2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusalık döneminde depresyondan korunmak için 40 gün muz , kabak çekirdeği ve sarı kantaron çayı içmek çok iyi geliyormuş..ve omega3 yönünden zengin olan ceviz fındık tüketmek gerekliymiş..Tabi bunlar kavrulmamış olmalı..

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. nst güzel çıktı. fakat doktorum yürüyüşümü normal bulmadı bugün ve alttan muayene etmek zorunda olduunu söyledi. kaçmaya çalıştım ama başarılı olamadım neyse güç bela muayeneyi atlattık. sonuç 3 cm açıklık.. tabi beni sardı bir telaş. doktor henüz sancı yoksa sorun yok dedi. ama düzenli sancı başladığını anladığın anda hemen hastaneye geliyorsun dedi 3300 gr olmuş bebeğim bu arada.. keşke azccık daha büyüme fırsatı olsaydı.. bu gidişle birkaçgüne geliyor benimm kızım..

Bebek gelmeden önce böyle hissetmen çok normal canım. Ama iş başa düşünce insan öyle bir yapıyorki kendi bile inanamıyor nasıl altından kalktığına

merhaba arkadaşlar doğumu yapıp evimize geldik çok şşükür anca nete girebiliyorum doğum yapan arkadaşların gözü aydın darısı diğer hamişlerimize

gözünüzaydın arkadaşlar....bebişlerinize maşallah...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum olur inş...
damlaaaa naptiii acabaaaa haber yoookk ondannn fikri olan varmiiii???????????

damlayla görüştüm arkadaşlar....13.30da almışlar sezaryana....mert bebişine kavuşmuş Allahın izniyle....ikiside iyilermiş....sesi okadar güzel geliyorduki Allah mutluluklarını daim etsin inş.

Çok normal canım bu kadar stres olman... bu stresin bile tadını çıkar. bir daha böyle bir olayı yaşama olasılığın nedirki :) ayrıca sancının kendiliğinden gelmesini beklemek de bir o kadar stresli.. her kasılmaada acaba sancı mı başladı diye panik oluyor insan

ben de kaldım heyooo :80:

Damla kavuştu bebeğine ne güzel, darısı bizim başımıza inşallah..

hakkınızda hayırlısı olsun canım....

bugün bizde nstye girdik ama sonucu doktor amcamıza gösterene kadar çok bekledik...
önce bir ameliyata sonra bir sezaryana girdi derken akşam ettik hastanede...şükür bir ara ameliyahanenin kapısına çıktı da orada görüşebildik....haftaya aynı gün tekrar gel dedi...20-25 mart arası epidural sezaryen için gün belirleyip son kez kontrol olucakmışız bizden haberlerde böyle

selam annecikler...
damlacık dogurmus,cook sevindiiimm
Darısı bizlere...
ve topic gercekten cok sessiz yaa

çok yoğunmuş doktorun canım ya.. umarım son kontrolünüzde de herşey yolunda gider..

selam annecikler...
Darısı bizlere...

günaydın aynı şeyi düşünüyodum bende ama tarif yok bende istiyorum lutfen biri bizi duysun

Bi de bence tarifler elinde olan burdan yayınlasa özel mesaj değil de isteyen yapsa hayra geçer bu kadar hamileye:)

kızlar özelden atamıyorum ama alta linki ekledim inşallah becerebilmişimdir.ben bugün böreği yapacaktım ama fırsat bulamadım. inş bende yarın yapıcam afiyet olsun sizede....
http://www.kadinlarkulubu.com/private.php?do=showpm&pmid=982555

selam annecikler...
Darısı bizlere...

evet ya damlanın eksıklıgı hıssedılıyor kılosu fln nasılmıs bebek nasıl damla nasıl ayy amma cok sordum ama mrk edıyorum cnmm ya ne mıutludr.. kızlar bızımde son 3 gunumuz cok heycanlıyım ...of ama agrılarım cok benımde..

aaa burcu ne yaptı ondan hbr varmı gecmıse cok bakamıyorumda kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…