2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Damlacım buluşamadık bir türlü nerdesinnnnnnnnn?İki gündür gögüslerim yara ve kan akıyor.Oglumu emziriken canımdan can gidiyor bayılack gibi oluyorum.Aranızda böyle olan var mı?Nolur cevap yazın.Yardmınıza ihtiyacım var.Aglıyorum emzirirkenGögüslerim şişti eşimde gitti makinalı pompa aldık.Onunla sagıp veriyorum.Yavrumu emziremedigim için aglıyorum ve çok üzülüyorum Dikişlerim derseniz berbat sızlıyor.Sezeryan çok zormuş.bogazım gıcık yapıoyor ve öksürme istegi geliyor ama dikişlerim patlıycak gibi oluyor.Anne olmak çok zormuş ama oğlum için herşeye katlanırım.Dodum yapan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.Nolur yardım edin.

damlacım tebrik ederim.doğuran bütün arkadaşların gözleri aydın darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah..bakın kızıma elbbise ördüm beğendiniz mi teyzeleri???:

Son düzenleme:
yayla güzelinin bebişi daha 1 gunluk ama ne guzel maşallah.
ben bugun dr cıkısı eşimle son gezmemi yapıyım dedim. kolpaçino 2 filmine gittik guzeldı gulduk ama luzumsuz kufurler vardı. bir de guzel bi yerde yemek yiyyip eve geldik. ama bizim sokak hala paten pisti gibi. evin önünde indim arabadan ama korktum ya düşücem diye. havalar bir güzelleşseydi. bebeğim 3120 gr olmuş. ama dogdugunda kılosu cooook farklı olabiliyormus baksanıza 500 gr az doğan bile var. onun için anne karnındaki bebeğin kilosunu takıp etmek anlamsız anladım
ben de sezeryan çeşidine bir türlü karar veremedim. bir gün genel enestezı dıyorum ertesı gun epidural diyorum. çok zor karar vermek. bazıları 2 sinden de memnun kalırken 2 sini de olup pişman olanlar var. sanırım kişiden kişiye değişiyor.

canım tbrik ederim. ne güzel hemen bebişini alıp döndün aramıza. allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah nası sütün geliomu emzirebliyomusun???

Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947

maşallah bebişine allah analı babalı büytsün adıda çok güzelmişşş adıyla yaşasın......

ilk doğumumda bende aynıydım resmen kanıyodu gögüs uçlarım bide doğru düzgün ucuda yoktu.çok çektim valla... aslında yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş bende göğüs ucu almıştım eczaneden onuunla emzirmeye çaışıyodum ve lansolin sürüyordum devamlı çok ii gelmişti. inşallah sanada faydası olur. loğusalık anneliğin en zor zamanları... sinanne ile bebeğim birbirine uyum sağlama zamanı... sen anlattıkça ben sanki tekrardan yaşadım allah kolaylık versin cnm inş. biran önce düzene girer herşey.... allahım bakalım ben ne yapıcam şafak 1.....

kızlar yaa ciddden dün geceden beri sadece 6 sayfa geçmiş. kimsecikler yok topikte çok sessiz....

yarın hamileliğimin son günü ve ben felaket heyecan yaptım. duygusallıkta hat safhada herşeye ağlıyoum düşünün annemi aradım tlf cvp vermedi başladım ağlamaya kesin birşey oldu bana söylemiyolar diye..... kafayı yiyorm herhalde..... son günler ve artık hiç geçmiyor... pazartesi günü genel anestezi ile sezeryan olacağım allah nasip kısmet ederse... biraz erken doğum olacak dikişlerim inceldiğinden dr erken alacak bebişi... kızlar ne olur dualarınızda bende olayım bebişim sağlıkla gelsin..............

yarın doğum yapacak kimse yoktu sanırım. sürpriz yapacak olan bebişlere ve annelerine allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşalllahhh.............

