2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrr ben geldim geçmişide okudum birikmemiş özlemcim ebrucum gözünüz aydın allah analı babalı büüyütsün...
bugün çıktık hastanedenoğluşum şuanda yanımda neslihanında dediği gibi kilomuz usg.de 4148 iken 3610 gr doğdu demekki baya fark olabiliyormuşboyumuz 54cm.spinal sezeryan oldum ve çok rahattım zaten korkmuyordum doğumdan hatta anestezi uzmanıda dedi rahatlığımı sadece kendinizi kasmayın...müthiş bir duygu allah biran önce doğumu bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin...amilyat sonrası ağrım oldu ama ağrı kesici ile geçti oda gazımda hemen çıktı ve 1günde hastaneden çıktık

Son düzenleme:

ay ne çabuk maşallah yirim o bebişini upuzun basketçi olcak çok sevindim adına canım hep mutlu ol oğluşunla inş nazarlardanda korusun

ay ne çabuk maşallah yirim o bebişini upuzun basketçi olcak çok sevindim adına canım hep mutlu ol oğluşunla inş nazarlardanda korusun

çok sağol canımevet boyumuz uzunçabuk çıktık allah şükür bi sorunda olmyaınca ben çıkıyorum kızlarrrr kocaman öptüm

bebişine de sana da maşallah canım.çok sevindim iyi olmanıza. hemen emmeye başladımı pıtırcığın.

Gozunaydin damlacigim
Ay masallah pek cabuk cikmissiniz

Maşallah Damlacım nazar değmesin canım..Gerçekten çok çabuk çıktın, normal doğum gibi ..Senin ve oğlunun iyi olmasını çok sevindim..
Oğlunun boyu kilosu maşallah çok iyi manken gibi yakışıklı bir erkek olacak..

Mert'e Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin annesi ve babasıyla..

Maşallah sana ve Mert'e, gözünaydın!!

slm milletdogum tarıhım belli oldu benım cımcımık acele etmezse 18 mart sabah 9da gelıyooosezeryan tıpıne karar veremedım ama spınal epıdural genel anestezi hangısı daha saglıklı epıduralın rıskı varmı korkular basladı

Kızlar biz de geldik kontrolden yine hiçbir doğum belirtisi yok zamanı bekleyeceğiz. 13 günümüz var..
Doktor'un doğum günü 25 Martt benim kızımın da son günü 25 Mart bakalım belki de doktor teyzesiyle aynı gün doğar:)
Bu arada benim çatı kontrolümü 25ine kadar doğmazsa 25'inde yapacakmış.. 25'inden önce sancı falan gelirse sanırım doğum başlamadan kontrol edecek tam anlamadım? son dakika sezeryan mı diyecek ne yapacak ama sürekli en iyisi normal doğum seninki normal doğum olacak bebek bu son haftalarda birden çok çok büyümediği sürece diyor..
Hayırlısı olsun..

Hayırlı olsun canım tam benim istediğim gün geliyor bebişin çok güzel sağlıkla hayırlısıyla gelsin şimdiden çok tebrik ederim hayırlı kolay doğumlar dilerim. Damla spinal olmuş bak bir günde çıktı sanırım spinal iyi ama doktorun ve eşinle karar verin. Hayırlısı olsun..

dediğin gibi hayırlısı olsun ama neden çatı muaynesi yapmıyo onu anlayamadım sormdınmı?? tetikler filan diemi acaba

maşallah canım yagözünaydın Allah analı babalı büyütsün ben hala burdayımbiraz sancım var öğlen 12 den beri 10 dk da gelen düzenli kasılmalar oluyo ama sancı çok az hiç ümidim yok sancıdan çığlık atmadığım sürece gitmiycem hastaneye çünkü yalancı sancılar yüzünden kendimi yalancı hissediyorum artık

saol cnm cok teskr ederım 18 mart olması benım ıcınde ıyı oldu hem teyzesıyle aynı gun dogmus olcek hemde canakkale zaferınde ılk kızımda 10 kasımda dogmustu cuma gunune denk gelmıstı bu da cuma gunune denk gelıyo...ama bekledıgım tarıhten once gelmese ıyıdir kasılmalarım oluyo sık sık.bu arada sana normal dogum dıyemı 25ı dedı ben 37+4um bugun onumuzdekı cumaya an38+3 oluyorum senın bebık benden 4 gun onde sanırım kilosu falan nasılmıs ogrendınmı?

hayırlıısı neyse o olsun canım. ama ben de çok isterdim normal doğum olmasını, dönmediği için sezeryan olacak. demek ki hayırlısı böyleymiş.

iyiym canım tesekkürler sen nasılsın nasıl gidiyor? kızımla alıstık masallah kızım hiç üzmüyor beni sorunsuz bir cocuk olacak sanırımuykumuzu düzene soktuk (annem soktu desek daha dogru olur:))

bende bacağımdaki sıkıntı haricinde iyiyim canım çok sağol....maşallah kızına

canımmm valla kafam okadar karışıktıki dün aklımda tam kalmamış kilo ve boyu mert bebişin kusura bakma tatlım......
tekrar tebrik ediyorum canım seni ve eşini....Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...maşallah mert beye sıkıntısız rahat bir sezaryen geçirdiğine sevindim canım....darısı başıma inş...

gününüz hayırlı olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…