlıyorum ttnet de kalktıgımdan berı. cok guzel bilgiler veriyor. haberınız lsun 21 marttan ıtıbaren zayıflamaya yonelık olacak artık programımız adete sıze bedava bır dıyet kıtabı sunucaz dedi. ben o gunlerde dogurucam ama coktan dogurmus olanlar takıp etsın bence not alsın.
burcukutku cugum senın de gunun geldı catıı demek ki allah yardımcın olsun hersey cok guzel olur ınsallh senın ve bebişin için.
gökçenciğim demek kramp girdi . insan carpılıyor resmen bana da 2 gece olmustu. demek su mıkatrımız da etkılıyor krampları bılmıyordum. ben gun de 1 calcium magnesium tablet 2 kez e suda eriyen magnesium tablet alıyorum hıc aksatmadan o zaman hıc kramp olmuyor
ayy evet çiğdemcim allahında izniyle yarın bu saatlerde kuzum kollarımda olucak
burcucum büyük gün yarın
doğum günün kutlu olsun tatlım bebişin size bütün güzellikleri getirsin
ahh ahhh kimsecikler kalmadı canım yarında 3kişi gidiyoruz kalan kişi sayımız git gide azalıyorneysee bebişlerimizle geri dönücez
Damlaaaa, bu arada doktor herhangi bir şey dedi mi ameliyat öncesi yapman gereken ve yapmaman gerekenlerle ilgili
1. aç mı gideceksin
2. kaçta uyumalısın bu gece
Damlaaaa, ayyyy heyecanlı mısın, böyle yazınca da insan ister istemez heyecanlanır diii miii:) heeyy doğumdan sonra buraya gel bizi bilgilendir tamam mı, benim faceboook'um yoook
İnşallah herşey yolunda olur, sağlıcakla yarın bebişinize kavuşursunuz annecikler
canım tesekkur ederim. Ne guzel Mert bebek yarın geliyor saglıkla gelsin. Umarım sende cok kolay atlatırsın agrın sızın olmaz. Yarın sende gidince forum iyice sessizlesecek diye tahmin ediyorum.
amin canım benim çok sağol hepimiz hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalımçok sessizleşti ebrucum zaten bu topik
Arkadaşlar salı günü saat 9:22 de Oğlumuz Metehan epidural sezaryenle dünyaya geldi..3310 gr ve 51 cm..Allah'a şükür sağlığımız iyi..Yalnız normal doğum olsa şimdiye kadar ayaklanırdık herhalde..:) Çoookkk güzel bir duygu..Hele ilk emmeye başladığı an anlatılamaz bir mutluluk..Daha sonra ayrıntılı yazarız inşallah.Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun..Yapacak olanların Allah yardımcısı olsun..Kendinize çok iyi bakın kızlar..
8.30-9gibi hastanede ol dediler canım bakalım kaçta giricez ama fazla bekletmezlerevet canım. Yarın kacta giriyorsun canım?
maşallah kuzunaArkadaşlar salı günü saat 9:22 de Oğlumuz Metehan epidural sezaryenle dünyaya geldi..3310 gr ve 51 cm..Allah'a şükür sağlığımız iyi..Yalnız normal doğum olsa şimdiye kadar ayaklanırdık herhalde..:) Çoookkk güzel bir duygu..Hele ilk emmeye başladığı an anlatılamaz bir mutluluk..Daha sonra ayrıntılı yazarız inşallah.Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun..Yapacak olanların Allah yardımcısı olsun..Kendinize çok iyi bakın kızlar..
günaydın annecikler..
