2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlayla görüştüm arkadaşlar....13.30da almışlar sezaryana....mert bebişine kavuşmuş Allahın izniyle....ikiside iyilermiş....sesi okadar güzel geliyorduki Allah mutluluklarını daim etsin inş.

renkrenkcim birkaç sayfa önce yazmıştım ben... damla çok iyiymiş bebişte öyle..valla kilosunu ve boyunu söyledi ama kafam karışıktı biraz tam olarak hatırlayamıyorum en son 4140 gr filan diyorduya yalan olmasın aklımda kaldığı kadarıyla 3800 ya 3600 küsür bişey doğmuş mert bebiş sanırım tam emin değilim boyuda ya 54 cm yada 51 olması lazım....dedim ya tam anlamamışım kusura bakmayın kızlar....

Bebek gelmeden önce böyle hissetmen çok normal canım. Ama iş başa düşünce insan öyle bir yapıyorki kendi bile inanamıyor nasıl altından kalktığına

kendi kendime konuşuyorum valla . kimse bu işi anne karnında öğrenmiyor. belki biraz zorluk çekeceğiz ama biz de öğreneceğiz allahın izniyle. damla da bebeğine kavuştu. kaç kişi kaldık acaba bebeğini bekleyen

ohh şükür aşağıda birileri daha var ama yazan yok geçmişi okuyolar sanırım.emilyyynaslsın canım nasıl geçiyo hamilelik bebiş nasıl?

canım hamilelik 34 . haftadan sonra zor oluyor ya. izne ayrılıp evde durunca havalardan dışarı da çıkamayınca ayaklar şişiyo bel sırt ense ağrısı oluyor . ama canım kızım almila'mın bana hiç zararı yok. canm benim ne canımı acıtıyor ne de hamileleliğim boyunca bı sıkıntı yaşatmadı.
sen neler yapıyosun

maşallah akıllı uslu kızına benim için de son haftalar zorlu geçmeye başladı iyice ağırlaştım.oturup kalkarken yatarken zor oluyo, bu hafta ayaklarım da şişmeye başladı.ama benim kızım da gayet uslu maşallah.tekmeleriyle beni çoook mutlu ediyor, doğunca ilk ayaklarını öpmek istiyorum

Kızlar bugün yarın doğurucam ama hala isim bulamadım ben biliyo musunuz? heralde bir ben kaldım isim bulamayan

senin günün de az kalmış.sezayan mı normal mi senin belli oldu mu?

şimdilik normal canım...
son kontrolum pzt gunu.. bebek hala kanala inmediyse tekrar gözden geçirecez dedi dr... bizimkinin inmeye niyeti yok galiba...
sezaryandan da cok korkuyorum. Allahım hayırlısını versin...

Günaydınn

Günlerdir bu saatte uyanıp kendimi zorlayarak 1-2 saat daha uyuyabiliyordum. bugün uyuyamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…