- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
6 günüm kaldı ve bebğime gerektiği gibi bakamazsam diye telaşe düştüm resmen.depresyona gireceğim diye korkuyorum valla. nerdeyse ansiklopedi gibi 2 kitap bitirdim. daha da korktum. tracy hogg'un bebek sorunlarına mucize çözümler kitabını okuyan ve uygulanabilir olduğunu düşünen var mı?
günaydın kızlar pazartesi günü oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezaryene alındım..çoookkk tatlı bir oğluşum var 18:10 da oğluşum dünyaya gözlerini açtı.3950gr ve 52 cm kendime yeni yeni gelebiliyorum..çoookkk ağrım sancım var yakında tekrar yazarım size
merhaba arkadaşlar doğumu yapıp evimize geldik çok şşükür anca nete girebiliyorum doğum yapan arkadaşların gözü aydın darısı diğer hamişlerimize
gözünüzaydın arkadaşlar....bebişlerinize maşallah..Arkadaşlar çarşamba günü saat 14:00 da sezeryanla ogluma kavuştum.3 941 kilo51 cm dogdu.O kadar tatlı ki anlatamam bakmaya doyamıyorum.Perşembe günü sezeryanolacaktım ama çarşamba suyum geldi.Heveslendim normal dogum yapıcam diye.4 saat suni sancı verdiler.ama açılma 2 cm di ve bebegin kafası kanala giremiyordu.Dr. bebegi reske atamayız dedi ve sezeryana aldı.Zor bir dogumsüreci geçirdim ama çok şükür bebegimde bende iyiyiz şimdi biras dikişlerim acıyor okadar.Umarım sizlerde iyisinizdiir.Artık geçmiş okumak diye bi kavram görünmüyo bana.Damlacım bugün sezeryan olcaktı.Umarım oda mert bebekte iyidir.Nasıl olursa olsun ne acıçekilirse çekilsin anne olmak çokgüzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese versin.Nadirde olsa kk girmeye çalışıcam.Hepinizi çok öpüyürum.
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum olur inş...kızlarrrrrr nasipse bende yarın sabah sekizde ameliyata giriyorum bizim bebiş dönmedi bol bol dualarınıza ihtiyacım var, epidural yapacağım kısmetse, o kadar heyecanlıyım ki bu duygu başka hiç bir duyguya benzemiyor, bugün sezeryan olacak arkadaşlar inşallah sağ salim almışlardır bebeklerini kucaklarına, darısı da tüm bekleyenlerin başına
damlaaaa naptiii acabaaaa haber yoookk ondannn fikri olan varmiiii???????????
damlaaaa naptiii acabaaaa haber yoookk ondannn fikri olan varmiiii???????????
kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. dün dr. cumartesi suni sancıyla başlatalım doğumu dediğinden beri hem heyecan hem korku içindeyim. gece sabaha kadar uyudum mu uyumadım mı bilemedim. rüyamda bi sancı tuttu açılma oldu diyorlardı. bi hiç açılması yok diyorlardı. karmakarışık şeyler gördüm. bu gece hiç uyuyamam sanırım. sanki sancı habersiz gelse daha iyiydi. böyle kurbanlık koyun gibi bekleyince stres oluyor biraz insan.
ayyy canım benim gözünaydın bende dün akşam diyodum özlemin misafirleri gitmedi mi girmedi topiğe halamaşallah sana ve oğluşuna Allah analı babalı büyütsün darısı tüm bekleyenlerin başına bu arada damla da doğurdu bi tek ben kaldım artık tek başıma çalıp oynarım burda seni ve oğluşunu çok öpüyorum kendine dikkat et bizi ihmal etme haberlerini alalım
gözünüzaydın arkadaşlar....bebişlerinize maşallah...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum olur inş...
damlayla görüştüm arkadaşlar....13.30da almışlar sezaryana....mert bebişine kavuşmuş Allahın izniyle....ikiside iyilermiş....sesi okadar güzel geliyorduki Allah mutluluklarını daim etsin inş.
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. nst güzel çıktı. fakat doktorum yürüyüşümü normal bulmadı bugün ve alttan muayene etmek zorunda olduunu söyledi. kaçmaya çalıştım ama başarılı olamadımneyse güç bela muayeneyi atlattık. sonuç 3 cm açıklık.. tabi beni sardı bir telaş. doktor henüz sancı yoksa sorun yok dedi. ama düzenli sancı başladığını anladığın anda hemen hastaneye geliyorsun dedi 3300 gr olmuş bebeğim bu arada.. keşke azccık daha büyüme fırsatı olsaydı.. bu gidişle birkaçgüne geliyor benimm kızım..
hakkınızda hayırlısı olsun canım....
bugün bizde nstye girdik ama sonucu doktor amcamıza gösterene kadar çok bekledik...
önce bir ameliyata sonra bir sezaryana girdi derken akşam ettik hastanede...şükür bir ara ameliyahanenin kapısına çıktı da orada görüşebildik....haftaya aynı gün tekrar gel dedi...20-25 mart arası epidural sezaryen için gün belirleyip son kez kontrol olucakmışız bizden haberlerde böyle
kızlar Damla ile 16:30 da konustum bebisine kavusmustu. Sesi iyi geliyordu masallah. Hersey yolunda dedi. Eve yeni geldim. Oyuzden anca haber verebildim.
çok yoğunmuş doktorun canım ya.. umarım son kontrolünüzde de herşey yolunda gider..
Evet canım ben farketmiştim daha önce bana 19 Mart verdi tarih olarak.ARET canım seninle haftamız aynıymış...daha yeni farkettim
Doğru ya bugün oda kavuşacaktı bebişineBURCUdan haber alan yokmu kızlar ?????
Günaydın arkadaşlar,
Dün damlanın böreği ve kurabiyesini çok konuşmuşsunuz zaten 2 gündür sıcak ev yapımı börek canım çekiyordu şimdi de inanılmaz canım çekti(
Bu tarifler elinde olan varsa bana da faceden ya da burdan atarsa çok sevinirim :)
Teşekkürler
günaydın aynı şeyi düşünüyodum bende ama tarif yokbende istiyorum lutfen biri bizi duysun
Bi de bence tarifler elinde olan burdan yayınlasa özel mesaj değil de isteyen yapsa hayra geçer bu kadar hamileye:)
selam annecikler...
damlacık dogurmus,cook sevindiiimm
Darısı bizlere...
ve topic gercekten cok sessiz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?