2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

naber annişlerr??
ben idare ederim.. bugun ilk defa 12'ye kdr uyudum,bnm için mucize valla.. baya dinlendim.. ama sabah bi kalktım burnumun kenarında uçuk çıkmış,acıyo..
hala pzt'ye kdr doğgurmak istemiyorum,iyice iyileşmek istiyorum...

Damla ve burcu yarın bebişlerinize kavusuyorsunuz,maşallah...
Siz de gidince kimsecikler kalmicak ya... valla şimdiden yalnızlık korkusu sardı... ii ki kk var diodum şimdi kimsecikler de yok ooooooooffffff....
:95:

kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.

bende de bazen oluyor hep hamile kalacakmışım gibi, hiç gelsin artık doğurmak istiyorum modunda değilim, karnımın da gaz şişkinliği gibi olması da cabası.
Heyecanlanman çok normal, Allah yardımcın olsun canım, senin ve diğer arkadaşların İnşallah:)

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlardan olsun İnşallah:)

kızlar moralim çok bozuk, 1 saat önce wc ye gittiğimde klozette kan gördüm, çok korktum nişan falan zannettim. Normalde SAT'a göre 20 gün var, ama bebeğin haftası öndeydi acaba mı dedim. Evde de yalnızdım, eşim Allahtan geç gelmedi yoksa kafayı yerdim. Aynayla baktım, vajinadan değilmiş, çok şükür.
Ayıptır söylemesi hemoroidim patlamış heralde, kabızlık çekiyordum, doktora gitmeme gerek yok değil mi?
Çünkü bunu daha önce bir arkadaşımız daha yaşamıştı. Şimdi kan falan yok, bebek kıpırtılarını da hissediyorum ama dondum kaldım yaaa. Neyseki haftasonu kontrolde soracam ama, size sorum sizin doktorlar ne diyor bu hemoroid normal doğuma engel mi?

herkese merhaba kızlar iyice ıssızlaşmış topik kuş kadar kaldık
kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.

canım aşağıda adını görünce doğum haberini mi vericek diye düşündüm ama henüz gelmemiş bebiş.keyfi iyi anlaşılan ama çok da fazla durmaz herhalde bundan sonra.sağsalim gelsin inşallah.doğum yaparsan haber vermeyi unutma

ben druma sormustum cnm normal doguma engel değil merak etme..
cook gecmiş olsun cnm...
cok zor biliyorum..

Damla ile aynı gün doğuma giriyorsunuz demek,güzel haberlerinizi bekliyoruz.

sagol canim. aksama kadar bakmaya calisacagim, bana spinal anesteziyle ilgili yasadiklarin konusudna bilgi verirsen sevinirim. yarin cunku 2 tercih sunulma ihtimali var bana..

damlacım-burcucum yarın doğuma gidiyormuşsunuz allah yardımcınız olsun -sağ salim kucaklayın kuzularınızı....

amin canim benim sagolasin. darisi diger bekleyenlere insallah..

Sagol canim benim. hayirlisiyla hepimiz saglikla huzurla alalim insallah kuzularimizi kucaklarimiza..

hayirli haberler al insallah canim.

canim normal doguma engel degil diye biliyorum ama sonrasinda ıkınmaktan oturu daha da kotulesebilir diye biliyorum. doktoruna danis yine de istersen.. gecmis olsun.

canım geçmiş olsun öncelikle, korkmuşsun baya.bebiş hareketleri iyiyse ve hemoroid olduğundan eminsen sorun yoktur ama için rahat etmiyorsa gitmesen bile bi doktoru ara istersen.hemoroidin normal doğuma engel olup olmadığını da bilmiyorum maalesef canım

ben druma sormustum cnm normal doguma engel değil merak etme..
cook gecmiş olsun cnm...
cok zor biliyorum..

sağol canım inan keyfim kaçtı birden

canim normal doguma engel degil diye biliyorum ama sonrasinda ıkınmaktan oturu daha da kotulesebilir diye biliyorum. doktoruna danis yine de istersen.. gecmis olsun.