Gunaydin kizlar kimse kalmamis topikde ee doguran bebisiyle ilgilenmekten pek vakit bulamio benim gibi hala bekleyenler cok az kisi kaldik darisi basimiza ins.dun bebisimin esyalarida geldi besigi falan tek kizim eksik oda gelseydi yaaa artik bende kucagima almak istiyorum normalde haftaya ayin 18 dogum terminim ins erken gelir

Bebeklerine kavuşan annelerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlardan olsunlar.
Damlacım, Maşşallah Mert'e bebişin evet basketci olacak galiba. Burcu'dan haber var mı? Yaylagüzeli'nin Narin'i de çok tatlı Allahım esirgesin.
Dün doktor kontrolümüz vardı, bebişim 3 kilo olmuş, boyunu sormayı gene unuttum. Bebek düz duruyormuş, doğum pozisyonuymuş, artık bekliyoruz bebeği dedi. Zaten birkaç gündür iyice kasılmalarım mı kramplarım mı neyse arttı. 26 Mart'a kontrol için gün verdi. Zaten SAT'a göre 30 Mart gözüküyor verdiği kontrol tarihine bakın. Artık daha sık görüşeceğiz değil mi dedim evet dedi ama şu tarihe bakın. Neyse bebeğin başı iri falan diyordu daha önceden, şimdi doğum şekli için bir şey demedi. Başı iriyse nasıl doğuracam dedim. Offf bu doktorun rahatlığı beni telaşlandırıyor. Hemoroidimi sordum, 2 gün önce kan gelmişti, doğumda bir problem olur mu diye, olmaz ama hemoroid daha da kötüleşir dedi, ıkınınca falan.
Akıntım devam ediyor, kaşıntılı, sarı renkli falan diyince fitil verdi, daha önceki verdiğini kullanmamıştım, sağolsun eşim atlayıp söyledi, mahcup oldum doktora, doktor da zararı yok kullanabilirsin dedi. Evde açılmamış kutuyu kullanayım bari. NST'ye girdim. Orda 3 saat önce doğum yapmış bebeğini emziren bir annecik vardı. Bebişi görseniz 3 kilo doğmuş ama miniminnacıktı yaa. Kızcağız annesinin yardımıyla bebişi kucağına alıp emzirmeye çalışıyordu, bebek ememiyormuş minik daha. Ben orda boş dururmuyum NST'ye bağlandığım yatakta uzanmışım bıcırbıcır aklıma takılanları ona sordum. Hastaneye geldiğinde 6 cm açıklığı varmış, hiç ağrısı, sancısı yokmuş, sanırım ağrı eşiğiyle alakalı. Annesi söyledi, sabah kasıklarımda ağrı var demiş, bir de pembe lekesi gelmiş hastaneye geldiklerinde 6 cm açıklık. Hemşireler bile sancıyı hissetmedin mi demişler.1 saatte doğurmuş. Ama bir dahamı hayıır dediğini hatırlıyorum. Öyle deme sonra 2.'yi, 3.'yü doğurursun dedim. Annesi 1 aydır kızının yanındaymış, gözlerim doldu o ara, kendimi yalnız hissettim. Annem ben doğurunca gelecek. Bir eşim yanımda var. Düşünsenize kızın yanında annesi ihtiyacı için koşturuyor, erkekleri almıyorlar. Özel oda yok böyle hayal etmemiştim. Sanırım sezeryan da odaya çıkılıyor. Özel hastane halbuki. Ben orda normal doğum olursa sonra bebeğimle ilgilenirken kim yanımda olacak, eşimi de almazlarsa yanıma. Bir de bunun için üzülür, ağlarım.
Halaa görenler hiç kilo almamışsın diyorlar. İnşallah bebişim usg deki kiloyu almıştır. Karnım da küçücük, bir de buna kafayı takıyorum.
Sizi seviyorum kendinize iyi bakın kızlarr.....