bizde durum ala aynı beklemedeyiz üfff en sevmediğim şey beklemek zaten sancı ağrı ne olursa artık gelsiiiiiinnnnn gece hiç uyumadım desem yeridirkasılma var ama sancı yok püüüüffffffffffffff kaldım böle yaaaaa
ayy evet çiğdemcim allahında izniyle yarın bu saatlerde kuzum kollarımda olucak
burcucum büyük gün yarın
doğum günün kutlu olsun tatlım bebişin size bütün güzellikleri getirsin
ahh ahhh kimsecikler kalmadı canım yarında 3kişi gidiyoruz kalan kişi sayımız git gide azalıyorneysee bebişlerimizle geri dönücez
Arkadaşlar salı günü saat 9:22 de Oğlumuz Metehan epidural sezaryenle dünyaya geldi..3310 gr ve 51 cm..Allah'a şükür sağlığımız iyi..Yalnız normal doğum olsa şimdiye kadar ayaklanırdık herhalde..:) Çoookkk güzel bir duygu..Hele ilk emmeye başladığı an anlatılamaz bir mutluluk..Daha sonra ayrıntılı yazarız inşallah.Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun..Yapacak olanların Allah yardımcısı olsun..Kendinize çok iyi bakın kızlar..
herkese gunaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Bugun benim dogum gunum bugun gelecek bebis varsa aynı gun olacak dogum gunumuz. Bız ankaradakiler sanırım karların erimesini beklesek iyi olur.
Bizz geldikkkkkk
Foruma doğumdan sonra fırsat bulupta giremez oldum.Henüz doğuma girmemiş arkadaşlar bebekler geldiğinde ne demek istediğimizi anlayacaklar
Bu arada forumda ki onlline kişi sayımızda bayağı azalmış.
burcucum büyük gün yarın
8.30-9gibi hastanede ol dediler canım bakalım kaçta giricez ama fazla bekletmezler
maşallah kuzunaallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
:26::26::26:geçmiş olsun canım
kızlar ben çıkıyorum gene gelirim temizlik varda şuanda
Ayyy ne güzel Damlacım demek yarın Mert de geliyor.Epidural mi,genel mi olacak?
Ben spinal sezeryan oldum.Sezeryan sonrası ameliyathaneden çıkarken ilk eşimi gördüğümde ben bu yöntemle 3 tane daha çocuk doğurabilirim diyordum ki gece ağrı kesiciler kesilip gerçekle yüzleşinceye kadar.
Zor bir süreç 10 gün oldu doğum yapalı ama dikiş yerlerimden hala doğrulup kalkamıyorum.Ama Mert in yüzüne bakınca sende dikişi falan unutacaksındır.
Hastane içinde o kadar şey yazıldı,anlatıldı ben neredeyse hastane çantamı olduğu gibi eve getirdim.
Sezeryan olacaklar için gecelik şart ben 2 gün süresince gecelik giydim.İlk gün zaten sonda takılı olduğu için rahat geçiyor.Ama 2. gün pansuman ve tuvalet için gecelik kesinlikle kolaylık.
Benim hastanemde rahim kanaması için pedleri kendileri verdiler.
Bunun dışında bebek için 3 zıbın takımı,2-3 battaniye,süt gelmemesi olası bir durum bunun için her ihtimale karşı biberon,büyük beden iç çamaşırı aklıma gelenler.
Gözünaydın canım.Bebeğimize de maşallah
dogum gunun kutlu olsun canim.
merhaba canim. bebekle yeni hayatiniza alisabildiniz mi?
ay evet canim hayirlisiyla saglikla huzurla insallah
Sorma Burcu deneyimsiz,tecrübesiz olmak çok zormuş.Annem sağolsun o olmasa ne yaparım bilmiyorum.Dikiş ağrımdan daha kızımı bile istediğim gibi kucağıma alamıyorum.Emzirmeye annem kucağıma verip,annem alıyor.Dikiş acım,ağrım geçince daha rahat olucaz.
Senin kaç günün kaldı canım?
Selam kızlar nasılsınız..Ne yapıyorsunuz..Bebişleriniz nasıl..
Son zamanlarımız hepimizin bu yüzden pek kimsecikler yok sanırım..Rabbim yardımcımız olsun inş. dualar müşterek kızlar bol bol dua edelim inş. Bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin rabbim..
anladim canim, gececek insallah. nasip olursa yarin bu saatlerde kuzum kucagimda olacak insallah canim.
Amin canim benim.
dogum gunun kutlu olsun canim.
merhaba canim. bebekle yeni hayatiniza alisabildiniz mi?
ay evet canim hayirlisiyla saglikla huzurla insallah
gercekten kramp cok kotu oluyor. Ama artık az kaldı dedigin gibi dayanıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?