gözün aydin canim saglik ve hzurla byüt bebegini..sütün geldimi durumun nasil??Arkadaşlar çarşamba günü saat 14:00 da sezeryanla ogluma kavuştum.3 941 kilo51 cm dogdu.O kadar tatlı ki anlatamam bakmaya doyamıyorum.Perşembe günü sezeryanolacaktım ama çarşamba suyum geldi.Heveslendim normal dogum yapıcam diye.4 saat suni sancı verdiler.ama açılma 2 cm di ve bebegin kafası kanala giremiyordu.Dr. bebegi reske atamayız dedi ve sezeryana aldı.Zor bir dogumsüreci geçirdim ama çok şükür bebegimde bende iyiyiz şimdi biras dikişlerim acıyor okadar.Umarım sizlerde iyisinizdiir.Artık geçmiş okumak diye bi kavram görünmüyo bana.Damlacım bugün sezeryan olcaktı.Umarım oda mert bebekte iyidir.Nasıl olursa olsun ne acıçekilirse çekilsin anne olmak çokgüzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese versin.Nadirde olsa kk girmeye çalışıcam.Hepinizi çok öpüyürum.
paylasim icin
bende arkadaslardan sanci getirici cay diye bisey duydum denemsemmi acep...miadini gecmek istemiyorum..
Arkadaşlar çarşamba günü saat 14:00 da sezeryanla ogluma kavuştum.3 941 kilo51 cm dogdu.O kadar tatlı ki anlatamam bakmaya doyamıyorum.Perşembe günü sezeryanolacaktım ama çarşamba suyum geldi.Heveslendim normal dogum yapıcam diye.4 saat suni sancı verdiler.ama açılma 2 cm di ve bebegin kafası kanala giremiyordu.Dr. bebegi reske atamayız dedi ve sezeryana aldı.Zor bir dogumsüreci geçirdim ama çok şükür bebegimde bende iyiyiz şimdi biras dikişlerim acıyor okadar.Umarım sizlerde iyisinizdiir.Artık geçmiş okumak diye bi kavram görünmüyo bana.Damlacım bugün sezeryan olcaktı.Umarım oda mert bebekte iyidir.Nasıl olursa olsun ne acıçekilirse çekilsin anne olmak çokgüzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese versin.Nadirde olsa kk girmeye çalışıcam.Hepinizi çok öpüyürum.
Arkadaşlar çarşamba günü saat 14:00 da sezeryanla ogluma kavuştum.3 941 kilo51 cm dogdu.O kadar tatlı ki anlatamam bakmaya doyamıyorum.Perşembe günü sezeryanolacaktım ama çarşamba suyum geldi.Heveslendim normal dogum yapıcam diye.4 saat suni sancı verdiler.ama açılma 2 cm di ve bebegin kafası kanala giremiyordu.Dr. bebegi reske atamayız dedi ve sezeryana aldı.Zor bir dogumsüreci geçirdim ama çok şükür bebegimde bende iyiyiz şimdi biras dikişlerim acıyor okadar.Umarım sizlerde iyisinizdiir.Artık geçmiş okumak diye bi kavram görünmüyo bana.Damlacım bugün sezeryan olcaktı.Umarım oda mert bebekte iyidir.Nasıl olursa olsun ne acıçekilirse çekilsin anne olmak çokgüzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese versin.Nadirde olsa kk girmeye çalışıcam.Hepinizi çok öpüyürum.
allah yardımcın olsun canım saglıkla kavusursun ınsallah bebegıne
Rabbim yardımcın olur inş. canım dualarım seninle ve bütün doğum yapacak arkadaşlarla inş. bugün bolbol dua edelim birbirimize inş.
Sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bende pazartesi sezaryan olacağım inş. heyecan dorukda 2 gün nasıl geçer bilmiyorum =)))
öncelikle Allahım yardımcı olsun ve de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Epidural olan arkadaşlarımın hepsi çok memnunlar. Umuyorum sende memnun kalırsın. Doğan mart ayı bebeklerimizin % 80 ni sezeryan ile doğmuş. Ben epidural normal doğum istiyorum ama oranlar böyle olunca rahatsız oluyorum kafam karışıyor. Bakalım hepimizin hakkından en hayırlısını Allahım versin...
canım aynen benim bebiş de dönmedi haftaya perşembe spinal sezeryan olacağım ben de. seni çok iyi anlıyorum canım. şimdi böyle heyeceanlıyım son gün nasıl olacağım.
allah yardımcın olsun canım. bebişine sağlıklı sıhhatli kavuşursun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
Seni çok iyi anlıyorum canım benim de pazartesi sezaryan olacak hayırlısı ile..Bu gece Allah'ım neler gördüm neler doğuruyorum sancım bir var bir yok ayy çok da hatırlamıyorum ama doğum ile ilgili olduğunu da unutamıyorum =))) Rabbim yardımcımız olur inş.
Oğluşumu hıçkırık tuttu şimdi =))))
maşallah canım. allah bebişini anneli babalı büyütsün. darısı hepimizin başına...
ebruli sanada hayırlı olsun canım. çok sevindim.
ben unıbaby ıslak mendilin iyi olduğunu duymstum. onu aldım. inşallah ii çıkar.
kızlarrrrrr nasipse bende yarın sabah sekizde ameliyata giriyorum bizim bebiş dönmedi bol bol dualarınıza ihtiyacım var, epidural yapacağım kısmetse, o kadar heyecanlıyım ki bu duygu başka hiç bir duyguya benzemiyor, bugün sezeryan olacak arkadaşlar inşallah sağ salim almışlardır bebeklerini kucaklarına, darısı da tüm bekleyenlerin başına
sessizlik sessizlik.........................................................sona kaldık yalnız kaldık
Sona kalmadık aslında bizim mart bebeklerinin hepsi sabırsız çıktı erkenden geldiler =)))
kuzuların sessizliği olmuş burası.
doğumlar peşpeşe.
bir de benim gibi mart annesi olmayı bekleyip şubatta doğuranlar olunca bayağı sakinleşmiş buralar.oğluşum 19 günlük oldu bugün.çok tatlııııııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?