Günaydın Arkadaşlar,
Herkes topic'in sesliğinden bahsetmiş ama çok normal çok az kişi kaldık artık büyük çoğunluk bebişine kavuştu.. sanırım kız bebekler sona kaldı bi de kızlar erken doğar derler..
Feb canım sana da şimdiden hayırlı olsun demek istedim Hayırlısıyla kolaylıkla bebişini kucağına alman dileğiyle..
Hiperaktif canım hastanenin fiziki şartlarını doktorun rahatlığını hiç düşünme bunlar hiç önemli değil. benim doktorum da çok rahat çatı kontrolünü son gün yapacam diyor muayenehanede NTS var yan odada daha NST'ye girmedim:) niye NTS'ye girmiyorum diyorum gerek yok ultrasonda bir sorun görürsem seni NTS'ye alırım diyor ama ben çok güveniyorum kendisine sonuçta bu işin uzmanı o.. ayrıca Ankara'da birçok bakan eşinin doktoru hani sakın doktorum çok rahat o yüzden bu doktor kötü diye düşünme bence rahatlığı profesyonelliğini gösterir. Doktorlar hamileliğin gidişatından anlar, bana hep bebek gününü bekler dedi 3 gün önce 3 gün sonra doğar dedi bakalım ne olacak:) hiç stres yapma rahat ol doğumun da rahat olsun canım..
Ebruli canım sana da çok geçmiş olsun umarım bir an önce emzirme sorunun kalkar zeytinyağı sür canım işe yaramış ya da bir arkadaş yazmıştı ona tereyağ çok iyi gelmiş bunları bi dene istersen..Çok çok geçmiş olsun bebeğni benim için öp.. Üzülme bunlar her annenin başına geliyor stres yapma sütünü azaltabilir ve annelik hüznünü artırabilir.

Son düzenleme:
yaylaguzeli maaaasallah cok tatli anali babali saglikla buyutun..

ay çok güzel ya. maşallah canım benim. allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün .

canım Allah bagıslasın. Masallah. Analı babalı buyusun. Gozunuz aydın.

gözünaydın yaylagüzeli....Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş...çok tatlı maşallah narin bebişe

ayyy maşallahhh

Canım çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyüttmeyi nasip etsin..Maşalllah kızına.. İsmi de çok tatlı orjinal olmuş..

Ccnmm masaalaaH kuzunaa ne guz normal dogum yapmisin kac haftalikdin cnm ve nasil gecti dogumun bende normal dogum yapmak istiyorum tabi hersey yolunda giderse

maşallah bebişine allah analı babalı büytsün adıda çok güzelmişşş adıyla yaşasın......
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZELERİ.adını değiştireceğiz ben sevemedim bitürlü yakıştıramadım.eşimde inat yaptı illa olacak diye dün kayınvalidemde değiştirmemizi istedi eşimde annesi ne derse o olur cinstendir.bana sodu kayınvalidem sen ne istiyorsun diye bende Elif istiyorum ama esim inadıma koymaz dedim bana destel ol anneciğim dedim bakalım ne olacak

gunaydınlar kızlar. bugun İstanbuldan annnem gelecek cok mutluyum hamilelik boyunca yalnızdım. Umarım herkes iyidir.

Emelcim ne güzel sinemeya gitmişsiniz kimbilir bi daha ne zaman gideceğiz? Güzel bir gün geçirmenize sizin adınıza çok sevindim. Dün buzlar erimeye başlamıştı sanırım pazartesi havalar ısınıyor ya birkaç güne bişey kalmaz inşallah. Ankara çok çirkin gözüküyor heryer çamurumsu karlarla dolu..
Bebeğin kilosu nasıl ölçülüyor zaten hiç anlam veremiyorum.. Boyunu da ölçemezler bebek düz bişekilde durmuyor ki yani ortalama bişey söyleniyor tutarsa.. :)
Hakkında hayırlısı olsun canım doktorun senin için en uygununu önerecektir bence doktorunu dinle..

Çok az kalmış fatoşcum hayırlısı olsun biraz daha sabır kızın da eşyalarını beşiğini güle güle kullansın.. Fırsat bulabilirsen resmini ekle bakalım canım.

umarım senin istedigin isim olur . bence annenin tercihi cok onemli isim konusunda. Ama ister<istemez herkes yorum yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…