zaten kaçıncı evresinde bu hemorid belası, offf, afedersin birkaç meme oldu sanırım, benim dikkat etmeyişim her önüme geleni yediğimden

sağol canım evet korktum eşim geldiğinden beri ağzımı bıçak açmıyor, dondum o kan akarken hiç hissetmedim bir ağrı, sızı, resmen adet olduğumuzda akar gider yaa aynen öyle. Bu hemoroid bende 7-8 seneden beri var canım. Genetik bir de abim de ameliyat olmuştu bundan, sonra tekrarladı mı bilemiyorum, soracam. Hafta sonu gidecem İnşallah o zamana kadar kötü bir şey olmaz.

çok sağol canım benim yarın anestezi uzmanı ile konuşucan karar vericen dediler bak kaararsız kaldım şimdi:26::26:ama narkoz istemiyorumda
damlacım-burcucum yarın doğuma gidiyormuşsunuz allah yardımcınız olsun -sağ salim kucaklayın kuzularınızı....
gözdecim çok sağol
nuraycım çok sağol darısı senin başına ama pazartesiden sonra
damlacım buyuk gun senın yarınmış. herşey yolunda gider sizin için inşallah
emelcim çok ama çok sağol darısı senin başına
güzel haberlerle dönersin denizcim inş

canım doktoru arasana bir istersen hiç değilse için rahat eder

merhaba arkadaşlar nasılsınız?biz hala beklemedeyiz.ama gerçekten çok zorlanıyorum artık.sanırım kuyruk sokumu kemiğim çürüdü. geceleri onun ağrısından doğru düzgün uyuyamıyorum.
bi de bugün jöle gibi bişey geldi vajinamdan.akıntıdan farklıydı.rengi krem gibiydi, aynı jöle gibiydi. sizce bu nişan olabilirmi????

damlacığım yarın bebişine kavuşuyırmuşsun çok sevindim
senin adına çok heyecanlandım Allah yardımcın olsun canım darısı benim başıma

canim normal doguma engel degil diye biliyorum ama sonrasinda ıkınmaktan oturu daha da kotulesebilir diye biliyorum. doktoruna danis yine de istersen.. gecmis olsun.[/QUOTE]

Burcucum yarın sende kavusuyorsun bebebgine umarım cok saglıklı ve huzurlu gelir bebisin. Allah sanada kolaylık versin canım.

canım o kadar süredir hiç geçmedi mi 7-8 sene az değil çünkü.bide hamilelikte çok daha zor umarım bi sorun çıkarmaz Allah yardımcın olsun.içini ferah tut bebişin de sıkılmasın canım.

damla ve burcu hazır şimdi karşılaşmışken hayırlı doğumlar diliyorum size.son hazırlıkları yapıyosunuz belki akşama göremeyebilirim.inşallah sağsalim, ağrısız sızısız, hayırlısıyla kavuşursunuz cem ve mert bebişlere.doğuma gitmeden bize de dua edin telaştan aklınıza gelirsek.yarın bi arkadaş daha doğum yapacakmış galiba kim olduğunu bilmiyorum ama tüm dileklerim onun için de geçerli.Allah yardımcınız olsun canlarım

damlacığım yarın bebişine kavuşuyırmuşsun çok sevindim
senin adına çok heyecanlandım Allah yardımcın olsun canım darısı benim başıma

evet melikecim allahında izniyle artık saatlerimiz kaldıdarısı senin başına ama az kaldı

çok sağol canım dua edicem unutmıcakdarısı seninde başına diğer doğumda kuzu84 yapıcak tatlım

slm kızlar...nasılsınız?
artık pek fırsat bulamıyom kk.ya girmek için şimdi kızım hazır uyuyoken bi sizlere bakıyım dedim...geceleri pek uyumuyo bende hep uykusuzum...gündüz uyumaya çalışıyom olmuyo işler oluyo...
vakit nasıl geçiyo anlamıyom...
kimler doğurdu hiç haberim yok valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…