2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydin canim saglik ve hzurla byüt bebegini..sütün geldimi durumun nasil??

paylasim icin
bende arkadaslardan sanci getirici cay diye bisey duydum denemsemmi acep...miadini gecmek istemiyorum..

Haberim yok canım ama doktora danışmadan kullanma derim ne olur ne olmaz..

Ayy Maşallahh kuzumuza Hayırlı olsun canım benim..Rabbim analı babalı sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.

Böyle doğum haberlerini alınca sizin duygularınızı okuyunca daha çok heyecanlanıyorum..Artık pazartesi gününü ipleee çekiyorum canım oğlumun kokusunu içime çekmek istiyorum..
Amiiiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş.

merhabalar 20 günlük anneyim sizlere bi önerim olacak biraz önce çocuğun altını aldımda sakın gidip wee in yenidoğan ıslak mendilini almayın çok kötü hagisinki güzel

maşallah canım. allah bebişini anneli babalı büyütsün. darısı hepimizin başına...

allah yardımcın olsun canım saglıkla kavusursun ınsallah bebegıne

Kızlar iyi dilekleriniz için Allah sizlerden razı olsun, artık çok az kişi kaldı doğum yapmayan, inşallah hepimiz sağlık ve sıhhatiyle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza. Allah herkesi bir avazda kurtarsın. Epiduralin iyi yönlerini çok duydum herşeyden önce bayıltmadıkları için hemen bebeğini görebiliyorsun ve emzirebiliyorsun. Doğum sonrası epiduralden ilaç vermeye devam ettikleri için ameliyat sonrası da çok rahat geçiyor, ilgilenenlere ve korkanlara duyurulur. Bu gece uyku yok bana Rabbim en güzel mutluluğu bahşedecek hayırlısıyla.

Ayyy canım yaaa maşallah bebeğine, ne kadar güzel boyu kilosu, çok şanslısın kucağında olduğu için şu an rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

ebruli sanada hayırlı olsun canım. çok sevindim.
ben unıbaby ıslak mendilin iyi olduğunu duymstum. onu aldım. inşallah ii çıkar.

Bende epidural yapıcaz kısmet olursa.Kolay doğumlar canım

Sanırım burası bir ay kadar böyle boş kalacak =)))

Benim son 3 günüm hatta 2,5 =))) bugün sezaryan olan arkadaşlar da var..Rabbim geride kalan bizlere de kurtulmayı nasip eder inş. =)))

sessizlik sessizlik.........................................................sona kaldık yalnız kaldık

Sona kalmadık aslında bizim mart bebeklerinin hepsi sabırsız çıktı erkenden geldiler =)))

kuzuların sessizliği olmuş burası.
doğumlar peşpeşe.
bir de benim gibi mart annesi olmayı bekleyip şubatta doğuranlar olunca bayağı sakinleşmiş buralar.oğluşum 19 günlük oldu bugün.çok tatlııııııı.

Mrhaba kizlaaarrrrr oncelikle bugun dogum yapan annelerimizee gecmis olsun bebislerini Allahim anali babali buyutsun simdi bebisleri kucaginda ne kadar mutlulardir darisi bizim gibi bekleyenlerin basinaaBenim dogum terminim haftaya cuma normal dogum oldugun icin belki erken gelir belkide gec allahim hayirlisi ne ise onu nasip etsinn 39.cu haftamdayim ama benim bucurukde hala bi belirti yook..benim gibi bekleyen hamislere sabirlar diliyorum beklemek cok zormus sanki zaman gecmioo

merhaba mart anneleri =) nasılsınız?
ben komşu topicten =) ben de Temmuz 2011 annesi olucam inş.
doğum yapmış olan mart annelerine hayırlı olsun diyorum, doğum yapacak olanlara da sağlıklı kolay bi doğum diliyorum
sondan bi kaç sayfayı okudum da, genelde erken olmuş sanırım doğumlar beklenen haftalardan, bende epidural düşünüyorum ama, o şekilde doğum yapan arkadaşlardan burda olanlar var mı? nasıl geçti doğumlarınız, kaçıncı haftanızda oldu genelde... çok soru sordum =)

oyy maşallah kuzumuzaa yerim ben onuuu Rabbim esirgesin inş.

valla öyle oldu ne yapalım hepsi annesini özlemiş =))) ayyy hayırlısı ile benim oğlum da gelecek inş. pazartesi dayanamıyorummmmmm

anne olmak dünyanın en güzel duygusu,bebeği kucağa alınca o anki mutluluk dünyanın bütün nimetlerine bedel.tolstoy der ki."kadınlar güçsüzdür,ama analar güçlüdür"

6 günüm kaldı ve bebğime gerektiği gibi bakamazsam diye telaşe düştüm resmen.depresyona gireceğim diye korkuyorum valla. nerdeyse ansiklopedi gibi 2 kitap bitirdim. daha da korktum. tracy hogg'un bebek sorunlarına mucize çözümler kitabını okuyan ve uygulanabilir olduğunu düşünen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…