canım yazarım merak etme hastaneden çıkıyım mutlaka giricemheyecanlıyım valahi şaka gibi daha inanamıyorum ben sanırım hep hamile kalıcakmışım gibi hissediyormuşum:86::86::86:aç gidicem gece 12den sonra bişey yeme içme dediler yemem ama susuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum inş uyucam canım gece rahat dün gece geç yattım sabahda 8de kalktım heyecandan midemde bulandı ne alaka ise hamileliğin başına döndüm sandım öğürme felanda gelince:26::26::26:
Arkadaşlar salı günü saat 9:22 de Oğlumuz Metehan epidural sezaryenle dünyaya geldi..3310 gr ve 51 cm..Allah'a şükür sağlığımız iyi..Yalnız normal doğum olsa şimdiye kadar ayaklanırdık herhalde..:) Çoookkk güzel bir duygu..Hele ilk emmeye başladığı an anlatılamaz bir mutluluk..Daha sonra ayrıntılı yazarız inşallah.Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun..Yapacak olanların Allah yardımcısı olsun..Kendinize çok iyi bakın kızlar..
kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.
kızlar moralim çok bozuk, 1 saat önce wc ye gittiğimde klozette kan gördüm, çok korktum nişan falan zannettim. Normalde SAT'a göre 20 gün var, ama bebeğin haftası öndeydi acaba mı dedim. Evde de yalnızdım, eşim Allahtan geç gelmedi yoksa kafayı yerdim. Aynayla baktım, vajinadan değilmiş, çok şükür.
Ayıptır söylemesi hemoroidim patlamış heralde, kabızlık çekiyordum, doktora gitmeme gerek yok değil mi?
Çünkü bunu daha önce bir arkadaşımız daha yaşamıştı. Şimdi kan falan yok, bebek kıpırtılarını da hissediyorum ama dondum kaldım yaaa. Neyseki haftasonu kontrolde soracam ama, size sorum sizin doktorlar ne diyor bu hemoroid normal doğuma engel mi?
Damla ile aynı gün doğuma giriyorsunuz demek,güzel haberlerinizi bekliyoruz.
damlacım-burcucum yarın doğuma gidiyormuşsunuz allah yardımcınız olsun -sağ salim kucaklayın kuzularınızı....
naber annişlerr??
ben idare ederim.. bugun ilk defa 12'ye kdr uyudum,bnm için mucize valla.. baya dinlendim.. ama sabah bi kalktım burnumun kenarında uçuk çıkmış,acıyo..
hala pzt'ye kdr doğgurmak istemiyorum,iyice iyileşmek istiyorum...
Damla ve burcu yarın bebişlerinize kavusuyorsunuz,maşallah...
Siz de gidince kimsecikler kalmicak ya... valla şimdiden yalnızlık korkusu sardı... ii ki kk var diodum şimdi kimsecikler de yok ooooooooffffff....
:95:
kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.
kızlar moralim çok bozuk, 1 saat önce wc ye gittiğimde klozette kan gördüm, çok korktum nişan falan zannettim. Normalde SAT'a göre 20 gün var, ama bebeğin haftası öndeydi acaba mı dedim. Evde de yalnızdım, eşim Allahtan geç gelmedi yoksa kafayı yerdim. Aynayla baktım, vajinadan değilmiş, çok şükür.
Ayıptır söylemesi hemoroidim patlamış heralde, kabızlık çekiyordum, doktora gitmeme gerek yok değil mi?
Çünkü bunu daha önce bir arkadaşımız daha yaşamıştı. Şimdi kan falan yok, bebek kıpırtılarını da hissediyorum ama dondum kaldım yaaa. Neyseki haftasonu kontrolde soracam ama, size sorum sizin doktorlar ne diyor bu hemoroid normal doğuma engel mi?
ben druma sormustum cnm normal doguma engel değil merak etme..
cook gecmiş olsun cnm...
cok zor biliyorum..
canim normal doguma engel degil diye biliyorum ama sonrasinda ıkınmaktan oturu daha da kotulesebilir diye biliyorum. doktoruna danis yine de istersen.. gecmis olsun.
canım geçmiş olsun öncelikle, korkmuşsun baya.bebiş hareketleri iyiyse ve hemoroid olduğundan eminsen sorun yoktur ama için rahat etmiyorsa gitmesen bile bi doktoru ara istersen.hemoroidin normal doğuma engel olup olmadığını da bilmiyorum maalesef canım
çok sağol canım benim yarın anestezi uzmanı ile konuşucan karar vericen dediler bak kaararsız kaldım şimdi:26::26:ama narkoz istemiyorumdaAyyy ne güzel Damlacım demek yarın Mert de geliyor.Epidural mi,genel mi olacak?
