2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım erir inşallah ama zor gibi ben dün kan testi için çıktım dışarı sonunda anayollarda bişey yok ama ara sokaklar çok kötüymüş hala.. Sen kaymayan bir botla taksiye kadar eşinin yardımıyla yürürsün bişey olmaz inşallah Allah korusun..

Herkesin canı çekti vallahi canım aşeriyoruz son günler..

Kızlar merhaba Damla ile gorustum hala girememis sezeryana dogum patlamsı yasanıyormus ve durumu acil olanlara oncelik vermisler. Damlaya 2 tane serum takmıslar 12:45 civarı alabilirlermis. Insallah bıran once kavusur bebisine.

Damlanın mesajını kopyalıyorum kızlar: (kurabiye için olanın silmemişim)
canım bu sadece şekeri için altına sable hamuru yaptık onun tarifide nette var bakarsın biz öyle baktık yada elmalı kurabiyenin hamuru gibide yapabilirsin *** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO

Kızlar merhaba Damla ile gorustum hala girememis sezeryana dogum patlamsı yasanıyormus ve durumu acil olanlara oncelik vermisler. Damlaya 2 tane serum takmıslar 12:45 civarı alabilirlermis. Insallah bıran once kavusur bebisine.

hadi yaa... kızcagız bu saate kdr aç kaldı .. neyse saglıkla gelsin bebişi de gerisi önemli değil..

sağol canım teşekkürler basit bir tarifmiş yapalım bakalım:)

Ben senden 1 gün geriyim bana 19Mart verdi eğer herşey normalse sanada 18 mart verebilir belki.Gönlünce olsun inşallah canım

ben senden 1 gün geriyim bana 19mart verdi eğer herşey normalse sanada 18 mart verebilir belki.gönlünce olsun inşallah canım
tesekkur ederim canım hepımızın ınsallah.
hadi yaa... Kızcagız bu saate kdr aç kaldı .. Neyse saglıkla gelsin bebişi de gerisi önemli değil..

evet canım serumla ıdare etmısler sanırım.

kızlarrrrrr nasipse bende yarın sabah sekizde ameliyata giriyorum bizim bebiş dönmedi bol bol dualarınıza ihtiyacım var, epidural yapacağım kısmetse, o kadar heyecanlıyım ki bu duygu başka hiç bir duyguya benzemiyor, bugün sezeryan olacak arkadaşlar inşallah sağ salim almışlardır bebeklerini kucaklarına, darısı da tüm bekleyenlerin başına

allah yardımcın olsun canım saglıkla kavusursun ınsallah bebegıne

Rabbim yardımcın olur inş. canım dualarım seninle ve bütün doğum yapacak arkadaşlarla inş. bugün bolbol dua edelim birbirimize inş.

Sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bende pazartesi sezaryan olacağım inş. heyecan dorukda 2 gün nasıl geçer bilmiyorum =)))

öncelikle Allahım yardımcı olsun ve de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Epidural olan arkadaşlarımın hepsi çok memnunlar. Umuyorum sende memnun kalırsın. Doğan mart ayı bebeklerimizin % 80 ni sezeryan ile doğmuş. Ben epidural normal doğum istiyorum ama oranlar böyle olunca rahatsız oluyorum kafam karışıyor. Bakalım hepimizin hakkından en hayırlısını Allahım versin...

canım aynen benim bebiş de dönmedi haftaya perşembe spinal sezeryan olacağım ben de. seni çok iyi anlıyorum canım. şimdi böyle heyeceanlıyım son gün nasıl olacağım.
allah yardımcın olsun canım. bebişine sağlıklı sıhhatli kavuşursun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. dün dr. cumartesi suni sancıyla başlatalım doğumu dediğinden beri hem heyecan hem korku içindeyim. gece sabaha kadar uyudum mu uyumadım mı bilemedim. rüyamda bi sancı tuttu açılma oldu diyorlardı. bi hiç açılması yok diyorlardı. karmakarışık şeyler gördüm. bu gece hiç uyuyamam sanırım. sanki sancı habersiz gelse daha iyiydi. böyle kurbanlık koyun gibi bekleyince stres oluyor biraz insan.

Seni çok iyi anlıyorum canım benim de pazartesi sezaryan olacak hayırlısı ile..Bu gece Allah'ım neler gördüm neler doğuruyorum sancım bir var bir yok ayy çok da hatırlamıyorum ama doğum ile ilgili olduğunu da unutamıyorum =))) Rabbim yardımcımız olur inş.

Oğluşumu hıçkırık tuttu şimdi =))))

Arkadaşlar sizinle bişeyler paylaşmak istiyorum..

Dualar olmasa yer gök ayakta durmaz bunu hepimiz biliyor ve inanıyoruz..Doğuma giderken arkadaşınız ve ya anneniz kim olur ise fark etmez söyleyin inşikak süresini okusunlar sizin için..Bizler de bol bol ayet-el kürsi okuyalım inş. Ve doğuma giderken de inş. bol bol dua edelim..

bir de İsmi Azam duası çok önemli dualardan biri paylaşmak istedim..

İSM-İ AZAM DUALARI

Bismillâhirrahmânirrahîm

Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete?l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

Paylaşmak istedim..

insallah suni sanciya gerek kalmadan dogum yaparsin..ama gerek kalirsada korkma hersey gelip geciyor yeterki saglik olsun..ama cok iyi dinlenmen lazimki dogmun son anlarindaki ikinmalari yapabilesin..

paylasim icin
bende arkadaslardan sanci getirici cay diye bisey duydum denemsemmi acep...miadini gecmek istemiyorum..

Arkadaşlar çarşamba günü saat 14:00 da sezeryanla ogluma kavuştum.3 941 kilo 51 cm dogdu.O kadar tatlı ki anlatamam bakmaya doyamıyorum.Perşembe günü sezeryanolacaktım ama çarşamba suyum geldi.Heveslendim normal dogum yapıcam diye.4 saat suni sancı verdiler.ama açılma 2 cm di ve bebegin kafası kanala giremiyordu.Dr. bebegi reske atamayız dedi ve sezeryana aldı.Zor bir dogumsüreci geçirdim ama çok şükür bebegimde bende iyiyiz şimdi biras dikişlerim acıyor okadar.Umarım sizlerde iyisinizdiir.Artık geçmiş okumak diye bi kavram görünmüyo bana.Damlacım bugün sezeryan olcaktı.Umarım oda mert bebekte iyidir.Nasıl olursa olsun ne acıçekilirse çekilsin anne olmak çokgüzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese versin.Nadirde olsa kk girmeye çalışıcam.Hepinizi çok öpüyürum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…