Ben spinal sezeryan oldum.Sezeryan sonrası ameliyathaneden çıkarken ilk eşimi gördüğümde ben bu yöntemle 3 tane daha çocuk doğurabilirim diyordum ki gece ağrı kesiciler kesilip gerçekle yüzleşinceye kadar.
Zor bir süreç 10 gün oldu doğum yapalı ama dikiş yerlerimden hala doğrulup kalkamıyorum.Ama Mert in yüzüne bakınca sende dikişi falan unutacaksındır.
Hastane içinde o kadar şey yazıldı,anlatıldı ben neredeyse hastane çantamı olduğu gibi eve getirdim.
Sezeryan olacaklar için gecelik şart ben 2 gün süresince gecelik giydim.İlk gün zaten sonda takılı olduğu için rahat geçiyor.Ama 2. gün pansuman ve tuvalet için gecelik kesinlikle kolaylık.
Benim hastanemde rahim kanaması için pedleri kendileri verdiler.
Bunun dışında bebek için 3 zıbın takımı,2-3 battaniye,süt gelmemesi olası bir durum bunun için her ihtimale karşı biberon,büyük beden iç çamaşırı aklıma gelenler.
Gözünaydın canım.Bebeğimize de maşallah
gözdecim çok sağoldamlacım-burcucum yarın doğuma gidiyormuşsunuz allah yardımcınız olsun -sağ salim kucaklayın kuzularınızı....
nuraycım çok sağol darısı senin başına ama pazartesiden sonranaber annişlerr??
ben idare ederim.. bugun ilk defa 12'ye kdr uyudum,bnm için mucize valla.. baya dinlendim.. ama sabah bi kalktım burnumun kenarında uçuk çıkmış,acıyo..
hala pzt'ye kdr doğgurmak istemiyorum,iyice iyileşmek istiyorum...
Damla ve burcu yarın bebişlerinize kavusuyorsunuz,maşallah...
Siz de gidince kimsecikler kalmicak ya... valla şimdiden yalnızlık korkusu sardı... ii ki kk var diodum şimdi kimsecikler de yok ooooooooffffff....
:95:
emelcim çok ama çok sağol darısı senin başınadamlacım buyuk gun senın yarınmış. herşey yolunda gider sizin için inşallah
güzel haberlerle dönersin denizcim inşkızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.
sagol canim. aksama kadar bakmaya calisacagim, bana spinal anesteziyle ilgili yasadiklarin konusudna bilgi verirsen sevinirim. yarin cunku 2 tercih sunulma ihtimali var bana..
amin canim benim sagolasin. darisi diger bekleyenlere insallah..
Sagol canim benim. hayirlisiyla hepimiz saglikla huzurla alalim insallah kuzularimizi kucaklarimiza..
hayirli haberler al insallah canim.
canim normal doguma engel degil diye biliyorum ama sonrasinda ıkınmaktan oturu daha da kotulesebilir diye biliyorum. doktoruna danis yine de istersen.. gecmis olsun.
sağol canım evet korktum eşim geldiğinden beri ağzımı bıçak açmıyor, dondum o kan akarken hiç hissetmedim bir ağrı, sızı, resmen adet olduğumuzda akar gider yaa aynen öyle. Bu hemoroid bende 7-8 seneden beri var canım. Genetik bir de abim de ameliyat olmuştu bundan, sonra tekrarladı mı bilemiyorum, soracam. Hafta sonu gidecem İnşallah o zamana kadar kötü bir şey olmaz.
damlacığım yarın bebişine kavuşuyırmuşsun çok sevindim
senin adına çok heyecanlandım Allah yardımcın olsun canım darısı benim başıma
damla ve burcu hazır şimdi karşılaşmışken hayırlı doğumlar diliyorum size.son hazırlıkları yapıyosunuz belki akşama göremeyebilirim.inşallah sağsalim, ağrısız sızısız, hayırlısıyla kavuşursunuz cem ve mert bebişlere.doğuma gitmeden bize de dua edin telaştan aklınıza gelirsek.yarın bi arkadaş daha doğum yapacakmış galiba kim olduğunu bilmiyorum ama tüm dileklerim onun için de geçerli.Allah yardımcınız olsun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?